Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doorzagen met John van Zweden: 'Ik vind de club Ajax helemaal niks'

Laatste update:

John van Zweden neemt nimmer een blad voor de mond. Tijd om de Haagse behangkoning, en fervent supporter van ADO Den Haag en Swansea City, aan een vragenvuur te onderwerpen!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe triest kan je zijn dat je een degradatie van een rivaliserende club boven het kampioenschap van je eigen club stelt. Dat slaat echt werkelijk nergens op!

14 juli 2016 om 13:53

Lekker laten gaan. Ben blij dat ik niet zo'n innerlijk heb. Helaas heb je zulke mensen er ook tussen zitten en toevallig krijgt hij aandacht, maar ik vind Ajax juist een mooie club. Alhoewel ik Ajacied bent, ben ik wel van mening dat het bv. x goed zal zijn als Feyenoord kampioen wordt. Dat betekent niet dat ik er op hoop, maar breed denken is bv. voor hem niet weggelegd en dat zal ook nooit meer gebeuren.

nou das mooi John, ik vind Ado helemaal niks.

Enige verschil...ado is ook echt niks terwijl Ajax nog succesvol is.of je t nou wat vindt of niet.

14 juli 2016 om 13:53

Denken dat prijzen en rijkdom bepalen of een club niks is is pas niks.

14 juli 2016 om 13:56

je kunt er op 2 manieren naar kijken.

Natuurlijk heeft de club ado waarde voor de supporters en een lange historie.
Dus dan is de club ado wel wat voor die mensen.

Maar de club is niks qua prestaties

14 juli 2016 om 13:54

Ado is gewoon een mooie club voor Eredivisie, dus ben het niet met je eens dat het niets is. Dat ze niet veel prijzen winnen is een feit, maar ze horen wel thuis bij de Eredivisie en in 1 competitie met o.a. Ajax. Dat is ook iets

Kan deze behangboer niet gewoon een poosje zwijgen. Ado is niks, dat zijn feiten. Ajax nog steeds recordkampioen, ook een feit, ongeacht wat jij ervan vindt.

14 juli 2016 om 18:06

Ehh iets met generalisatie. Verder heeft elke club successupporters, alleen verschilt het per club wat succes is, succes kan zijn dat je een prijs wint maar bijvoorbeeld ook dat je in het linkerrijtje eindigt. Denk je dat als ado volgend jaar zou degraderen, dat het stadion nog steeds zo vol zou zitten als wanneer ze in de eredivisie spelen...

14 juli 2016 om 22:00

Typische reactie van Frtorres.

Die zit met zichzelf vaak in de knoop.

Frtorres in 2014

Frtorres 14 juni 2014 om 14:32 #330favoriteimportant
Wat niemand zich schijnt te herinneren van 2008 is dat je destijds tegen Italië en Frankrijk bakken met kansen tegen kreeg en beide overwinningen (weliswaar verdiend, doch) geflatteerd waren. Dat was gisteren totaal niet aan de orde.

(vooral die laatste zin doet het hem) Dat was gisteren..totaal..niet..aan..de..orde.

Frtorres in 2016

Die wedstrijd tegen Spanje wordt zo ongelooflijk gehypet. In de rust hadden we eigenlijk met 3-0 achter moeten staan.

Hahahahahaha

Slaap lekker

Nee toch, heeft voetbalzone nou een stuk geplaatst waarin negatief wordt gesproken over Ajax haha.
On: john van zweden kan je toch niet echt serieus te nemen, ik in ieder geval niet.

Zielige pipo die van Zweden. Iets teveel behanglijm gesnoven

14 juli 2016 om 17:28

Want hij heeft een mening? Ik vind Ajax persoonlijk ook helemaal niks, en de ajacieden nog minder. Is puur de manier waarop 'ze' overkomen. Altijd maar dat terugkijken of (oude) Europese successen, elke Champions League groepsfase er overtuigt van zijn dat ze 'makkelijk' doorkomen (en dan verontwaardigd dat ze 4de in de poule worden) en keer-op-keer successen van anderen bagatelliseren (ajax had de poule van PSV ook makkelijk overleefd, maar dan als winnaar). O en dat gezeur over die jeugd elke keer. Of dat bestuur. Het is altijd wat.

Maar ze horen bij de eredivisie . Maar de club vind ik niks.

14 juli 2016 om 21:48

Westend heb je zelf ook wat van dat behanglijm meegekregen lol?

"elke Champions League groepsfase er overtuigt van zijn dat ze 'makkelijk' doorkomen"

Ajax zat telkens in de Group of Death dus wat je daar zegt is echt onzin haha. Er was veel meer gezeur (van de Ajax fans) en leedvermaak van supporters van "concurrerende" clubs over de zware lotingen steeds.

De laatste keer dat Ajax in de CL speelde zaten we in een groep met PSG en latere winnaar Barca.

Niemand dacht makkelijk over deze groep.

"en dan verontwaardigd dat ze 4de in de poule worden)"



Ajax overwinterde gewoon netjes elke keer Europees beste Westend.

En dan beginnen over ADO en Utrecht fans die alles kort en klein slaan terwijl juist Feyenoord onlangs heeft huisgehouden in Rome en daarmee het meest Nederland in verlegenheid heeft gebracht recentelijk.

14 juli 2016 om 22:32

U meneer, bent de verpersoonlijking van hetgeen ik bedoel.

14 juli 2016 om 17:30

Overigens vind ik ADO (en Utrecht) maar een stelletje opgefokte hooligans die elk excuus gebruiken om de boel kort en klein te slaan. Zowel de supporters als de spelers schoppen er regelmatig op los. Dus qua club ook niet echt mijn kopje thee

14 juli 2016 om 18:43

Prima objectieve reactie. Als we de laatste 10 jaar erbij nemen hebben de Ajax supporters vele malen meer op hun kerfstok.

14 juli 2016 om 19:40

Aangezien ik beide clubs niks vind is het toch redelijk objectief.

Gelukkig houden dit soort personen zich meer bezig met Ajax dan met hun eigen club. Kansloos..

Als de haat voor een club groter is dan de liefde voor je eigen club dan heb je 't mooi voor elkaar...

Hoezo is hij zo interessant. Vaak is het onzin wat hij zegt voortkomend uit zijn blinde liefde voor ado. En zelfs daar zit hij er vaak naast. Geef deze man aub geen aandacht.

14 juli 2016 om 14:47

Al die gepikeerde Ajacieden hebben inmiddels al jaren medelijden met jou en je vrinden. Leuk, he?

Er is er hier zelfs eentje hier, Roytjeeeeee, die zoveel medelijden heeft, dat hij jullie inmiddels een titel gunt. Nou ja, zeg!

14 juli 2016 om 18:07

En de vierde keer dan?

Hoe beperkt ben je als je liever wilt dat een andere club degradeert, dan dat je eigen club kampioen wordt. Het kan niet anders dat daar een verschrikkelijk minderwaardigheidscomplex de oorzaak van is. Het is gewoon een tokkie die teveel in de spotlight staat en niet door heeft dat hij gebruikt wordt om dit soort domme dingen te zeggen, zodat de kranten/media weer een leuke anekdote hebben.

Die patjepeeër is van een generatie dat de FC Den Haag fans de ergste van de ergste hooligans waren in Nederland, en Ajax was de grootste vijand. Dus ach, wat het waard is wat dat schorem vindt... Ik vind het iig onbegrijpelijk dat VZ en andere media die vent een podium biedt. Op youtube staan nog wel wat filmpjes waarin het veld bestormd werd en de stoeptegels door de lucht vlogen en wie weet kan je hem vinden.

14 juli 2016 om 18:47

Onzin, in die periode waren Feyenoord, Utrecht en Ajax net zo erg.

Dit is wel een heel erg gekleurde mening van een fervent Ado supporter.

Ondertussen koopt Swansea wel een Ajacied haha

Net zo serieus nemen als van hanegem en swart.....

Van Hanegem en Swart hebben iets betekent in het voetbal, voor hun club's het publiek en het Nederlands voetbal. Wat heeft deze figuur nu betekent behalve hooligan zijn?

14 juli 2016 om 17:22

Hij heeft bewezen dat scheidsrechters ook niet altijd brave jongetjes zijn. Alleen dat is men tegenwoordig schijnbaar vergeten...

Krijgt deze man nou serieus een podium omdat hij toevallig een keer een clubje van de ondergang "gered" heeft met een aantal anderen nadat hij in aanraking met die club was gekomen doordat hij een penvriendje had die fan van ze was? Hij heeft op voetbalgebied niets gedaan voor de rest en is ook nooit echt de baas geweest bij Swansea.

Wat hij echter wel heeft gedaan is als hooligan een stadionverbod voor 2 jaar pakken in een tijd waar veel minder zware straffen werden gegeven voor supportersgeweld dan nu... Ook heeft hij na afloop van een wedstrijd waar hij scheidsrechter was de kantine van de thuisspelende club kort en klein geslagen nadat zijn auto opzettelijk beschadigd was en hij daar de club aansprakelijk voor stelde en vond dat hij dat dan maar op die manier moest regelen.

Is voetbalzone bezig met een vlog waarin jullie alle voormalig hooligans gaan opzoeken en hun mening over voetbalzaken gaan vragen ofzo?

En zo heeft een ieder wel voorkeuren. Niet voor deze grote bek.
Je hebt arrogante Amsterdammers en Hagenezen, maar ook leuke,
aardige en humorrijke stedelingen. Maar die categorie haalt deze
meneer niet. Gelukkig hebben ze in Den Haag ook Koot & De Bie.
Je hebt nu eenmaal een leuke en minder leuke kant in een stad...

Toch mooi hoe iedereen altijd een mening heeft over Ajax en natuurlijk mag iedereen vinden dat Ajax niks is, maar het heeft ook vaak een hoog Calimero gehalte.

Ajax is in de hele wereld bekend en geroemd en een begrip, geen enkele Nederlandse club komt daarbij zelfs maar in de buurt. Het 'niks' vinden is een mening van niks.

Het interesseert de gemiddelde Ajacied ook echt geen fluit wat die van Sweden van Ajax vindt. Ik vind het een beetje treurig en zielig allemaal en ik snap nooit zo goed waarom die kerel zo vaak in de media opduikt.

Hij kan dan wel zo fijn bij Swansea zitten, voor z'n eigen club in z'n eigen stad doet ie geen moer. Hij had met z'n geld ADO van 'de Chinees' kunnen verlossen, maar dat doet ie niet. Die van Sweden is dus zelf ook helemaal niks.

Achter het behang plakken maar die man. Voor niks.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren