Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is fantastisch, ik heb hiervan gedroomd en het is uitgekomen’

Laatste update:

Met dank aan een laat doelpunt van Ben Watson won Wigan Athletic zaterdag ten koste van Manchester City de FA Cup. Eigenaar Dave Whelan van the Latics kon na afloop amper geloven dat de bekerwinst daadwerkelijk een feit was. “Dit is fantastisch, ik heb hiervan gedroomd en de droom is uitgekomen”, liet Whelan weten aan de BBC. Ook trainer Roberto Martínez was buitengewoon blij.

/

“Dit is een ongelooflijk moment”, vertelde Martínez aan ITV Sport. De coach van Wigan was er halverwege nog niet gerust op dat zijn team een uur later met de cup in handen zou staan. “Want we hadden goed gespeeld, maar de mogelijkheden niet benut. We hadden het gevoel dat we onze kans misschien hadden verprutst. Gelukkig hebben deze spelers nooit het idee dat ze verslagen zijn en gingen we door.”

Martínez geeft toe dat hij al aan een verlenging dacht op het moment dat Watson scoorde. “Ons optreden was magnifiek, we hebben het opgenomen tegen een geweldige tegenstander en hebben gewonnen.” Wigan-verdediger Ronnie Stam kon niet delen in de feestvreugde van zijn ploeggenoten op Wembley; de Nederlander moest geblesseerd toekijken en besloot om dat niet in het stadion te doen. “Want als je naar Wembley gaat met je ploeg voor zo'n grote wedstrijd, wil je spelen ook”, liet Stam weten aan Eredivisie Live.

Vind je dat Wigan Athletic terecht de FA Cup heeft gewonnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

City heeft weinig tot niets laten zien. Terechte overwinning dus! Gefeliciteerd Wigan!

11 mei 2013 om 21:20

@ Valentino88,

Al met al: het is gewoon een mislukt seizoen voor Manchester City.

In de poulefase van de Champions League al uitgeschakeld, de landstitel was al vrij vroeg beslist en nu de finale van de FA Cup verloren.

Manchester City heeft gewoon een nieuwe trainer nodig en die nieuwe trainer moet gewoon dan een hele schoonmaak gaan houden.

Want Manchester City is geen team en er zitten allemaal dure krachten tussen die vrijwel nooit spelen.

In mijn ogen mogen deze spelers bij Manchester City definitief vertrekken:

- Dedryck Boyata.
- Jérémy Hélan.
- Reece Wabara.
- Abdisalam Ibrahim.
- Luca Scapuzzi.
- Ryan Mcgivern.
- Alex Nimely.
- Roque Santa Cruz.
- Wayne Bridge.
- Abdul Razak.
- John Guidetti.
- Richard Wright.
- Kolo Touré.
- Gareth Barry.
- Scott Sinclair.
- Joleon Lescott.
- Maicon.

Dan zou ik een nieuwe middenvelder aantrekken en de rest is wel goed, misschien nog 'n paar aankopen voor de breedte.

Hart
Zabaleta
Richards
Kompany
Clichy
Aankoop
Yaya Touré
Agüero
Nasri
Tévez
Dzeko
11 mei 2013 om 22:00

We hebben een goede winger nodig voor de breedte dat sowieso. En waarom staat Silva niet in je opstelling en wel Nasri op 10?

11 mei 2013 om 22:06

@ Silvacity,

Owja, David Silva helemaal vergeten :s.

11 mei 2013 om 22:21

Waarom Nasri wel en Silva, razak, guidetti en ibrahim zou ik houden voor de bank.

hart
richards
kompany
nativic
zabelata
rodwell
yaya
Silva
Tevez
Nasri
Dzeko
12 mei 2013 om 08:22

geen Aguëro?

Hart
Ric
12 mei 2013 om 08:25

opstelling ging fout, ik maak em ff opnieuw

Hart
Richards
Kompany
Nastasic
Clichy
Milner
Touré
Aguëro
Nasri
Silva
Tévez
12 mei 2013 om 09:32

@rocheter: Ik denk dat ze deze spelers na jouw goede tip allemaal in de verkoop gooien! Kan je aangeven welke spelers Mancity moet kopen? Dan kunnen we dat even doorgeven aan de directie.

11 mei 2013 om 22:03

Zou toch grappig zijn als Wigan nu degeradeerd en de FA cup wint Ze krijgen het in ieder geval nog heel moeilijk.

12 mei 2013 om 11:10

dan spelen ze echt ongelooflijk veel wedstrijden. sowieso speel je in de championship 46 competitiewedstrijden en dan komen ook nog de vriendschappelijke wedstrijden, EL, FA cup en de league cup erbij.

12 mei 2013 om 14:53

precies ja haha

Eén woord: Geweldig !

Geeft toch wel aan hoe leuk de FA cup is. Kleine clubs kunnen de grote clubs gewoon pakken.

Beetje raar Ronnie. Je wil je team toch op elk mogelijke manier steunen?! Plus je komt in je carrière niet meer in het Wembley stadion te spelen maar goed zal wel aan mij liggen en Ronnie heeft vast een erg lekkere bank.

Dit zijn de momenten waar je toch met kippenvel naar het scherm zit te staren; de emotie van Paul Scharner, de blijdschap van Dave Whelan en de supporters in Wembley. Wat een schouwspel en een verdiende overwinning van de Latics, nu nog hopen dat ze in de Premier League blijven. Helaas zullen ze daarvoor wel moeten winnen van Arsenal, die natuurlijk nog vechten voor de plaatsing voor de Champions League. Één ding staat vast; het gaat ontzettend spannend worden in de laatste twee ronden van de Premier League!

Geweldig voor Wigan! Wel zonde dat ze waarschijnlijk ook geen degraderen dit seizoen...

Hoe zit het met de ticket voor europees voetbal? Als Wigan degradeert, krijgt Everton dan recht op Europa League voetbal omdat ze 6de staan?

11 mei 2013 om 21:52

Nee ook als ze degraderen spelen ze gewoon Europees.

Deze man verricht een wereldprestatie bij Wigan. Is een uitstekende coach die het met een beperkte budget zo presteert en nu ook een prijs wint. Ik las dat Everton interesse heeft in Marttinez, nou ze gaan er zeker niet op achteruit!

Ik gun het deze man echt van harte, hij heeft met geringe middelen een fantastisch resultaat gehaalt voor een club als Wigan. Hopelijk kunnen ze ook nog voorkomen dat ze degraderen want dat zou het feest natuurlijk helemaal compleet maken.

Mooie wedstrijd, gun het ze het echt, ook al ben ik een Man City liefhebber (al een tijdje geen fan meer). Denk dat er bij Man City nu drastische maatregelen zal gaan ondervinden. Ik heb ook al vaker gehoord dat Aguero naar Real Madrid gaat, dus hebben ze een aanvaller nodig, of toch Dzeko/tevez.

Heb de wedstrijd niet gezien, maar proficiat voor Wigan. Een sympathieke club met een team dat redelijk leuk voetbal speelt. vooral goed dat ze winnen van een gekocht team! Zo zie je maar.....

12 mei 2013 om 12:08

Elk team in Engeland is gekocht.

Waarschijnlijk had Ronnie Stam er zelf niet heel erg veel vertrouwen in, anders was hij zeker meegegaan naar Wembley. Achteraf zal hij zeker spijt hebben gehad van zijn beslissing want wat is er nou mooier dan door een stadion te lopen met een prijs waarvan niemand verwacht had dat je hem zou winnen.

Dani Alves = 50 miljoen
Vidal = 30 miljoen
Sakho = 20 mljoen
Robben = 25 miloen

----------------------------------
125 miljoen

verkopen

Tevez = 18 miljoen
Dzeko = 30 miljoen
milner = 10 miljoen
Kolo Toure = 8 miljoen
maicon = 8 miljoen
-----------------------------------------------br.... 70 miljoen

Hart
Alves
Sakho
Kompany
Clichy
Yaya Toure
Vidal
Robben
silva
nasri
Aguero
12 mei 2013 om 13:57

Dani Alves kopen voor 50 miljoen? Ben je helemaal gek geworden. Die man is echt niet meer zo goed als eerst, is bovendien ook niet meer de jongste en ze hebben Richards/maicon al.. Vidal voor 30 miljoen gaat hem ook niet worden aangezien hij gewoon te belangrijk voor Juve is. Robben kon voor 15 miljoen al opgehaald worden las ik laatst ergens dus vind ik ook weer overdreven.

Kolo Toure ga je never nooit verkopen voor 8 miljoen aangezien zijn contract afloopt en niet verlengd wordt. Maicon krijg je ook nooit meer weg voor 8 miljoen, alles bij elkaar slaat je reactie gewoonweg nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren