Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg glundert: ‘Moeilijk om te beseffen dat ik nu daartussen sta’

Laatste update:

Kasper Dolberg legde donderdag beslag op de Arets Fund, de oudste sportprijs van Denemarken, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een groot sporttalent. Voor het eerst sinds 2006 (Nicklas Bendtner) trok een voetballer aan het langste eind. Dolberg kon niet aanwezig zijn bij de uitreiking, maar reageert in Politiken opgetogen.

/

"Dit maakt me trots, het is een geweldige prijs. Veel grote atleten hebben deze prijs ontvangen en het is daarom een beetje moeilijk te bevatten dat ik daartussen sta. Maar het is geweldig", vertelt de negentienjarige scherpschutter van Ajax. In Denemarken zijn de verwachtingen hooggespannen. Bondscoach Åge Hareide wilde Dolberg tijdens de laatste interlandperiode laten debuteren, maar de jongeling raakte geblesseerd. Hareide twijfelt er niet aan dat Dolberg in de nabije toekomst wel gaat uitkomen voor Denemarken.

De keuzeheer noemt Dolberg een zeer getalenteerde speler. "Hij maakt deel uit van de toekomst van het Deens voetbal. Christian Eriksen en Nicolai Jörgensen zijn goede doelpuntenmakers voor ons, maar we hebben meer nodig, iemand die snel het zestienmetergebied opzoekt en de kansen ziet", vertelt Hareide. "Dat kan Kasper zijn. Hij is een klassieke doelpuntenmaker. Het oogt allemaal heel makkelijk en natuurlijk voor hem. Het wordt interessant om zijn ontwikkeling bij Ajax in de gaten te houden."

Gaat Kasper Dolberg dit seizoen meer dan 15 goals maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie woorden van de bondscoach. Doet mij als ajacied goed dat ze in Denemarken ook erg onder de indruk zijn van onze Dolberg. :D

Hopelijk kan hij in de buurt komen van de Lord, die meer goals maakte voor Denemarken dan Messi.
Zonder gekkigheid: Lijkt me een terechte prijs. De man die schijnbaar uit het niets naar grote hoogten steeg in een half seizoen heeft een geweldige indruk achter gelaten.
Hij kan nog beter, maar dan moet hij wel als een beest trainen en zich nooit laten verleiden door het luxe leven.

31 december 2016 om 11:00

Denk ook niet dat Messi ooit zal scoren voor Denemarken .

Mooie prijs, zoals al in een eerder bericht stond is het een beetje anders als hier staat. Toch mooi dat hij die erkenning krijgt, op naar de volgende prijs danmaar

Normaal gesproken worden spelers die nog niets hebben laten zien de hemel in geprezen.

Bij Dolberg is het juist andersom; Die kwam uit het niets en heeft gewoon laten zien dat hij aardig mee kan op dit niveau. Hij heeft de potentie om de perfecte Ajax spits te worden (waar we al jaren naar op zoek zijn).

Hopelijk kan hij dit niveau tijdens de tweede seizoenshelft vasthouden

30 december 2016 om 16:11

Klopt wat je zegt.....maar laten we talenten als dolberg niet als standaard nemen want dat is zeer onrealistisch. Ik heb het al eerder gezegd maar deze man beheerst alles (sws in potentie). Dat hij zich moet doorontwikkelen en mentaal verder moet groeien staat buiten kijf want anders eindig je alsnog met al dat talent bij hoffenheim.
Maar zijn kwaliteiten en de hoeveelheid natuurlijk talent zijn zelfs europees gezien bijzonder. Ook wij als ajacieden kunnen zeggen: ''hier zochten we naar, dit is wat we moeten hebben'', is niet realistisch. De standaard zou eigenlijk een speler als Jorgensen moeten zijn (wat een hele goede speler is). En alles wat daar bij komt is enigszins meegenomen.
Geniet ervan......hoop gewoon dat hij het waarmaakt, en dan vooral al in de Ed...... maar ga zijn talent niet als standaard nemen want dat hebben we met Kluivert ook te lang gedaan en wordt je alleen maar teleurgesteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren