Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord heeft met afstand de meest waardevolle selectie van Nederland’

Laatste update:

Feyenoord kende een valse start in de Eredivisie met remises tegen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam. Verslaggever Justus Dingemanse was aanwezig op het jaarlijkse Gentlemen’s Dinner van Life After Football en sprak onder meer met Jack van Gelder en Regi Blinker. Het tweetal maakt zich weinig zorgen om de Stadionclub en heeft hoge verwachtingen van een nieuw seizoen onder trainer Arne Slot.

Feyenoord stuit in de groepsfase van de Champions League op Atlético Madrid, Lazio Roma en Celtic. Jack van Gelder verwacht dat de Rotterdammers ondanks de mindere seizoenstart zeker hoge kunnen gooien in deze poule. “Ze hebben gewoon een goed elftal, natuurlijk hebben ze nu wat punten laten liggen in de Eredivisie. In het begin kan het weleens niet zo gaan als je hoopt. Het grote probleem is als je heel veel succes hebt gehad, dan moeten degenen die dat hebben gerealiseerd een stapje extra doen.”

“Ik herinner me dat Feyenoord ooit een keer de Europacup 1 won en er vervolgens in de eerste ronde van de Europa Cup tegen UT Arad uitvloog met hetzelfde elftal, dus het zegt helemaal geen moer”, vervolgt Van Gelder. “Juist die extra stap is soms weleens moeilijk. Het is het bekende verhaal: als de waterdragers vedettes denken te zijn, dan gaat het mis. Zo ver is het nog niet bij Feyenoord, maar daar moet je altijd voor oppassen.”

Blinker, die zelf in het verleden 283 duels voor Feyenoord speelde, verwacht dat de Rotterdammers dit seizoen hoge ogen gaan gooien in de Eredivisie. “Ze hebben een goede en brede selectie. De aankopen zijn heel gericht gedaan. Ik heb vertrouwen in de scoutingsafdeling, want ik heb gezien wie ze vorig seizoen al hebben gehaald. Dat waren spelers die passen in het spel dat Slot wil spelen. Dat hebben ze nu doorgetrokken, er is wat geld, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ze goed gaan presteren.”

Het gerenommeerde Transfermarkt dicht de selectie van Feyenoord dit seizoen de meeste waarde toe. De actuele waarde van de Rotterdammers wordt geschat op 204,73 miljoen euro. Die van PSV op 186,83 miljoen. De selectie van Ajax completeert de top drie met een actuele waarde van 186,30 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man. Ik vind t nog steeds superknap dat feyenoord kampioen 22/23. In slot i trust.

2 september 2023 om 18:14

we hebben veel jonge spelers vergeleken met Ajax en psv.

2 september 2023 om 18:22

Gemiddelde leeftijd van Ajax ligt 0,6 jaar lager dan Feyenoord (23 om 23,6). Overigens valt dit makkelijk te manipuleren door jonge jongens bij de selectie te gooien voor opvulling. En een Lamprou en Pasveer gooien de leeftijden ook omhoog.

2 september 2023 om 19:03

Ik vind het ook knap dat ze kampioen zijn geworden. Schreuder heeft Ajax vorig seizoen verkracht waardoor Feyenoord alleen PSV te duchten had.
Dit jaar hebben ze slot weten te behouden, wat ook vreemd is.
Het zelfde kunstje herhalen gaat erg lastig worden.

Op papier qua marktwaarde kan Feyenoord de beste selectie hebben. Maar denk dat PSV de sterkste elftal heeft.
Ajax zie ik dit jaar langer PSV achtervolgen en Feyenoord derde.

2 september 2023 om 19:19

Ik heb werkelijk geen idee wat Ajax gaat doen. Het elftal wat we zagen tegen Ludogorets, zal straks compleet anders zijn.

2 september 2023 om 20:08

Ik denk ook dat Feyenoord het lastig gaat krijgen dit seizoen. Bleek eerste wedstrijden al, net zoals Ajax overigens, nog niet bijzonder goed. Ze hebben zich wel last minute goed versterkt nog, maarja of Ivanusex en Lingr het gewenste niveau gaan halen moeten we nog maar afwachten. Evenals dat we dat bij Ajax moeten afwachten natuurlijk. Maar Zerrouki was ik al niet kapot van, Wieffer heb ik ook m'n twijfels over ondanks dat hij vorig seizoen goed was. Beelen en vd Belt gaan ze ook niet naar een hoger plan trekken. Ik ben benieuwd, verwacht een spannende competitie maar ben bang dat Feyenoord tegen gaat vallen.

2 september 2023 om 20:57

De eerste wedstrijden zijn toch helemaal geen graadmeter? De elftallen zijn niet eens compleet.

2 september 2023 om 21:06

Feyenoord heeft nu al een lastig programma maar komen ze wel door

3 september 2023 om 11:36

Onder Ten Hag werd het het laatste half jaar al minder. Schreuder heeft Ajax daarna inderdaad flink afgetuigd. Ajax heeft natuurlijk de waardevolste selectie. Basisspelers vertrekken daar voor minimaal 40miljoen, bij Feyenoord is dat 25.

4 september 2023 om 00:42

Meneertjej, welke basisspeler van Ajax is op dit moment minimaal 40 miljoen waard? In het verleden had Ajax deze wel, maar op dit moment zou ik er niet 1 kunnen aanwijzen die deze waarde zou hebben.

Grootste stunt dit seizoen komt gewoon op naam van Feyenoord. Eerst Slot binnenboord houden en vervolgens iemand als Ivanusec voor 10m binnen halen. Je moet voor de lol eens op Kroatische fora zoeken op Ivanusec, de fans zijn zo boos dat het bestuur hem voor 10m heeft laten gaan haha.

Daarnaast meer binnen gekomen dan uitgegeven, contracten van de juiste spelers verlengd, in de breedte geïnvesteerd en spelers aangetrokken daar waar het nodig was. Zoals Slot al aangaf is de afronding bij Feyenoord de grootste achilleshiel, met Ivanusec en Lingr twee veel scorende aankopen binnen.

Erg benieuwd als het elftal staat na de interlandperiode!

2 september 2023 om 18:08

ik denk inderdaad ook dat slot wel een aantrekkingskracht heeft tot spelers, een goed verhaal kan voorleggen.

dat feyenoord CL speelt heeft ook nog eens wat extras om voor spelers naar feyenoord te komen of juist te blijven.

ivanusec voor 10mil is inderdaad super. dat is een speler die een goed seizoen gewoon weer zou kunnen verkassen voor 30mil+ op zijn minst

2 september 2023 om 18:32

Zanazanyan, volgens Transfermarkt heeft Feyenoord een negatieve transferbalans van 1.2 miljoen. PSV ook, van ruim 1.5 miljoen. Ajax een positieve van ruim 48 miljoen. Dat, plus de waarde zou eigenlijk betekenen dat de eindstand moet worden: Feyenoord, PSV, Ajax. Want ivm vorig jaar is Ajax qua waarde hard achteruit gegaan en toen waren ze al derde 😉

2 september 2023 om 18:45

Transfermarkt heeft niet de doorverkooppercentages meegenomen van spelers zoals o.a. Baldé, die op deadline day is verkocht en waar Feyenoord 1m aan over heeft gehouden.

1908 heeft een mooi overzicht gemaakt hiervan, als je de inkomsten van de doorverkooppercentages meeneemt heeft Feyenoord een positief saldo.

2 september 2023 om 18:53

doorverkoop clausules kan je toch nu niet meenemen.

2 september 2023 om 18:58

Verklaar je nader. Waarom niet?

2 september 2023 om 19:20

Omdat het geen garantie is dat je deze gaat ontvangen. Doorverkooppercentages reken je toch ook niet mee? Aangezien je ook daar nier van weet hoeveel het gaat worden

2 september 2023 om 19:39

Baldé is verkocht en Feyenoord had een doorverkooppercentage. Dit ontvangen ze nu dus omdat de transfer definitief is (hij ging van Lausanne-Sport naar Nice).

Ik heb het dus niet over doorverkooppercentages op spelers die nu door Feyenoord zijn verkocht aan andere clubs, maar van spelers die Feyenoord vorig jaar had verkocht en nu wéér een transfer maken.

Heb het even opgezocht voor je: Feyenoord ontvangt opleidingsvergoedingen/solidariteitsbijdrage/doorverkooppercentage van de transfers van Noa Lang, Jurriën Timber, Wouter Burger, Tahith Chong en Gustavo Hamer. In totaal levert dit Feyenoord 2.39m op.

2 september 2023 om 21:03

Daarnaast is ook Dermane Karim verkocht voor 2 miljoen geloof ik.

3 september 2023 om 11:07

Speler die dan gratis de deur uitloopt verdien je niks aan.

3 september 2023 om 11:10

Natuurlijk wel van diegenen die al door zijn verkocht 😉. Maar dat geldt dan ook voor de spelers die Feyenoord verkoopt, waar ze een doorverkooppercentage moesten afdragen aan andere clubs.

3 september 2023 om 11:16

Hoe kan je voor Balde nog 1 miljoen extra hebben gekregen nadat ie voor 1 miljoen van Feyenoord naar Lausanne Sports is gegaan in januari en nu voor 2.5 miljoen naar Nice. Dat betekent dat het doorverkooppercentage 66% is (meestal over het verschil tussen aankoopbedrag en verkoopbedrag). Dat lijkt me bizar. En als het over het totaalbedrag is, is het 40%. Dit kan niet kloppen.

3 september 2023 om 11:17

Die hadden we alleen niet. Alle spelers die we hebben verkocht waren voor 100% eigendom van Feyenoord (Kokcu, Danilo, Pedersen, Bozenik, Azarkan, Taabouni).

Daarnaast is Pedersen bijvoorbeeld meegenomen voor 1m, terwijl hij voor 8m is verkocht. Die overige 7m wordt dus volgend jaar pas bijgeschreven, maar zijn wel gegarandeerde inkomsten.

3 september 2023 om 11:20

@Formus Balde is voor 7m verkocht en Feyenoord had een doorverkooppercentage van 15%. Dat met de solidariteitsbijdrage komt uit op 985k om precies te zijn.

2 september 2023 om 18:21

Vergeet ook niet de jeugd die hij speeltijd gunt. Hartman basis, Sauer en Zechiel die zichzelf bij het 1e hebben gespeeld. In slot we trust

2 september 2023 om 19:39

Best wel rare opmerking vind ik dit.

3 september 2023 om 00:35

Waarom is het halen van een speler uit de Kroatische competitie zo bijzonder? Zal vast een goede speler zijn, daar niet van. Vind de transfer van Lozano echter veel sensationeler. Speler in z’n prime weghalen bij de kampioen van Italië is niet niks.

3 september 2023 om 09:41

Prime qua leeftijd misschien, qua productiviteit is het al twee seizoenen kommer en kwel. Vorig seizoen 3 goals en assists, seizoen ervoor 5 goals en 6 assists. Dat terwijl hij gewoon 30+ wedstrijden heeft gespeeld per seizoen, dat is ronduit slecht.

Op je comment van ‘een speler uit de Kroatische comp halen is niet bijzonder’ ga ik niet eens in. 😂

3 september 2023 om 11:29

Cijfers bij de kampioen van Italië. Da’s nogal wat anders dan in een lagere competitie als de Kroatische League. Maar we gaan het zien, op voorhand schat ik Lozano gewoon stuk hoger in.

3 september 2023 om 11:35

Want de kampioen van Italië speelt niet tegen zwakkere broeders? Begrepen.

3 september 2023 om 08:19

We gaan het zien - ben van de aankopen die tot nu toe hebben gespeeld nog niet zo kapot Zerrouki, Stengs, Beelen.. maar misschien krijgt Slot dat nog wel aan de praat.

3 september 2023 om 10:28

Beelen speelt echter gewoon zeer sterk. Hij wordt nu afgerekend op die ene fout bij Sparta, maar zijn goede voorbereiding plus invalbeurt tegen Fortuna wordt ineens gewoon vergeten.

Zerrouki is inderdaad meh, vooral als je ziet dat Mannsverk voor veel minder op te halen was. Stengs is nog afwachten, vind dat hij onredelijk veel kritiek krijgt puur obv zijn salaris.

3 september 2023 om 09:39

Zullen we hier ook wachten met voorbarig zijn anders? Net als de selectie Ajax nu aan alle kanten al afgefakkeld wordt zonder te spelen in de nieuwe samenstelling, is het ook onnodig om Ivanusec al de hemel in te prijzen voordat we hem hebben zien spelen. Staat overigens los van dat ik wel veel van Ivanusec verwacht en denk dat het een hele goede speler is, maar om hem de grootste stunt te noemen zonder nog een minuut gespeeld te hebben is te makkelijk.

3 september 2023 om 10:26

Ik noem het een stunt dat we hem voor zo weinig geld hebben overgenomen. De status die hij momenteel heeft icm zijn stats en international/marketingwaarde zou hij gewoon het dubbele moeten opleveren. Dat zie je ook af aan de reacties van de Zagreb fans. Net als dat Benfica onze Kokcu voor 25m heeft opgehaald, is ook een stunt.

Daarmee hemel ik hem dus niet op en leg ik hem geen verwachtingspatroon op. Het is puur obv zijn huidige status en marktwaarde die Zagreb heeft laten liggen.

3 september 2023 om 11:48

Die fans kunnen wel boos zijn, maar als je op je 24ste nog bij Dinamo voetbalt dan ben je gewoon geen topmateriaal.

3 september 2023 om 11:56

Zeiden ze ook van Hancko en Aursnes, bevalt ons prima tot dusverre die 24-jarigen.

4 september 2023 om 00:47

Ruud van Nistelrooij speelde op zijn 24e ook nog gewoon bij PSV.

En waar is dit op gebaseerd, gebakken lucht? Hoe kan het anders dat Ajax zijn spelers die bij wijze van spreken 2 linkervoeten hebben nog voor een hoger bedrag weet te verkopen dan feyenoords beste spelers?

2 september 2023 om 18:15

Als je het artikel even leest dan heb je je antwoord.

2 september 2023 om 18:16

Omdat Ajax cl speelden. Volgend jaar zullen de prijzen van onze spelers omhoog gaan . Feyenoord heeft allemaal internationals in hun ploeg .mooi toch

2 september 2023 om 18:25

Niet omdat Ajax CL speelde, maar omdat Ajax goed presteerde in de CL. Tevens maakt 1 zwaluw geen zomer en worden de waardes ook bepaald door de reputatie van de clubs.

2 september 2023 om 19:11

Ajax heeft niet elk jaar gepresteerd maar toch ging de waarde omhoog van spelers. Heb je cl ervaring betalen clubs meer. dat geldt nu voor Feyenoord ook

2 september 2023 om 20:01

Ajax heeft juist wel gepresteerd in de CL. Het jaar onder Schreuder (slechte prestaties in CL) zie je ook een duidelijke daling qua waarden bij spelers zoals Timber, Bassey en Bergwijn. Spelers zoals Alvarez en Kudus, die nog redelijk waren, bleven gelijk.CL ervaring boeit vrij weinig als je er kansloos afgaat met 6 verliespartijen.

3 september 2023 om 11:11

Omhoog gaat het niet altijd hè, als je de poule met 2 punten eindig en een doelsaldo van -9 gaan de waardes eerder achteruit.

Feyenoord heeft de afgelopen twee jaar hun spelers in waarde kunnen laten stijgen. Denk aan Hancko die een marktwaarde van onder de 5m had en dat nu 25m is. Ook is er relatief weinig verkocht.

Ajax verkocht nagenoeg alle spelers met hoge waardes, 400m+ in twee jaar in tranfersommen. Die halen nu spelers terug voor lagere waardes die weer moeten gaan stijgen door goede prestaties. Dit seizoen gingen Timber, Alvarez en Kudus al met waardes van 40m elk weg.

Transferwaardes zijn indicaties op basis van reputatie, contractduur en meerdere aspecten. Je kan er niet veel waarde aan hechten. Een Hato heeft een waarde van 5m, een bedrag dat Ajax never nooit zou accepteren. Datzelfde zie je met Geetruida, waarde van 25m waar Feyenoord 35m wilde zien waardoor de deal ook niet doorging.

Iets meer uitleg had wel gemogen in dit artikel, VZ.

2 september 2023 om 18:49

“Datzelfde zie je met Geetruida, waarde van 25m waar Feyenoord 35m wilde zien waardoor de deal ook niet doorging.”

Dit is gewoon pertinent niet waar. Het is ondertussen al honderd keer uitgelegd dat Leipzig door een blessure moest overschakelen naar een LCV. Niks te maken met onderhandelingen.

Als je dan iemand aanspreekt op onvolledige context is het handig om je eigen statements even te fact-checken.

2 september 2023 om 19:57

Dat doet niets af dat Feyenoord meer wilde dan de transferwaarde van 25m. Het is maar waarover je valt...

2 september 2023 om 19:59

Er bestaat niet zoiets als transferwaarde, het is maar net wat de gek ervoor geeft. Het is maar waar je naar kijkt…

2 september 2023 om 20:06

En dat zeg ik, dat er weinig waarde aan gehecht dient te worden. Jij had de focus echter alleen op het stukje van Geertruida, wat een bijzaak was in het hele verhaal. De essentie is dat deze waardes, gebaseerd op diverse factoren, een hoop gelul is.

2 september 2023 om 20:31

Transfermarkt.de is dé site om dit soort data te vinden, maar nee jij wilt nuance zodat Ajax er beter uitkomt. Maar het is maar waar je over valt.

2 september 2023 om 21:06

En jij lijkt in deze sprookjes te geloven omdat je clubje voor het eerst in de historie zogenaamd de duurste selectie heeft. Maar wel huilen dat Kokcu voor nagenoeg hetzelfde bedrag als Bassey weggaat. Of een Alvarez, die er zogenaamd niets van kan, voor meer dan 40m wordt verkocht.



bakayoko kon voor 40m weggaan en hij wordt gewaardeerd op 10m.

dit is slechts 1 speler, veerman, noa lang, saibari zijn allemaal veel meer waard het nu wordt gewaardeerd. klopt geen zak.

2 september 2023 om 19:14

als die boko dalijk meer op de bank zit omdat een Lozano daar moet spelen zal psv geen 40 mil meer kunnen vragen

3 september 2023 om 00:08

Het gaat om de waarde van nu, niet van in de toekomst. Jou redenering slaat dus nergens op.

Als Hanko dadelijk zijn been breekt, is die niks waard... Als Bergwijn morgen ongeluk krijgt en zijn been breekt is hij niks waard. Waar praten we over?

3 september 2023 om 12:36

Waarbij ik denk dat zowel Baka als Lozano kunnen spelen door ze over links rechts te verdelen.

2 september 2023 om 19:48

Zegt ook helemaal niets dit leuk voor een verjaardagsfeestje maar wat moet je precies met dit soort informatie.

Feyenoord heeft na het vertrek van een aantal sterkhouders nog steeds een prima elftal. Het wordt spannend bovenin..dat is een ding wat vast staat

Ik denk dat Feyenoord gewoon weer kampioen wordt, meest complete selectie en op alle posities dubbel bezet.

2 september 2023 om 22:15

Denk PSV. Die hebben kwalitatief de beste selectie. Uiteindelijk zal het tussen Feyenoord en PSV gaan. Lekker dat Fey al 4 punten heeft verspeeld.

Is dit inclusief Sangare of zonder? Hahahaha

Dat transfermarkt is dus bij deze ook niet meer zo gerenommeerd… PSV transferwaarde is alleen met Bakayoko en Lozano al hoger dan dat van Feyenoord. Ok, overdrijven is ook een vak, ben ik best goed in, maar dit gaat toch echt nergens over…

3 september 2023 om 00:38

Klopt, overdrijven daar ben je best goed in.
Volgens mij schat deze website het meestal aardig goed in en zijn veel transfers ongeveer voor het bedrag dat zij geschat hadden.
Ik denk dat je de waardes van de PSV spelers overschat en die van Feyenoord onderschat.

Die waarden zijn alweer deels achterhaald, daarnaast tellen ze altijd huurspeler-waarden mee, wat bij PSV rond de 40 miljoen is op dit moment! Maar Feyenoord zit in ieder geval in de lift. Kijkt voor de 'grap' nog eens 3 jaar terug, toen Fer etc. nog meededen aan de seizoenstart, en de belangrijkste speler voor 5 miljoen naar de concurrent mocht...

Beetje raar moment om dit te pijlen. Over paar weken / maanden pas worden de aankopen ook allemaal voor hun waarde bij hun nieuwe club gewaardeerd.

Het lijkt mij het beste dat Feyenoord het contract van Ten Kloese en Slot openbreken en verlengen tot 2028 of langer. De 2 mannen (en niet te vergeten Arnesen) hebben ons mooie Feyenoord gebracht waar we nu staan. Zekers 10 jaar hebben wij als club niet zo mooi voetbal gespeeld als afgelopen 2 jaar waarbij onze selectie mooi is versterkt en er genoeg kwaliteit op de bank zit om eventueel in te vallen.
Hopelijk dit jaar een mooi seizoen in de championsleague, door herkenbaar mooi voetbal te spelen met resultaat, dan is er eind van het seizoen, begin volgend seizoen weer genoeg geld om meer kwaliteit op het veld te halen.
Vanmiddag gaat Ivanucec zijn debuut maken en hopelijk kunnen we vanmiddag dan al gaan genieten van zijn kwaliteiten.
Come on Feyenoord!!!

Ooit zei de grootste Nederlandse voetballer al : ik heb een zak geld nooit een doelpunt zien maken.
Het is eerder welk team staat er straks als team voor te knokken. Vorig jaar was Ajax de duurste volgens die site en dit jaar Feyenoord. Heel leuk maar zegt nog totaal niks.

Zolang je niet goed kan verkopen zoals Ajax wel kan doen dan is je selectie niks waard. Op papier de meest waardevolle selectie maar in de praktijk krijgen ze geeneens een Geertruida verkocht.

Mbt waarde van de selectie gaat het m.i. ook om potentiële waarde. Ajax heeft veel relatief jonge en onbekendere spelers aangetrokken. Die kunnen heel snel in waarde stijgen. Dit soort getallen zeggen m.i. niet zoveel aan het begin van het seizoen.

Ik ben verrast over dit artikel en vooral over de waarde van het elftal. Ik moet het allemaal nog maar zien. Feyenoord piekt soms en dan is het jaren weer kommer en kwel .En ben ik nu de enige die het allemaal niet zo heel speciaal vond bij Feyenoord vorig seizoen? Waar Feyenoord echt in uitblonk was dat ze de volledige wedstrijd 110% bleven geven. Dat was echt de verdienste van Slot, en ook echt knap. Verder lieten de concurrenten het vooral afweten. Ik ben dus ook niet zo overtuigd van Feyenoord en ze moeten het mijns inziens nog maar laten zien dit seizoen. Maar ik laat me positief verrassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren