Lennarsenal
Algemeen
Vrienden (23)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 22 december 2010
 • Lennarsenal
 • 200 punten
 • Lid
 • Waarschuwing
 • 1.477
 • 32 jaar (12-5-1989)
 • Diever
 • Journalistiek
 • Hip-Hop producer
 • 23
Persoonlijke berichten
20 november 2011 om 16:03
#188

Gunning for glory

29 december 2011 om 14:34
#189

wat een heerlijke opstelling.
trouwens, waarvoor heb jij een waarschuwing gekregen haha?

Aangepast op 29 december 2011 om 14:34 door Bigepz.

29 december 2011 om 16:30
#190

hahah echt alleen daarvoor? Echt zielig man.
Ja in Januari moet er sowieso een back up komen voor RvP het liefst podolski of dembele. Verder echt een goede flankspeler ipv gervinho, erger me kapot aan die kerel. Voor de rest vind ik het wel prima zo;) we hebben alleen pech dat elke back geblesseerd is.

29 december 2011 om 18:44
#191

ja zijn rendement komt denk ik vanzelf als ie meer in de aanval komt te staan, iig wel echt een speler voor arsene en ja gervinho ik snap echt niet wat wenger in hem ziet. Het enige wat ik goed aan hem vind is zijn snelheid..maar wat heb je er aan als ie geen fatsoenlijke voorzet kan geven.

30 december 2011 om 10:27
#192

Thierry henry terug vriend! Titi Henry

15 januari 2012 om 16:27
#193

Ik ben Hiro Akeno Goro Minoru Yamasaki, mijnheer.

20 februari 2012 om 19:57
#194

AST meeting today. Ben benieuwd wat eruit gaat komen!

21 februari 2012 om 09:58
#195

Ja ik ben wel een beetje geschrokken toen ik de resultaten las. Het wordt echt met de dag gekker en het is nou nog steeds niet duidelijk wie er nou verantwoordelijk is voor het feit dat we geen aankopen deden afgelopen zomer. Je zou kunnen zeggen Wenger, omdat die gewoon geld tot z'n beschikking had. Maar je zou ook kunnen zeggen het bestuur, omdat ze een safety net wilde hebben mochten ze cl mislopen... Want dat is die 50 miljoen in hun ogen op dit moment. Het is overigens wel erg ironisch dat juist Arsenal bij het mislopen van CL niet aan de voorwaarde van financial fairplay voldoet vind je niet haha? Dat zet die kneuzen daar in de hoogste kamers toch wel aan het denken.
Overigens vond ik de vragen die werden gesteld wel erg goed;) een mooie vond ik deze: Why dont we just sack a player if he's playing like crap? Echt spot on.

21 februari 2012 om 10:14
#196

http://www.youtube.com/watch?feature=,player_embedd... Via @arseblog What it feels to be an Arsenal fan now.

26 februari 2012 om 21:50
#197

mooie achtergrond man respect

5 juli 2012 om 14:01
#198

http://www.arsenaltrust.org /news/2012/rw-letter-to-the- arsenal-board
De strijd begint zo lijkt het.

5 juli 2012 om 15:37
#199

Als er echt niets meer veranderd dan moet gewoon de bestuurskamer vernield worden.
Het moet een keer over zijn met dat eeuwige gezeik, maar goed. ze hebben nog even om het een en ander te bewerkstelligen.
Anders zijn de rapen echt gaar en zijn de fans niet meer te porren om naar het emirates te gaan.

28 april 2013 om 18:13
#200

jouw afbeelding, dat waren nog eens glorie jaren voor jullie.

28 april 2013 om 20:24
#201

Klopt man, komt goed, wij gaan de Spurs voor jullie aanpakken :).

Uiteindelijk gaan Chelsea & Arsenal volgend jaar gewoon CL voetbal spelen.

Tja voorlopig kunnen jullie Gunners inderdaad niet zo een team verwachten .

Ik hoor iedere zomer dat Wenger dan weer gaat investeren en iedere keer komt het op hetzelfde neer. Ik vind Arsenal (ook al aartsvijand van Chelsea misschien) gewoon een mooie club en heb heel veel respect voor ze. Zij horen gewoon thuis in de CL. Ik vind het heel knap hoe jullie toch wel in de top staande hebben gehouden met een bepaald materiaal en uitgaven vergeleken met Chelsea of City bijvoorbeeld.

Echter mag Arsenal wel iets meer uitrekken, hoeft niet gelijk met 60 miljoen voor een speler of zo, maar ik snap wat je bedoelt ja.

Wie hoop jij eigenlijk dat een beetje richting Arsenal komt? Zo een Stevan Jovetic of Lewandowski is nooit verkeerd denk ik zo?ik denk sowieso wel op ieder positie een versterking, spits, middevelder en achterin zou Arsenal wat versterkingen kunnen halen.

Hoe zit het met jullie keeper? Ik hoor nog weleens verhalen van sommige gunners die vinden dat Sczeszny nog weleens slaapt. Ik zou het echt een stunt vinden als Casillas die richting zou komen haha, maar ik denk dat dat meer een fabeltje is dan realiteit

2 mei 2013 om 00:30
#202

Ja het zou wat zijn als Jovetic naar Arsenal komt. Dat zal ook een goeie versterking zijn schat ik. Ik denk inderdaad dat Lewandowski eerder voor een Manchester United zou kiezen of zo of nog weleens bij Real Madrid of zo.

Reus of Isco zijn fantastische voetballers waar Arsenal zeker wel bij een werk moet gaan maken. Geld is op zich toch geen probleem voor een gezonde club als Arsenal, of moet ik nog rekening houden met dat zij nog wat moeten aflossen in verband met die stadion?

Zo een loper is ook nodig ja, ik hoor nog weleens een aantal gunners of een Wanyama of zo (ik spel het waarschijnlijk verkeerd) hebbenm die zij graag willen zien, zegt dat jou iets? Ik denk misschien dat achterin wel het grootste probleem is bij Arsenal, corrigeer mij als het fout is omdat ik niet alle wedstrijden van Arsenal 90 minuten heb gevolgd.

Tsja bij Chelsea hoeven wij geen renovatie, alleen de puntjes op de i zetten. We hebben een goeie tactische coach nodig die deze selec,tie laat voetballen. Veel Chelsea supporters willen Moruinho terug zien wat ik persoonlijk heel goed begrijp, maar persoonlijk zie ik dat niet zitten. Ik heb daar een
heel ander mening over na wat ik heb gezien bij Real.

Het enige wat er ontbreekt bij ons is het balans op het middenveld. Chelsea is heel dom bezig, afgelopen jaren ontbrak er enorm veel creativiteit, en afgelopen zomer was het alleen maar het ene naar het andere kopen. Spelers als Marko Marin & Moses waren zo overbodig en niet nodig. We hebben een speler a la Essien (in zijn prime) nodig & een spits die goals scoort. Torres is hopeloos, Demba Ba kan ik eigenlijk niet beoordelen omdat hij een half jaar bij Chelsea zit en je eigenlijk vanaf het begin van volgend seizoen pas echt kan zien wat hij zal gaan betekenen.

Voor de rest hoop ik echt dat Chelsea slim is en naar de jeugd kijkt want we hebben veelbelovende voetballers. Ik hoop dat gasten als Piazon & Mceachran sowieso kansen krijgen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 20 juni
AC Milan heeft bij AA Gent geïnformeerd naar Roman Yaremchuk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren