Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuut Tijjani Reijnders overschaduwd: oud-keeper zakt op camera in elkaar

Laatste update:

De oefenwedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan is zondagnacht ontsierd door een nare gebeurtenis. Oud-doelman Shaka Hislop (54), die nu als analist werkzaam is voor ESPN, stortte tijdens de voorbeschouwing op het duel in. Even later kwam hij weer bij bewustzijn. De wedstrijd vond wel gewoon doorgang en eindigde in 3-2 voor de Madrilenen. Tijjani Reijnders debuteerde officieus voor Milan.

Waarschuwing: dit artikel bevat schokkende beelden.

Hislop was live op Amerikaanse televisie toen het incident zich voordeed. De oud-doelman van onder meer Newcastle United en West Ham United zakte ineen terwijl co-host Dan Thomas hem een vraag stelde. Laatstgenoemde schreeuwde daarna om hulp en gaf vlak na de aftrap hoogte van Hislops medische toestand.

"Shaka is bij bewustzijn", zo schreef Thomas op Twitter. Tijdens de rust deelde hij hetzelfde nieuws ook voor de camera. Toen voegde Thomas tevens toe dat Hislops familie was geïnformeerd, maar dat 'het nog te vroeg was voor iedere vorm van medische diagnose'. Tot nog toe is er geen nieuwe update meer geweest over Hislops toestand.

Het duel tussen Real en Milan, dat plaatsvond in het Rose Bowlstadion, eindigde uiteindelijk in 3-2. Het betekende voor Jude Bellingham en Joselu hun officieuze debuut voor los Galácticos; (invaller) Reijnders , Ruben Loftus-Cheek en Luka Romero maakte hun eerste Milanese minuten. Milan kwam nog met 0-2 voor door treffers van Fikayo Tomori en Romero, voordat Real het helemaal omdraaide. Federico Valverde (twee) en Vinícius Júnior verzorgden de Madrileense productie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd schrikken zoiets, hopen dat alles oké is !

Poe, dit doet mij denken aan Eriksen aan de manier waarop hij neer gaat. Je ziet hem al wankelen om vervolgens naar de grond toe te gaan. Kan een vernauwing zijn, waardoor hij mogelijk later nog een infarct of iets dergelijks krijgt. Hopelijk bij bewustzijn blijven en kan de medische wereld wat voor hem betekenen.

Toch even orde van de dag, weet iemand hoe Reijnders speelde en hoe verder de teams ervoor staan momenteel?

Gelukkig gaat het weer beter met Hislop.

Wel bijzonder dat die presentator zijn microfoon vast blijft houden. Dat was toch wel het eerste wat ik aan de kant had gegooid....

24 juli 2023 om 07:42

Denk dat hij misschien de microfoon kon gebruiken om voor hulp te roepen?

24 juli 2023 om 07:54

Denk dat er weinig bewuste actie achter zit

24 juli 2023 om 07:44

Dat is dus precies wat ik ook dacht toen hij neer ging. Shit is scary als dat gebeurd, hopen dat het goed komt met Shaka.

24 juli 2023 om 07:54

Waarschijnlijk schiet die presentator ook in een soort shock, dat hij helemaal niet beseft dat hij dat ding nog vastheeft.

24 juli 2023 om 17:58

Dat zou zo maar kunnen inderdaad. Misschien komt het wel zo over, maar ik bedoel het niet als verwijt. Ik vind het alleen maar opvallend.

24 juli 2023 om 08:03

Jij ziet het rustig vanaf je telefoon, je weet wat er gaat gebeuren en je kan er nog over nadenken ook. De presentator schrikt ervan en reageert binnen een seconde. Totaal niet te vergelijken met elkaar. Wees er maar op voorbereid dat als je zelf in zo’n situatie komt dat je achteraf ook rustig kan nadenken dat je het misschien anders had gedaan.

24 juli 2023 om 08:52

Ja Paul_r1982, wat een redenatie weer.
Als je zoiets mee maakt in een panieksituatie dan doe je dat echt niet bewust.

De beste stuurlui staan aan wal, en onze welbekende Paulr_1982 is er een van.

24 juli 2023 om 18:00

Op welke redenatie doel je? Want ik zie geen redenatie in mijn eerste reactie.

Ik zie hem altijd bij Espnfc in de studio samen met Dan, Gab en Steve Nicol. Hopen dat alles goed is met hem, zag er toch erg naar uit.

Altijd even schrikken als dat gebeurd. Gelukkig dat alles wel goed is gegaan. En dan over de wedstrijd want ik heb speciaal mijn wekker daarvoor gezet om 04:00 in de nacht haha. Maar het was het wel waard hoor. De eerste helft helaas niet omdat het vooral verdedigend enorm slecht was. Nacho die twee fouten maakt bij beide doelpunten. Ook erger ik me mateloos aan Mendy en Vazquez. Die twee voegen helemaal niks toe in aanvallend opzicht. Waar ik wel enorm tevreden in was was Jude Bellingham! Ongelofelijke speler hoor. In de manier hoe hij kan combineren maar ook gewoon zijn kwaliteiten aan de bal. Daar gaan we nog enorm veel plezier aan beleven

In de 2e helft een compleet ander verhaal. Maar ja dat is logisch als je sterren zoals Vini en Modric inkomen. Ook de verdediging vond ik met Fran Garcia geweldig. Die kerel heeft wel de drive naar voren en dat is wat we vorig jaar mistte. Maar ja het belangrijkste hier was toch wel dat Valverde beide goals heeft gescoord. Goed om hem weer fit en fris te zien en met zijn hoofd leeg. Bij die 3e goal ook weer een onderschepping en daaruit volgde een uitstekende assist van Modric op Vini die de winnende maakt bij zijn debuut met nummer 7 om het zo te zeggen. Verdediging stond ook ijzersterk mer Alaba en Rudiger achterin. De verdediging zou ik zo maar houden. Niet alles ging goed maar het ziet er wel veelbelovend ut.

Het is wel grappig om te zien hoe weinig interesse VZ heeft in de beste en meest succesvolle club in de geschiedenis van het voetbal. Zelfs wanneer er een Nederlander meedoet bij de tegenstander. Het is uiteraard vreselijk wat er met Hislop gebeurde en het belangrijkste is natuurlijk dat hij gewoon normaal herstelt en voor mijn part morgen alweer ongeschonden en gezond achter de microfoon kan plaatsnemen.

Maar het schijnt dat het verslag van Real Madrid tegen AC Milan dus wordt afgedaan met vijf regeltjes. Het was overigens een aardige wedstrijd met hele mooie goals (en ook een zeperd ertussen). Jammer dat er niet wordt gerapporteerd over het fris ogende Milan dat met een geweldige kopbal van Tomori uti een voorzet van Pulisic op 0-1 kwam. De goal van Romero was nog mooier, wat een knal van afstand was dat. Mooi dat mijn club veerkracht toonde, weliswaar in het zadel geholpen door een klungelig misgrijpen van de AC doelman op een alleszins houdbaar schot van Valverde. De gelijkmaker was weer wel een aardige schuiver van dezelfde Valverde, die blakend en uitgerust oogde, nadat hij er eind afgelopen seizoen helemaal doorheen leek te zitten. De kers op de taart was weer een sublieme pass van Modric op de vierkante centimeter nauwkeurig neergelegd voor Vinicius, die bijna karakteristiek voor zijn man kroop (zo scoorde hij vorig seizoen ook tegen Betis in het Bernabeu) en de 3-2 binnenschoof 5 minuten voor tijd.

Maar laten we vooral nog een paar artikelen spenderen aan de mysterieuze poepbacterie die Barcelona in de greep houdt, die hen 2 miljoen euro kost en Taylor Swift die dan ook nog eens hun geplande oefenpotje dwarsboomt.

Edit: Oh, ik zie dat Modric Magic mij een minuutje voor is met wedstrijdcommentaar. Thanks Mo!

24 juli 2023 om 11:49

Klopt inderdaad erg wat er is gebeurd maar ze hadden best wel een aparte artikel mogen maken over de wedstrijd. Want dit was echt een hele leuke pot om naar te kijken. Jammer dat het inderdaad wordt ingepropt in dit artikel met 5 zinnetjes.

Heftig zeg, echt heftig. Gelukkig gaat het weer goed met hem, maar bizar om dit zo live op tv te zien.

Altijd schrikken zoiets opnieuw gebeurt en gelukkig gaat het weer beter met Hislop! Bizar om dit zo opnieuw weer live op tv te zien. Dit doet mij denken aan steeds meer mensen op de manier waarop hij neer gaat. Vreselijk dat het steeds meer is gebeurt sinds te afgelopen jaren.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren