Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donnarumma krijgt wind van voren: ‘Hij heeft AC Milan verraden’

Laatste update:

Enrico Albertosi vindt dat Gianluigi Donnarumma AC Milan in de steek heeft gelaten. De achttienjarige doelman heeft de directie via zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten dat hij zijn tot medio 2018 doorlopende contract niet verlengt.

“Het is bizar dat een achttienjarig joch een grote aanbieding van een grote club als Milan kan afslaan om vervolgens naar weet ik waar te gaan”, aldus de 77-jarige oud-keeper in een interview met ItaSportPress. “Hij wordt elders misschien niet eens de eerste doelman omdat hij nog niet heeft laten zien een geweldige keeper te zijn. Hij heeft het goed gedaan bij Milan, maar heeft ook fouten gemaakt. Pieken en dalen, dus.”

“Hij heeft Milan verraden. Hij heeft zijn rug gekeerd naar een geweldige club die het vertrouwen in hem heeft gehad om hem als zeventienjarige in de Serie A op te stellen. Ik weet honderd procent zeker dat Donnarumma hiermee in de fout gaat”, aldus Albertosi. Donnarumma’s contract loopt volgend jaar zomer af en het is nog onduidelijk of hij deze zomer of volgend jaar vertrekt uit het San Siro.

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma deze zomer vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 juni 2017 om 21:31

Gaat denk ik moeilijk nu hij hardop heeft gezegd dat hij weg wil+ 1 jarig contract... zal.me niet verbazen als hii slechts 20-30 opleverd terwijl als hij niks had gezegd of zn contract had verlengt sws 70-100 hadden kunnen vangen

hahahah, dit is echt een emotionele reactie gebaseerd op jaloezie. Die jongen heeft maximaal 2 fouten gemaakt bij Milan, heeft het miraculeus goed gedaan. En Milan was een grote club, nu is het niet meer zoveel. Laten we nou eerst de reden maar af wachten waarom hij niet wil tekenen, alvorens mensen verraders te noemen. Dat is weer lekker kort door de bocht.

En verder gaat Milan waarschijnlijk grof aan hem verdienen. Je kan zo'n absoluut toptalent niet kwalijk nemen dat hij een gevallen club als Milan verlaat voor waarschijnlijk een grotere club.

15 juni 2017 om 21:19

De reden weet je toch allang? Het gaat om de financien. Hij vind de geboden vijf miljoen euro salaris niet genoeg en denkt elders meer te verdienen en sowieso een flinke bak tekengeld te ontvangen. AC Milan is meer dan een jaar bezig geweest om te proberen om zijn contract te verlengen. Uiteindelijk tevergeefs.

Zo maar wat citaten uit de media van afgelopen jaar:

'als iemand aan Milan vraagt hoeveel Donnarumma kost, dan betekent dat ze niet in staat zijn om hem te halen", zo besluit de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer.'

'zijn zaakwaarnemer, de beruchte Mino Raiola, claimt dan ook dat zijn protoge liefst 170 miljoen euro waard is.'

'zaakwaarnemer Mino Raiola heeft aan de Serie A-grootmacht laten weten dat zijn client een jaarsalaris van tien miljoen euro verlangt. '

'raiola weet dat verschillende Europese topclubs Donnarumma willen hebben en zei laatst dat Milan de keeper daarom rijkelijk moet belonen met een flink hoger salaris'


15 juni 2017 om 21:35

Emotionele reactie mogelijk wel, maar gebaseerd op jaloezie? Denk dat Donnarumma voorlopig alleen maar kan dromen van een carriere zoals Albertosi heeft gehad

16 juni 2017 om 11:23

Heel erg gebaseerd op jaloezie!! Heb jij Donna zien keepen dit jaar? Zeg eens eerlijk, hoeveel fouten heb je hem zien maken? De pieken die Albertosi beschrijft zijn er nog niet geweest! En heeft Donna nog niet laten zien geweldig te zijn? Kijk dan maar is al zijn wedstrijden van Milan terug. Hij is er absoluut nog niet, maar dit is zo'n exceptioneel goed talent.

16 juni 2017 om 02:29

Ik dacht dat grootheidswaanzin alleen nog in ons kamp leefde, maar deze vent bewijst er ook wat van te kunnen. "...een grote club als Milan...". Alsjeblieft, zeg. Kan iemand deze man uitleggen dat Milan nu al bijna een decennium lang een Italiaanse subtopper is? Wat maakt zo'n joch de clubgeschiedenis van zijn huidige werkgever nou uit, joh? Die jongen wil gewoon een stap hogerop, en dat is volkomen begrijpelijk als je over zoveel talent beschikt en zoveel potentie hebt om de wereldtop te halen. Donnarumma weet zelf ook wel dat hij die wereldtop in het shirt van Milan never nooit gaat halen, dan is het logisch dat hij op een hoger podium wil acteren.

16 juni 2017 om 08:27

korte decennia heb jij seg, in 2011 waren ze nog kampioen van Italië...

16 juni 2017 om 09:16

6 jaar, dat zou je bijna een decennium kunnen noemen, maar ik rekende eigenlijk vanaf 2009, het jaar dat ik ze voor het eerst in mijn leven in de UEFA Cup zag spelen. Vanaf daar ging het heel hard bergafwaarts en zijn ze er eigenlijk nooit meer bovenop gekomen. United won in 2013 ook de landstitel, maar was toen net zo'n groot drama als dat ze nu zijn. Je hoeft echt niet op het niveau van een topclub te spelen om de competitie te kunnen winnen, hoor, vraag maar aan Leicester. Die weten er alles van. Jouw letterlijke interpretatie van mijn hyperbolische uitdrukking doet verder niets af van het feit dat Milan nu al jarenlang structureel op het niveau van een subtopper speelt.

16 juni 2017 om 12:00

bahaboy

Milan heeft een groter palmares dan Manchester United. Dat terzijde. Milan heeft vertrouwen gegeven aan deze jongen. Ze hebben hem groot gemaakt. Milan komt er opnieuw net als United die ook diep gezakt waren. Je hoort mij niet zeggen dat United geen topclub is.

17 juni 2017 om 22:44

Zou je wel moeten doen. United is momenteel namelijk verre van een topclub. Verder weet ik niet precies wat je verstaat onder een groter palmares: United heeft veel meer prijzen gewonnen en heeft vaker de landstitel gewonnen in een veel zwaardere competitie dan de Serie A. Milan heeft wel meer Champions Leagues gewonnen, maar als dat je enige graadmeter is voor succes, zijn we al snel uitgesproken over palmaressen. Dit topic heeft verder ook helemaal niets te maken met United, dus ik snap niet helemaal waarom deze 'discussie' hier nu ontketend wordt. Ik noemde United in een voorbeeld van een succesvol jaar zonder echt goed voetbal te spelen omdat dat voorbeeld mij als supporter het meest bekend was. Hoe je daar ineens een vergelijking in clubhistorie tussen Milan en United uit weet te trekken is mij een raadsel.

"hij heeft nog niet laten zien een geweldige keeper te zijn".
Pardon? Is deze beste man soms toe aan een nieuwe afspraak bij de opticien? Elke keer dat ik Donnarumma aan het werk zie zie ik een absolute klasbak tussen de palen staan.
Ach, Raiola speelt weer eens een vies spelletje over de rug van de speler. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Toch denk ik dat Donnarumma het wel gaat maken. De kwaliteit druipt er van af. Er zijn nog genoeg clubs die behoefte hebben aan een keeper van dit kaliber.

15 juni 2017 om 21:28

Mwah, een jaar lang heeft de verlengingsoap geduurd. AC Milan is lang aan het lijntje gehouden.

Goede keeper, dat zeker, maar een club zal toch al gauw 10 miljoen euro salaris moeten gaan betalen en regelmatig zal Raiola weer op de stoep voor een salaris verhoging. Dat zal een club ook mee moeten nemen in haar overweging om hem te halen. Plus de enorme makelaars fee, die zal ook niet kinderachtig zijn, zie de transfer van Pogba.

Maar goed, in Engeland kan tegenwoordig financieel heel veel dus misschien heeft Raiola allang een geinteresseerde club klaar staan.

Loyaliteit is voor supporters. Voor spelers, zaakwaarnemers en clubs is het ,helaas maar ook begrijpelijk, keiharde business. Als de zaakwaarnemer dan ook nog naar de naam Raiola luistert is het spel helemaal op de wagen.

15 juni 2017 om 21:46

Deels mee eens, als speler moet je in de eerste plaats aan jezelf denken, ik vind echter ook dat enige vorm van dank hier wel op z'n plaats is. In plaats van een keeper te halen die zijn sporen al verdiend had werd er vertrouwen getoond aan een jong jochie uit eigen jeugd die meermaals heeft aangegeven hart voor de club te hebben. Als je dan toch zo graag weg wilt kun je dan best de club nog een redelijke transfersom gunnen, aan interesse geen gebrek dus een contractverlenging zou wat dat betreft ook zijn vertrekwens niet in de weg staan, als de contractverlenging tenminste niet te lang is.

16 juni 2017 om 09:09

Daarom is het grappig dat Milan-fans zich verraden voelen. Het is voetbal. Sentimentele waarden bestaan niet. Iemand als Totti is een grote uitzondering. Dat gedoe met Griezmann is ook een uitzondering, maar die zal waarschijnlijk ook een idioot dikke salaris krijgen met zijn nieuwe contract. En dan naar de buitenwereld verkondigen dat je het doet gebaseerd op je uitzonderlijke normen en waarden om simpele fans voor je te winnen. Dat is ook voetbal.

Nu gaat Donnarumma waarschijnlijk naar Juventus en vervolgens ga je hem zien slijmen bij hun fans, hun logo kussen en ook dat is een act waar hij misschien op het moment zelf in gelooft, maar vooral gebaseerd is op het geld wat hij krijgt en de titels die hij pakt omdat Juventus met afstand het sterkste team in Italië is en die status niet snel kwijt lijkt te gaan raken.

Zoals Maldini al eerder zei, Donnarumma moet beslissen of hij een icoon wil worden voor Milan of niet. Had het echt niet verwacht.. alles wees erop dat hij een Milan legende wilde worden.

Raiola krijgt overal de schuld van, natuurlijk die man heeft invloed op spelers, dat blijkt wel.. in ieder geval heeft zijn houding niet geholpen. Omdat het allemaal zo lang duurde kreeg Donnarumma steeds meer shit over zich heen.

Zoals ik in het andere artikel al zei: er staat al een toptalent achter Donnarumma klaar. Plizzari, basiskeeper bij Italiã« onder 20.
Alle credits trouwens naar Fassone en Mirabelli, netjes een persconferentie geven aan al die journalisten daar. Met het werk dat zij al verricht hebben zal er vast en zeker wel een eventuele goede vervanger worden aangetrokken.

15 juni 2017 om 21:24

Is al bekend dan dat ze een vervanger gaan aantrekken, want dat betekent dat hij naar de tribune gaat. Het is zijn goed recht om te weigeren, maar als hij nog geen goede aanbieding elders op zak heeft begrijp ik het niet zo goed. Voor 4 miljoen per jaar bij zo'n grote club als milaan( ook al zitten ze in een mindere periode), kan hij toch nog prima groeien en een topkeeper worden.

15 juni 2017 om 21:34

De aanbiedingen zullen wel binnen stromen.

15 juni 2017 om 21:36

Geen idee eigenlijk, Storari was er als backup (die is al 40 oid). En dan heb je nog Plizarri en Gabriel. Gabriel leek te vertrekken, maar misschien krijgt die nu de kans. Of ze moeten de gok gaan nemen met de 17-jarige Plizarri, kan zo maar goed uitpakken net als Donnarumma. en tja aanbiedingen komen er wel, voor hem lijkt me het beste dat hij vertrekt. In San Siro hoeft ie zich niet meer te vertonen

15 juni 2017 om 22:24

Bon Jovi

Zou me niks verbazen moest Raiola hem al naar Juve geloodst hebben nog voor Donnarumma heeft "besloten" niet te verlengen, Juve en Raiola hebben een goede band. Ik lees ook meer en meer berichten over Donnarumma die naar Juve zou gaan, de Italiaanse media staan er vol van. Het kan nog altijd zomaar Real Madrid worden ook, die zoeken nog een echte topper, enige wat daar dwars kan liggen is Zidane en de kern, Navas schijnt goed in die groep te liggen en Zidane houd van vertrouwen geven en is fan van Navas.

15 juni 2017 om 22:26

Juve was inderdaad de eerste naam die me te binnen schoot, maar wat doen ze volgend jaar dan? Een jaar op de bank is zonde voor zo'n supertalent. Uitlenen aan een kleine club dan maar?

PSG en Dortmund lijken me ook wel mooie clubs voor hem, 2 clubs die een doelman kunnen gebruiken.

15 juni 2017 om 22:54

1 jaar waarin Donna alle bekermatchen speelt en telkens waar nodig Buffon vervangt is zonde maar geen ramp, uitlenen zullen ze sowieso niet doen denk ik. Maar das meer een gevoel.

16 juni 2017 om 00:23

Misschien kan Juve hem kopen en hem een jaar uitlenen of hem gewoon wel wat wedstrijden geven, zodat hij kan wennen aan de opvolging van Buffon. je kan hem best halen en de coppa laten spelen en in de poulefase van de CL 1 of twee wedstrijden en misschien af en toe in de competitie. Ik weet natuurlijk niet hoe Buffon daar tegenover staat.

15 juni 2017 om 23:00

Basiskeeper?? Hij heeft alleen de match om de derde plaats gespeeld op het wk, zodat iedereen gespeeld had. Zaccagno heeft heel het tornooi gekeept, en deed dat niet onverdienstelijk (behalve die flater tegen Engeland dan).

Plizzari had wel een hele sterke match tegen Uruguay, wat een reddingen hij uithaalde, zag er veelbelovend uit. Misschien moeten ze hem in de voorbereiding een kans geven om te zien of hij zo matuur als Donnarumma is.

16 juni 2017 om 00:46

Dit is duidelijk het werk van Raiola. Milan heeft een eigen jeugd speler, die zijn vaak goedkoop. Ze wilden in het nieuwe contract op die wijze verder gaan, dus geen grof geld aanbieden. Maar Raiola zag dat anders en heeft tijdens de onderhandelingen alles uit de kast gehaald. Hij kon ook makkelijk, even dreigen en klaar. Maar Milaan laat zich niet zo behandelen en is daar hard tegen in gegaan en gelijk hebben ze. Alleen nu zitten ze met een probleem, want Raiola weet hoe hij het spelletje moet spelen. Geeft aan Donna aan dat ze hem niet datgene willen aanbieden wat hij verdiend en dat hij makkelijk naar een andere club (juve?) kan waar ze hem wel datgene zullen bieden. En zo speelt hij het spelletje, heel erg vies en jammer dat Donna daar in trapt, want hij kan een baas aka legende worden daar in Milan. En Milan is ook bezig met het bouwen van een leuke team, dus snap niet waarom hij niet zou willen blijven. Jammer!

Talenten die hun contract niet willen verlengen .....waar heb ik dat meer gehoord en gelezen ....en wie was in vele gevallen hun zaakwaarnemer ...???

Hij mag toch zelf weten wat die doet? Het is zijn loopbaan, alhoewel ik het zelf niet zou kunnen. Een club die je alles heeft gegeven, behalve zijn talent, kan je uit principes niet zo behandelen.

Ik ben zo boos en telleurgesteld. Ik wil hem haten,maar ik kan het niet... ik ben gewoon fan van die jongen;jeugdproduct van Milan, heeft het super gedaan,is italiaan en is,naar mijn mening,het grootste keeperstalent wat er tot nu toe op aarde heeft rondgelopen. Het enige wat ik hoop is dat hij milanfans nig beetje spaart en niet naar Juve gaat...

Wranggevoel wat ik nu ga zeggen maar, succes Donnarumma,je gun je alle succes in de wereld,jij komt er wel,al speel je op slechts 50%

15 juni 2017 om 22:01

Zo haalde Milan in de jaren 90 de grootste talenten bij Ajax voor niks weg. Zou me overigens niks verbazen als hij Buffon gaat opvolgen bij Juve

Neutralefannl: emotionele reactie mogelijk wel, maar gebaseerd op jaloezie? Denk dat Donnarumma voorlopig alleen maar kan dromen van een carriere zoals Albertosi heeft gehad

Loyaliteit is ver te zoeken als voetballer tegenwoordig. De Totti's bestaan bijna niet meer. Het is ver te zoeken in het huidige voetbal wereldje, maar het is onmogelijk om te vinden als Mino Raiola mee mag praten.

Wat een trieste reacties gelijk. Zo werkt het, zat voorbeelden van clubs die spelers laten stikken en nu gebeurt het andersom is het ineens een schande.... united sla je slag, morata en james voor de gea en haal deze jongen.

Geweldig nieuws! AC Milan heeft na het Bosman arrest overal spelers voor niks weggehaald om ze vervolgens voor miljoenen door te verkopen. Denk aan: Kluivert, Davids, Bogarde en Reiziger.
Goed om te zien dat het grootste talent van Milan nu ook niet bijtekent. En waarom zou hij? Hij heeft de topclubs voor het uitkiezen!

Heel apart van deze jongen ..zelf aangegeven heel graag te willen blijven en opeens wilt hij vertrekken? Bij Milan heeft hij een basisplek en elder wellicht niet, kan beter zichzelf nog een seizoen bewijzen en dan naar Juventus als hij zo graag Buffon op wilt volgen ..

Wat overdreven zeg. Zijn carrière en keuze. Hij heeft niet de verplichting om bij te tekenen.

Dit wordt wel smullen straks. Een biddingwar van grote clubs, sla uw slag! Ben benieuwd waar hij uiteindelijk zal behandelen en hoe Milan met de situatie om zal gaan. Het blijft een club van sentiment, maar in het heden stelt het niet veel meer voor dus kan de keeper wel een beetje begrijpen, al zou ik zeker nog wat jaren willen rijpen voor de club waar hij alle steun en vertrouwen krijgt. Enfin, Mino Raiola zal hier vast ook een aandeel in hebben.

15 juni 2017 om 22:14

Alle aanbiedingen weigeren en Donnarumma een jaar lang bij de beloftes laten spelen, of gewoon niet. Geld is toch geen probleem meer bij Milan.

Ik vind het jammer dat hij niet bijtekent.
Milan heeft hem eens kans gegeven en nu laat hij ze in de steek.
Gewoon verbannen naar de jeugd. Laat hij maar een jaar daar spelen.

Wat flikt die jongen nu? Ik dacht echt dat ie zou blijven hoe dan ook. Het gaat helemaal niet over geld dus dat is niet het probleem. Men wil meer opties in het contract laten zetten maar daar wil Milan niet aan meewerken blijkbaar. Echt jammer dit want hij hoort het boegbeeld van de club te worden..

Lekker naar Juve komen. Jaartje achter Buffon en dan eerste keeper. Of een jaartje bij Milan blijven en dan komen. Is de ideale opvolger in mijn ogen.

Verwend kind, als de berichtgeving klopt dan is er een prima aanbieding gedaan aan Donarunma. Op deze leeftijd een dusdanig contract bij de club waar je bent opgeleid.. Clubliefde is tegenwoordig ver te zoeken, zakken vullen op je 18e, kom op man!

Als een speler goed speelt en zijn contract niet wil verlengen is het een verrader. Als een speler slecht speelt en zijn contract uit wil dienen is het een verrader. Mensen zijn vrij om te doen wat ze willen.

Had ik niet verwacht van deze gozer... zeker niet omdat die nog Italiaan is, die zijn meestal wel loyaal aan hun clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren