Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Julian Nagelsmann komende zomer mogelijk aan de slag in Premier League

Laatste update:

Newcastle United is geïnteresseerd om Julian Nagelsmann komende zomer vast te leggen. Dat meldt Christian Falk van Sport Bild woensdag. Nagelsmann is sinds september vorig jaar bondscoach van Duitsland, maar zou komende zomer in de Premier League dus zijn rentree als trainer van een club kunnen maken.

Nagelsmann ligt nog tot komende zomer vast bij de Duitse voetbalbond, en kan daarna dus mogelijk bij Newcastle aan de slag. Momenteel is Eddie Howe daar nog de manager, maar onder zijn leiding zijn the Magpies inmiddels afgezakt naar een teleurstellende tiende plek in de Premier League.

Volgens Falk heeft Nagelsmann nog niets besloten over zijn toekomst: wil hij verlengen als bondscoach van Duitsland, of liever terugkeren bij een club?

Nagelsmann werd in 2016, destijds op 28-jarige leeftijd, aangesteld als trainer van TSG Hoffenheim. Hij presteerde daar uitstekend, en vertrok drie jaar later naar RB Leipzig.

Ook in Oost-Duitsland deed hij het goed. Zo werd onder meer de halve finale van de Champions League gehaald in het seizoen 2019/20. Bayern München klopte vervolgens aan, en in 2021 vertrok Nagelsmann voor naar verluidt 25 miljoen euro naar Beieren.

Met der Rekordmeister won hij de Duitse landstitel en de DFL-Supercup, maar in maart 2023 werd hij ontslagen en opgevolgd door Thomas Tuchel.

Uiteindelijk bleek dat Nagelsmann niet lang zonder baan zou zitten. In september van 2023 kwam hij in beeld bij de Duitse bond. Hansi Flick werd toen negen maanden voor het EK van 2024 ontslagen.

Met het nationale elftal boekt Nagelsmann tot dusver wisselende resultaten. Zijn eerste wedstrijd werd met 1-3 gewonnen van de Verenigde Staten, maar daarna volgde een 2-2 gelijkspel tegen Mexico en verloor hij van respectievelijk Turkije (3-4) en Oostenrijk (2-0). Mogelijk zal zijn dienstverband bij Duitsland uiteindelijk dus minder dan een jaar duren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor Newcastle, al vind ik Howe ook wel en goede coach dit seizoen gaat het wat minder maar dan nog.

29 februari 2024 om 04:14

Domme keuze. Howe is echt een prima coach en met een iets bredere selectie kan je met hem nog prima door en groeien. Mocht hij toch vertrekken zou ik als Liverpool, Man Utd & Chelsea toch Howe op een schaduw lijst zetten. Evt Brighton als de Zerbi vertrekt. Howe is zo weer aan de bak en weet toch vaak veel uit een selectie te halen. Newcastle heeft veel blessures en de selectie is nou ook weer niet super voor PL begrippen, dan sta je snel 10e.

Livramento, Trippier, Pope, Botman, Tonali, Gordon, Guimaraes en Isak zijn de spelers waar je mee verder kunt. De rest is goed voor de middenmoot PL en daarmee haalt Howe toch al ruime tijd prima resultaat. Zeker als je bedenkt dat de helft van die namen afwezig is/was en Newcastle voor zijn komst niet ver boven degradatie stond.

Howe doet het gewoon vrij aardig. Er zijn continu 10 geblesseerden. Waaronder de doelman wat toch een top keeper is. Isak is lang en vaak geblesseerd geweest en Wilson is altijd geblesseerd. Tonali was de top aankoop maar heeft niet juist gegokt.
Kortom, lekker laten zitten en volgend jaar de kans geven!

Nagelsmann moet lekker naar Dortmund gaan en revanche nemen op Bayern.

Howe is een prima trainer. Hij heeft dit jaar heel veel pech met al die blessures binnen het team. Daarnaast het verhaal van Tonali .. ze zijn gek als ze hem weg doen.

Dubbel gevoel bij mocht Nagelsmann Howe vervangen bij NUFC. Uiteraard een mooi project en ik schat Nagelsmann iets hoger in dan Howe, maar Howe heeft in mijn optiek toch wel wat credit in de bank verdiend. Heeft ze in zijn eerste half seizoen van degradatie plekken naar de middenmoot geloodst en het seizoen erop CL behaald. Nu loopt het iets minder (door oa blessures en kleine selectie die op meerdere fronten meedoen). Maar dankzij hem lopen ze al voor op wat de verwachtingen waren.

Nagelsmann in de PL is een droom en hij zal vast wel raad weten met deze selectie en mogelijkheden bij de club. Dus misschien dat Howe na het EK het stokje kan overnemen van Southgate?

Vind Howe een degelijke trainer, maar denk niet voor het niveau waar Newcastle naar toe wilt groeien, gok ik.
Dit jaar is het al een pak minder, maar heeft hij ook veel blessures natuurlijk van o.a. Willock, Wilson, Isak, Joelinton, Botman, Pope en de algehele schorsing van superaankoop Tonali...

Ja, dan wordt de spoeling inderdaad dun en wordt het minder. Maar alsnog, sommige potten verloren die je absoluut niet hoeft te verliezen. Ook niet met gedeeltelijke tweede keus van Nufc.

Denk dat Nagelsmann er wel een nieuw elan in kan brengen daar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren