Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart geniet intens van spel én interview ‘grote meneer’ Reijnders

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft tijdens Nederland - Schotland enorm genoten van Tijjani Reijnders, zo onthult de analist na afloop bij de NOS. Volgens de analist is de middenvelder haast niet meer weg te denken uit het huidige Oranje, een mening die wordt gedeeld door bondscoach Ronald Koeman.

"Toen ik hem raakte had ik wel het gevoel dat 'ie erin zou kunnen vliegen", omschrijft Reijnders zijn allereerste interlanddoelpunt namens het Nederlands elftal. "Het is fijn om mijn eerste goal voor Oranje te maken. Toen ik de lijn van de bal zag had ik wel het gevoel dat hij erin zou vliegen. Of het mijn mooiste goal was? De eerste bij AZ was ook mooi, maar deze komt er wel achteraan."

Verslaggever Jeroen Stekelenburg wil weten of Reijnders zich al een 'grote meneer' voelt bij Oranje. "Ik voelde me comfortabel en heb geen moment gedacht dat ik mij moest aanpassen aan de jongens. Ik heb vanaf het begin mijn eigen spel kunnen toepassen bij Oranje en tot nu toe gaat dat goed gelukkig."

"We zijn allebei voetballers die graag de bal aan de voet willen hebben en het spel willen maken via combinaties", geeft Reijnders vervolgens antwoord op de vraag van Stekelenburg of hij zichzelf ziet in een tandem op het middenveld met de momenteel geblesseerde Frenkie de Jong. "Ik denk dat Frenkie en ik dat ook samen kunnen oplossen. We willen graag versnellen en aanvallend voetbal spelen."

Van der Vaart


"Ik kijk geïnteresseerd naar het interview, want zoals Jeroen (Stekelenburg, red.) zei, het is een grote meneer aan het worden", is Van der Vaart zeer complimenteus richting Reijnders. "Normaal dribbelde hij nog teveel vond ik, maar nu speelt hij op het juiste moment af en dribbelt hij op het juiste moment. En zijn steekballen.... Hij gaf er nog een op Koopmeiners."

"Dus echt compleet. Voor de wedstrijd zeiden we al dat hij stappen had gemaakt. Ik heb echt genoten van hem. Die goal gaf hem natuurlijk vertrouwen. Maar top." Pierre van Hooijdonk is het roerend eens met zijn collega-analist. "Ik vind het heerlijk als hij op 25 meter van de goal aan de bal komt."

Koeman


Koeman is bij de NOS eveneens lovend over de uitblinkende Reijnders. "Zoals hij speelt en hoe makkelijk hij op verschillende posities op het middenveld speelt. De versnelling die hij heeft, de geweldige goal die hij maakt. Hij is in een hele korte tijd uitgegroeid tot een geweldige speler en is niet weg te denken uit dit elftal op dit moment."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk hoe snel hij zich ineens, relatief laat, ontwikkelt. Reijnders is "al" 25 jaar en gaat nu in één jaar van goede subtopper in de Eredivisie naar absolute dragende topspeler voor Oranje. Daar gaan we komend EK, hopelijk naast Frenkie, heel veel plezier aan beleven.

23 maart 2024 om 00:08

Had 'ie wel echt al een hele tijd in zich zitten. Toen ie nog schipperde tussen bank en basis van Az had ik liever al gewild dat Ajax 'm had gehaald. Beetje hetzelfde als Ziyech bij Heerenveen destijds. Je ziet dat het er al in zit, alleen moet ie de kans gaan krijgen.

Misschien enigszins gewaagd, maar denk echt dat een middenveld Frenkie, Veerman, Reijnders kan gaan heersen. Reijnders en Frenkie als de onvermoeibare spelversnellers, die ook defensieve arbeid leveren en waarbij Reijnders iets verder vooruitgeschoven is. En Veerman de passer in het midden.

23 maart 2024 om 07:51

Ik zou Xavi op de bank zetten en Malen er in. Komt veel meer dreiging van Malen.

23 maart 2024 om 08:19

Is met de punt naar voren, Reijnders voor Frenkie en veerman tactisch niet nog beter, daarmee zet je denk ik alledrie de middenvelders nog meer in hun kracht. Deze drie achter een aanval met Gakpo, Depay en Malen zou toch fantastisch moeten kunnen werken?

23 maart 2024 om 10:37

Ik zou zeggen met de punt naar achter, met Veerman in een Pirlo achtige rol als spel verdeler. (Nee hij mag zijn veters nog niet eens strikken, maar ik vind hem wel het zelfde type speler. Als je daar dan Frenkie en Reinders naast zet als lopers, zoals Machisio en Vidal destijds bij Juventus op het middenveld, dan heb je zo'n dynamisch middenveld

23 maart 2024 om 10:53

Veerman kan zeker, maar denk dat de balans en duelkracht met Jurrien Timber beter is. Timber kan ook een prima lange bal spelen en heeft het inzicht. Meer een luxe keuze.

Reijnders heeft echt een prima pot gespeeld. Echt knap hoe hij zich heeft ontwikkeld op een relatief late leeftijd. Echt knap van hem!

Ik vind het echt knap dat deze jongen zich zo ontwikkeld. Had ik echt totaal niet verwacht. Vond het bij az een prima speler. Maar zoals hij nu voetbalt dat had ik echt niet in hem gezien. Moet idd echt samen met Frenkie op het middenveld. Wie er bij moet is nog lastig. Schouten een optie, maar wil Timber daar ook wel eens zien.

23 maart 2024 om 11:16

De jong samem met veerman en reinders daarvoor, dat lijkt mij geweldig om te zien. Gakpo, Memphis en Malen ervoor, dan heb je zoveel aan de passing van Veerman. Alleen Malen zal met een type als Dumfries (heeft mijn voorkeur) of anders Frimpong achter zich, wel doordrongen moeten zijn om ook defensieve arbeid te verrichten.

Hij speelt goed inderdaad, mijn ideale middenveld zou bestaan uit F.de Jong (8) - Reijnders (meest aanvallend) - Jurrien Timber (meest verdedigend).

Denk dat deze samen geweldig zijn in de combinatie aan de bal en dat er ook voldoende duelkracht en balans is. Qua loopvermogen zit het volgens mij ook wel goed.

23 maart 2024 om 11:20

Lopende spelers moeten ook bediend worden. Frenkie en reinders hebben meer dan genoeg loopvermogen. We hebben m.i. veel meer aan spelverdeler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren