Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray wil Ziyech herenigen met teamgenoot uit succesjaar van Ajax

Laatste update:

Donny van de Beek gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen bij Galatasaray. De Turkse topclub heeft Manchester United benaderd voor een huurtransfer van de 26-jarige middenvelder, zo schrijft The Athletic. Van de Beek komt niet voor in de plannen van Erik ten Hag, die zijn pupil nog helemaal niet opnam in de wedstrijdselectie dit seizoen.

Aan interesse voor Van de Beek is geen gebrek. Eerder deze transferzomer diende Real Sociedad zich aan, maar de Spaanse club schakelde door naar Arsen Zakharyan. Ook het Franse FC Lorient klopte aan bij United, die gesprekken zijn volgens de sportkrant nog altijd gaande. De transfermarkt sluit echter komende vrijdag om 23:59 uur, dus zal de aanvallend ingestelde middenvelder snel een keuze over zijn toekomst moeten maken.

Bij Galatasaray kan Van de Beek herenigd worden met Hakim Ziyech. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Ajax. Cim Bom is deze transferzomer buitengewoon actief op de transfermarkt. Onder meer Angeliño, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Ziyech en Kerem Demirbay werden al aan de selectie toegevoegd. Deze koopdrift vertaalde zich uiteindelijk in de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Dinsdag bleek de ploeg uit Istanbul in de play-offs over twee duels met 5-3 te sterk voor Molde FK.

De uittocht van Van de Beek is belangrijk voor United. De Engelse recordkampioen wil zich voor het sluiten van de transfermarkt dolgraag versterken met Sofyan Amrabat, maar moet daarvoor eerst ruimte maken in de selectie. The Athletic meldde woensdag dat the Red Devils nu echt werk maken van de komst van de Marokkaans international. United zet in op een huurdeal met een verplichte optie tot koop. The Mancunians gaven deze transferperiode al 192 miljoen euro uit en kunnen zo het betalen uitstellen tot volgend jaar. Hierdoor kan de club de FIFA Financial Fairplay-regels omzeilen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker samen spelen met Ziyech!

31 augustus 2023 om 08:17

Leuk avontuur voor hem, ff een seizoen Istanbul!

31 augustus 2023 om 08:31

Dan weet je dat je carrière min of meer voorbij is als je mislukt in Engeland en dan bij Galatasaray terecht komt.
Zonde, vond hem bij Ajax wel aardig.

31 augustus 2023 om 08:41

Hoe glijdt een speler als Donny zo ver af. Voetballen kan hij en inzicht heeft hij ook. Zijn vertrouwen is dusdanig aangetast in Engeland dat hij zelf er niet meer ingelooft dat hij er wat van kan. Doodzonde wat een val Man United is geworden voor vele spelers.

31 augustus 2023 om 09:26

Voetballen tegen Excelsior en Pec Zwolle is anders dan tegen een Everton en Nottingham Forrest. Daar kunnen die goede wedstrijden in CL verband voor ajax niets in veranderen.

31 augustus 2023 om 15:03

Donny is ook geen super voetballer hoor. Een lopende 10 met wel een relatief goede basistechniek. Niks spannends, maar hij heeft niet het instinct van een Thomas Muller (en ook niet de techniek, ondanks dat het bij Thomas soms ook niet uit ziet)....

Hij is een speler die je de hele pot niet kan zien, om vervolgens 2x op te duiken in de 16 als 10 en er eentje in te prikken...

Vd Beek is gewoon een relatief beperkte voetballer, zeker voor een 10. Vind hem wel vergelijkbaar met een Guusje Til bijvoorbeeld. Ook een beperkte loper die zo nu en dan op de goede plek staat.

31 augustus 2023 om 08:23

Of met Sergio Ramos.

31 augustus 2023 om 08:26

Lekker op het bankie voor mertens denk?

31 augustus 2023 om 09:31

Wat op 36 jarige leeftijd niet per se slecht is 😂.

1 september 2023 om 09:35

donnie is geen 36 toch?

Wat heeft hij voor zaakwaarnemer. Had die hem niet wat eerder in de zomer ergens kunnen stallen zodat hij de voorbereiding mee had kunnen draaien, nu is het paniekerig nog zoeken naar een club voor hem. Overigens past Galatasaray goed bij hem denk ik, doen dit. Uitstekende zet van de zaakwaarnemer om te wachten, nu zie je wat voor moois er nog voorbij kan komen zo laat in de transferwindow!

31 augustus 2023 om 08:40

Haha ik weet nou niet of je sarcastisch bent of niet, maar ik vind dat z’n zaakwaarnemer helemaal niet zo goed bezig is. Van de Beek heeft het niet echt laten zien, dus snap dat clubs niet voor hem in de rij staan, maar dat je al maanden weet dat je weg moet en nu nog geen nieuwe club hebt is wel bizar toch? Zelfs Ajax is niet voor hem in de markt geweest ala Klaassen, Bergwijn of Blind.

31 augustus 2023 om 09:14

Zou hem graag terugzien bij Ajax, denk dat hij met wat vertrouwen zo weer kan opbloeien.

31 augustus 2023 om 10:20

Jullie mogen hem hebben, ik als GS fan hoef hem echt niet te zien, past totaal niet bij GS.

31 augustus 2023 om 08:44

Je denkt te eenzijdig, Manu heeft ook hand in de pap, die doen ook lastig, Vd Beek zelf ook kieskeurig EN hij heeft niets laten zien afgelopen 3 jaar, dus veel keus zal er niet zijn

31 augustus 2023 om 10:49

Er zijn altijd clubs als je bij Man U hebt gespeeld.. hoe slecht je ook speelt.
En lijkt me niet dat Man U vdbeek zo graag wilt houden dat ze lastig gaan doen.
Een bod van 12mln zal ze wel overstag doen gaan.

Hebben echt een leuke selectie, alleen zullen ze er veel meer uit moeten halen dan tegen Molde. In potentie toch wel een team dat de kwart-finale van de Champions League moet kunnen halen..

31 augustus 2023 om 08:51

Denk dat ze in de groepsfase gewoon zullen stranden. Ik vind de verdediging van Galatasaray bijzonder matig. Krijgen veel te makkelijk goals tegen.

31 augustus 2023 om 08:55

Schijnt dat ze bezig zijn met Sergio Ramos. Mocht dat lukken, is die verdediging gelijk een ander verhaal..

31 augustus 2023 om 09:02

Ramos heeft ook al 2 jaar geen knikker geraakt. Zal er ook niet sneller op zijn geworden. Ik vraag mij af hoeveel van de aankopen meer dan 30 duels gaan spelen.

31 augustus 2023 om 09:09

Ramos heeft afgelopen seizoen nog 35+ wedstrijden gespeeld bij PSG en was samen met Marquinhos een goed duo. Waar haal jij vandaan dat hij geen knikker heeft geraakt?

31 augustus 2023 om 10:21

Flackogs, Dat heet blind reageren en doen alsof je voetbal volgt.

Mooie club voor hem! Zou ik doen als ik hem was, heeft echt wat jaren weg gegooid

En toch zullen Turkse fans hoog en laag claimen dat de Turkse competitie niet voor flops en has-beens is. Van de Beek is het schoolvoorbeeld van een flop.

31 augustus 2023 om 09:07

Lozano is ook geflopt bij Napoli, Akpom is ook bijna overal geflopt, Bergwijn geflopt, Berghuis geflopt. PSV dat nu Sanchez wilt terughalen. Is de Eredivisie ook een soortgelijke competitie dan? Het enige verschil is dat er veel talenten de overstap maken van Nederland naar het buitenland en dat komt omdat de jeugdopleiding- en faciliteiten in Nederland top notch zijn. In Turkije spelen de jonge jongens nog net niet op onkruid en zand waardoor het heel moeilijk is om als talent jezelf te onderscheiden en door te groeien naar het eerste elftal. Neemt niet weg dat ik deze transfer absoluut niet toejuich, ook die van Sergio Ramos niet.

31 augustus 2023 om 09:49

Je noemt precies wat het verschil maakt ook! Turkije doet dit doorlopend en doet het al 20 jaar. Dat er meer financiële ruimte komt in Nederland om wat spelers terug te halen is een ander verhaal. Jij noemt nu 4 of 5 spelers die geflopt zijn die Nederlandse clubs hebben teruggehaald of los daarvan gekocht. 4/5 flops zitten er gemiddeld in een Turks team. Dat de jeugdspelers nauwelijks doorbreken is het fundamentele verschil. Turkse clubs kiezen daarvoor, want het hoeft niet. Je zou ook niet 6 miljoen euro salaris per jaar kunnen betalen voor een flop en kunnen investeren in de ontwikkeling van een gestructureerde jeugdopleiding.

31 augustus 2023 om 10:03

Er wordt meer en meer geinvesteerd in de jeugdopleiding en vooral jongere spelers uit het buitenland. Dit is echter iets wat 2 a 3 jaar geleden begon, de resultaten hiervan zie je niet zo snel. Kijk bijvoorbeeld naar de aankoop van Sacha Boey voor 1 miljoen, die is nu minimaal 20 mil waard. Victor Nelsson idem dito. Daarnaast worden er ook ervaren spelers (niet over the hill) aangetrokken, zoals Zaha, Angelino, Icardi om de mix tussen jong en oud te waarborgen. Fener doet het zelfs beter dan ons op dit gebied. Mijn punt was meer dat het sinds recent ook vaak voorkomt in Nederland dat ''flops'' worden aangetrokken en dat dit in Turkije steeds minder het geval is ten opzichte van bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Ik hoop en verwacht dat je binnen 5 jaar steeds meer Turkse spelers op het Europees toneel ziet, zoals bijvoorbeeld Bertug Yildirim van Hatayspor naar Rennes, Dogan Alemdar van Kayserispor naar Rennes, Lamine Diack (geen Turk) van Ankaragucu naar Nantes, Arda Guler naar Real Madrid. Hopelijk kunnen we dan deze discussie opnieuw hebben .

31 augustus 2023 om 10:25

Bongiorno, jij hebt duidelijk geen kennis van het Turkse voetbal, frappant dat je toch altijd wel reageert om te zuigen, het is nooit goed in jou ogen.

GS heeft ook geïnvesteerd in jonge Turkse spelers die in Duitsland spelen, de een is van Bayern de ander van Borussia, kom niet met ja geen kans om te spelen blabla, beide waren vaste basisspelers in hun tweede elftal als 17 jarige.

Je zal daarop ook wel weer iets negatiefs hebben zoals altijd dus leef je uit.

31 augustus 2023 om 11:11

Flacko, dit hoor ik letterlijk al jaren. De jeugd die komt eraan, we gaan geen over-the-hill spelers meer kopen. Angelino en Icardi zijn heel direct geflopt in de top en peperduur. Zaha komt ook niet naar Galatasaray om zijn carriere naar nieuwe hoogtes te tillen.

31 augustus 2023 om 11:33

Angelino en Icardi hebben je een CL ticket bezorgd, enorm slechte aankopen geweest zeg poe poe, Zaha wilde CL spelen dat is de reden dat hij is gekomen, niet omdat de Turkse competitie van een ontzettend hoog niveau is, je praat zoveel maar weet duidelijk niks, lmfao flippo🤣

31 augustus 2023 om 14:53

Bongiorno, je hebt het van mij in ieder geval niet gehoord. Het is echt pas sinds een jaar of 2/3 dat Turkse clubs meer in jongere spelers investeren. Angelino heeft vorig seizoen nog 11 assists in de BuLa genoteerd als linksback, Icardi was bij Inter een topspits maar sukkelde bij PSG met blessures. Zou bij Real nu gewoon in de basis staan in plaats van Joselu. Zaha kon voor 10x zijn salaris van Gala in Saudie tekenen, is gekomen om voor het eerst in zijn carrière CL te spelen.

31 augustus 2023 om 09:09

Dus Dzeko, Tadic, Szymanski, Tete, Torreira, Boey, Icardi, Zaha, Aboubakar, Gedson Fernandes, Ferdi Kadioglu, Fred, Cengiz Ünder, Mertens en Angeliño zijn flops toch?

31 augustus 2023 om 09:13

Mokuku, laat het joh. Ik begrijp de vooroordeel volledig dat de Turkse competitie eentje is voor flops, aangezien dit in het verleden echt zo was. Sinds een jaar of 3-4 is dit echter niet meer het geval maar toch blijft in Nederland het waanbeeld dat dit nog steeds zo is. Ik hoop dat we vandaag Feyenoord of PSV loten.

31 augustus 2023 om 09:16

Hilarisch want elke speler die ik heb genoemd, maar ook Donny of Ramos zou 200% basis staan in alle drie de topclubs in Nederland. Het is dat ze ander beleid voeren en simpelweg het geld ook niet hebben. Dan maar een beetje klagen over ‘flops’.

31 augustus 2023 om 09:40

Misschien geen Flops maar echt indrukwekkende namen zijn het ook niet echt haha.

31 augustus 2023 om 09:41

Totdat Ajax, Feyenoord of PSV een van de namen binnen zou hengelen.

31 augustus 2023 om 09:51

Dzeko, Tadic, Mertens, Fred, Torreira, Kadioglu, Angelino, Aboubakar en Ünder vallen allemaal in de categorie geflopt/bejaard, ja.

31 augustus 2023 om 09:53

Oh en wat betreft dat Donny of Ramos "200 procent" in de basis zou staan bij de drie topclubs, nee. Dat is niet waar. Donny was tot zijn laatste seizoen nauwelijks überhaupt basisspeler bij Ajax. Ramos is het type transfer op deze leeftijd dat een NL club niet eens zou overwegen omdat ie gewoon te oud en krakemikkig is. Moeilijk te zeggen hoe goed ie überhaupt is nu.

31 augustus 2023 om 10:16



Dest, De Jong, Klaassen, Brobbey, Bergwijn, Berghuis, van Aanholt, el Ghazi, Stengs, zijn ook allemaal spelers die dik geflopt zijn en terug zijn gekeerd naar de Eredivisie, waarom hoor ik je daar niks over zeggen? past wel in jou straatje zeker he?

31 augustus 2023 om 10:18

Bongiorno, waarom valt Kadioglu in de categorie geflopt? Hij ging van N.E.C in de kkd naar Fenerbahce, dat is een meer dan prima stap toch?

31 augustus 2023 om 10:55

Stengs doet juist een stapje omhoog door van de nummer 6 naar de nummer 5 te gaan

31 augustus 2023 om 11:01

Haha touché JK-Ajax 🤪

31 augustus 2023 om 11:06

Mokuku sorry, maar misschien moet je ff objectief worden. Bijna alle spelers die je opnoemt zijn oud (bijna allemaal 30+) of geen geweldenaren. Geen enkele topclub in Nederland zou die spelers willen op een enkeling na, maar Turkije gaat puur voor oude bekende namen zoals Dzeko, Mertens etc. Hou eens ff heel gauw op.

31 augustus 2023 om 11:21

Laat Mertens en Dzeko nou net de spelers zijn die Galatasaray en Fenerbahce door de voorrondes heeft geloodst, dus beide clubs hebben er toch wel profijt van, dat eeuwige gejank over de leeftijd slaat ook nergens op, beide clubs hebben een mix tussen jong en oud, gelukkig is er niemand gek genoeg om Maguire voor 80 miljoen te halen in Turkije ghehehe

31 augustus 2023 om 15:35

Ik zou die spelers graag bij Ajax willen zien hoor, maar ze verdienen veel geld en hebben weinig restwaarde. Hierboven gaat het over hun kwaliteit maar ik denk dat het ook over financiën gaat, het verschil tussen beleid in Turkije en NL.

31 augustus 2023 om 18:12

Dus jij zou Akpom of Brobbey boven Dzeko, Aboubakar of Icardi zetten? Zaha zou overal basis staan in de Eredivisie. Speelde vorig seizoen 27 wedstrijden in de beste competitie van de wereld. Psv'ers janken nog steeds om het vertrek van Angelino. Torreira zou overal basis staan, Tete en Ziyech ook. Ajacieden huilen om het vertrek van Tadic en Feyenoorders om Szymanski. Fred zou overal basis staan. Speelde vorig jaar alles bij Manchester United, dus hoe bedoel je flop? Boey is enorm goed gescout, Ferdi een prachtig talent dat bij Jong Oranje speelde. Gedson Fernandes is eigenlijk te goed voor de Turkse league en dan heb je nog Mertens die bij de kampioen van Italië bijna alles speelde. Ik weet het doet pijn.

31 augustus 2023 om 09:14

"dat de Turkse competitie niet voor flops en has-beens is."

Donny zou gewoon aan de slag kunnen bij veel subtop clubs in Duitsland, Italie of Spanje.
Ook voor de NL clubs zou hij van waarde kunnen zijn.

Als Gala hem binnenhaalt, halen zij gewoon echt een topper binnen.

31 augustus 2023 om 09:31

Wat een onzin man even serieus, van waar komt die drang om dit te zeggen ? Donny is 26 jaar, dan haalt een Turkse club niet iemand in de 50 dan is het weer niet goed..

Turkse clubs hebben nu een fantastische mix van jong en oud, er gaan spelers voor serieuze ( voor Turkse begrippen ) bedragen weg en er komen spelers waar je ook op kan verdienen.

De nummer 2 van vorig seizoen heeft jullie nummer 4 of 5 volledig afgedroogd met 5-1.. Waar praten we over ?

31 augustus 2023 om 09:44

Als ik jou was zou ik die laatste zin verwijderen. Slaat echt helemaal nergens op en dat weet je zelf ook wel toch?

31 augustus 2023 om 09:56

Lol dat over Twente is komisch, want Twente zou prima kunnen worden verslagen door Ajax, PSV of Feyenoord met 5-1, al helemaal nu ze ontzettend zijn uitgehold sinds het bereiken van die 5e plaats. De meeste spelers die aan de basis van dat succes stonden zijn weg.

Dat terzijde, noem mij eens al die topbedragen voor uitgaande transfers? Zaniolo en Güler komen me voor de geest.

31 augustus 2023 om 10:29

Lol, Twente is gelijkwaardig aan de 3 clubs die je heb genoemd, Eredivisie is niet meer van een hoog niveau accepteer het gewoon, Fenerbahce zou alle 3 de clubs oprollen net als Galatasaray wanneer zij met hun complete team spelen.

Ik weet nog voor de wedstrijd van Fener - Twente, toen hadden de Eredivisie volgers ook een grote mond, eindstand dikke pak slaag gekregen, hoop dat de Turkse clubs in de poule komen met de Nederlandse clubs, garantie dat Turkije dan meer punten binnen halen.

31 augustus 2023 om 11:03

Twente is niet gelijkwaardig aan Feyenoord, PSV en Ajax, lmao. Twente is op dit moment bezig om Carel Eiting als basisspeler aan te trekken.

De Eredivisie is op haar hoogste niveau in de afgelopen 20 jaar, je valt echt dik door de mand met deze opmerkingen. Wat hebben Turkse clubs de laatste 20 jaar gepresteerd? 1 CL-kwartfinale en een finale Europa League?

31 augustus 2023 om 11:08

Een uitgekleed Twente dan 5e is geëindigd is gelijkwaardig aan de top 3 clubs. Heerlijk om te lezen hoe hoog je in je emotie zit ipv rustig bij de feiten blijven. Nummer 5 competitie, dat brand blijkbaar behoorlijk.

31 augustus 2023 om 11:29

Op basis van wat is de Eredivisie op haar hoogste niveau? Omdat ene Almere city is gepromoveerd? Ajax deed het 2 jaar leuk europees daarna is het ook niks meer geweest, Feyenoord en Az halen de finale conference league waar zij uiteindelijk verliezen, tegen de kleine clubs in de conference league is het idd makkelijk om Europees te presteren.

31 augustus 2023 om 12:01

Als de conference league zo makkelijk is, waarom presteren de Turkse clubs dan wederom 3 keer niks? Kun je wel laagdunkend doen over de uitstekende Europese prestaties van de Nederlandse top de afgelopen 6, 7 jaar alweer- en ja, hoogste niveau sinds de mid-negentiger jaren tot de halve finale CL van PSV in 2005 -of over een Almere City dat promoveert , maar als puntje bij paaltje komt ben je gewoon zielig aan het doen hierover.

Turkse fans lijken gewoon super gevoelig te zijn voor enige mate van kritiek, dat is onveranderd gebleven de afgelopen 15 jaar, ongeacht de omstandigheden van de selecties van Turkse clubs. Denk je dat Nederlandse fans positief waren over hun clubs toen Ajax onder Frank de Boer er standaard 4-0 afging tegen een topclub of toen FC Utrecht door het machtige Luxemburgse Differdange werd uitgeschakeld? Nee, je moet kritisch zijn, anders komt er geen verbetering.

Wat er nu bij Fenerbahce en Galatasaray rondloopt zijn spelers die of zo snel mogelijk terugwillen naar een topcompetitie binnen 2 jaar of naar Saoedi-Arabië gaan zodra die boot voorbijkomt. Het is los zand waar miljoenen in wordt gezonken, en ook met deze ploegen ga je geen bijzondere Europese prestaties behalen.

31 augustus 2023 om 12:07

Op basis van de ranglijst natuurlijk, door goede prestaties staan we gewoon netjes op de vijfde plaats. Ajax die het goed deed in Europa, mooie resultaten voor Feyenoord en AZ in de andere CL tot aan de finale. Je praat dan alles omlaag maar jullie deden aan diezelfde competities mee en speelden toch helemaal geen reet klaar in die seizoenen? CL deed geen enkele Turkse club aan mee, EL doe je met twee teams mee en wordt er eentje uitgeschakeld in de poule en de volgende ronde vliegt de volgende er al uit. In de mini CL doe je ook gewoon mee maar vlieg je er keihard uit na de poule. Diezelfde competitie waar Nederland een finale en een halve finale haalt, faalt Turkije. Zelfde mogelijkheden - minder resultaten.

31 augustus 2023 om 10:05



Vond hem bij Ajax al weinig voorstellen, draaide gewoon leuk mee met een goed ingespeelde team, daar profiteerde hij van meer ook niet, zet hem bij dit Ajax en het word niks met hem, die zijn echt 10 stappen achteruit gegaan vergeleken met paar jaar terug.

ook is het vaker bewezen dat spelers weer opleven in Turkije na hun terugval, dat zul jij waarschijnlijk niet weten omdat je al vol met vooroordelen zit als het om de Turkse competitie gaat zoals vaker.

hoop dat van de Beek niet komt, laat hem maar naar de Eredivisie gaan dat is meer van zijn niveau, de Eredivisie is niet meer zoals eerst en zal nog een flinke terugval krijgen.

Szmansky is zeker ook een flop of niet? die koos voor Fenerbahce ipv het oh zo grote Feyenoord in de mickey mouse competitie.

31 augustus 2023 om 11:06

Feiten liegen niet, Turkije is de nummer 9 en de eredivisie is de nummer 5. We weten allemaal wie er dan de mickey mouse competitie is. Die miljoenen die je dan extra uitgeeft kan je beter anders spenderen dan als groot land op nummer 9 rondbungelen

31 augustus 2023 om 11:09

Shevan, ze leven weer op omdat het niveau zo laag is. Hoe diep zit jij met je kop in het zand? Ja, natuurlijk schiet een Sneijder of Icardi de Turkse competitie kapot, omdat het niets voorstelt. Van de Beek zou ook gewoon zeer hoog presteren in de Superlig.

Feyenoord betaalt geen dikke miljoenensalarissen en 15 miljoen voor spelers van 26 die waarschijnlijk dat bedrag nooit meer gaan opleveren.

Maar goed, je pakt gewoon elke strohalm die je kan.

31 augustus 2023 om 11:15

Aardig dom om Icardi te benoemen terwijl hij altijd al bekend staat als doelpuntenmaker, toevallig zijn goal gezien tegen Molde eerste wedstrijd? Ziet dat er uit als iemand die aan het afbouwen is?

Als Gs zijnde moet je Donny helemaal niet willen, laat hem lekker terugkeren naar Ajax net als Klaassen dat deed toen hij compleet mislukte.

Feyenoord kan het niet betalen dat is anders, Napoli staat al in de wachtrij om onze Poolse vriend binnen te halen voor een dikke bedrag, nee Bongiorno je hebt niet altijd gelijk ook al denk je vaak van wel.

31 augustus 2023 om 11:17

JK-Ajax, Turkije haalt dit jaar al aardig wat punten binnen, van 12 naar 9 gegaan, alle Turkse clubs zijn nog actief dus er word nog meer binnen geharkt, afgelopen jaren is het een drama geweest, sinds vorig jaar zijn we weer aan het opleven, het kost even wat tijd maar er word beter geïnvesteerd dan voorheen.

31 augustus 2023 om 11:52

Meeste spelers van 29 (toen Icardi naar Galatasaray gaan) die bij Inter en PSG hebben gespeeld gaan niet naar Galatasaray vanwege de sportieve uitdaging. Als je dit niet wilt erkennen dan kan ik daar ook niks aan doen, Shevan. Donny van de Beek zou het uitstekend doen in de Super Lig.

Klaassen mislukte zonder meer bij Everton idd, maar hij was bij Bremen niet mislukt hoor. Basisspeler en regelmatig aanvoeder. Niemand die van Davy Klaassen had verwacht dat ie bij FC Barcelona zou gaan voetballen hoor, die heeft het gewoon uitstekend gedaan in de Bundesliga bij een middenmoter.

31 augustus 2023 om 12:33

Icardi kon dit jaar naar SA waar hij 30-40 miljoen kon opstrijken, hij kiest voor Galatasaray die hem 6 miljoen betaald, met sponsoren samen 10 miljoen, dus idd sportieve uitdaging voor Icardi, vorig jaar geleend van Paris en jawel GS betaalde maar 750.000 van zijn 8 miljoen salaris, stelletje niksnutten daar bij GS zeg! Weer praat je zonder enig kennis van de situatie hehehe🤣

Demirbay heeft het ook jaren goed gedaan in de Bundesliga die is vertrokken naar Galatasaray, laat me raden Demirbay kwam voor het grote geld en Klaassen ging terug naar Ajax vanwege sportieve ambities?

31 augustus 2023 om 12:53

Je gaat gewoon niet van PSG of Inter naar Galatasaray voor de sportieve uitdaging, sorry. Wat is daar de uitdaging? Er kunnen tig redenen zijn dat Icardi liever in Istanbul nog een paar jaartjes blijft in plaats van in de woestijn voor geld dat ie niet per sé nodig heeft. Niet elk mens steekt zo in elkaar natuurlijk.

Demirbay is jarenlang roulatiespeler geweest in bij Leverkusen. Reken je even mee? Er zitten 3060 minuten in een Bundesliga seizoen (34x90). 2019/20: 1576 minuten. 202/21: 1743 minuten. 2021/22: 2053 minuten. 2022/23: 1545 minuten.

Klaassen bij Werder Bremen? 2018/19: 2825 minuten. 2019/20: 2941 minuten.

Van basis middenmoot Bundesliga naar een Ajax dat in Europa hoge ogen aan het gooien is? Op je 26/27e? Ja, dat is een sportieve stap omhoog.

Van de bank bij Leverkusen naar een Galatasaray dat weer eens miljoenen over de balk smijt? Dat is afbouwen. In Turkije zijn de fans top, is het salaris dik en het leven als voetballer mooi, maar je verwacht er niet echt iets zinnigs te bereiken.

31 augustus 2023 om 17:19

Jij bent echt een grap, wat een berekening. Met deze berekening van jou kan je zo veel topspelers roulatiespeler noemen. Voorbeeld?
Kevin de Bruyne
3420 minuten zitten er in een PL seizoen.
2022/23: 2425 minuten
2021/22: 2206 minuten
2020/21: 2001 minuten
Is zeker ook een bankspelertje van city?

31 augustus 2023 om 18:17

Domme vergelijking nuri, jij haalt KDB aan die minuten gemist door voornamelijk blessures. Sinds 2020/21 zijn dat maar liefst 49 wedstrijden volgens transfermarkt. Demirbay daarentegen 8. Dus nee, geen roulatiespeler of een bankspeler. Een basisklant die veel mist door blessures tov een daadwerkelijke roulatiespeler die nagenoeg altijd fit is

Bestaat in Turkije nog altijd de 6+5 regel?

31 augustus 2023 om 08:59

is ondertussen al uitgebreid naar 8 geloof ik.
dus 8 buitenlanders mogen er op het veld staan.

31 augustus 2023 om 09:07

Nee, dit seizoen is het 8+3.

31 augustus 2023 om 10:32

Thanks guys

Prima stap. Donny is net als Davy Klaassen en gewoonweg geen echte topper. Is helemaal niet erg maar bij Ajax paste ze beide heel goed in het systeem en in het team waardoor ze gewoonweg boven hun kunnen speelde. Beide hebben een neusje voor de goal wat ook weer veel zaken verbloemt, voor het team Ajax geweldig maar voor andere clubs gewoonweg net niet. Absoluut geen schande natuurlijk

31 augustus 2023 om 09:44

Tja, wat is een topper? Donny is een verbindingsspeler, geen speler die enorm veel aandacht naar zich toe trekt, maar wel een nuttige kracht en kan voor balans zorgen op een middenveld. En hij moet gewoonweg weer aan spelen toekomen. Net als Ziyech. Sta er niet raar van te kijken dat zij straks allebei weer enorm opbloeien.

31 augustus 2023 om 09:49

Een topper is iemand die bij de traditionele CL teams goed uit de verf komt. Donny is een meer dan gemiddelde speler maar blijkbaar niet weggelegd voor de traditionele top.
Dit is natuurlijk ook maar weggelegd voor een handje vol personen.

Nee, aub niet. Heeft in 2 jaar zelden gespeeld, een zware knieblessure gehad en komt totaal niet overeen met de verwachtingen dat het bestuur heeft gecreerd. Echt waar, als ze met DvdB op de proppen komen nadat we 2 maanden wachten op een topmiddenvelder, zal het de eerste keer zijn dat dit bestuur een onvoldoende krijgt. Ik hoop nog steeds op Youssouf Fofana van Monaco, Thomas Partey van Arsenal of Saul Niguez van Atleti. Een goede CV en een (of twee) goede middenvelder(s) en je bent klaar. We zijn echter veels te laat, imo.

31 augustus 2023 om 11:11

Met alles respect voor Galatasaray maar waarom zou een Partey, die gewoon speelt bij Arsenal, of Fofana, een groot Frans talent die voor Frankrijk speelt, nu voor Galatasaray willen spelen? Dat lijkt me onrealistisch.

31 augustus 2023 om 11:55

Al die namen die je hebt opgenoemd zijn op Saul na gewoon heel onrealistisch. Die namen zijn door de media in de menigte gegooid om meer kranten te verkopen en meer clicks te krijgen op Twitter.

Ik verwacht die Breivik van Molde en eventueel nog een huur van Salih Ozcan ofzo.

31 augustus 2023 om 11:59

Nou, ik wil niet per se media alle schuld geven hoor. Het bestuur heeft hier ook indirect voor gezorgd door al maandenlang te roepen dat op het middenveld een topspeler komt. We hebben zelfs Verratti bijvoorbeeld een bod gedaan, zulke spelers kan je dan verwachten.

31 augustus 2023 om 12:32

Je kan mij niet vertellen dat je echt denkt dat Partey, Fofana en zelf Saul naar Galatasaray komt

31 augustus 2023 om 12:59

Dacht je dat ook toen Milinkovic Savic, Mitrovic, Gabri Veiga, Koulibaly etc naar Saudi Arabie gingen? Als Gala meer geld biedt dan Arsenal, dan is Partey weg hoor.

31 augustus 2023 om 13:46

Ik vind die vergelijking niet toepasselijk. De salarissen in SA zijn absurd hoog en belastingvrij. Galatasaray zal best hoge salarissen bieden maar niet op het niveau SA.

31 augustus 2023 om 14:56

Icardi verdient 10 mil per jaar bij Gala waarvan 6 door sponsoren betaald worden. Zaha verdient 6 mil per jaar waarvan 2 mil door sponsoren betaald worden. We kunnen echt wel hoge salarissen bieden, daarnaast is Turkije ook belastingvrij.

Stel je voor je staat gewoon stil van je 23ste tot je 26ste qua ontwikkeling. Dodelijk.

Dan geef je in ieder geval een signaal af dat je geen enkele ambitie meer hebt als je nu op je 26e al naar Turkije gaat verkassen. Wel een typische aankoop vind ik persoonlijk, spelers op hun retour of toch geflopt kunnen altijd nog geld maken in Turkije.

31 augustus 2023 om 09:11

Net zoals Lozano, Bergwijn, Akpom, Berghuis die na een mislukt avontuur naar Nederland verkassen, niet? Pff, Typisch Nederlandse aankopen.

31 augustus 2023 om 09:34

Haha de pijn is hard dat de nummer 2 van Turkije de nummer 5 van de mat heeft gespeeld en 5 om de oren heeft geslagen.

Tuurlijk doet het ze pijn want ze kunnen nu moeilijk beweren dat de Eredivisie superieur is aan de Super Lig, wat gewoon niet zo is.

Er werd beweerd dat de Turkse top subtop zou zijn in Nederland ( haha ) maar die kan na vorige week meteen de prullenbak in, je ziet dat als Fener 1 versnelling verhoogt dat de sub van NL kansloos is.

Gewoon laten gaan.

31 augustus 2023 om 09:43

De pijn is hard? Lol. Eredivisie is de nummer 5 competitie van Europa. Turkije 9 en klimt net uit een heel diep dal. Eredivisie is gewoon een stuk sterker.

Ik denk dat veel mensen, ook Nederlanders, het juist mooi vinden dat Turkije weer opklimt, want met de voetbalsfeer en cultuur is niks mis.

31 augustus 2023 om 09:45

Harder floppen van Vd Beek kan bijna niet hoor. Die is moeilijk te vergelijken met de spelers die jij noemt. Van de Beek staat al 3 jaar stil in z’n ontwikkeling.

31 augustus 2023 om 09:54

Naar de 5e competitie van Europa is wel wat anders dan afbouwen bij de nummer 9 natuurlijk. Je kan verhuizen naar Ajax, PSV, AZ of Feyenoord wat de nummers 19,27,31 en 39 van Europa zijn of naar de hoogst genoteerde club uit Turkije die buiten de top 50 ligt. Ik moet altijd wel lachen dat iemand denkt dat het mij als Ajacied pijn doet dat Twente met 10 man heeft verloren van een Turkse club haha. Moet ik dan roepen dat Ajax een Turkse club met speels gemak weer naar huis stuurde? Of PSV die een oefenpartijtje speelde tegen GS voor de CL ? Nee toch, de standen liegen er natuurlijk niet om. Wellicht dat die pijn dan schijnbaar hard is.

31 augustus 2023 om 11:56

JK-Ajax, leuk dat je nog steeds Ajax zo hoog heb staan, inmiddels is het niet meer de Ajax die domineerde in Europa, sinds het vertrek van Marc is het niks meer in Amsterdam, grappig dat je PsV er ook even bij vermeld, die spelen ook hier en daar oefenpotjes tegen Ajax, uit bij PSV kansloos 3-0 onderuitgaan als Ajax zijnde wauw, en toch weer die arrogantie uit Amsterdam alsof Ajax voetbal heeft uitgevonden.

31 augustus 2023 om 12:10

Je zit veel te hoog in je emotie, ik benoem namelijk alle Nederlandse clubs als zijnde hoger geplaatst + dat de competitie hoger is geplaatst. Het doet mij helemaal niets dat Ajax onderuit gaat bij PSV, dat is in deze discussie ook geheel niet relevant. Steek je hoofd maar in het zand, dat staat je vrij natuurlijk, maar ik heb zelden iemand meegemaakt die zo hard op zijn pik getrapt is na terechte kritiek om vervolgens allemaal losse holle kreten te roepen. Wat een joke!

31 augustus 2023 om 12:39

Het doet mij ook totaal niks dat Nederlandse clubs zo hoog staan, jij benoemde PSV - Galatasaray en ik PSV - Ajax, dus wanneer ik het aangeef is het vanwege emotie en wanneer jij dat doet is het geen emotie? Beetje krom vind je niet? Voor jou en Bongiorno is het gewoon moeilijk om te zien dat de Turkse clubs sinds vorig jaar stappen zetten, in plaats van dat toe te geven proberen jullie Turkse clubs af te branden, ben ik verrast? Neen.

31 augustus 2023 om 13:02

Natuurlijk ben jij niet verrast, jij kruipt immers altijd in de rol van slachtoffer en iedereen is tegen je. Ik geef een reactie op een eerdere reactie om de domheid van de vergelijking aan te tonen dat Twente dat zijn beste spelers is verloren verliest van de nummer 2 uit Turkije. Dat zegt helemaal geen reet net als mijn vergelijking. Blijf je wel opletten of wil je te graag omdat je hoog in je emotie zit?

Donder alsjeblieft op zeg. Probeer je wekenlang Fred los te kweken bij United om hem vervolgens naar Fener te zien gaan, kom je nu aan met de wissel van de wissel van Fred. Waag het niet Erden!

31 augustus 2023 om 09:46

Fred stuk beter dan Donny ja. Dit moet je niet willen als Gala

Wordt er aan Okan Buruk gevraagd wat voor type speler hij wilt of haalt Erden Timur spelers puur op basis van hun naam? Volgens mij het laatste. Overigens zou dit weer een 'versterking' zijn die totaal niet fit is. Zou de zoveelste zijn deze transferperiode. In dat opzicht vind ik het beleid van GS veel op die van ons lijken.

31 augustus 2023 om 09:19

Okan Buruk laat de transfers voornamelijk aan het bestuur over, hij wilde zelf 2 namen sowieso: Icardi en Rashica. Dit heeft hij zelf ook meermaals aangegeven. Waarom je Rashica dan zo lang in de wachtkamer laat staan (voor een op dit moment niet fitte Ziyech) begrijp ik dan niet. Ik denk echter niet dat Erden Timur iemand is die spelers puur op basis van naam haalt, die indruk krijg je totaal niet. Tete en Rashica zijn soortgelijke spelers, en Donny kan misschien een soortgelijke speler als Gedson zijn, iets wat wij dus missen op het middenveld.

31 augustus 2023 om 10:44

Donny heeft toch niet het loopvermogen van Gedson? Op 10 kan je hem misschien nog proberen maar voor de positie naast Torreira had ik toch iets beters verwacht. Denk ook dat de supporters van Galatasaray op iets beters hopen dan Donny.

31 augustus 2023 om 10:50

Okan noemt misschien geen namen, op Icardi en Rashica na, maar hij geeft vast wel aan wat voor type speler hij wil.

31 augustus 2023 om 11:59

Erden Timur koopt gewoon wat hem aangeboden wordt door de managers. Vind je het gek dat die Gardi overal tussen zit? Meestal worden die ook bij Fener aangeboden, en dan kan je het mooi een 'transfer calimi' noemen. Typisch ouderwets beleid dus.

Geen enkele speler is er gekomen via de scouting of via de technische staf. Geen enkele. Buiten die 2 Turkse jongens uit Duitsland, die zijn er gekomen via Fatih Demireli.

31 augustus 2023 om 12:00

Klopt niet galagantoise. Midtsjo is destijds aangetrokken op advies van Okan Buruk. Ook Angelino is aangetrokken op advies van Okan Buruk.

31 augustus 2023 om 12:11

Over Midtsjo heb je gelijk. Angelino weet ik niet. Maar Zaha, Tete, Zaniolo, Icardi, Bakambu... werden ons gewoon aangeboden via managers hoor. Halil Dervisoglu wellicht ook, want hoe kan zo een klungel anders aan een ploeg geraken?

Fred trouwens ook, maar die heeft Fener gepakt.

31 augustus 2023 om 10:04

Hier ben ik het niet mee eens Clutch. Een fitte Donny zou uitstekend passen naast Torreira. Een speler die zowel op de 6 als 8 kan spelen. Hij heeft een goede timing, kan zich goed positioneren en maakt uitstekende loopacties. Kortom: hij staat altijd vrij en duikt op waar je hem nodig hebt. In een selectie met technische spelers kan je erg veel hebben aan een nuchtere Donny. Is goed voor de balans.

31 augustus 2023 om 10:48

Als je kijkt naar de andere namen die werden genoemd zoals Partey en Verratti, dat zijn toch totaal andere type middenvelders dan Donny? Waar ben je precies naar op zoek? Hij kan overigens zeker niet op 6, dat kun je vergeten. Daarnaast lijkt het me dus heel sterk dat hij fit is.

31 augustus 2023 om 11:09

Partey en Verratti haal je niet even binnen, Arsenal wilt meer dan 20 miljoen voor Partey, Verratti geniet interesse uit Qatar die hem veel meer salaris willen geven, schijnt dat Van de Beek al 45 dagen op GS wacht, dus geloof niet echt dat hij gehaald word, tenzij we niemand anders kunnen vinden op die positie wat onwaarschijnlijk is.

31 augustus 2023 om 11:20

Je haalt ze inderdaad niet even binnen maar het geeft wel aan wat voor type speler Okan wilt. En Donny past dan niet in dat profiel.

31 augustus 2023 om 11:21

Hij is van origine een nummer 8, qua side positie neigt hij meer naar de 10 dan naar de 6. Wat wij nodig hebben, is een nummer 8 die complementair is aan Torreira. Een Verratti is qua stijl hetzelfde als Torreira, alleen een paar tredes beter. Ook is hij een betere spelmaker. Echter is hij gigantisch prijzig. Partey ook. Dat moet je niet willen na alle andere transfers die het salarishuis al flink hebben uitgebreid. Met Donny haal je wel een complementaire speler. Hij verzacht de druk die op de rug van Torreira is opgezadeld. Donny is gewoon sterk in positiespel, heeft een goed loopvermogen en duikt goed de ruimtes in.

31 augustus 2023 om 11:36

Clutch, ik ben totaal geen fan van Donny en hoef hem ook echt niet bij ons te zien, dit is gewoon in de wereld gebracht door de media niet door Erden Timur of Okan zelf.

31 augustus 2023 om 11:39

Even nog aanvullend: middenveld van Galatasaray wordt overlopen, omdat Torreira niet genoeg hulp aangeboden krijgt. Mertens is handig in de aanval, maar kan het niet meer belopen. Oliveira is ook niet een type die 90 minuten lang de druk kan weerstaan. Technisch oké en een mooie traptechniek, maar Torreira koopt daar niks voor. Hij heeft iemand nodig die hem goed kan bijstaan in de counter, of de backs kan ondersteunen vanuit een flankopvatting. Vooral Angelino heeft die hulp nodig, zowel vanuit Abdulkerim als de beoogde nummer 8. Door die hulp kan hij de achterlijn halen en veel assists geven, wat zijn sterke kant is.

Hij zou toch naar Spanje gaan, Real Sociedad volgens mij? Dacht dat dat rond was. Heb ik iets gemist?

31 augustus 2023 om 11:10

Staat in de tekst, die hebben Zakharyan gehaald ipv Donny.

1 september 2023 om 10:14

Ah zover had ik niet gelezen. Excuses. Dank!

Op Youtube is een mooi filmpje van hem waarin je ziet hoe zijn teamgenoten structureel hem bewust of onbewust overslaan en hun acties dalen. Donny heeft het ver.ogen net als Davy om altijd de juiste vrije positie te kiezen. Niet voor niets scoren deze twee spelers zo veel doelpunten. Ze worden echter onderschat omdat ze geen mannetjes uitspelen. Het zijn gewoon passers en afmakers.

Als Donny komt, zal het in plaats van Mertens zijn en niet in plaats van Oliveira. Mertens die trouwens compleet wordt misbruikt in de rol die Okan hem geeft.

Over de discussie Turkije-Nederland; Nederlanders mogen stilaan ophouden met hun clichã©s uit de jaren nul. Turkije is echt wel aan een steile opmars bezig, maar we hebben nog heel wat te bewijzen om op het niveau van Feyenoord of PSV te komen. Laat ons daar gewoon eerlijk over zijn. Europees hebben we al jaren geen knikker meer geraakt.

Gala moet minstens Europees overwinteren en Fener en BJK moeten minstens kwartfinale Conference halen, anders kunnen we weer spreken van een flopjaar.

Wat zonde. Wat een ongelooflijke k*t transfer.

Hoe komen ze op deze jongen?

Hoop dat we worden afgetroefd door Fener of Besiktas, die willen wel vaker spelers halen waarvoor wij in de markt zijn.

Moet je nagaan dat de meerderheid van de fans zeer ontevreden zijn over dit besluit. Ikzelf natuurlijk ook. Qua geruchten van het niveau Paredes naar het niveau Van der Beek, harder kan je niet vallen.

31 augustus 2023 om 17:39

Van die Paredes ben ik heel blij dat die niet is gekomen. De Gala-fans deden alsof het Xavi was. Verschrikkelijk overschatte speler. Dan heb ik nog veel liever Oliveira.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren