Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doodsbedreigingen voor Villa-aanvaller na tackle op boybandlid

Laatste update:

Stiliyan Petrov moest vorig jaar door leukemie stoppen met betaald voetbal en kreeg zondag een erewedstrijd van zijn voormalige werkgever Celtic. Op een uitverkocht Celtic Park was de Bulgaar het middelpunt van de aandacht, maar na afloop werd er (en wordt er nog steeds) vooral gesproken over Gabriel Agbonlahor. De aanvaller van Aston Villa blesseerde een lid van een bekende boyband.

/

Louis Tomlinson van de band One Direction speelde mee bij het team met 'Celtic-sterren', waar overigens ook Pierre van Hooijdonk deel van uitmaakte. Tien minuten na rust ging Agbonlahor hard door op Tomlinson en hoewel hij de bal speelde, raakte de zanger geblesseerd aan zijn knie. Hij moest zich laten vervangen en moest langs de lijn zelfs overgeven.

Agbonlahor deed bij zijn tackle niet zo veel fout, maar toch wordt hij op Twitter met de dood bedreigd door boze fans van One Direction. "Je kan maar beter je excuses aanbieden, anders vermoord ik je", luidt een van de tweets. Een andere fan schreef: "Gabby, je hebt Louis zijn knie kapot gemaakt: ik zal jouw gezicht kapot maken."

Agbonlahor zei na afloop dat hij het vervelend vond dat Tomlinson door zijn toedoen moest uitvallen: "Ik zal mijn excuses aanbieden wanneer ik hem weer tegenkom", zei de aanvaller. "Ik weet zeker dat hij het leuk vond om in deze wedstrijd mee te doen en het is fantastisch dat hij op kwam dagen. Dat geldt ook voor alle andere spelers die in actie zijn gekomen."

Bekijk hier de tackle:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk, word je met de dood bedreigd door 12-jarige schoolmeisjes. Lekker zieke maatschappij.

9 september 2013 om 11:06

Je weet toch dat de maatschappij tegenwoordig niet spoort? Dit slaat helemaal nergens op, het was een faire tackle maar logisch een prof voetballer heeft betere spieren dan iemand die niet sport. zo hard was die tackle niet en hij heeft zijn excuses aangeboden.

9 september 2013 om 11:10

Je schaamt je toch kapot als je a) zo verwoest wordt als volwassen man na een tackle b ) vervolgens tienertjes het voor je op gaan nemen via twitter. Beschamend!

9 september 2013 om 16:09

'de maatschappij tegenwoordig niet spoort'?

Man man gister bij oma op de theeleut geweest?
'de maatschappij' spoort echt niet minder de dat hij vroeger gedaan heeft hoor. En dan nog, een beter milieu begint bij jezelf, het helpt echt niet om je handen er vanaf te trekken en te wijzen met "de maatschappij, dat zijn zij".

Althans, die houding is precies wat hem ziek maakt in mijn ogen...

En tot zover de moralistische prietpraat, doodsbedreigingen via twitter worden gewoon opgespoord door de politie na aanklachten dus als Aglonbahor zich bedreigd voelt kan hij hetzelfde doen als eenieder

9 september 2013 om 12:00

Daarvoor zijn het ook 12-jarige meisjes, nog onvolwassen. Ik vind het eerder opvallender dat mensen hier de actie van Gabby toejuichen.

9 september 2013 om 12:48

Agbonlahor heeft geen eens Twitter dus ik weet niet aan we ze zijn geaddresseerd.

9 september 2013 om 13:16

Het is toch niet heel moeilijk om iemand te noemen in een tweet, ook al heeft de desbetreffende persoon geen Twitter

9 september 2013 om 17:14

Je moet die tweets van die twaalfjarige meisjes niet eens serieus nemen man, ze zijn net als die Beliebers. Extreem irritant en gehersenspoeld.

9 september 2013 om 13:32

Hahahaha one direction fans en moord bedreigingen?ik ga stuk, gaan ze Agbon vermoorden met een kam of een microfoon. Staan die fans met potten gel langs de kant om hem te bekogelen hahahaha kinderen van 12 jaar die hem met een roze pen bekrassen...dit is nieuws? waar je je niet druk om kan maken, als je dit al een tackle noemt? En dan nog kotsen ook...ach zon boybandfiguur is ook niks gewend...

Niet zo heel erg veel mis met die tackle. Waarom deed hij mee? Niet handig om een ongetraind persoon mee te laten doen.

9 september 2013 om 11:18

Hij is niet ongetraind, misschien moeilijk te geloven; maar deze etalagepop speelt als semi-prof bij Doncaster Rovers in de First Division.

9 september 2013 om 11:26

Hoe kan dat nou? Die gasten treden het hele jaar door over de hele wereld op. Ik denk niet dat hij tijd heeft om ook nog in de First Division te spelen.

9 september 2013 om 11:50

Jawel hoor. Ik lees juist dat hij op 18 September zijn debuut zal maken XD Maar hij heeft getekend als een non - contract player. dus ik denk dat die hier en daar gewoon wat zal mee doen

9 september 2013 om 12:04

Zo'n jongen zal niet gehaald worden voor zijn voetbalkwaliteiten, hij levert verliefde meisjes op die shirts van hem kopen.. Kassaaa

9 september 2013 om 15:56

Ja als mascotte,
Hij zal zelf niet spelen, hij is volgens mij een soort sponsor.
Ook in die divisie spelen ze hard,

9 september 2013 om 16:15

Die jongen is ongetraint. Ook al doet hij morgen in de basis mee bij Stoke, die jongen is duidelijk niet gewend om zijn knie meer te buigen dan iemand die de hele dag op een stretcher ligt.

Doncaster Rovers zal ook vast een goede medische verzekering hebben voor geblesseerde spelers, want zelfs zonder salaris is dit geval anders een dure jongen.

Whaha kotsen ook nog.. Wat deed hij dan ook bij die wedstrijd, zorg eerst dat je het aan kan.

9 september 2013 om 12:42

Hmm, ik vind het toch vrij apart, zeker bij een ogenschijnlijk licht incident. Misschien gebeurt dat bij mensen met een zwakke(re) maag? Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt of gezien in ieder geval.

Verder geen bijzonder incident, wel bizar vervolg op Twitter. Mensen die dreigen met moord op internet moet je sowieso oppakken om grenzen aan te geven vind ik.

9 september 2013 om 16:17

@ mozias

alhoewel ik het eens ben met je standpunt dat je grenzen aan moet geven zou de politie in veel gevalen volstaan met een mailtje naar de ouders volgens mij. Het is ook de kunst om niet met een bazooka op een mug te schieten..

dat soort slappelingen moet je ook geen voetbal laten spelen, die moet je lekker achter de geraniums zetten.

Ze moeten die meisjes gewoon oppakken om ze een lesje te leren. Wanneer je zoiets tweet naar iemand uit de politiek dan staat de Aivd binnen het uur voor je deur. Beide zijn even erg en moeten net zo serieus genomen worden.

9 september 2013 om 11:07

Dat vind ik ook, kleine meisjes die profvoetballers gaan bedreigen, het moet niet gekker worden.

10 september 2013 om 10:56

Inderdaad, keihard aanpakken, schandalig dat nou toevallig juist meisjes dit doen.
Normaal gesproken zijn het de mannen/jongens die dit soort fratsen uithalen.
Ach waarschijnlijk zijn dit van die meisjes van 12 die denken dat het hun toekomstige man is.
En Jeronimo helemaal met je eens, zogenaamd geld niet belangrijker vinden... maar dat vinden ze echt wel.
Want veel fans is veel geld.
Daarom walg ik ook van dat soort gemaakte boybands.
Heb nog meer sympathie voor Bieber...
Al komt dat door van waar hij begon, maar ook hij is nu een arrogant over het paard getild mannetje.
Opgevoed met goed, big zogenaamd heel veel, maar wel aan de Drank, drugs zitten en alles wat los en vast zit het bed mee in nemen.
Nee de muziekindustrie is keihard en helaas te veel 'gemaakt'.
Zolang je een leuk koppie heb geven ze je een miljoenencontract.

Doe mij maar de oude muziek, geen of in ieder geval minder veel minder autotune.

9 september 2013 om 11:11

Als die jongetjes van die band nog enig gevoel van realiteit hebben zouden zij juist op twitter moeten zeggen dat het niet normaal is om deze voetballer te bedreigen. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren want ze vinden hun fans belangrijker. Walgelijk.

Heb de tackle gezien en ik vond het meevallen, zoveel was er niet aan de hand, dat die gozer langs de lijn heeft moeten overgeven komt denk ik niet door die tackle, anders is hij echt niks gewend.

Misschien beetje lomp doorgaan voor zo'n wedstrijdje, maar je moet ook niet gaan janken als je als niet-voetballer gaat meedoen. Doet hij volgens mij ook niet, maar dat die fans zo dom zijn kan hij ook niks aan doen.

Kotsen na een tackle? Dat is nieuw!

9 september 2013 om 11:29

Als je echt pijn hebt na een inspanning (en je bent niet erg getraind) dan is het normaal dat je moet kotsen hoor

9 september 2013 om 11:38

niets nieuws hoor,bij spierscheuring moet je altijd kotsen! En al is de tackle niet hard je kunt op een ongelukkig moment altijd iets oplopen. Verder super grappig dat die trieste boy band meisjes hem gaan bedreigen...ze zullen wel voor zijn deur hem opwachten en met hun plakboek slaan of met lollies en smarties bekogelen

9 september 2013 om 12:44

Vandaar dat je bij al die voetballers die er met een hamstringblessure afgaan kotsen? Ik vind het maar een vreemde opmerking, want het lijkt me absoluut geen zekerheid. Normaal gesproken reageert het lichaam niet op zo'n manier op pijn.

9 september 2013 om 13:02

Wanneer iemand zo ver over zijn grens gaat kwa conditie en spieren kan je lichaam kotsreactie geven. Het is zeg maar na de steek in je zij (natuurlijke manier van zeggen: "rustig aan, dit kan ik niet aan". Wanneer je blijft doorgaan en doorgaan kan je gaan kotsen, dit zie je ook vaak in van die afvalprogramma's waar iemand tot het uiterste word gegaan.

9 september 2013 om 15:49

@jeronimo123. Tomlinson speelt bij Doncaster Rovers (reserves) dus hij zal niet geheel ongetraind zijn. Het is wel zo dat bij een breuk of spierscheuring wel vaker mensen moeten kotsen. Een van de oorzaken van braken is ook pijn. Genoeg mensen braken van (extreme) pijn. Maar niet iedereen die pijn heeft braakt. Is op zich een vrij veel voorkomend verschijnsel.

De maatschappij is wel echt naar de kloten heen als 14 jarige gillende meisjes mensen met de dood gaan bedreigen omdat hij een pass blokt. Dit is niet eens een overtreding alleen is de stap die Tomlison komt daarna met zijn standbeen raar terecht dus logisch dat hij pijn heeft maar hier kan Agbonlahor niks aan doen.

En nu weer allemaal normaal doen aub.

9 september 2013 om 11:17

Precies wat ik dacht, hoe ver zijn we heen als maatschappij dat mensen zo gek fan zijn van zo'n stelletje debielen dat ze mensen met de dood bedreigen. Echt in en in triest.

9 september 2013 om 12:36

Oh, dus toen mensen elkaar letterlijk sloegen tot de ander niet meer ademhaalde had je dat gevoel helemaal niet?

Voor jou en mij zijn het debielen, voor deze meisjes zijn het idolen.
Net zoals voetballers voor hen misschien debielen zijn, maar voor ons weer heel anders bekeken worden.

Natuurlijk moet je als 12-jarig meisje geen vent met de dood bedreigen, en daar hoort niemand achter te staan. Maar het is zeker hypocriet om nu te zeggen dat we als maatschappij ver heen zijn, terwijl we dat al ongeveer constant zijn. Er zijn gewoon mensen die dingen doen waar jij en ik nooit achter zullen staan.

10 september 2013 om 10:59

Sparta dat is heel overdreven.
Voetballers, daar kijk je naar de kwaliteit van de spelers.
Dit zijn gewoon gehersenspoelde meisjes die allemaal denken laten met een van hun te trouwen.

9 september 2013 om 13:03

Ik zou al spontaan moeten overgeven bij de gedachte een duel aan te moeten gaan met akinfenwa! Wat een ongelooflijk beest is dat!

Ach joh, niet te serieus nemen. Doen beide heren vast ook niet. Het zijn maar meisjes van twaalf.

Ik denk dat Gabby ontzettend onder de indruk is van de 13 en 14 jarigen die hem met de dood bedreigen. Ze komen niet eens boven zijn borst uit, doe normaal man.

Volgens mij gewoon een David Luizje, als je goed kijkt is hij gewoon aan het lachen op de foto.

kleine meisjes (of jongens) die mensen met de dood gaan bedreigen vanwegen een tackle!! hoe ziek is dat dan...
gaat lekker he!!

9 september 2013 om 11:16

Ach die brugpiepers weten zelf niet eens wat ze zeggen. Vervolgens wordt alles lekker opgeblazen door de Engelse boulevard journalistiek die daar geen genoeg van kan krijgen.

Jammer dat het kotsen er niet op staat, zag er wel vreemd uit. Misschien was ie al ziek ofzo. Trouwens wel onnodig hard inkomen van Agbonlahor. Je weet dat het een friendly is en dat er een amateur voor je staat. Over de doodsbedreigingen hoeven we al geen woorden meer vuil te maken. Met een beetje pech staan die kinderen nu tot hun volwassenheid in de politieregisters.

Hij dacht zal ik eens even het veld onderkotsen en gaan huilen.
Echt een boy en geen man, wat een huilebalk.
Nog triester van die fanboys/girls die spotten met de dood.

Triest om hier bedreigingen over te ontvangen...

Die Britse meisjes zijn toch al helemaal doorgeslagen.
Ik zat me gister dood te vervelen thuis en toen heb ik voor het eerst The Valleys gekeken en daarna Geordie Shore, wat is het er erg aan toe daar zeg...
Dit is gewoon wederom een nieuwe bevestiging.

9 september 2013 om 16:21

niet om het een of ander, maar je denkt toch niet echt dat je in zo'n programma de gemiddelde Britse chick ziet?
Dat is gewoon hetzelfde als je hier Oh Oh Cherso, Sterretje uit zn hol of weet ik wat veel wat voor Rtl5-shit gaat zitten kijken. Over het algemeen kijken mongolen vaak graag naar mongolen. Iets met bevestiging, soort zoekt soort en dat soort kwalificaties waar nooit iemand het over eens wordt.

10 september 2013 om 11:04

Die mensen hebben gewoon auditie moeten doen, Net als Idols en Holland got talent etc etc
Je hebt voorrondes moeten doen, wat je op TV ziet is dus iemand die eerst door mocht gaan.
Alles voor de kijkcijfers (zie Herman aka 'im a dancer'

Net als Jersey shore...
Een macho, een lekker (sorry)wijf, een huilebalk en dom blondje
Alles word bij elkaar gezocht.

9 september 2013 om 17:11

Niet allemaal, er zijn ook gewone meisjes. Maar dat is niet alleen in Engeland, in Nederland is het net zo goed zo, in de USA ook. En ook lang niet iedereen in een land wil meedoen aan iets als Geordie Shore, mij niet gezien.

Ach wellicht zijn dit bedreigingen geweest van 14 jarige meisjes, wie neemt dat serieus ?

Hahaha zou wat zijn als er plotseling een bende gewapende 11 jarigen voor z'n deur staan maar deze bedreigingen kan je natuurlijk niet serieus nemen. Ik denk trouwens niet dat je die Louis hier iets kwalijk kan nemen. Hij js gewoon een beetje zwak

9 september 2013 om 11:37

Als er een kind van 10 een wapen op je richt weet je dat het menens is

Haha die Agbonlahor van 1 90 is vast bang voor meisjes van 12,13 jaar.

Zucht.. Bij dit soort artikels moet ik altijd gelijk denken aan dat Youtube filmpje van Jan-Jaap van der Wal ''je doet niet meer mee''. Zou mooi zijn als zijn idee bij dit soort 12 jarige, puistenuitknijpende, veel te hoge stem hebbende, bebeugelde meiden uit zou komen!

9 september 2013 om 11:40

Dat was een geweldige aflevering inderdaad. "dan word je door een m*** in je bek gespuwd en die zegt dan: Je doet niet meer mee!; Als je naar telegraaf.nl gaat wordt je automatisch doorgelinkt naar de website van linedancevereniging 'op een rijtje'. "
Één van de beste momenten van JJ.

Louis is geblesseerd neeeee #cut4louis

P.s : Of zijn zijn fans niet zo erg als die van Justin lol

10 september 2013 om 09:35

Haha dat was ook zoiets briljants. Cut4bieber. De ouders van die kinderen moeten hun kroost gewoon achter de sociale media vandaan sleuren en ze op straat laten spelen met echte kinderen.

Twaalf jarigen op Twitter, daar wordt niemand blij van.

Hahahah. Komen er nu meisjes van 12 jaar Agbondlahor bedreigen of wat? Ik denk dat Agbondlahor daar nou niet bang van word.

Waarschijnlijk kon Agbondlahor de muziek van die band niet waarderen.

Het zullen vast weer reacties zijn van 14 a 15 jarige kinderen! Kinderachtig!!

Gebeurde niks ernstigs. Die Tomlinson is natuurlijk ook geen voetballer, die is fysiek niet zo sterk. Treurig al die reacties van zijn fans. Het is sport, iedereen kan geblesseerd raken

9 september 2013 om 15:53

Tomlinson is wel een voetballer. Hij voetbalt bij Doncaster Rovers. 18 september zou hij eigenlijk zijn debuut maken voor de reserves. Weet niet of hij dat gaat redden met zijn blessure.

9 september 2013 om 17:54

Dat weet ik maar eigenlijk doet Doncaster dat alleen voor het geld en voor de extra toeschouwersaantallen

Tackle was op de bal. Fans moeten niet zo dom doen van One Direction. Is toch duidelijk niet de intentie.

Snap sowieso niet wat een Boyband gozertje met dit soort wedstrijden te maken heeft. en hij is niet eens geraakt laat staan als het een tackle van Gattuso of een of andere Afrikaan was.

Haha die tackel is zo hard nog niet. Die boyband mietje nou gelijk huilie huilie doet. kan Agbonlahor ook niet aan doen. Helemaal ziek dat hij nu wordt bedreigt door mensen die mogelijk luiers dragen en een nachtlampje bezitten.

Boybandjochie dat meedoet met echte mannen.
Ach ach en van die bakvisjes die dan doodsbedreigingen uiten.
Hoort dit nu echt vermeld te worden?
Wat voor weer word het morgen. word dat ook vermeld tegenwoordig?

hhaha, wat is de wereld toch weer lekker treurig zo nu en dan.

Kan niemand die kleine meisjes vertellen dat je zingt met je bekkie en niet met je knie. Dus waar maken ze zich druk om.

Neem aan dat hier maatregels worden getroffen. Doodsbedrijging via het internet is niet niks. Als je dit naar iemand uit Den Haag tweet ben je binnen 10 min niet meer lekker thuis.

De bedreigigen zijn triest, maar de tackle van Agbonlahor eveneens. Snap spelers niet die tamelijk hard inkomen tijdens een erewedstrijd. En die 12-jarige meisjes zouden vervolgd moeten worden, niks handelingsonbekwaam of wat dan ook. Iemand met de dood bedreigen is schandalig. Een boete voor de ouders en de kinderen moeten een lesje krijgen van dezelfde ouders. Dat zal ze leren.

Omdat ze 12 jaar zhoeft niet te betekenen dat ze alles mogen roepen wat ze willen. Simpelweg tegen normen en waarden in.

Fijn dat dit ene moment in het nieuws komt en er amper aandacht is voor datgene dat echt belangrijk was gisteren: Stiliyan Petrov en de fantastische wijze waarop spelers en supporters hun onvoorwaardelijke steun aan hem toonden. Krijg nog steeds kippenvel bij het horen van You'll Never Walk Alone, iets dat ik nooit zal krijgen van een hitje van 1 Direction...

9 september 2013 om 17:37

Nee, dat zingen alleen mannen in een voetbalstadion, terwijl de boy-band ( die overigens best veel hits heeft hoor, ze verdienen ook heus beter dan die voetballers en die verdienen al veel ) worden toegezongen, liefdesverklaringen alles etc etc van niet al te intelligente meisjes in de leeftijdcategorie van 12 tot en met 16. Tuurlijk, liever waren ze tussen de 16 en 21 maargoed, wat heb je liever?

Tackle? Duel om de bal heet dat......pussy

Ja bedankt 12 jarige koters, voor de essentie van dit duel helemaal onderuit te halen met dat klote zangertje die jullie zo eren. Stiliyan Petrov heeft leukemie en het enige waar de media over kan schrijven is dat mannetje dat een tackle niet kon verdragen. Zeer triest. Gelukkig was het wel ontzettend mooi om 60.000 man Ynwa te horen zingen en die kinderen die naar hem toe rende, prachtig.

Die bedreigers gaan laag daar niet van, maar jongens kom op. Die voetballer gaat expres harder door omdat hij in die band zit en het dus heus niet gek om daar boos op te worden. Leuke boyband en ik gun ze al het succes van de wereld, maar volgende keer maar niet te diep in de mannenwereld treden, want duidelijk aan de reacties te zien zit haat jegens die band heel diep, en dan is een voetbalstadion niet echt de plek om te zijn.

10 september 2013 om 09:40

Meen je dat nou? Ik vind Agbonlahor helemaal niet zo hard doorgaan. Die boyband gozer blesseert volgens mij zichzelf een beetje omdat zijn knie doordraait (hij mist de bal). Maar in ieder geval geen echte overtreding.

Daarnaast mogen boybands van mij zoveel voetballen als ze willen. En mensen die een boyband haten zijn net zo triest als meisjes die een voetballer bedreigen. Zolang ik maar niet naar die muziek hoef te luisteren.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren