Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelwit PSV wil iets anders: ‘Chelsea zal bekijken wat het met mij wil’

Laatste update:

Thorgan Hazard heeft wederom laten weten dat hij komend seizoen niet in België wil spelen. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen wederom door Chelsea aan Zulte Waregem is uitgeleend, had voor de bekerfinale al aangekondigd dat de Jupiler Pro League volgend seizoen geen optie meer was. De broer van Eden Hazard wordt met onder meer PSV in verband gebracht.

/

“Na het seizoen keer ik terug naar Chelsea. Dan zullen we samenzitten en kijken wat we doen”, vertelde de middenvelder op RTBF. "Mijn voorkeur gaat uit naar de Premier League of de Bundesliga. Daar hoop ik op. Chelsea zal bekijken wat het met mij wil, maar in België zal ik niet blijven.”

Hazard wilde in januari graag naar Anderlecht, maar Zulte weigerde om mee te werken. Zodoende heeft de aanvallende middenvelder, die in het verleden voor RC Lens speelde, inmiddels 65 competitieduels en 14 doelpunten voor de Belgische club achter zijn naam staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opzich een leuke speler maar in de media komt hij over als een zeer naar mannetje. Denk dat Psv hem beter links kan laten liggen, ze hebben zelf al genoeg lastpakken in de selectie.

8 april 2014 om 08:20

Wie vind je echte lastpakken dan bij PSV?

8 april 2014 om 08:23

@donetsk. Het lijkt de laatste tijd wat ingeperkt, maar Maher, Locadia, Bakkali, Willems, tonen af en toe wel irritante trekjes. En dan was er laatst ook nog dat opstootje tussen Depay en die rechtsback, ook al gebeurd zoiets wel vaker op de training.

8 april 2014 om 08:46

@inkeajacied. Ik ben het met je eens dat er laatste tijd minder sprake is van irritant of lastpakkerig (is dat een woord?) gedrag. In de media werd naar buiten gebracht dat Willems arrogante trekjes vertoonde tijdens de trainingen bij PSV gezien zijn ervaring in Oranje, echter heeft Willems zich laatste tijd weinig op die manier zich doen uiten. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Maher, die nu ( in ieder geval naar buiten toe) laat merken dat hij knokt voor zijn plek en niet constant rare dingen loopt te verkondigen.

Over Bakkali ben ik het niet eens. Bakkali is een hele jonge kerel die door de hele buitenwereld ontzettend is opgehemeld. Dan kan ik me voorstellen dat ke enigszins naast je schoenen gaat lopen. Echter, vind ik niet dat je naast je schoenen loopt of irritant bent wanneer je aan PSV vraagt hoe het zit met zijn toekomst, hij wil aan spelen toekomen. Is dat niet enigszins hetzelfde als met Denswil?

Waarom vind je Locadia en Depay irritant?

8 april 2014 om 09:01

Ik denk dat PSV onbewust als "irritant" wordt gezien door oa een V Bommel vorig jaar en incidenten met Pieters en Maher. Er gebeurd daar gewoon ieder jaar wel iets waarbij de symphatie voor de club bij een niet-supporter vervaagd. Dan is het makkeljker om spelers als "irritant" te bestempelen terwijl dat misschien wel gewoon een beeld is wat door de media is gecreeerd.

8 april 2014 om 09:20

Irritante en lastige spelers gaat wat ver met PSV heeft natuurlijk wel "mannetjes" met Depay, Bakalli en Willems om er even 3 te noemen. Dat heeft Twente bijvoorbeeld met Castaignos. Maargoed, hoeveel spelers die uiteindelijk wereldsterren zijn geworden waren geen "mannatjes"? Romario, Ibrahimovic, Balotelli om er weer even 3 te noemen. Als het geweldige talenten zijn vind ik het niet zo erg in tegenstelling tot het gevalletje Toivonen, die vond ik dan wel weer misselijkmakend.

8 april 2014 om 09:43

@donetsk. Valt de laatste tijd inderdaad mee hoor. Heb het gevoel dat ze nu eindelijk in toom worden gehouden, heeft misschien toch iets te maken met de aanwezigheid van Hiddink af en toe. Ik vind Depay persoonlijk niet irritant, haalde alleen dat opstootje op de training aan, wat gezien kan worden als macho gedrag. Ben echter van mening dat zoiets wel vaker gebeurd op trainingen. Locadia vond ik na doelpunten wat arrogante gebaartjes maken en deed mij iets vaak voorkomen dat hij mensen de mond had gesnoerd als hij scoorde. Net zoiets als Castaignos wel eens doet. Maar al met al lijken ze zich iets meer ervan bewust dat ze dit seizoen helemaal niet geweldig presteren en wel iets nederiger mogen zijn.

8 april 2014 om 10:04

@inkeajacied. Sorry, had het van Depay verkeerd begrepen! Denk ook dat het vaker voorkomt dat er wat onenigheid is tijdens de training. Locadia komt op mij wat nonchalant over, ook met het vieren van zijn doelpunten. Castaignos daarentegen heeft een hele andere houding waar ik persoonlijk veel meer afkeer tegen heb.
PSV is naar mijn mening ten opzichte van vorig jaar erg vooruit gegaan op gebied van 'likeability'. Het zijn ook nog maar jonge mannen, af en toe zal er wat raars gebeuren.
Ben het helemaal met je eens.

8 april 2014 om 11:40

Ach de media wilt gewoon oorzaken zoeken waarom het bij PSV al jaren niet lukt. Hierdoor krijgt het publiek een beeld bij dat het allemaal mannetjes zijn die niet voor elkaar willen werken. Het is gewoon zo dat Ajax een veel beter ingespeeld team heeft. Ik kan mij de onrustige jaren van Ajax en de goede tijden van PSV nog herinneren. Toen was het in de media ook precies andersom. Mannetjes bij Ajax en de hardwerkende teamspelers bij Psv.

8 april 2014 om 11:51

de helft van de selectie??? allemaal over het paard getild ze denken dat ze Barca niveau zijn maar ze komen niet eens in de buurt ... daarmee doel ik op Willems/bruma/rekik/locadia/depay/maher Bakkali en zo zijn er nog meer die ik vast vergeet te noemen !

8 april 2014 om 13:35

Haha Inkeajacied alsjeblieft zeg,

Als je niets verstandigs kan zeggen, hou dan je mond.
Als je Willems, Locadia of Depay lastig vindt, kijk dan eerst even naar je eigen club.

8 april 2014 om 16:47

Als je een Bakkali irriitant vi d die gewoon een nuchtere jongen is, dan is Fischer de duivel kan je wel zeggen...

8 april 2014 om 09:04

@dekaleneus

Omdat een supporter van de tegenstander (wat jij bent) hun irritant vindt betekend dat nog niet dat het 'lastpakken" zijn.

Van Bommel en Strootman waren ook irritante spelers volgens de velen maar waren verreweg een stoorzender of een lastpak binnen de selectie.

De zoveelste domme ongefundeerde opmerking van 'dekaleneus. Ik heb serieus nog geen een zinvolle reactie gezien van deze gozer. Beter reageer je niet op een topic waar je geen verstand van hebt.

8 april 2014 om 09:15

Dus omdat jij het niet me mij eens bent is het een domme en ongefundeerde opmerking van mij? Het is algemeen bekend dat Psv gewoon een paar moeilijke mannetjes in de selectie heeft. (maher, Bakkali, Willems en Depay). Als ze nou hetzelfde als van Bommel en Strootman presteerden was het geen probleem geweest, maar ze lopen er dit seizoen de kantjes een beetje vanaf.

8 april 2014 om 09:43

@kaleneus,

Het gaat er hier niet over of we het met elkaar eens zijn. Je verkondigd onzin zonder enige onderbouwing. Jou 'mening" is gebaseerd op gebakken lucht.

Je stelt dat PSV genoeg lastpakken heeft in de selectie en stelt dat Bakkali, Depay, Maher en Willems dat zijn. Geef dan maar is wat concrete voorbeelden van deze spelers waarom het lastpakken zijn. En op welke manier zij de spelersgroep negatief beïnvloeden, want dat doen lastpakken volgens mij.

Ik durf te wedden dat je er geen enkel fatsoenlijk voorbeeld kan geven en dat je je mening puur baseert op mening van individuen op dit forum zonder dat je daadwerkelijk volgt wat er precies speelt bij Psv.

Het enigste wat er naar mijn weten in het verleden gebeurd is dat Maher zich een keer negatief heeft uitgelaten over Toivonen en dat Depay Brenet bijna een keer zn harses heeft ingeslagen omdat ie een tackel van achter kreeg op de training maar dat zijn volgens mij geen indicaties dat het per defenitie lastpakken' zijn.

Als er iemand lastig is binnen de selectie dan ben ik een van de eerste die dat zou moeten opmerken want ik volg PSV op de voet. EN jij blijkbaar niet want je lult maar wat in de ronde

Dus nogmaals, als je niet weet waar je het over hebt reageer dan gewoon niet.

8 april 2014 om 10:09

Het enige wat ik verder kan verzinnen is Willems dat tijdens trainingen bij PSV iedereen wees op zijn ervaring in Oranje. Verder vind het ik het ook een voorbarige conclusie, helemaal vergelijkend met vorig jaar toen PSV wel enkele spelers had (Toivonen). Ben het het met je eens in ieder geval

8 april 2014 om 10:09

@panerai overigens!

8 april 2014 om 10:34

Ik vond hem niet zo heel indrukwekkend spelen tegen Psv, kan ook aan zijn vorm liggen natuurlijk en dat team was ook niet bepaald goed.
Denk dat PSV wel een mooie tijdelijke stap vooruit is.

Hij is alleen interessant als PSV hem definitief kan overnemen. Anders lekker verder kijken want momenteel hebben we nog middenvelders genoeg.

8 april 2014 om 09:08

Maar denk je niet dat PSV meer naar de verdediging moet kijken?
Zoals je zegt, midvelders zat... En een killer in de spits zou ook niet misstaan. Bij mijn cluppie ook trouwens..

Chelsea? Hij denkt toch niet serieus dat...laat ook maar, waarom steek ik er nog energie in?

8 april 2014 om 10:35

Hij is van Chelsea.... of hij er ooit aan de bak komt?
Ik denk het niet, ben niet heel erg weg van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren