Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot doet Koeman aanbeveling voor in Oranje: ‘Hij is sowieso basiswaardig’

Laatste update:

Arne Slot is erg goed te spreken over Tijjani Reijnders. De middenvelder van Oranje is dit seizoen aardig op dreef bij zijn club AC Milan en ook in het Nederlands elftal weet hij inmiddels te imponeren. Volgens Slot verdient Reijnders een basisplek in het nationale elftal, zo vertelt de Feyenoord-trainer maandag bij Rondo.

In de oefeninterland tegen Schotland (4-0) kwam de openingstreffer op naam van de voormalig AZ-speler. Met een fraaie streep schoot hij van afstand raak. Het optreden van Reijnders is voer voor discussie in het praatprogramma van Ziggo.

"Ik vind absoluut dat hij in Oranje hoort", begint Slot zijn relaas. "Dan is de discussie: is hij aanvallende middenvelder en dus de nummer 10, of moet hij iets verder terugspelen?"

"Als hij iets terugspeelt, speel je wel behoorlijk aanvallend", beantwoordt de oefenmeester zijn eigen vraag. "Omdat hij, voor mijn gevoel, een type Joey Veerman of Orkun Kökçü is. Een echt goede voetballer, die je in een verdedigende rol zet. Verdedigend kan het je wat kosten, aanvallend kan het wat opleveren."

"Die afweging moeten ze bij het Nederlands elftal maken. Want hij is sowieso basiswaardig, wat mij betreft", besluit Slot.

Het duel met Schotland betekende voor Reijnders zijn zevende interland, waarin hij voor het eerst tot scoren kwam namens Oranje. In september 2023 maakte hij zijn debuut namens Nederland tegen Griekenland (3-0 winst).

Vermoedelijk komt Reijnders dinsdagavond tot zijn achtste interland, als het elftal van Ronald Koeman het in Frankfurt opneemt tegen Duitsland. Dat treffen begint om 20:45 uur.

Verdient Tijjani Reijnders een basisplek in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reijnders hoort er inderdaad in te staan, maar denk dat koeman wijnaldum er ook in wil zetten en dan is frenkie de derde middenvelder

25 maart 2024 om 22:32

En toch was Wijnaldum behoorlijk zwak vrijdag. Kon het niet meer belopen en verstopte zich. Als middenvelder slechts 34 balcontacten in 82 minuten is echt heel magertjes. Ik zou daar toch graag Reijnders zien, veel loopvermogen, goed schot en ook nog een leuke steekpass.

25 maart 2024 om 22:43

Ik zou wijnaldum zelf er ook niet inzetten. Het liefst een middenvelder die frenkie en reijnders in hun kracht laten spelen. Had wijnaldum na tsjechie 5 balcontacten in 45minuten sowieso nooit meer opgeroepen. Wie zou jij erbij zetten?

25 maart 2024 om 23:26

Ik vind het behoorlijk lastig, zou graag een keer een middenveld met Wieffer of Schouten met Reijnders en Frenkie zien tegen sterke tegenstanders, dan kan Wieffer meer de rol die hij speelt bij Feyenoord invullen. Ik begrijp echter ook dat Wieffer na vrijdag zich weer terug moet knokken, want hij maakte geen beste beurt. Ik vind Schouten een hele goede speler en passend net wat beter, maar minder aanwezig en minder krachtig. Ik zie dus wel graag een van die twee erin zien voor de balans.

Tegen mindere tegenstanders zou ik het ook wel aandurven met Veerman, zijn passende kwaliteiten kan je dan goed gebruiken.
En dan heb je nog Koopmeiners en Timber over die ook bepaalde kwaliteiten hebben en ook een goed seizoen spelen. Denk alleen dat zij, net als Veerman pech hebben dat Frenkie onomstreden is en Reijnders zich nu enorm profileert. En dan zou ik Xavi als vervanger voor wissel voorin zien voorlopig.

26 maart 2024 om 09:33

ik denk juist dat je naast frenkie dus niet een pure verdedigende speler moet zetten want ik vind frenkie juist het sterkst verdedigend, kan ook gewoon cv. juist dat een speler als schone past naast frenkie, iemand die voetballend goed is maar ook herkent wanneer frenkie hoog met de bal is gelopen dus wanneer nodig wel positioneel kan verdedigen. Ik denk dat een type veermen, reijnders of gravenberch het beste zal zijn, zeker met onze verdediging.

26 maart 2024 om 11:22

Ik denk ons sterkste middenveld zou echt frenkie-koopmeiners-reijnders waar echt heel veel mooi voetbal inzit. Frenkie en koopmeiners zijn wel spelers in een goede leeftijd kwa ervaring en volwassenheid. Met de tijd zou dat misschien frenkie-QTimber-reijnders kunnen zijn OF simons ipv Q timber als hij stabieler gaat zijn.

In nederland onderschatten wij wat voor goede voetballer koopmeiners is en we moeten gewoon onze spelers in hun krachten gaan gebruiken. Als we toch met 5 achterin gaan, kan je mooi aanvallende middenvelders opstellen en mooi creatief positiespel gaan spelen.

Iedereen die ook maar een klein beetje verstand van voetbal heeft kan zien dat reijnders op dit moment in de basis van oranje hoort. Vind hem zelfs de beste speler de laatse interlands, doet geen rare dingen en erg balvast.

26 maart 2024 om 09:06

Mooie methode om elke vorm van inhoudelijke discussie preventief dood te slaan

Slot was heel sneaky bezig de bekritiseerde Wieffer in de video momenten te betrekken om te laten zien dat Reijnders verdedigend niet goed stond en zijn speler wel. Dan wel snel eraan toevoegen dat Reijnders aan de bal weer veel toevoegt maar het is wel gemeld. Dit omdat de rest daarvoor vond dat Wieffer matig was. Marco gunt Reijnders helemaal niets als ex AC Milan speler. Elke aflevering wanneer men lovend over hem is dan heeft Marco het over Schouten. Zelfs wanneer hij top speelde gunt hij hem geen compliment. Koeman die Marco wenkte bij Rondo over dat die wel zou weten hoe lastig het is als AZ speler gelijk te staan bij Milan. Hij bleef echter stil en liet hem voor lul staan. Bij zijn wekelijkse moment kiest hij normaal een prachtige goal wat die van Reijders ook was en ook een landgenoot maar hij koos plotseling voor een domme handsbal. Lijkt het niet leuk te vinden dat een andere Nederlander het daar goed doet

25 maart 2024 om 22:58

Wat een hoop aannames en gedachten heb jij als je tv kijkt....bijzonder!

26 maart 2024 om 00:01

Achja, aannames zijn feiten volgens veel mensen tegenwoordig. Het is één van mijn grootste ergernissen. Overigens ben ik het wel eens wat betreft Van Basten. Hij is altijd heel overdreven kritisch op bepaalde spelers en blijft er dan koppig aan vasthouden.

26 maart 2024 om 01:25

Ik denk dat Marco van Basten zijn verwachtingspatroon van een Nederlandse speler veel hoger ligt. Net als ik. Wij (ik niet) zijn al gauw blij dat een speler in clubverband leuk mee hobbelt. Elke keer dat media aandacht in elk voetbal programma's hoe goed dat speler wel niet is. Whats next volgende match...Zirkzee?

Helaas produceren we geen van Nistelrooy's, Davids, van der Vaartjes spelers die ook karakters in zich hebben. Frenkie zou kunnen maar die is meer met de scheidsrechter bezig. Die heeft het al druk.

We moeten maar met Wieffer en in verleden Klaassen, de Roon doen.

Als een Nederlandse speler 20 procent van Iniesta heeft dan heb je mijn aandacht 😉

26 maart 2024 om 14:10

Dat heeft Xavi Simons dus op clubniveau zeer zeker wel

En toch zou ik een middenveld met Reijnders , de Jong en Timber weleens willen zien. Misschien iets te aanvallend maar met een blok van 3 CV's erachter en je backs iets minder hoog moet het middenveld toch eenn speeltuin zijn voor deze drie jongens?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren