Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke bekentenis: ‘Ajax wilde me terughalen, maar ik heb bedankt’

Laatste update:

Jos Hooiveld en Yassin Ayoub nemen het tegen elkaar op in VersuZ Showdown. Tijdens deze voetbalquiz blikken beide voetballers terug op hun carrière tot dusver met vragen over oud-teamgenoten, tegenstanders en voetbalvrouwen. Met de letters die ze daarmee verzamelen, proberen ze één medespeler te vinden en het spel te winnen. Ook passeren een aantal opmerkelijke anekdotes uit hun loopbaan de revue.

De eerste vraag van de quiz gaat over de tegenstander. Zo moet Yassin raden welke uitspraak over Jos niet waar is: Zong hij ooit naakt op tafel ‘In de stad Amsterdam’, wilde Valencia hem aantrekken als centrumspits, is Werner Gregoritsch zijn favoriete coach aller tijden of gaf hij Joël Drommel ooit een Marokkaans paspoort verkleed als Sinterklaas?

Andersom moet Jos raden welke uitspraak over Yassin niet klopt: werd hij ooit weggestuurd na een incident in de kleedkamer van Ajax, verloor hij met FIFA van Nathan Rutjes, won hij met Oranje Onder 17 het EK of kwam hij slechts tot drie minuten speeltijd bij Marokko? Naderhand vertelt Ayoub in elk geval dat Ajax hem na zijn vertrek toch weer terugwilde, maar dat de voormalig speler van FC Utrecht en Feyenoord daar geen trek meer in had.

Welke uitspraak over Jos Hooiveld klopt niet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekende content heren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren