Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Direct na CL-uitschakeling lijkt eerste kop te gaan rollen bij Bayern München

Laatste update:

Er wordt flink aan de stoelpoten van Oliver Kahn gezaagd. De voorzitter van Bayern München wordt voor een belangrijk deel verantwoordelijk gehouden voor de huidige sportieve malaise en zou binnen afzienbare tijd het veld moeten ruimen. De uitschakeling in de Champions League tegen Manchester City en het ontslag van Julian Nagelsmann hebben ertoe geleid dat hij de mensen binnen de club tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

Nu Bayern geen kans meer maakt op het winnen van de Champions League en is uitgeschakeld in de nationale beker, wordt er druk gespeculeerd over de toekomst van de club en de huidige leiding. Kahn lijkt de belangrijkste persoon over wie getwijfeld wordt. Televisiepersoonlijkheid Jan Aage Fjørtoft kwam donderdagochtend met geruchten over zijn mogelijke vertrek. "Er is mij verteld dat het een kwestie van tijd is voordat Kahn uit zijn functie wordt ontheven", aldus de Noor.

In aanloop naar de return in de Champions League tegen Manchester City werd Kahn, net als de rest van de clubleiding, aangevallen door de fanatieke aanhang middels een spandoek dat niets aan twijfel overliet. "Doelen mogen gemist worden, maar waarden niet! "Brazzo (Hasan Salihamidzic, red.) + Kahn: Helden van weleer, fluitjes van vandaag." De clubleiding wordt de trainerswissel zwaar aangerekend, net als het samenstellen van de selectie. Zo slaagde de club er niet in een waardige vervanger te halen voor Robert Lewandowski.

Fjørtoft schuift Philipp Lahm naar voren als vervanger van Kahn. De 39-jarige oud-verdediger is momenteel hoofd van het organisatiecomité rond het EK 2024 in Duitsland. President Herbert Heiner zou Kahn op interim-basis kunnen opvolgen. Ook de terugkeer van Uli Hoeness wordt niet uitgesloten. Na vele jaren als manager en voorzitter van de club, is de 71-jarige bestuurder nu erevoorzitter en lid van de Raad van Commissarissen. Het contract van Kahn loopt nog door tot medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begin bij Salihamidzic aub.
Drama td.
Wie is er overigens verantwoordelijk voor ontslag van de trainer, algemeen directeur of technisch directeur?
Hoeness terug zou mooi zijn.. doe ook maar gelijk Heynckes terug.

20 april 2023 om 19:45

Haha echt he, lijkt wel alsof hij de eigenaar is van de club. Mag altijd lekker aanblijven. Anderen moeten steeds foetsie.

Het sloeg ook nergens op om Nagelmann te ontslaan en dan zenuwpees Tuchel presenteren. De man is te behoudend en past niet bij zo een club.

Wat een (dure) fout van Kahn enco.

20 april 2023 om 12:48

Is er eigenlijk ooit naar buiten gekomen waarom Nagelmann weg moest?, buiten de wat twijfelachtige resultaten in de competitie deed hij het zo slecht nog niet toch?

20 april 2023 om 12:56

Ze wilde tuchel graag hebben en waren bang dat hij naar een andere club zou gaan dus snel gewisseld van trainer

20 april 2023 om 14:09

Het gerucht hier in Munchen is dat Nagelsmann een affaire had met een speelster van onder 21. Sane zou hun betrapt hebben in de auto. Dat zou de reden moeten zijn waarom geen van beide partijen er ook maar een woord over rept. Of het ook daadwerkelijk de waarheid is, geen idee.

20 april 2023 om 15:06

ooh lekker dan! Goede reden tot ontslag wel denk ik, echter sluit ik mij wel aan ij Mrkrilling dat Tuchel niet de oplossing is.

20 april 2023 om 16:52

Waarom een goede reden?
Als de dame in kwestie meerderjarig en instemmend is/was zie ik het probleem niet

21 april 2023 om 18:53

Nagelsmann had een relatie met een Duitse sportjournaliste. Spelers durfden vanwege verschillende informatielekken niet meer met Nagelsmann over persoonlijke dingen te praten, bang dat zijn vrouw achter die lekken zat. Na het ontslag zijn ze ook uit elkaar gegaan omdat Nagelsmann ook zijn eigen vriendin verdacht van het uitlekken van tactieken.

20 april 2023 om 13:41

Ik vind Tuchel ook niet passen bij een club als Bayern, met zijn petje op bij de persconferentie.

20 april 2023 om 14:11

Eens Bossie en dat paniekerige heen en weer geren en geschreeuw is een club als Bayern onwaardig. Tuchel is een Calimero trainer, altijd het gevoel dat hem onrecht wordt aangedaan..

Logisch, kahn is net zo onvoorspelbaar in de boardroom als onder de lat. Wat is dat toch met ex keepers en hun bestuurlijke vak niet beheersen. Zet lahm maar erin

20 april 2023 om 13:47

"wat is dat toch met ex keepers "

Hahahaha ik denk te weten aan wie jij nog meer denkt

20 april 2023 om 15:40

En wederom een sneer naar van der Sar. Word jij niet moe van jezelf en continu dezelfde agendapunten aanhalen. Mijn hemel.

was kahn verantwoordelijk voor het ontslag en daarna aannemen nieuwe trainer? dan wel, heeft hij hier niet veel mee te maken gehad verder, dan zou er eerst iemand anders weg moeten lijkt mij

Ik zou Tuchel als eerste ontslaan 😂 Die lijkt me ook ongeschikt.

20 april 2023 om 15:41

Dan zou Nagelsmann een goede opvolger zijn, die heeft nu geen club meer

Zowat het hele bestuur mag aangerekend worden voor deze debacle. Je gaat toch geen coach ontslaan in eind maart. Als je een nieuwe weg wil inslaan dan moet je het na dit seizoen doen. Daarnaast was Nagelsmann op 3 fronten aan het meedoen. Dan klinkt het nog meer bizar om hem te ontslaan. Tuchel kan je hier ook moeilijk aanrekenen want hij is er letterlijk 3 weken. Het bestuur heeft het zowel voor Nagelsmann als Tuchel gewoon helemaal verkloot en dus ook automatisch het hele seizoen...



20 april 2023 om 20:05

Ik vind enkel de timing bizar. Voor de rest is het ontslag meer dan terecht. Zelfs met Nagelsmann ging Bayern een slechte periode tegemoet. 10 punten verspeeld op Dortmund met als afsluiter een nederlaag tegen Bayer Leverkusen. Dit is allesbehalve indrukwekkend.
De vorm van enkele spelers zijn een ramp en dat is enkel te wijten aan de vorige trainer.

Dat Kahn er eerder uitvliegt dan Brazzo vind ik heel bijzonder. Overal gewoon een matige TD die zijn trainers aan hun lot overlaat met selecties die niet in balans zijn, en ze vervolgens daarop afrekent in plaats van zijn eigen conclusies te trekken. Eerst ruzie met Flick, dan Nagelsmann en Tuchel zijn persoonlijkheid wordt het ook gegarandeerd gezeik in de zomer. FC Hollywood is terug in optima forma

20 april 2023 om 14:46

Vind je? Vind Sommer, De Ligt, Mazraoui, Cancelo, Davies, Upamecano, De Ligt, Sane, Mane, Sabitzer, Gravenberch en Tel toch echt wel een goede mix van topspelers en jonge talenten. Op die een of andere manier komt het er niet uit. De kern is in grote lijnen nog hetzelfde als toen ze 3 jaar geledenn de CL wonnen (neuer, Davies, Hernandez, Pavard, Goretzka, Kimmich, Muller, Gnabry, Coman. Alleen de positie van Lewandowski is niet goed vervangen. De Ligt en Upamecano voor Sule en Boateng is op papier een verbetering. Cancelo en Mazraoui erbij gekregen op de backposities. Sabitzer / Gravenberch is wel een verzwakking ten opzichte van Thiago. Sane vind ik beter dan Perisic ,musiala is beter dan Coutinho. Alleen de spitspositie en de positie van Thiago zijn flink verzwakt.

Het kan toch niet zo zijn dat Salihamidzic blijft zitten. Die man is een ramp voor de club. Als je ook ziet hoe hij met Flick is omgegaan waardoor hij besloten heeft te vertrekken en waardoor ook Alaba niet bij heeft getekend en Lewandowski

20 april 2023 om 20:07

met Flick en Gerland klopt het idd, niet met Alaba en Lewandowski. Alaba was te geldgeil dankzij zijn vader en Zahavi. Lewandowski was vorig seizoen de eerste speler die aangaf niet verder te willen met Nagelsmann.

Kahn echt niet meer man.

Lang geleden dat FC Hollywood zo FC Hollywood was. Volgens mij is het de hele carrière van Müller (om maar een tijdsbepaling te pakken) intern altijd relatief rustig geweest. Kan me voorstellen dat sommige mensen niet eens weten dat, en waarom, FC Bayern FC Hollywood genoemd wordt.

Zo lijkt Ajax toch weer wat meer op het Bayern München van Nederland..

Kan ht nog steeds niet begrijpen dat Nagelsman vn de eèn op de andere dag de laan werd uitgestuurd,sportief gezien had hij ht wel voor elkaar.....
Het gevolg van zn ontslag is nu voelbaar en zal Bayern nog een tijd achtervolgen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren