Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die mannen zijn bezig om Guus kapot te maken, ze kielhalen hem’

Laatste update:

Guus Hiddink heeft zijn lot verbonden aan het duel met Letland en volgens menigeen is het maar beter dat de bondscoach opstapt. Hij zou te oud en niet meer scherp zijn, maar daar is leeftijdsgenoot Theo Vonk het absoluut niet mee eens. “Hij is geen seniele, dementerende man, zoals hij door sommige journalisten wordt afgeschilderd.”

/

Volgens de oud-trainer van onder meer FC Twente, AZ en Roda JC Kerkrade is het normaal dat het Nederlands elftal na een goed WK in Brazilië een terugslag heeft gekregen: “Wereldkampioen Duitsland presteert op dit moment ook niet optimaal. Ik constateert echter dat veel media de pijlen op Hiddink hebben gericht. Hij heeft een dusdanige carrière dat hij met respect benaderd zou moeten worden”, aldus Vonk in gesprek met TwenteSport.

De 66-jarige Vonk doelt vooral op het televisieprogramma Voetbal International van RTL7: “Die mannen zijn bezig Guus kapot te maken, ze kielhalen hem. Dat heeft hij niet verdiend en ik heb daar heel veel moeite mee. Guus is het slachtoffer geworden van persoonlijke fouten die normaal op dat niveau zelden voorkomen”, besluit Vonk.

Ben jij het met Theo Vonk eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat hij oud is is een feit, maar seniel is belachelijk. Scherpte en disipline is wat mis bij hem vind ik, hij al zich harder moeten gaan opstellen en dit ook duidelijk naar de buitenwereld toe.

12 november 2014 om 00:33

Vind hem niet zo overkomt inderdaad. Vi was niet eens zo hard over Guus ik vond bolle Jack meer een hetze voeren tegen Guus

12 november 2014 om 01:36

Jack van Gelder kondigde voor het interview na Tsjechië al aan dat hij hem wel eens even door zou zagen en dat lijkt helemaal nergens op . Hij moet zich schamen .

12 november 2014 om 08:23

nou ik vind juist zijn grootste fout dat hij het voetbal van van gaal afkeurde en mooier voetbal beloofde met echt nederlands aanvallend spel

bijna heel nederland, inclusief ikzelf, zag oranje niet door de poulefase komen en ook van gaal zag dat de selectie van nederland, vooral achterin heel zwak was, en is en speelde daarom met het 5-3-2 systeem, want iedereen weet dat van gaal zijn elftallen ook aanvallend laat spelen wanneer hij de kwaliteit binnen de selectie heeft

hij verraste hierdoor iedereen, het voetbal was niet heel mooi, hoewel er in de poulefase volop gescoord werd en het 1 groot feest was in nederland en iedereen vol lof was op enkele critici na, maar dat heb je altijd

er is op de wereld geen trainer die 3de was geworden met oranje op het afgelopen wk

daarbij heeft hiddink bij zijn successen in het verleden ook bijna alleen met behoudend voetbal succes behaald...zowel bij psv in zijn 2de periode, waar veel supporters destijds ook geen zin meer hadden om naar het stadion te gaan omdat er gewoonweg niks aan was om naar te kijken (ik ken in ieder geval verschillende psv supporters die destijds hun pas ingeleverd hebben, ondanks de successen) en ook bij Australië en zuid Korea was, en ook geluk een grote factor bij zijn successen
daarbij was er bij deze landen totaal geen druk omdat er niks te verliezen viel en dat voetbalt heel anders

de eerste periode bij psv en als bondscoach van rusland was het iets anders, maar psv had destijds ook wel een heel erg goede selectie

12 november 2014 om 09:02

Klopt wat je zegt, in minder woorden wou ik dit ook aangeven. Van Gaal zie ik niet zo graag als persoon, maar overal waar hij komt draait het goed, nu bij M. United minder, maar dat komt ook wel goed. Van Gaal had een strakke hand en daar zijn deze miljonairs meer bij gebaat, want als je ze zo behandeld als Hiddink nu doet, zelf verantwoording, wat ook nodig is. Maar dit werkt niet bij deze spelers, althans bij sommige niet.
Ik ben benieuwd hoe het vanavond gaat en hoe die gaat spelen.
De Knvb heeft een fout gemaakt en dat is niet voor Koeman gaan, denk dat het dan anders was gegaan en hadden we meer punten gehad.

“hij is geen seniele, dementerende mand, zoals hij door sommige journalisten wordt afgeschilderd.”

Iemand enig idee wat voor soort mand hij dan is? Hij lijkt me niet het type om eieren in te bewaren.

Wat betreft VI volkomen gelijk. Als je graag naar leedvermaak kijkt dan is het een goed programma, voor de rest valt er niets te vinden.

12 november 2014 om 01:12

Ik vond juist dat het bij VI allemaal wel meeviel. Jack van Gelder vond ik bijvoorbeeld een stuk harder.

12 november 2014 om 01:23

Inderdaad. Jack mag Guus niet omdat die lang moest wachten op het interview na de wedstrijd tegen Tsjechie

12 november 2014 om 01:26

Het viel mee in vergelijking met Jack van Gelder, maar dat is ook alleen maar voor de verandering. Er zijn genoeg keren geweest dat VI de aanstichter was van een hetze zoals tegen Willems, Manolev, Cocu, de Gea, van Gaal etc. Dat ze nu een keer niet de aanstichter zijn verandert daar niets aan.

Van Gelder is gewoon een Ajax supporter die net doet alsof hij dat niet is. Allebei vervelende personen en programma's maar om andere redenen.

12 november 2014 om 02:29

Hetze is wel een heel groot woord. Toen Willems slecht speelde, zeiden ze dat gewoon. Nu die wat beter speelt zeggen ze het ook. Al vinden ze em meer een aanvaller dan een verdediger. Snap niet wat dit met het aanstichten van een hetze te maken heeft. Ook niet in de andere voorbeelden die je noemt. Cocu heeft tot nu toe gefaald en ze lachen om zijn interviews, wat volkomen begrijpelijk is. Cocu maakte een aantal onbegrijpelijke beslissingen en daar zeggen ze wat van. Ze hadden daarnaast helemaal niks aan te merken op de trainerscapaciteiten van van Gaal. Ze hekelden alleen de manier waarop van Gaal zich in de media profileerde. Dat van Manolev was gewoon satire. Ze lachten om zijn vele slechte voorzetten. VI is vooral bedoeld voor amusement, dus je moet het allemaal ook niet te serieus nemen. En Jack is voor Afc, maar hij doet er inderdaad alles aan om niet te laten blijken dat die een Ajacied is

12 november 2014 om 08:04

Ben gestopt met kijken nadat gijp voor de zoveelste keer Kompany een dramatische verdediger noemde. Die mannen hebben geen verstand van voetbal. Enkel Johan van het nederlands voetbal maar het buitenland ho maar. Vind het erg zielig voor Guus. Destijds Manolev nog bij psv speelde had ik al helemaal met hem te doen. Die jongen werkte keihard en had best wel een bijdrage aan heteam maar werd bijna elke week uitgelachen.

12 november 2014 om 10:29

Toen Willems slecht speelde, zeiden ze dat gewoon. Nu die wat beter speelt zeggen ze het ook. Al vinden ze em meer een aanvaller dan een verdediger.

Hij was 18 toen ze hem compleet de grond intrapten. Nu is hij nog steeds pas 20.

Cocu heeft tot nu toe gefaald en ze lachen om zijn interviews, wat volkomen begrijpelijk is. Cocu maakte een aantal onbegrijpelijke beslissingen en daar zeggen ze wat van.
Ze hadden daarnaast helemaal niks aan te merken op de trainerscapaciteiten van van Gaal. Ze hekelden alleen de manier waarop van Gaal zich in de media profileerde.
Dat van Manolev was gewoon satire. Ze lachten om zijn vele slechte voorzetten.

Tekstboek definitie van een hetze. "snap niet wat dit met het aanstichten van een hetze te maken heeft.". Laten we de discussie hier maar stoppen.

Ben benieuwd of de jongens zich nu kapot gaan werken voor Guus of dat ze weer lamlendig overkomen en weeeer op achterstand komen...

Nou niet alleen bij Vi, bij studio voetbal kunnen ze er ook wat van. Die Jack van Gelder is gewoon om je voor kapot te schamen zeg, wat een idioot. Durft over Hiddink alles maar te zeggen, maar over van Gaal ho maar. Ja met van gaal zijn we 3e geworden maar daarvoor zag niemand in Nederland iets en waren we kansloos etc. Maar amper kritiek van jack, en nu gaat het wat minder en dan krijgt Hiddink serieus iedereen over zich heen.

Een coach is niet de enige die er verantwoordelijk voor is, de spelers zijn er net zo schuldig aan. Het is een teamsport, winnen en verliezen doe je met z'n allen. En als Nederlands publiek zouden we Hiddink wel meer mogen steunen, je hoeft niet zijn grootste fan te zijn maar alle kritiek die Hiddink heeft gekregen, is niet altijd terecht geweest.

En hoe jack dan op twitter en in studio voetbal zo over Hiddink praat, maar vervolgens wel steeds interviews met hem neemt...snap dan echt niet dat Jack zich er niet voor schaamt

12 november 2014 om 01:19

Hoe hij behandeld wordt is idd schandalig maar ook ik zie hem liever gaan.

Zijn selectiebeleid (niks te nadele van PSV) en zijn keuzes (RvP de hand boven het hoofd houden terwijl hij al heel lang niet presteert) zorgen dat ik er zo over denk.

Helaas is het dan de beurt aan Danny Blind en daar heb ik ook weinig vertrouwen in.

12 november 2014 om 01:22

Dan had Jack toch gelijk dat hij als enige geen kritiek op v Gaal had zoals ik uit jou stukje moet opmaken? Vind Hiddink ook niks hij heeft voor t laatst met Korea wat gepresteerd daarna nergens zijn contract uitgediend,dat had de KNVB ook moeten hebben mee laten wegen. Je kan t Hiddink geeneens kwalijk nemen,maar zijn manier is uitgewerkt.

12 november 2014 om 02:36

Korea was in 2002.
Nadien 3 landstitels en de halve finale CL met PSV van 2002 tot 2006.
Groepsfase WK met Australië overleeft, met Rusland de halve finale EK gehaald. Met Chelsea de FA cup en de halve finale CL. Gewoon zijn contracten uitgediend.
Met de Turken liep het niet, Turkse assistenten en ook omdat hij niet in Turkije woonde. De media had het niet op hem en hij heeft zelf ontslag genomen.
Met Anzhi werd hij 3e in de Russische competitie. Zijn contract verlengt maar na 2 wedstrijden weer ingeleverd.
Dus dat hij niks heeft gepresteerd is klinkklare onzin.

12 november 2014 om 13:11

Zit ik er 4 jaar naast maar met anzhi 3e worden met wat hij allemaal mocht kopen is niet echt knap,en ontslag nemen is hetzelfde als je contract niet uitdienen toch? Je had dus je hele stukje kunnen inkorten tot na PSV en 2006

13 november 2014 om 02:13

De FA cup en halve finale CL was in 2009. In 2011 nam hij ontslag bij Turkije. . Anzhi heeft niet zoveel geld als de gevestigde orde, en geen ondermaatse prestatie geleverd in 2012. Niet doen alsof het allemaal zo lang geleden is.
Als van Gaal dit jaar geen 1e wordt is het ook een waardeloze coach want die die gooit met treinladingen geld voor versterking. Ongelofelijk.
Dat Nederland vanavond van Mexico zou verliezen komt voor mij niet als een verrassing. Het staat al jaren stil.

Off:

Had deze hele soap niet gewoon voorkomen kunnen worden als van Marwijk na Ek2012 was aangebleven? Het begint nu allemaal wel een zielige vertoning te worden. Leuk hoor, Louis van Gaal! Maar afgezien daarvan even eerlijk... Het kon na 2012 toch sowieso alleen maar beter worden?

On:

Hiddink verdiend inderdaad wel wat meer respect. Aan de andere kant hoop je nu gewoon op een 8-0 uitslag voor Nederland of de tegenstander(s)

12 november 2014 om 01:01

We hadden beter Ernst Happel kunnen aanhouden..

Wat een lulkoek over van Marwijk zeg.

12 november 2014 om 18:28

Dat mag jij gelul vinden, maar de rol van de Bondscoach tijdens het spel wordt hier nogal overschat. Als van Marwijk na 2012 gewoon door mocht gaan (ala spaans model na domper op Wk2014, Coach mag gewoon blijven!) had deze hele discussie nooit plaatsgevonden!

Uiteindelijk is het geen slechte trainer. Al zijn sommigen hier nogal hatend op hem na Hsv! Kon de man ook weinig aan veranderen. Zie resultaten na zijn vertrek

Louis heeft het leuk gedaan maar met de juiste voorbereiding was van Marwijk ook gewoon ver gekomen! Ligt namelijk niet altijd aan de coach

Nu zou ik Hiddink ontslaan, na deze belachelijke vertoning. Danny Blind naar voren schuiven en het die een EK + WK laten doen!

En van Marwijk heeft het nu eenmaal prima gedaan. Zo'n EK kan gewoon gebeuren. Zie spanje

Tegen Ijsland was het een collectief falen dus niet eens. De groep was niet scherp en ook tactisch niet goed voorbereid.

Louis van Gaal en Guus Hiddink zijn totaal andere trainers.
En de aanpak van LvG schijnt blijkbaar goed te werken op ons materiaal.
Zie zo'n team als een stel problematische jongeren, groot ego, niet zomaar willen luisteren.
Zulke gasten hebben structuur en duidelijkheid nodig oftewel discipline.
Een leider.
LVG is dat.

12 november 2014 om 03:17

Frankrijk of Japan voor het WK vergeten. Zelfs die Japanners veegden de vloer met ons aan. Kleintje pils zorgde voor de oranje hoogte punten in dramatisch slechte kwalificatie wedstrijden.
Van Gaal zag maar een mogelijkheid om niet af te gaan op het WK en dat was een handbal verdediging. Een Andorra achtige spel opvatting door oranje. Bus geparkeerd. Ofte wel laf voetbal.
Dat Robben in de vorm van zijn leven was heeft een buitengewoon resultaat opgeleverd.

12 november 2014 om 07:51

Wat wil je nu?
Uitgeschakeld worden in een poule, die niet makkelijk was van te voren?
Door de eerste plaats vermeed je zwaardere tegenstanders.
Er is een collectief gecreerd, wat gewerkt heeft voor het Wk.
Zo ook in 2010.
Nu heb je een nieuwe trainer met een andere visie, wat goed is voor de groep, maar wat zijn vruchten nog niet afgeplukt heeft, door meerdere oorzaken.
Geduld, met een paar veranderingen in het team, die logisch zijn of het proberen waard zijn.
Bijv Vermeer in doel.
Terugkeer van Vlaar (was geblesseerd), BMI even geen basisspeler.
Clasie in het team ipv Blind (wel selecteren natuurlijk).
Willems weer laten ruiken aan het NL elftal.
Janmaat niet gelijk slachtofferen, hoeft geen basisspeler te zijn, maar hoort wel bij de selectie.
Lens bedanken voor dit moment, om een selectie mogelijk te maken van een andere spits, waar we toch op den duur aan zullen moeten geloven (L de Jong/castagnois)
Dit zijn er een paar, om te beginnen.

12 november 2014 om 08:20

Van Gaal is minder bijzonder dan menigeen denkt. Dat hij Nederland liet ingraven als ware het Andorra is niet geniaal te noemen, en was zonder Robben in bloedvorm ook kansloos.
Hiddink heeft altijd gezegd dat hij weer 433 wil spelen, de Hollandse school herstellen die van Gaal overboord had gegooit. De kwaliteit van oranje viel Hiddink echter zwaar tegen. Wedstrijden maken kunnen de spelers niet. Dat zullen ze nu moeten gaan leren.

12 november 2014 om 08:36

"de kwaliteit van oranje viel Hiddink echter zwaar tegen."
Dat kwam als een verrassing? Had hij een jaar of vijf op de maan gezeten? Als hij ook maar een klein beetje voorbereid was geweest op zijn functie als bondscoach dan had hij precies geweten wat de kwaliteit was. Maar toen al faalde hij en was hij te lui om er voldoende tijd in te stoppen. Hiddink is de enige eindverantwoordelijke en als zodanig verantwoordelijk voor de wanprestatie van dit Nederlands elftal. Er is helemaal geen reden Hiddink nog een wedstrijd de tijd te geven. Als de Knvb ballen had hadden ze hem aan de kant geschoven.

12 november 2014 om 08:56

Dat Nederland als een natte krant onder van Gaal speelde zal hem niet ontgaan zijn. Maar dat de spelers persoonlijk en als team er niks van kunnen bakken , dat heeft hem verrast (een Robben daar gelaten). van Gaal had al bedankt voor dat hij een nieuwe baan had. Hij verliet een zinkend schip.
Na het EK debacle zijn we niet veel verder al deed de 3e plek op het WK dat niet vermoeden. 2 verloren jaren met een sprookjesachtig WK hebben het echte beeld vertroebeld.

Guus heeft geluk dat er dit EK 24 landen mogen meedoen i.p.v. 16, anders lag hij al buiten en zou het voor Nederland een hele klus worden om zich te plaatsen, nu zie ik het wel goedkomen.

Toch hoop ik dat Hiddink weg gaat en Blind in de plaats komt. Of Blind het goed gaat doen moeten we ook maar weer zien, maar gek genoeg heb ik in tegenstelling tot ongeveer iedereen wel vertrouwen in Blind.

12 november 2014 om 10:32

ergens blind vertrouwen in hebben..jij durft..

Jack van Gelder is pas echt een eikel, denkt alles beter te weten dan Hiddink, en Hiddink kan niks goed doen in zijn ogen, als Oranje straks de show steelt op het EK wil ik zijn gezicht nog wel eens zien.

12 november 2014 om 01:19

Vonk heeft het over Voetbal International en niet over Studio Voetbal. On Topic, Hiddink maakt zichzelf wel kapot door zijn uitgebluste houding. De volgevreten miljonair Hiddink heeft geen enkele klik met Oranje. Laat Blind het stokje maar overnemen, slechter dan Hiddink kan hij het niet doen.

12 november 2014 om 07:54

Die uitgebluste indruk, komt mede door de media, het denken dat de groep het wel kan, (hij geeft de groep meer verantwoordelijkheid, wat nog niet goed opgepakt wordt.
Hij is in deze fase een tussenpersoon, die het stokje gaat overdragen aan Blind, wat een niet al te slimme beslissing is geweest van de Knvb, om het nu al te melden.

12 november 2014 om 07:14

@T.P.Q.R.

Jack v Gelder is een neusje en tevens op zijn pikkie getrapt omdat Guus hem liet wachten na de wedstrijd in Tsjechie.

Wij hebben hier in Nederland baat bij een nieuwe programma over voetbal. Eentje die meer gericht is op analyseren. We hebben Studio Voetbal maar dat is verre van kwaliteit. Verder hebben we VI maar dat is meer satire, flauwe grappen, zwartmakerij, domme uitspraken door personen met een dubbele agenda en absoluut niet objectief. Het is ongelofelijk dat de uitspraken die ze daar doen klakkeloos worden overgenomen door vele duizenden voetbalsupporters. Wij hebben een voetbalprogramma nodig waar voetballers bij aan tafel willen schuiven en coaches ook. Een programma dat neutraal is en eentje die het Nederlands voetbal bevorderd. Als je alleen al kijkt naar Match of the Day en hun analyses en kijk op voetbal is dat een wereld van verschil met hier. Terwijl het, volgens mij, niet eens zo moeilijk is om te realiseren. Kijkers krijg je genoeg.

12 november 2014 om 02:45

Hoe kun je de tafel van Kees nou vergeten man...

12 november 2014 om 03:34

Haha wat een grote vracht aan onzin bral jij uit hier zeg. Match of the Day erbij halen... sjonge jonge jonge jonge. Dat zijn me toch een paar bij elkaar geraapte nitwits die nooit iets te melden hebben. Elk land zou juist zo'n relativerend voetbal programma als VI moeten hebben die schijt heeft aan alles en iedereen. Kracht van NL voetbal is juist dat er over alles gesproken wordt. En in VI en ook Studio Voetbal wordt er geanalyseerd. Dat het beter kan ok, maar Match of the Day erbij halen is echt een lachertje. Dat vind ik gewoon een bewijs dat Britten er niet zo heel veel verstand van lijken te hebben. Dat is gewoon kickandrush commentaar.

Het blijven een stel figuren die achter een bal aanlopen en er tegenaan proberen te trappen hoor. Een programma waar voetballers en coaches aan willen schuiven... Ben je 12 ofzo? Dat worden dus programma's waar de gasten niks te melden hebben of glashard gaan liegen.

12 november 2014 om 05:47

VI is een programma voor 12 jarigen. Domme onderbroeken lol over randzaken vormen de hoofd toon. Het lijkt de film van ome Willem wel met, lust jij een broodje poep, gehalte. Achterbakse achterklap is hun verkoop kanon voor Rtl. De enige snabbel coaches die wel eens aanschuiven zijn Boskamp en de Mos. Lol
Als je verhaal probeert te halen op VI verschuilen ze zich achter bron bescherming en gaan ze een eerlijke discussie voor de rechter uit de weg.
Niks relativerend maar riolerend zul je bedoelen.

12 november 2014 om 07:11

Ook Verbeek zit er weleens. En Stewart en Jan Smit.

12 november 2014 om 10:15

Vi is gewoon entertainment. Je moet het niet al te serieus nemen, dat zeggen ze ook letterlijk tijdens de show. Maar jan als je dat wel wilt doen, be my guest...

12 november 2014 om 10:24

Marrieaandebal

Ik begrijp jullie allebei wel. Kijk, ze zeggen dat je het niet serieus moet nemen, maar ze zagen wel af en toe met zeer serieuze toon aan de stoelpoten van mensen. Mensen die zich daar niet tegen kunnen verdedigen. En op die momenten weten de heren echt wel dat ze invloed hebben en dat mensen, al dan niet bewust, die meningen overnemen. Dus het is nou ook weer niet zo onschuldig als het lijkt.

12 november 2014 om 10:21

@ Storing

Je hebt gelijk. Studio voetbal gaat nergens meer over. Elke week dezelfde gasten, het is gewoon een oude lullen clubje geworden die elkaar een beetje naar de mond praten. En er wordt inderdaad totaal niet diep geanalyseerd. Alleen Van Halst vroeger met zijn piero, die dan weleens wat liet zien wat je zelf niet opviel, maar verder echt helemaal niks. Altijd maar weer oude eindeloze discussies opratelen. Elke week zeggen dat Feyenoord een spits mist. Jack vroeg enige tijd geleden zelfs wat het verschil was tussen Messi en Ronaldo, alsof hij ze nog nooit had zien spelen. Nee voor een land dat bekend staat om zijn inzicht in het spelletje, gaan we maar weinig diep op de materie in. Ik hoor coaches in interviews eigenlijk ook nooit heel taktisch te werk gaan. Ze zeggen bij een verlies alleen dat het slordig was, niet scherp genoeg, tegenstander onderschat, niet goed begonnen, enzovoorts. Bestaat er eigenlijk wel zo'n grote taktische wereld achter zoals wij denken, of doet iedereen eigenlijk maar wat

Ben het totaal niet eens. Hiddink is een vent die zegt doe het maar. Ja hallo. De toppers van Oranje van Persie, Robben, Sneijder en Huntelaar hebben enorme (begrijpelijke) ego's en de rest komt bij wijze van spreken net kijken. Hiddink is gewoon niet geschikt voor deze ploeg. Ik vind het ook een beetje zielig worden maar dat ligt aan Hiddink en niet aan tv programma's. Iedereen kan een mening vormen.

12 november 2014 om 09:43

Ja is ook.

Als je aan ziet komen dat een ploeg een terugslag gaat krijgen, dan moet je er als trainer bovenop zitten om die terugslag zoveel mogelijk te beperken.

Maar wat doet Guus? Zwalken als nooit tevoren, en de ploeg een beetje op zijn beloop laten.

Dat is zijn eigen schuld, en van niemand anders. De media zijn hard, soms te hard, maar Guus heeft dit zelf veroorzaakt.

1 detail vergeten velen.
De Penalty tegen Ijsland was een cadeautje.
Dat heeft mede de wedstrijd bepaald.
Je bent zelf nog niet in vorm, door oa blessures, nieuwe coach en zienwijze en je speelte tegen in team in opkomst.
De spelers, die het hadden op moeten pakken deden het niet en de wissels waren ook niet erg goed.
Kortom die westrijd tegen Ijsland was een complete offday van meerdere oorzaken.

De manier waarop Hiddink nu wordt aangepakt vind ik idioot.Zo ga je niet met mensen om.Van Gaal werd ook schandalig behandeld dus blijkbaar weet de pers niet wat respect inhoudt.Dat Hiddink het met Oranje niet goed doet,dat kan iedereen zien,maar om hem dan seniel en dement te noemen gaat veel te ver.Bovendien ligt het niet alleen aan Hiddink.De spelers mogen zichzelf ook wel eens in de spiegel gaan aankijken,dat zeggen de spelers zelf ook.Maar het komt echt wel goed met Oranje,daar maak ik me geen zorgen over.

Vi heeft volgens mij guus altijd nog gerespecteerd. En al helemaal niet als oude seniele man neergezet. Dat ze niet mild zijn voor sommige anderen gebeurt. Maar gaat hier niet op. Vonk wijst snel met zn vingertje, en durft studio voetbal wss niet aan te pakken.

Een Hetze is Jack van Gelder begonnen tegen deze man, en niet zo zeer VI. Afgelopen zondag probeerde hij iedereen mee te krijgen in die hetze wat hem gelukkig niet lukten. Dat vond ik beschamend om te zien.

Verdient Guus niet totaal niet

Vonk heeft natuurlijk volkomen gelijk maar ja dit is ook weer typisch Nederlands.

Spelers trainers en mensen afkraken op een beledigende manier is hun handelsmerk.
Als ze dan vervolgens in hun hemd worden gezet door de door hun afgezaagde personen weten ze niet hoe ze zich daaruit moeten lullen.

Ze gooien er een populaire one liner in en half Nederland schreeuwt het na.
De mooiste voorbeelden (of eigenlijk de meest trieste) zijn hiervan de hetze tegen Louis v Gaal , Jetro Willems,fred Rutten, Martin v Geel, Michael v Praag en Philip Cocu.

Maar zo zijn er nog veel meer te noemen die door de notoire vreemdgangers op een schandalige en domme manier in de zeik gezet worden.

Die 2 kunnen beter als vaste analisten in het programma spuiten en slikken gaan zitten want daar hebben ze veel meer kijk op dan op het voetbalwereldje waar ze al hele lange tijd geen deel meer van uit maken.

Die VI is een en al negativiteit terwijl het best leuk programma is.
ik kijk het ook echt niet veel meer vroeger wel want wat het nu is is gewoon niet leuk!!! eerst was het Van Gaal die ze moesten hebben voor het Wk en nu bij zijn opstart van ManU.
Ze schakelen nu over naar Hiddink.die man doet zijn best met een selectie die ook niet echt goed presteert onderling! laten ze lekker een team vormen geen onzin over wie wel moet starten of niet wie goal maakt of niet wie juicht of niet.gaat gewoon nergens over! maar goed wie ben ik.Hiddink succes en hopelijk laat je ze verbazen!

Wat bazelt deze man? Ik vind dat ze bij VI juist met heel veel respect over Hiddink praten, maar wel met een kritische noot. Wat Jack van Gelder deed bij Studio Voetbal vind ik veel erger. Die is hem echt zwart aan het maken. Gelukkig hielden Co Adriaanse en Jan Mulder hem in bedwang en gingen tegen hem in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren