Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Gullit geniet: ‘Die paniek in de ogen van Ajacieden is heerlijk’

Laatste update:

Ruud Gullit kan wel genieten van de onrust rondom Ajax en de ontevreden fans, de laatste tijd. Dat vertelt hij donderdag tijdens het Life After Football Gentlemen's Dinner 2023 aan Voetbalzone-verslaggever Justus Dingemanse. De geboren Amsterdammer, die zelf nooit speelde voor Ajax, heeft veel vrienden die fan zijn van de 36-voudig landskampioen.

"Ik woon in Amsterdam. Al mijn vrienden zijn Ajacieden, en die zijn in paniek", reageert Gullit op een vraag over de situatie bij Ajax. "Ik zeg: 'Ooh, jullie waren toch de beste? Nu weet je hoe dat voelt!' Het is wel eens leuk om iedereen weer met beide benen op de grond te zien. En natuurlijk hebben we ook een goed Ajax nodig, maar geef het nog even een kans. Maar ze hebben meteen al een oordeel, alles is niks wat ze gekocht hebben. Geef het een kans! Maar die paniek in hun ogen is wel heerlijk."

Gullit ziet een flinke verandering in het gedrag van veel Ajacieden. "Hiervoor keken ze niet eens naar een ander. Nu kijken ze constant naar spelers en zeggen ze dat ze spelers zien die bij hen hadden moeten spelen. Het is een heel gekke situatie, maar ja, je zit nu in een realiteit waar Feyenoord en PSV ook een hele tijd in hebben gezeten, maar toen kon het je niks schelen."

Op de vraag of Gullit weet hoe het komt dat het in het laatste jaar wat minder gaat met Ajax, antwoordt hij: "Op een gegeven moment is er altijd verandering. Ik weet nog dat we bij AC Milan jarenlang heel veel succes hebben gehad, en nu heeft het wel twaalf of veertien jaar geduurd voordat Milan weer een keer kampioen werd. Dat heb je ook bij Manchester United nu. Dat is een golvende beweging, en de tegenstanders zitten niet stil. Die doen weer heel andere dingen, en proberen op een andere manier succes te krijgen. En dat hoort ook wel bij het leven", besluit Gullit, die denkt dat het uiteindelijk wel weer goedkomt met Ajax.

Kan jij je vinden in de woorden van Ruud Gullit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Legt hij wat mij betreft keurig uit. Alleen de vergelijkingen met Milan en united lopen een beetje mank. Want Ajax wint 1 seizoen geen prijzen, en niet 14 jaar oid zoals hij het schetst.

31 augustus 2023 om 23:07

Keurig? Na dit weekend staat een ander Ajax. 4 a 5 andere spelers en hopelijk nooit meer Taylor of Wijndal.

31 augustus 2023 om 23:10

Zolang je zo’n coach hebt zal er niks veranderen, eeuwig zonde dat ze niet voor bosz zijn gegaan. Hij en Slot lijken het prima op orde te hebben.

31 augustus 2023 om 23:16

Eens vooral als je nu hoort dat die man nog steeds zeurt over de spelers die gehaald zijn

Hou op man 100x liever Sutalo dan St Juste

Sambo? Olij?

Zierikzee zou ook grap zijn.


Hoop niet dat Ajax te lang vasthoudt. Mocht hij niet winnen zondag, beste afscheid nemen.

Geen risico nemen


Wilde.eerst twijfel geven, maar na vanavond zo geschrokken van zijn ingrepen

1 september 2023 om 12:38

@Eredivisieajax ,ga het nog een keer goed lezen hij geeft gewoon een voorbeeld over een team als ac milan hij zegt nergens fat ajax 14 jaar geen prijzen gaat hebben

2 september 2023 om 10:27

Gullit is echt een koning. Altijd zo ontspannen. Een maatje van Van der Gijp. En een van de beste voetballers van Nederland ooit. Wereldklasse in de spits, als CM en als CV. Maar ik begrijp de ophef in de media over Ajax wel omdat dat nou eenmaal verkoopt. Maar Ajax heeft 11 spelers gehaald en Feyenoord 13. Feyenoord staat 2 punten achter op Ajax en 4 op PSV na 3 wedstrijden. Toch denkt iedereen dat Ajax een slecht seizoen tegemoet gaat. Ze hebben het over onbekende aankopen. Alsof iedereen hier Martinez, Anthony, Alvarez en Tagliafico kende? Iedereen hemelt Overmars op, maar de lijst met miskopen van hem is enorm. Cassiera 5,5 Marin 12 Bande 9 Pierie 5 Magallan 9 Kristensen 5, Daramy 12, Wober 8, Sinkgraven 6, Labyad 6 en ga zo maar door. Denk aan een Danny Hoesen Zivcovic Sana Duarte van der Hoorn Bojan Krikic Boerrigter (ja toen zat Overmars er al!). Laten we nou met z’n allen gewoon wachten tot oktober. Steijn moet met alle aankopen ook eigenlijk opnieuw een voorbereiding draaien. Gelukkig hadden we een weekend vrij in de eredivisie en komt er een interland break aan, dat scheelt.

31 augustus 2023 om 23:11

Misschien heeft Ruud een vooruitziende blik en worden het 14 magere jaren 😉

1 september 2023 om 08:58

14 en Ajax blijven altijd verbonden

31 augustus 2023 om 23:20

Het begint altijd ergens...wellicht is dit het begin van 14 jaar

1 september 2023 om 07:05

Misschien geen 14 maar ik denk niet dat ze dit jaar en volgend jaar kampioen worden. Waar hij op doelt is dat het altijd golfbewegingen zijn. Ook in Nederland is dat zo. Kijk maar naar de afgelopen 30 jaar. Dan wisselen periodes van Ajax en PSV zich af met af en toen een ander team. Dat zal vermoedelijk nu ook weer zo zijn.

1 september 2023 om 07:21

Dus al die mensen die dachten dat het hier op de Bundesliga zou gaan lijken heb jij toen al uitgelegd dat dit nooit zou gebeuren… grappig. Jij zegt hier veel maar dat heb ik dan stelselmatig gemist.

1 september 2023 om 07:46

Dat zou best kunnen maar zo denk ik er al jaren over. Als je mij volgt dan weet je wel dat ik al heel vaak heb geschreven dat Ajax boven haar stand leeft en dat dit een keer als een boemerang terug komt en ik denk dat dit moment nu is gekomen.

Man dit was gewoon het team van vorig jaar. Aankopen gaan speler dit weekend geen probleem.

31 augustus 2023 om 23:11

Volgens mij stonden er toch 4 nieuwe spelers in….

31 augustus 2023 om 23:30

Jazeker en twee tot drie daarvan worden alweer vervangen. Backs worden vervangen. Nieuwe tien nieuwe spits.
Heel snel gaan een ander elftal zien en dan moet blijken of Ajax sterk genoeg is voor de titel.

1 september 2023 om 01:42

jeetje, jij durft het woord titel in de mond te nemen.. ik hoop dat we met ontzettemd veel mazzel dit seizoen 3e of 2e worden.. Man man man wat slecht zeg.

1 september 2023 om 12:57

Wat een onzin joh, bijna alle basis aankopen waren nog niet speelgerechtigd. Over 2 maanden kunnen we zeggen hoe het team ervoor staat

1 september 2023 om 13:08

Ja en de eerste wedstrijd wonnen we met speels gemak met 1-4, je mist dan wel 3 goals van Kudus maar krijgt er de topscorer van de 2e divisie en de smaakmaker van de ligue 2 voor terug.
Op voorhand heb ik niet heel veel vertrouwen in Steijn en wat het elftal tot nog toe laat zien is ook nog niet denderend qua spel maar geef het inderdaad een beetje tijd.

Denk dat ik nu zelfs liever Gullit als coach wil dan Steijn...
Of Schreuder of Heitinga.

Maaskant?

31 augustus 2023 om 23:16

Stel je niet zo aan. Het is het begin vh seizoen, er zijn een hoop nieuwe spelers die nog ingepast moeten worden. Theatraal gedoe.

Enige wat ik Steijn op dit moment verwijt is de onderschatting die blijkt uit zijn uitspraak voor de wedstrijd, namelijk dat hij dacht dat het wel een gelopen race was. Daar motiveer je je spelers niet mee.

Buiten dat, geef het even een paar wedstrijden.

1 september 2023 om 00:06

Kom op die spelers hebben nog alles te bewijzen en een coach zou ze niet eens moeten motiveren. Er zijn volgens mij zo’n 10 nieuwe aankopen gedaan en het is momenteel gewoon strijden voor je plek voor veel spelers. Ook na zo’n seizoen moet je revanche willen nemen.

1 september 2023 om 00:19

@ Mr Kirllin, hoe zou jij het nu neerzetten, dan? Ik heb het beste voor met Ajax, en ben als outsider op zich wel op de hoogte, maar ik kan van de eerste elf nog geen chocola maken.

1 september 2023 om 00:31

MT87

Ik had na 3 min al Wijndal er af gehaald.
Was heel slecht en je moet juist op de backs voetbal hebben. ASE brengt meer voetbal.

BvdB had ik laten staan en Taylor eraf.
Klaassen is iemand die altijd op randje speelt, loert en gaten induikt. Die zou vaak ballen krijgen van Branco. Die stuurt wel ballen snel naar voren of diep op Klaassen.

Die nieuwe Deen sowieso een helft laten spelen (zat er volgens mij bij).

Jongens als Godts, Vos, Misehouy en Rasmussen zouden veel gretiger zijn dan waar we naar gekeken hebben.

Steijn had echt moeten ingrijpen. Was afwachtend. Vorig seizoen en ook voorbereiding al meer dan genoeg gezien Taylor en Klaassen samen op het veld werkt niet.


1 september 2023 om 00:43

Dus, 433:

Gorter
Gaaei - Sutalo - Hato - Ase
? - Klaassen - Branco
Berghuis - Akpom - Bergwijn

Akpom kan ook op 10 geloof ik. Maar ik ben zo klaar met Brobbey. Zelfde als met Wijndal. En eigenlijk ook met Bergwijn. Taylor... die jongen is zo goed, waarom komt het er niet uit?

Klaassen zou niet eens een optie mogen zijn op 10, want na 60 minuten is hij op, maar hij levert wel gewoon. Goals en assists. Dat is wat telt.

En dan moet je ook nog een bank hebben. Medic is goed. Keepers, prima. Maar ik heb echt geen zicht op Godts, Vos, Misehouy, en Rasmussen.

Steijn is niet te benijden.

1 september 2023 om 08:31

Hoe kun je dit nu Steijn aanrekenen? Hij gaat met een onvolledige selectie de voorbereiding in. Daar wordt ook nog eens de helft van verkocht. Dan worden er meer dan 10 nieuwe spelers gekocht waarvan het merendeel ook nog eens als de competitie al is gestart. Sterker nog een deel is pas zondag speelgerechtigd.

En jij verwacht zonder enige voorbereiding dat Steijn daar gelijk een goed draaiend team van maakt? Je moet blij zijn dat Ajax een ontzettend gemakkelijk programma heeft gehad en daar maar 1 x puntenverlies heeft geleden. En dat ze in de EL ook een matige tegenstander hebben geloot.

Je kunt dit toch niet op het bord van Steijn neerleggen. Mislintat is de schuldige. Die is veel te laat in actie gekomen. En het is ook nog afwachten of al die nieuwe spelers wel voldoen. Voor Steijn en Ajax begint nu pas de voorbereiding

1 september 2023 om 12:16

Een Ajax-hater als Ajax trainer. Jij maakt het wel heel bont.

Dat deze man een hekel heeft aan Ajax was al een tijdje bekend. Dat zijn er natuurlijk wel meerdere, maar ik hoor van Gullit zelden goede analyses. Verschrikkelijk negatieve man, kan in het rijtje Kieft en Van Basten.

31 augustus 2023 om 23:12

En als je het artikel hebt gelezen?

Dan zie je ook nog steeds geen nuances?

31 augustus 2023 om 23:17

Dan kom ik nog steeds tot dezelfde conclusie. Ruud is altijd negatief over Ajax, dat hij zich dan deze keer probeert te verschuilen achter een verhaal om zijn vrienden zogenaamd te plagen doet daar niks aan af.

31 augustus 2023 om 23:40

Een aantal Ajacieden is de laatste tijd wat lichtgeraakt.
Beschouw je als een van hen ...

31 augustus 2023 om 23:58

En de telegraaf is altijd negatief en gullit en van basten. Misschien zijn ze wel realistisch en bekijk jij de wereld met een ajaxbril. Ik vind hem namelijk absoluut niet negatief over ajax.

1 september 2023 om 00:30

@njfromvol ah geen argumenten meer dus gooi je het maar over deze boeg?

@djdano, jij baseert dat dus enkel op dit artikel? Als je Gullit vaker op Rondo ziet dan kom je maar tot 1 conclusie, die is net zoals Marco vaak (ten onrechte) negatief over Ajax. Zoals ik zei, als dat gekoppeld wordt aan goede argumenten is daar niks mis mee, maar dat kan een Marco ook niet. Die begon van de week al aankopen af te kraken die nog geen minuut gemaakt hadden, en hij vond het ongelofelijk dat je niet meer bij Ajax aan kon kloppen (??).

2 september 2023 om 11:24

@silverfront - Hij heeft toch gewoon gelijk? Sommigen schoppen wel tegen heel veel benen aan ineens. Het is voor sommigen maar goed dat ze supporter zijn van Ajax en niet van een middenmoter of clubs als FC Twente die het te verduren hebben gehad. Als je nu al zo lichtgeraakt bent...

1 september 2023 om 08:03

Joh hij maakt gewoon een geintje over het feit dat ie z'n maten uitlacht. Gullit heeft helemaal geen hekel aan Ajax, hij vindt het als Amsterdammer tussen de Amsterdammers gewoon geinig om ze op te naaien. De foto bij het artikel geeft in deze dan ook perfect het gesprek weer. Niet zo zwaar aan tillen.

1 september 2023 om 20:21

Gullit is een prima analist. Net als van Basten en Kieft. Helaas praten ze idd op het moment niet positief over jouw club. Gullit zegt niets geks: hij naait zijn vrienden op en zegt dat hij paniek ziet in de ogen. Maar hij zegt verder ook dat je het een kans moet geven in plaats van gelijk zeuren.

Wat zijn de ajacieden licht geraakt zeg, ongekend

Geen beter vermaak dan leedvermaak, zal onze vriend Gullit bedoelen. Heb ik ook wel last van. Maar dan wanneer het minder goed gaat bij andere clubs;-))

Best een groot verschil tussen kop en artikel. Ja het is leuk om vrienden even op de plek te zetten, maar dat is niet zijn strekking volgens mij.

Het bekende leedvermaak ... ach ja, als ze echt medelijden met je gaan krijgen. Dit soort plagerijen horen er bij. No hard feelings hoor Ruud, vroeg of laat lachen wij toch weer het laatst.

2 september 2023 om 08:51

Iemand die geen recordkampioen is zal niemand haten. Maakt mij alleen maar trots dat zo veel mensen zich met ons aller Ajax bezig houden en misgunnen.

Het is vooral dankzij Ajax dat seizoenen goed presteerde, dat NL er zo goed voorstaat in Europa dus wat meer respect is op z’n plaats. Verder gewoon sneu zoals Gullit zich hier laat kennen. Maar het scoort vast bij andere aanhangen dan die van Ajax. Gefeliciteerd Ruud.

Prima hoor Gullit maar dit is een beetje onprofessioneel als je ook aan die tafel zit bij rondo. Net zo gênant als mario bij espn

1 september 2023 om 07:04

Je had als onprofessioneel ook Brobbey kunnen noemen. Hij gooit een nieuwe teamgenoot na de wedstrijd voor de bus.

1 september 2023 om 10:28

Vond het ook zo slecht. Dan speel je zelf al weken als een lamzak en dan ga je een nieuwe speler die het nog onder de knie moet krijgen publiekelijk afvallen. Daarin kwam Brobbey echt als een totale domme gefrustreerde druiloor over. In de wedstrijd zegt hij niks dan denk ik hou dan ook voor die camera je grote waffel en los het op in de kleedkamer.

Ik als Ajacied vind het wel pijn aan de ogen hoor wat ik gisteren allemaal zag. Thuis spelen en geen ene schot op goal… dit gaat een heel pijnlijk seizoen worden

De ingekochte spelers zie ik nog wel slagen, maar op welke basis gedacht is om een trainer van Sparta binnen te halen is mij nog niet duidelijk. Kan nooit beter zijn dan Heitinga. Dan moet je wel een trainer van niveau halen. Met alle respect, er is ook geen speler gekocht die zich afvraagt wie is deze trainer, want ze speelde allemaal op het 2de niveau en dat is bijna vergelijkbaar met Sparta

1 september 2023 om 11:46

ik denk dat daarom ook maduro er naast is gezet als "tactische man".
en dat steijn vooral voor het people managen is... is ook maar een aanname die ik doe.
want ik heb steijn in zijn periodes bij vvv, sparta en nac ook niet echt kunnen betrappen op meesterlijke tactische snufjes oid. speelde gewoon altijd naar het materiaal dat hij had.

Hahaha toch heerlijk man. Ik kan het van Ruud wel hebben. Daarnaast heeft ie ook gelijk. Wat een paniek overal. Het wordt spannend om te zien of Steijn er met de aankopen wel iets van kan maken. Ik gok dat het wel wat beter wordt, maar dat je gewoon weer derde wordt.
PSV en Feyenoord hebben een veel beter team. Wordt een lang seizoen.
Begin eens met Taylor en Klaassen op de bank, want die 2 zuigen al je voetbal eruit.

Heb totaal geen last van uitspraken van Ruud. Beetje plagen mag. Ik denk dat mensen even beetje relaxt moeten doen en niet zo paniekerig dat is helemaal nergens voor nodig. Er wordt gepuzzeld er staat verdorie een heel nieuw elftal , nieuwe technische staf, nieuwe directie moet er komen met een nieuwe TD die aan een nieuw Ajax bouwt, het zou toch raar zijn als alles van het leien dakje gaat als je weet hoe we het afgelopen seizoen zijn geindigd. Geduld is het sleutelwoord hier en keihard werken iedere training en wedstrijd om de o zo belangrijke automatismen en speelwijzes erin te slijpen. Zo'n wedstrijd als gister kun je maar beter gister hebben toen we feitelijk al gekwalificeerd waren, ik ga er echt wel vanuit dat hier hard aan gaat gewerkt worden dat we zo'n wedstrijd niet meer gaan zien. Maar om nu al te zeggen alles is kut en het wordt niks is veel te simpel geredeneerd in mijn diamanten augen.



1 september 2023 om 12:18

Gisteren stonden er volgens mij 7 spelers in de basis die vorig seizoen ook bij Ajax gespeeld hebben. Dus een compleet nieuw elftal is overdreven. Echter moet je wel constateren dat de beste spelers verkocht zijn, de gehaalde spelers die gisteren mee deden niet echt indruk maakte en dat dat ook gold voor de spelers die ook vorig jaar weinig indruk maakten. Het is voor Ajax echt te hopen dat bij de andere aankopen van Sven nog pareltjes zitten want anders wordt het een vervelend seizoen.

valt toch nog helemaal niks over te zeggen, behalve dat het begin van het seizoen niet veel soeps is tot nu toe met veel oude garde die er vorig jaar ook geen klote van konden?

er zijn 4-5 basis spelers aangetrokken die nog niet speelgerechtigd zijn/waren of nog binnengehaald moesten worden.
want het verhaal was al lang en breed duidelijk, eerst verkopen om te kopen.

maar goed... mensen hebben hun mening al klaar liggen voordat er iets gebeurd.

dat gisteren bagger was kon iedereen zien, heel goed dat mensen dat zien.. maar dat zegt toch verder niet zoveel over de komende tijd ? met in je achterhoofd wat er allemaal verder basis gaat spelen dalijk.

en zelfs dan verwacht ik nog 5-10wedstrijden met onwennigheid omdat er nieuwe jongens zijn.
maar tegenwoordig heeft niemand meer geduld en het lult allemaal elkaar maar na. logisch en zelf nadenken is er niet meer bij jammer genoeg

Harstikke leuk voor Ruud dat hij zo geniet. Heb hem de jaren dat het bij Ajax redelijk voor de wind ging weinig gehoord. “Hoge bomen vangen veel wind zullen we maar zeggen”.

1 september 2023 om 12:25

Weinig gehoord? Ruud Gullit is een voetballiefhebber puur sang. Als er iemand genoot van het goede spel van Ajax rond 2019-2021 was het Ruud. Lees hier bijvoorbeeld een interview van Ruud na de CL-campagne van Ajax.

Ruud Gullit heeft genoten van de prestaties van Ajax in de Champions League.
De Amsterdammers verloren woensdagavond met 2-3 van Tottenham Hotspur, waardoor de ploeg van Erik ten Hag niet naar Madrid zal afreizen voor de finale van het miljardenbal. "Bedankt Ajax, bedankt voor het voetbal wat je hebt laten zien", zegt de oud-voetballer bij beIN Sports .

Rare man die Ruud. Genieten van het leed van een ander. Naja leed.. Ajax is gewoon door. Maar ja hij heeft weer een keer een reden om te lachen. Psv ook een keer door.

Groot voetballer, maar heeeeeele kleine man.

1 september 2023 om 12:59

Gelukkig is hij nog een groot voetballer geweest. Jij bent alleen maar heel klein. Wat laat je je kennen om een dolletje….

Niet iedere Amsterdammer is voor Ajax. Totaal geen probleem. Gullit kan wel een potje breken bij de gemiddelde supporter op basis van zijn prestaties

ligt het nou aan mij of is Gullit in dit gesprek gewoon dronken?

Eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder. Zeg het ze, Ruud!

1 september 2023 om 22:34

Wat een onzin.

Ajax is als een Phoenix die uit de as herrijst die velen hier beschrijven. Dit weekend staat er al een ander team en elke week gaat het beter. Kampioenschap? Wie weet, Phoenix is een mooie metafoor

Maar als van Hooijdonk niet meer over Ajax mag komen praten als analist bij Studio Voetbal, omdat zijn integriteit in twijfel wordt getrokken. Waarom zou Gullit dan wel mogen blijven analyseren over Ajax na opmerkingen als deze? Alle objectiviteit ontbreekt dan toch vanaf nu na zo'n opmerking. Het slaat werkelijk nergens op, iedereen praat elkaar na, terwijl nu eigenlijk pas de voorbereiding voor Ajax start met alle spelers die speelgerechtigd zijn.

Het Nederlands voetbal is zeker gebaat bij een goed Ajax. Alle ajax haters zijn blij, maar we gaan het wel merken op de Coëfficiënten ranglijst. Daarin gaat het Nederlands voetbal een duikvlucht nemen komende jaren.

En waarom? Omdat Feyenoord en PSV het heel lastig krijgen in de champions league. En Ajax krijgt het heel lastig in de europa league. Zware tegenstanders.
Twente ligt er al uit. Hopelijk sprokkelt AZ nog wat punten bij elkaar dit seizoen.

De grootste concurrenten zijn portugal, frankrijk, turkije en in mindere mate belgie.
Vooral van turkije verwacht ik dat ze aardig kunnen stijgen. Van frankrijk verwacht ik wel dat ze plek 5 gaan heroveren.

Het blijft hem steken dat die in zijn jeugd nooit bij Ajax heeft gezeten ben ik bang. Verder is dit maar een dingetje, Ajax een slecht seizoen in jaren. Net doen of de club volledig op z'n gat ligt.

In werkelijkheid ver van, het was een ramp seizoen. 1 trainer die de club naar beneden haald, rare dingen deed en de mentaliteit naar 0 bracht, de 2e trainer die dat probeerde op te lossen, niet de ervaring had dit te doen, dus mislukte. Goed afgesloten met de 3e plek(had zomaar 4 of 5 kunnen zijn).

Nu een nieuwe trainer en TD, begint weifelend, bij vlagen goed, veel nieuwe spelers aamgekocht (ondanks dat het een opleidingsduur is) . Dit is wel nodig want de jeugd wat komt, is nog niet klaar voor een volledig seizoen.

We gaan zien wat Ajax doet dit seizoen. Het zal zwaar worden, of juist een makkie als alle spelers hun draai vinden. Potentie is er, nu nog showen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren