Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat wacht af: ‘Als de enkel niet goed is, moet er een schroef in’

Laatste update:

Veel spelers van Feyenoord zwermden in de afgelopen week uit voor interlandvoetbal, waaronder Róbert Bozeník. De Slowaak kan echter niet bepaald terugkijken op een geslaagde interlandperiode, daar hij in de wedstrijd tegen Israël een mogelijk zware enkelblessure opliep. Bozeník is inmiddels terug in Rotterdam en zijn trainer Dick Advocaat moet afwachten hoe lang de aanvaller er precies uit zal liggen.

De oefenmeester laat vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in de aanloop naar de derby tegen Sparta Rotterdam weten dat Bozeník maandag nader onderzocht zal worden in het ziekenhuis: “We weten dan pas meer. Hij heeft er veel last van. Als de enkel niet in orde is, zo is me al verteld, moet er een schroef in. Ik weet niet exact wat er aan de hand is, maandag zullen we worden geïnformeerd. Ik heb ook geen idee hoe lang hij er exact uit is, maar dat zal wel een tijdje zijn”, tekent De Telegraaf op uit de mond van Advocaat.

Met de net weer herstelde Nicolai Jörgensen als twijfelgeval voor het treffen met Sparta, kiest de trainer waarschijnlijk voor Bryan Linssen als gelegenheidsspits. Advocaat maakt zich echter geen zorgen over de komende weken: “Ook omdat Luis Sinisterra op het punt staat terug te keren. Hij traint als driekwart van de trainingen mee met de groep en het zal niet lang meer duren voordat hij terug is. Dat biedt weer meer mogelijkheden en houdt de concurrentie in de groep groot”, gaat hij verder.

Ondanks zijn commentaar tijdens de transferperiode moet Advocaat toegeven uiteindelijk toch tevreden te zijn over de selectie die hij tot zijn beschikking heeft: “Ja, joh. Het is ook een beetje een spel van mij en het bestuur en Frank (Arnesen, de technisch directeur, red.). Ik probeer gewoon spelers erbij te krijgen. Ik wist zelf ook wel dat het niet mogelijk was om er nog wat extra’s bij te halen.” In dat licht moeten ook zijn opmerkingen over Joshua Zirkzee worden gezien: “Nee, ik wist voor mij zelf dat het niet mogelijk was. Er is ook niet over gesproken verder. Je probeert wel eens wat als trainer, maar als de financiën er niet zijn, houdt alles op.”

De ervaren trainer is ervan overtuigd dat hij nu een selectie tot zijn beschikking heeft die goed genoeg is om ‘zo lang mogelijk’ mee te doen om de landstitel: “Het zal ook afhangen van wat er in januari gebeurt op de transfermarkt en of je wel of niet wordt geconfronteerd met blessures. Het is nu half oktober en ik vind dat we een aardige ploeg hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Achteraf natuurlijk altijd makkelijk spreken, maar hadden ze nu maar Zirkzee er bij gehaald. Daar verwacht ik sws al meer van dan die 2 spitsen die er nu rondlopen. Achjah als als

16 oktober 2020 om 15:43

Dat was vooral weer korte termijn denken geweest tenzij je Bozenik nog had kunnen verhuren aan een eredivisieclub. Er is ge-investeerd in hem dus moeten we hem ook gebruiken en ik hoop dat Dick dat ook gewoon gaat doen.

16 oktober 2020 om 15:47

Zou inderdaad gewoon slecht beleid zijn van Feyenoord. Bozenik voor miljoenen kopen in de winter en dan een half jaar later een passant aantrekken als 2e (of 1e) spits, waardoor Bozenik zich niet ontwikkelt.

Goed nieuws dat Sinisterra over 3 tot 4 weken weer bij de wedstrijdselectie zit. Feyenoord krijgt zo langzamerhand een steeds sterkere en vooral bredere selectie. Dit is dan ook echt noodzakelijke in verband met het overvolle programma tot december. Het belooft een mooi seizoen te worden. Verwacht een spannende strijd met PSV en Ajax om het kampioenschap, waarin wij in ieder geval geen favoriet zijn (en dat kan soms nog best eens goed uitwerken).

Hij zegt het goed ... We hebben een aardige ploeg.niets meer, niets minder. Als er weinig blessures zijn, kan er misschien wat leuks ontstaan, maar ik verwacht met name tegen de kleintjes toch wel wat puntverlies. Je ziet namelijk bij de concurrentie over de breedte wel wat meer kwaliteit.

17 oktober 2020 om 09:20

@njfromnl; eens dat psv en ajax normaal gesproken een bredere selectie hebben met wat meer intrinsieke kwaliteit. Een terugkeer van sinisterra juich ik wel toe overigens. Indien fit met wat vertrouwen hebben we hem nodig in de wedstrijden tegen de ‘kleintjes’. Het is de enige feyenoorder die zonder combinatie een man kan passeren. Er moet dit seizoen een hoop op zn plek vallen wil het een mooi jaar worden, maar ik sluit het niet uit.

Feyenoord is structureel de derde ploeg van Nederland en daar is niets mis mee. Ze moeten alleen het verwachtingspatroon een beetje bijstellen voordat iedereen teleurgesteld raakt.

16 oktober 2020 om 16:23

Zwakke mentaliteit hebben dus. Je doelstellingen lager zetten om teleurstellingen te voorkomen, sorry hoor maar mensen die z’n mentaliteit hebben bereiken echt heel weinig in hun leven! Ze willen een topclub zijn dus dan moeten ze die verwachtingen uitstralen en teleurstellingen horen daar gewoon bij! En Feyenoord structureel de 3e club? Vanaf 2010 tot 2020 zijn ze vaak genoeg boven PSV geëindigd. Wel je feiten op orde hebben.

16 oktober 2020 om 16:33

Maar Feyenoord is ook wel een paar keer lager dan 3e geëindigd de afgelopen jaren. Totaal over de afgelopen 10 jaar is het Ajax (786 punten), PSV (747 punten), Feyenoord (639 punten), AZ (584 punten) en Utrecht (509 punten). Als je het zo bekijkt dan zit Feyenoord eerder in de buurt van de 4e plaats dan de 2e.

16 oktober 2020 om 16:42

Dus dan maar blind hopen op een kampioenschap dat eens in de 15 jaar komt? Nee want dan leid je een succesvol leven, lekker je hoofd met waanideeën proppen. Kijken hoe ver je het maakt dan.

17 oktober 2020 om 09:23

@elitist; tsja, als de lijst allertijden pakt staat feyenoord ruim 3e maar kort achter psv. Pak je de lijst van dit jaar staat feyenoord bovenaan. Nogal selectief om 10 jaar te kiezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren