Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deense bond komt zondagochtend met positief nieuws over Eriksen

Laatste update:

De Deense voetbalbond bevestigt zondagochtend in een officiële verklaring dat Christian Eriksen weer bij kennis is. Er is ook al contact geweest met zijn collega-internationals van de Deense ploeg, zo klinkt het vanuit Kopenhagen. Eriksen zakte zaterdagavond plotseling in elkaar tijdens het openingsduel van de Denen tegen Finland, waardoor er al snel grote paniek ontstond op het veld en daarbuiten. Hij werd lange tijd gereanimeerd op het veld en na het uitspelen van het restant van het EK-duel in Kopenhagen kwam de melding dat Eriksen alweer stabiel was.

"Het laatste nieuws: vanochtend hebben wij gesproken met Christian Eriksen, die een groet heeft overgebracht naar zijn ploeggenoten", zo brengt de Deense bond zondag naar buiten. "Zijn toestand is stabiel en hij zal voorlopig in het ziekenhuis blijven voor verder medisch onderzoek. Het elftal en de technische staf heeft specialistische hulp aangeboden gekregen en ze zullen elkaar blijven steunen na het incident van gisteren (zaterdag, red.)." De Deense bond is dankbaar voor de steun die binnenstroomt na het onwel worden van Eriksen in het Parken Stadion.

"De hartverwarmende groeten van fans, spelers, de koninklijke families van Denemarken en Engeland, verschillende voetbalbonden en clubs vinden wij echt geweldig. We moedigen iedereen aan om reacties te blijven sturen naar de Deense voetbalbond en wij zullen er dan voor zorgen dat deze reacties terechtkomen bij Christian en zijn familie", zo besluit de Deense voetbalbond het statement omtrent de situatie van Eriksen.

De DBU bevestigde zaterdagavond al dat Eriksen wakker was en nader werd onderzocht in het Rigshospitalet van Kopenhagen. Ook heeft hij zijn ploeggenoten toegesproken, bevestigde directeur Peter Möller van de DBU. Hij zou ze via FaceTime hebben gevraagd om de wedstrijd af te maken. De wedstrijd in Kopenhagen werd uiteindelijk afgemaakt en Finland stapte met een 0-1 overwinning van het veld.

Eriksen is stabiel en vroeg spelers om wedstrijd te hervatten

Zaterdagavond kwam er al een positieve update over de situatie van de Deense middenvelder.Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Godzijdank! Dat hij maar weer snel de oude mag worden!

13 juni 2021 om 11:03

En vooral een oude!

13 juni 2021 om 12:29

de oude worden? ik denk dat ie al gelijk mag beginnen met zijn carrière vaarwel te zeggen

13 juni 2021 om 13:51

ik heb 2 familie leden met hartaandoeningen, die zijn beide niet meer dezelfde, en mogen totaal niet meer de intensieve dingen doen dat ze eerder deden.
een hartfalen zet je je niet zomaar even over dan een verkjkoudheid

Beste nieuws van het weekend. Count your blessings!

Dit was toch gisteren ook al bekend, of ben ik nou stom?

13 juni 2021 om 11:02

Klopt deels. Alleen was dat geen officiële reactie van de bond of Eriksen zelf, nu wel dus.

13 juni 2021 om 11:07

Precies, dit is een fijne bevestiging, beter dan al die cowboy verhalen op die vreselijke sociale media.

13 juni 2021 om 11:11

toch was het wel fijn via het vreselijke Social media al redelijk snel gerustgesteld te worden met foto's en informatie.

13 juni 2021 om 11:14

Precies, die eerste foto en te zien dat hij weer bij was hebben vele gerust gesteld en was voor mij iig een juich waard.

13 juni 2021 om 11:13

Precies was al bekend. Gewoon weer vies clicks genereren van voetbalzone

13 juni 2021 om 12:29

Nou mannen van alle dubbele posts die weer net anders geschreven worden is dit wel de mooiste ooit! Ben enorm opgelucht dat hij stabiel, ik hoop dat hij helemaal hersteld zodat hij weer volledig kan functioneren in het leven, en daarnaast ooit weer kan terugkeren op het veld, stay strong Chris!!

13 juni 2021 om 11:18

Een bericht van vanmorgen was gisteren niet bekend, en een geslaagde reanimatie hoeft niet te betekenen dat er later geen complicaties optreden dus het is wel degelijk (goed) nieuws.

13 juni 2021 om 11:18

Als je blind af gaat op wat mensen op sociale media plaatsen, dan ja. Officiele reacties zijn iets betrouwbaarder.

13 juni 2021 om 12:13

Dit is wat zijn zaakwaarnemer gisteren zei die contact had gehad met de familie. Niet zomaar even een Social media gerucht.

13 juni 2021 om 12:56

Als je afgaat op wat er in praatprogramma's en op sociaal media gesuggereerd wordt komt het waarschijnlijk doordat hij corona heeft gehad, maar ook doordat hij tegen corona gevaccineerd is...

Hoe dan ook, dit is een positief bericht. Iets om aan vast te klampen.

13 juni 2021 om 11:21

Ja inderdaad. Dom van die Deense bond dat ze alles nog eens even bevestigen wat al eens op Facebook gestaan heeft.

13 juni 2021 om 11:57

Dan nog is een update fijn om te horen. Nu weten we dat het vanochtend ook nog stabiel was, wat zeer goed nieuws is!

13 juni 2021 om 12:34

Klopt, het was al bekend. Ik heb nu het idee dat bij elk bericht over Eriksen alles word herhaald. Dat hij bij kennis is en in het ziekenhuis ligt voor onderzoek en dat hij de Deense ploeg heeft toegesproken. Het is hetzelfde riedeltje. Het lijkt trouwens alsof de Deense bond er nog een social media slag uit wilt slaan door mensen aan te sporen zoveel mogelijk berichten te plaatsen op hun platforms. Je kan Christian ook op zijn persoonlijke platforms geluk en succes wensen in zijn herstel.

13 juni 2021 om 13:43

Waarom nou weer compleet negatief benaderen? Alsof de Deense bond hier een slaatje uit wil slaan, kun je me dan ook even uitleggen welk slaatje? Daarnaast is dit gewoon een officiele reactie waarbij iemand die een hartstilstand heeft gehad en weer bij is wat niet altijd zegt dat het gevaar voorbij is het jad vannancht gewoon nog een keer kunnen gebeuren. Dus is het alsnog fijn om even te horen dat hij ok is en klaarblinkelijk ook geen geestelijke schade heeft opgelopen.

Gelukkig maar. Hopelijk komt hij er weer snel bovenop!

Goed nieuws hoop dat ie weer binnenkort fris en gezond kan voetballen Fijne dag allemaal

Pff goed nieuws! Erg benieuwd wat nu uiteindelijk de oorzaak is geweest. Heel eng gevoel had ik gister.

Dit was gisteravond ook al bekend. Wat is de update? Wat is de quote?

13 juni 2021 om 11:05

Zeur niet man, het is toch fijn om te lezen dat hij de nacht goed is doorgekomen en dat hij dus nog steeds bij kennis is? Ik dacht direct terug aan spelers die zijn overleden maar zelf van het veld zijn gelopen. Je moet er niet aan denken. Dus dit is het beste nieuws van het weekend, verreweg.

13 juni 2021 om 11:07

@Martyn7 idd toen ik eriksen zag liggen dacht ik gelijk aan nouri

13 juni 2021 om 11:06

Waren geruchten

13 juni 2021 om 11:08

Volgens mij is het nu officieel bevestigd

Gelukkig want het waren afschuwelijk beelden. Hopelijk herstelt hij volledig.

Hoop dat Christian weer volledig kan herstellen
Sterkte met name ook voor zijn gezin en familie.
Voor de voetbalbonden misschien een indicatie dat zoveel competities op topsportniveau wellicht eens beter onder de loep moeten worden genomen. Zeker na zoveel wedstrijden
Achtereen mede door de Corona pandemie

13 juni 2021 om 11:14

deels mee eens. ze spelen echt te veel. echter gebeurde dit 40 jaar geleden ook en het zal altijd incidenteel blijven gebeuren. hoe meer camera's, hoe meer nare beelden, aldus mijn opa. nee grapje zelf bedacht

13 juni 2021 om 11:39

Ondanks dat ik het met je eens ben dat de kalender veel te vol is... Dat is puur speculeren. Sowieso heeft Eriksen niet het drukste seizoen gehad. Zeker aan het begin zag Conte hem nauwelijks staan. Dit is gewoon puur pech en toont maar weer aan dat het niet uitmaakt wie je bent of wat je doet, je kunt er morgen opeens niet meer zijn.

Gelukkig, dit was toch wel een van de grootste schrikmomenten uit mijn leven, samen met een familielid die een tijd geleden iets ernstigs was overkomen.

De eerste 24 uur zijn qua stabiele toestand nogal kritiek bij een hartstilstand en vergelijkbare berichtgeving als gisteravond is in dit geval geruststellend. Hopelijk voor deze geweldige sportman en zijn familie hersteld hij de komende tijd goed.

Blij met het nieuws. Heeft me toch veel bezig gehouden. Afgelopen week mijn bhv behaald. Ik verstijfde gisteren al voor de tv, laat staan dat er een vriend van mij op de grond zou vallen. Veel respect voor kjear. Die meteen handelde en zijn teamgenoten aan stuurt op zoon moment. Speler van het toernooi is voor mij al bekend.

13 juni 2021 om 11:14

Hij handelde geweldig inderdaad, wat een leider, in tegenstelling tot de andere was hij ook zo rustig en niet aangeslagen. Bij A.C. Milan zoeken ze een nieuwe leider/captain nou, die hebben ze gevonden! Hoe hij handelde in een noodsituatie is een applaus waardig

Ik blijf het bijzonder vinden, een kwartier lang gereanimeerd geweest, en nu al weer beter (kon al gelijk weer praten en bewegen) erg knap in mijn ogen als niet-dokter zijnde, had m’ al voor dood verklaard aangezien ze zolang bezig waren…

13 juni 2021 om 11:16

Snap ik, vandaar ook dat men dit vooral aan de betrokken medici moeten overlaten want vaak krijg je hier rare discussies over. Maar ik dacht ook even het ergste zeg. Was bizar heftig.

13 juni 2021 om 11:18

Maurootje dat kan wel degelijk hoor. Heb het zelf meegemaakt en kon na een tijdje ook weer praten. Heb dit van Eriksen gelukkig niet gezien en wil dat ook niet net zoals van Nouri. Kan dat echt niet zien.

13 juni 2021 om 12:21

Je weet toch ook helemaal niet hoe lang hij precies gereanimeerd is/is weggeweest en of (en zo ja hoe lang) hij zonder zuurstof heeft gezeten? Sterker nog volgens de officiële kanalen wordt nog uitgezocht of zijn hart daadwerkelijk stil heeft gestaan of niet.

13 juni 2021 om 12:34

Een van de artsen die geholpen heeft met de reanimatie heeft verteld dat er geen pols meer was, dan lijkt mij dus het hart er mee gestopt was. Ik ben geen medicus, dus ik kan er natuurlijk helemaal langs zitten

13 juni 2021 om 12:49

Zijn cardioloog zei vanochtend nog dat dat momenteel wordt uitgezocht, maar dat dat het meest waarschijnlijke is.

Het ging me ook meer op de stellige 15minuten

Mooi zo, blij om te horen dat hij weer ok is. Laat het voetballen ff schieten en gewoon rusten.

13 juni 2021 om 13:09

Millonario, dat voetballen zit zelfs in de meest gunstige geval voorlopig niet meer in. Ik spreek uit ervaring (hartstilstand 8 jaar geleden). Na een klein stukje fietsen moest ik eerst een halfuurtje tot uurtje bijkomen. Dat is vrij normaal in dit soort gevallen. Langzaam opbouwen elke week een beetje meer en idd gewoon je rust nemen.

13 juni 2021 om 13:28

Sterkte, droppie. Ja, ik denk namelijk ook dat het einde carriere kan betekenen maar ik ben geen dokter of deskundige. Moest denken aan die ene speler van Real paar jaar geleden, moest al op jonge leeftijd stoppen.

13 juni 2021 om 13:54

Dat is echt een veel te generieke constatering. Ieder hart en elke stoornis/aanval/stilstand is weer anders. Ik ben zelf 5 keer gereanimeerd nadat ik 4keer weer wegviel, aantal dagen in kunstmatige coma geweest en een ruime week op de IC en 4 weken in het ziekenhuis. Maar binnen een half jaar na ontslag uit het ziekenhuis was ik gewoon weer aan het voetballen op mijn eigen niveau.

13 juni 2021 om 14:08

Ieder hart is zeker anders, en ik kan me er niet over uitspreken wat dit betekent voor Eriksen. Nu stoppen zou jammer zijn voor hem, hij moet gewoon aan zijn gezondheid denken en zelf die beslissing nemen.

13 juni 2021 om 16:46

Maikel24 je hebt dan echt een engeltje op je schouder gehad. Bij mij heeft het ook een half jaar geduurd voordat ik de oude was. Maar waar ik op doelde was dan ook dat het wel een poosje rustig opbouwen is en daarna gewoon kijken van wat mogelijk is. In dit soort gevallen zijn andere dingen denk ik het belangrijkst. Ik heb wel een paar stappen terug gedaan en heb nog steeds een leuk leven.

Wordt toch gewoon tijd dat fifa, uefa en alle bonden even flink achter hun oren krabben en het aantal wedstrijden drastisch omlaag brengt. Voetballers verdienen (krijgen) veel te veel uit betaald maar dat betekent niet dat je hun lichaam de dood in hoeft te jagen.

Het is juist HEEL GOED geweest om te ballen. Er zaf en zit zoveel spanning bij de spelers dat iets intensief doen de spanning ksn verminderen.
Zeker niet, hoe verzin je het de volge de dag 12.00 uur
Als je een andere dag kiest die het dan als laatste wedstrijd van de poulewedstrijden, ongeacht of er nog een wedstrijd wordt gespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren