Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant direct goudhaantje Liverpool: 'Hij heeft zijn huiswerk gedaan'

Laatste update:

Simon Mignolet kende zaterdagmiddag een droomdebuut voor Liverpool. De van Sunderland overgenomen keeper leek met zijn ploeg op een simpele overwinning af te stevenen, maar omdat Liverpool niet goed met de kansen omging, kon Stoke City kort voor tijd nog langszij komen. Jonathan Walters mocht aanleggen voor een strafschop, maar Mignolet keerde zijn inzet en Liverpool won: 1-0.

/

Walters schoot zijn laatste strafschoppen steeds in de linkerhoek, rechts voor de keeper, en deed dat zaterdag opnieuw. Mignolet kende de favoriete hoek van de Stoke-aanvaller en voorkwam de gelijkmaker. "Hij heeft zijn huiswerk gedaan en wist precies waar de penalty zou komen", vertelde Brendan Rodgers na afloop. "Hij maakte een goede redding, maar dat hij ook nog op tijd opstond om de tweede redding te kunnen maken: dat was gewoon ongelooflijk."

In de eerste helft had Mignolet ook al een fantastische redding in huis bij een schot van Walters, die een nederlaag voor de ploeg van de debuterende Erik Pieters dus niet kon voorkomen. Een punt voor Stoke was ook niet verdiend geweest: "We hebben goed gespeeld, maar moeten wel beter met de kansen omgaan", wist ook Rodgers. "Ik ben tevreden over al mijn spelers, maar als een keeper in de slotfase een strafschop keert, dan is het logisch dat de aandacht naar hem uitgaat."


Simon Mignolet is beter dan José Reina

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 augustus 2013 om 14:32

Ik wil niet veel afdoen aan die redding van Mignolet, maar och och och wat mist die Walters veel penalty's. Hij heeft er nu volgens mij al drie op rij gemist, zo niet meer.

Liverpool zal nog lang kunnen genieten van Mignolet. onbegrijpelijk dat Arsenal geen bod had uitgebracht. als je gisteren zag hoe die poolse keeper meermaals in de fout ging. dan was mignolet voor 10 miljoen een koopje.

18 augustus 2013 om 12:11

@ belgië

Jullie hebben echt topkeepers zeg, word lastig kiezeb tussen hem en Courtouis.

18 augustus 2013 om 12:15

Courtois - Atl. Madrid, Mignolet - Liverpool & Casteels - Hoffenheim kan ik nu bedenken voor België.

18 augustus 2013 om 12:17

Hier heeft Liverpool zeker goed gehandeld! Ik vind dat Liverpool veel miskopen heeft gedaan, maar ze zijn nu op de goede weg met Mignolet en Couthino. Beide zijn ze nog erg jong en hebben ze enorm veel potentieel. Liverpool gaat nog veel plezier beleven aan beide!

off: Jullie belgen hebben wel een verdomd goede lichting kwa spelers! geweldig om te zien! Als je hier een hecht collectief van weet te smeden, met goed positiespel dan zie ik ze op het WK hoge ogen gooien!

18 augustus 2013 om 13:22

Mogen we dan van gaal even lenen

18 augustus 2013 om 13:36

Tuurlijk! als wij Kompany mogen lenen

18 augustus 2013 om 12:21

Ongelooflijk goede lichting heeft België nu, beter als de lichting met Stijn Vreven en Jacky Peeters

18 augustus 2013 om 13:43

Een held als de indiaan zouden we nu nochtans nog altijd op de rechtsback kunnen gebruiken.

18 augustus 2013 om 13:08

Ongelooflijk? Het is juist te snappen waarom Arsenal geen bod had uitgebracht: Mignolet is een goede keeper

18 augustus 2013 om 15:34

Ik had hem ook graag bij ons gezien. Maar als Wenger er al een haalt, dan zal dat een oudere zijn. Bedoeld om onze pool het een en ander bij te brengen. Wenger ziet in onze pool toch de toekomstige eerste keeper!

Nu begint de competitie tussen Mignolet en Courtois pas echt voor een plaats tussen de palen bij de nationale ploeg. Het gaat nog moeilijk worden voor Wilmots als Mignolet, die het overigens altijd goed heeft gedaan bij de Belgen, een hoog niveau haalt bij een ploeg als Liverpool. Hij verdient zijn basisplaats ook wel.
Omdat Courtois die het meer dan uitstekend deed bij een (sub)topper als Atletico Madrid, en Mignolet 'slechts' bij een ploeg als Sunderland speelde, was de keuze voor Wilmots snel gemaakt.
Luxeprobleem bij de Rode Duivels!

18 augustus 2013 om 12:36

Denk dat het niet uitmaakt waar Mignolet speelt. Courtois is gewoon buiten categorie en zal altijd spelen als hij fit is.

18 augustus 2013 om 12:47

Ik denk het wel.. Mignolet kreeg de voorkeur op Courtois in het begin. Mignolet werd er zo maar uit gehaald zonder enige reden. In principe, wanneer een doelman het gewoon goed doet, heeft het toch geen zin om hem te wisselen?

18 augustus 2013 om 12:56

mignolet was de keuze van Leekens.

toen wilmots aan het roer kwam liet hij Courtois debuteren. en we hebben nog nooit verloren met Courtois in het doel.

het was volgens mij niet de bedoeling dat courtois de 1ste keeper werd maar die deed het zo goed dat wilmots niet anders kon dan hem in doel houden. en ja nu is Courtois de onbetwiste nummer 1 maar mignolet staat klaar voor als hij een blessure heeft.

18 augustus 2013 om 14:38

Courtois heeft wat mij betreft toch de beste papieren. Sowieso meer uitstraling en zelfvertrouwen. België 2016 Europees kampioen???

Prachtige wedstrijd! Ook een geweldig debuut voor Mignolet, daar kan je als keeper alleen maar van dromen. Het blijft natuurlijk erg lastig om Reina te vervangen, maar in mijn ogen hebben ze wel een top keeper met onwijs veel potentie binnen gehaald. Verder vond ik Liverpool ook een frisse indruk maken, mooi combinatiespel, een paar goede kansen. Helaas werden ze niet allemaal verzilvert, maar het is natuurlijk pas het begin van het seizoen hopelijk komt dat vanzelf! Stoke speelde trouwens ook een sterkte wedstrijd, niet meer alleen maar lange ballen.

niks mis met mignolet, maar eerste helft zat hij er toch paar keer naast.
begovic vind ik weer een klasse beter als deze man.

tuurlijk wel leuk voor die belg dat hij gelijk een pingel stopt 1e wedstrijd.
maar die gozer die um nam staat laatste tijd ook niet echt bekend om zijn geweldige penalties

cijfer 9,6 ahahahhaha zeer objectieve cijfer trilde de hele wedstrijd als een rietje en had geluk dat zijn blunders niet werden bestraft door de tegenstanders maar daar hoor je niemand over.

18 augustus 2013 om 12:36

Bla bla bla. Hij houdt de nul en is ongelooflijk belangrijk. In mijn ogen verdient ie een dikke 10.

Haha, publiek ook gewoon. Mignolet is ook een goede keeper en verwacht veel van hem.

Mignolet is een koelbloedige keeper, die past uitstekend bij Liverpool en (andersom). Zijn vorige club Sunderland heeft hij al bewezen een goeie doelman te zijn en dat bewijste hij gisteren al te goed met die benutte strafschop.

(kortom) Ik moet wel zeggen, hij was niet al te goed genomen, maar de redding mag er natuurlijk er wezen.

Mignolet zou weleens hetgene zijn dat aan Liverpool ontbrak de vorige seizoen. Met een team dat goed speelt en scoort kan je ver komen, maar met een keeper die ook nog punten pakt kan je NOG verder komen. Hij begon wat nerveus maar heeft zich goed herpakt na zijn mooie redding. Wie weet, keert Liverpool terug in de CL dit seizoen ?

Verder vond ik Coutinho, Sturridge en Aspas wel goed klikken.

18 augustus 2013 om 12:20

Dit is inderdaad een keeper die voor ons wel eens een aantal punten kan gaan pakken, hij heeft nu gelijk het lastigste team tegen gehad voor een doelman dus daar is hij ook direct vanaf.

Ik denk toch dat Mignolet pas een kans gaat krijgen bij belgie als courtois blessure heeft of gespaard wordt, courtois heeft namelijk beetje geluk dat hij bij atletico als sinds vorig seizoen presteert dat is best wel een grote club, Mignolet zat nog bij sunderland

Dit was echt top, maar maakte in het begin de zelfde blunders als ik Reina af en toe zag maken. Hoop dat het door de stress kwam anders gaan we er niet echt op vooruit. Behalve dat het een jonge keeper is die nog veel kan leren.

Geweldig de supporters vieren het als een goal.mignolet is een heel goede keeper die zeker een meerwaarde gaat zijn voor Liverpool en dat heeft hij nu al meteen bewezen met die penalty stop.hopelijk kan Liverpool dit jaar de 4de plaats veroveren en gaan ze terug de CL in,want een prachtclub als Liverpool hoort op het hoogste niveau te voetballen.

De spelers bij Ajax voorin lijken totaal niet scherp. Fischer, Siggy, Bojan allemaal problemen met balcontrole en afmaken. Na drie wedstrijden begint het al een beetje lullig te worden.

Dit is pas zijn eerste match, alle lof voor Mignolet, maar hij moet dit soort prestaties ook op de langere termijn kunnen dootrekken.

Wat de vergelijking met Courtois betreft, daar heeft Mignolet gewoon pech, Courtois is voor de komende 15 jaar ofzo onze vaste nationale doelman, die is buiten categorie.

Haha die foto is trouwens ook weer een voor in de boekjes.. Wel een heerlijk debuut zeg

Hahah Belgie toch! Is de enigste land met Spanje dat topkeepers heeft rondlopen en allemaal kans op titularis. Courtois, Mignolet en Kasteels. Maar Courtois is de nr 1 gevolgt door Mignolet en dan Kasteels. Maar Belgie heeft nog andere goeie keepers als Kaminski etc. Liverpool heeft dit jaar echt een goed team en zeker nog wanneer Aly Cissokho de volgende wedstrijd speelt. Als Skrtel nog vertrekt naar Napoli zou ik Sakho of Rami halen.

Mignolet
G.Johnson
Sakho
Agger
A.Cissokho
Henderson
Gerrard
Sterling
Coutinho
L.Alberto
L.Suarez
18 augustus 2013 om 15:32

Waar laat je Lucas? Die speelde gister weer als een beest. Enrique was gister ijzersterk. 2 centrale verdedigers die beide linksbenig zijn in de centrum en Sturrdige moet in de basis. Kortom niet de ideale opstelling lijkt me

En Sturridge natuurlijk op links posteren.

Die Walters schiet altijd in de links hoek. Hij heeft van de 5 strafschoppen er 3 gemist in die hoek. Ik snap niet dat hij zijn strategie veranderd of er een andere strafschopnemer komt. Altijd matig ingeschoten van hem. Wel mooi dat Mignolet die penalty stopt en ook nog eens de rebound.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren