Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De titel van PSV is even terecht als logisch, ze hebben de beste selectie'

Laatste update:

PSV werd in 2005, 2006, 2007 én 2008 kampioen van Nederland en Ibrahim Afellay maakte al deze titelfeestjes mee. Sinds het laatste kampioenschap is er echter geen feest meer gevierd in Eindhoven: in 2009 ging de schaal naar AZ, in 2010 naar FC Twente en van 2011 tot 2014 naar Ajax. Dit seizoen lijkt het dan eindelijk weer eens prijs te zijn voor PSV.

/

De ploeg van Phillip Cocu heeft, met nog zes speelronden te gaan, een voorsprong van acht punten op achtervolger Ajax. Dat mag niet meer fout gaan, vindt Afellay. "Ik vind dat PSV kampioen móét worden. Het werd ook wel weer eens tijd", zegt de middenvelder in Voetbal International. "Ik vind de titel van PSV even terecht als logisch. Je kunt er toch niet omheen dat ze de beste selectie in Nederland hebben?"

Door het naderende kampioenschap speelt PSV volgend seizoen weer in de Champions League en dat is een podium waar Afellay ook graag op wil acteren. De technicus heeft een aflopend contract bij Barcelona en sluit een terugkeer naar Eindhoven niet uit: "Ik ben straks transfervrij, ik zie wel wat er op me afkomt. PSV zal voor mij altijd een optie zijn."

Zie jij Ibrahim Afellay in de zomer terugkeren naar PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gewaagde uitspraak van Affelay nu PSV de titel bijna niet kan ontgaan. Een open deur!!

Zeg dan niks..

2 april 2015 om 07:15

Behalve dat je , naar alle waarschijnlijkheid , Afellay niet aardig vindt, zeg je verder ook niks...
Neem je eigen advies ter harte...

2 april 2015 om 07:24

Stua

Waar blijkt uit mijn tekst dat ik Affelay niet aardig vind? Ik ken heel die kerel niet en heb over zijn persoon dan ook geen mening.

Maar heb niks met voetballers die weinig tot niks te melden hebben. Maak dan zo een uitspraak aan het begin van het seizoen! Kortom een open deur als PSV al de titel bijna binnen heeft.

Ik heb anders nog wel een gewaagde uitspraak zoals die van Affelay! Waarschijnlijk degradeert FC Dordrecht rechtstreeks. Dan zeg ik nu net zoveel.

2 april 2015 om 08:04

Waarschijnlijk word hij er naar gevraagd door een journalist. Vervolgens pakt vz er een stukje uit.

2 april 2015 om 08:33

Het verschil is alleen dat Afellay een ex speler van PSV is, een international en wereld wijd bekend.

In jou geval heeft niemand bij notable FC dordrecht enig idee wie jij bent en zit dus niemand op jou uitspraak of mening te wachten.

Afellay wordt geinterviewd door VI en dit komt in het blad te staan omdat de redactie dat interessant vind en waarschijnlijk ook menig lezer. Of denk je soms dat Afellay zelf de VI heeft opgebeld of dit artikel zelf heeft ingediend?

2 april 2015 om 08:53

Altijd dat gezeur over spelers die onzin melden. Je weet toch zelf ook wel dat dit gewoon uit een interview gehaald is?

2 april 2015 om 08:55

On: Hopelijk komt hij van de zomer terug naar PSV. Goed voor beide partijen. Hopelijk vindt hij zijn oude vorm op zijn vertrouwde nest terug.

2 april 2015 om 09:02

@panerai

Er zijn nog een heleboel andere mensen die een stuk bekender zijn dan mijn persoon. En natuurlijk worden bekende mensen sneller geïnterviewd omdat de volgelingen van bekende mensen graag hun idool volgen. En dat maakt dan nog niet eens uit of zij wat te melden hebben of niet zoals Affelay in dit geval. De media doet dit omdat dat scoort en de fans van bekende mensen toch alles slikken als zoete koek.

Maar dat neemt niet weg dat er gelukkig ook bekende mensen zijn die wel wat af en toe te melden hebben. (zoals Cruijff, de Boer, Perez, etc) En van die personen lees ik graag hun mening. Maar Affelay hoort zeker niet in het rijtje die iets zinnigs te melden heeft. Sterker nog zijn uitspraken zijn vaak inhoudsloos en zijn open deuren. Maar dat scoort ook voor de media en goed voor de bezoekersaantal voor een website. Het zal de media een rotzorg zijn of iemand wat zinnigs te melden heeft. Zolang de volgelingen maar interesse blijven tonen.

Dus alleen vanwege zijn bekendheid worden hem inderdaad vragen gesteld. Een andere reden kan ik ook niet bedenken!

2 april 2015 om 09:09

@steven

Dat jij het zinnig vind wat Cruijf de Boer en Perez te melden hebben zal wel te maken hebben met het feit dat ze allemaal een Ajax achtergrond hebben en pro Ajax zijn.

De zelfde reden dat jij Afellay niks zinnigs vind melden zal wel te maken hebben met het feit dat hij bij de concurrent vandaan komt en je het niet zo interressant vind wat hij te vertellen heeft.

Daarnaast slaat die vergelijking van jou sowieso nergens op. Cruijf de Boer en Perez en hebben hun voetbalschoenen al lang aan de wilgen gehangen en hebben een totaal andere functie en leeftijd dan onze Afellay die nog volop actief is in het voetbal. Logisch dat je van Afellay een ander soort uitspraken zal horen, hij heeft wel wat beters te doen.

Daarnaast snap ik niet helemaal waarom je uberhaubt een account hebt aangemaakt op voetbalzone. Deze website bestaat namelijk voor 90 procent uit dit soort artikelen.

2 april 2015 om 09:24

@panerai

Ik vond de meningen van Waterreus ook altijd wel vermakelijk toen hij nog speelde. En er zijn gelukkig ook nog spelers die ondanks dat zij nog voetballen zo nu en dan iets zinnigs te melden hebben. Zoals bijvoorbeeld Robben die af en toe echt wel zijn mening geeft.

En ik ben niet bij voorbaat 'fan' van mensen met een Ajax achtergrond. De meningen van van der Gijp en van Boskamp kan ik ook meestal wel waarderen en zijn vaak ook zeer vermakelijk.

Dus ben vrij objectief! Ondanks mijn voorkeur qua club.

2 april 2015 om 09:37

Toch vond je de titel van het artikel blijkbaar interessant genoeg om het open te klikken. Vervolgens ga je de moeite nemen om te reageren dat je het niet interessant vindt, vreemd

2 april 2015 om 09:45

@mursie

De titel klonk ook zeker veelbelovend. De rest is inderdaad....

En ach even lekker ergeren op de vroege morgen is ook leuk.

2 april 2015 om 10:00

Tussen vermakelijk en zinnig zit ook een groot verschil. Ik vind de opmerkingen van Ibrahimovic ook zeer vermakelijk maar er komt uit zelden iets zinnigs uit.

Voorin wel door Depay. Middenveld ook door Guardado. Achterhoede vind ik niet sterk door oa Bruma en Rekik. Deze jongens hebben de look van een top verdediger, maar daar blijft het bij.... Voor dit jaar wordt PSV kampioen door vaak kleine overwinningen tegen de kleinere clubs. Zal mij benieuwen volgend jaar....

2 april 2015 om 07:49

Ach, zo kun je elke ploeg wel kleineren. In de Eredivisie centrale verdedigers vinden die beter zijn dan Rekik en Bruma zal ook niet meevallen. En dan worden vaak de jongens van Feyenoord genoemd, maar die stonden afgelopen week in Jong-Oranje toch ook weer ongelooflijk te stuntelen.

Veltman-Boilesen dan? Laat me niet lachen.

En PSV wordt kampioen met kleine uitslagen?? Maar toch ook verreweg (!) het beste doelsaldo. 72 goals uit 28 wedstrijden met een saldo van 47, dat is gewoon goed. Wat zeg ik, dat is gewoon uitstekend. Dan scoor je gemiddeld 1,7 goals meer dan je tegenstander (inclusief wedstrijden die je verliest). Daarmee is PSV verreweg de meest scorende ploeg in wat binnen Europa de competitie is met de meeste goals. Als dat met kleine uitslagen is gebeurd, hoe doen andere ploegen dat dan?

Wat wil je nog meer? Dat het wekelijks 10-0 wordt?

2 april 2015 om 09:40

Hij bedoelt dat PSV weinig heeft laten liggen tegen de 'kleinere' clubs. Hier praat hij echter de media van dr laatste tijd na. Dit komt door de nederlaag tegen Feyenoord..

Men vergeet dat PSV gewoon uit bij Ajax won, van Feyenoord won en van Twente, AZ en Vitesse ook.

2 april 2015 om 09:55

Ik vind het altijd bijzonder irritant als mensen vanuit hun onderbuik dingen roepen die statistisch gezien gewoon onzinnig zijn. Dus daar wilde ik Maxwin even op wijzen.

de beste selectie hadden ze het jaar ervoor ook, maar toen wist FdB van zijn mindere selectie toch een kampioenselftal te maken. Cocu heeft het dit jaar beter op de rit, al overtuigt PSV ook niet helemaal.

2 april 2015 om 07:38

Sommige Ajacieden zijn best grappig . Als PSV kampioen wordt dat is get omdat zij de beste spelers hebben. Maar als waar is en ze dat echt vinden , waarom gaan ze een week later dan zeggen dat elghazi in oranje moet ipv narsingj. Klaassen ipv Wijnaldum , Veltman ipv vam bruma, gillessen ipz zoet . Ik bedoel de PSV spelers zijn toch beter , als men dus vond dat deze spelers minimaal gelijkwaardig zijn as de PSV spelers , dan betekent het dus niet dat PSV een beter selectie heeft en dus logisch is fat ze kampioen worden.

Dan heeft frank de boer met een minimaal gelijkwaardige selectie gefaald. Dus wat is het nou ? Heeft frank de bier keihard gefaald en horen zijnjongens gewoon in oranje , of heeft Ajax gewoon mindere spelers dan PSV , en zij ze gewoon idioten dat ze de mindere spelers van Ajax liever in oranje willen zien dan de betere spelers van PSV ???

Ik zou dat graag willen weten ....

2 april 2015 om 07:44

Over het algemeen heeft psv de betere spelers ja, maar die ajacieden die jij net opnoemt zijn juist de goede van ajax.

2 april 2015 om 08:22

PSV heeft de beste selectie, omdat de selectie beter uitgebalanceerd is.

Er zit zowel ervaring als talent in, de opbouw qua leeftijd is beter en de tactiek, die Cocu bedacht heeft, is ze op het lijf geschreven en kunnen ze prima uitvoeren.

De beste selectie hoeft niet te betekenen, dat je op elke positie een kwalitatief betere speler hebt staan. Op een aantal plekken heeft Ajax betere spelers staan.

Ajax heeft echter een zeer jonge talentvolle selectie met enige spelers, die op de duur beter kunnen gaan worden, dan hun evenknie bij PSV of in potentie grotere spelers kunnen worden.

De Ajax-selectie is nu nog eigenlijk een verzameling talentvolle beloften, die nog onevenwichtig is en te instabiel om elke wedstrijd op routine uit te spelen.

Frank de Boer heeft om die reden dus ook niet keihard gefaald, maar staat, met alle beperkingen die een jonge selectie geeft, keurig tweede.

Dat is een mogelijke consequentie voor de keuze om met spelers uit de eigen opleiding, aangevuld met talenten van buitenaf, te werken.

Volgend seizoen zijn de Ajax-spelers allemaal een jaartje ervarener en gerijpter en zal er wellicht nog ervaring en routine bijkomen.

Dan zullen beide selecties waarschijnlijk meer gelijkwaardig zijn. En is Ajax meer uitgebalanceerd om wedstrijden onder druk rustiger uit te spelen.

2 april 2015 om 08:25

Ik kan redelijk objectief kijken doorgaans. Cillessen is absoluut beter dan Zoet, El Ghazi heeft meer potentie dan Narsingh (maar is op dit moment van hetzelfde niveau met uitschieters naar boven). Wijnaldum en Klaassen vind ik vergelijkbaar, maar feit is dat Klaassen het in Oranje gewoon beter doet.

Veltman en Bruma vind ik geen discussie. Die hebben beide niets te zoeken in Oranje. Zijn van vergelijkbaar niveau, maar als ik als keeper een verdediging voor me zou moeten uitzoeken, dan verkies ik Veltman boven Bruma, mits er een breker naast hem staat.

Op elke andere positie heeft PSV de betere speler. Linksachter (willems), rechtsachter (arias), CVM (guardado/hendrix), tweede CV (rekik/isimat), spits (De Jong), 2e aanvallende middenvelder (maher/guardado). Sterker nog, er zit een speler bij PSV op de bank die bij Ajax basisspeler zouden zijn (isimat).

Enige punt van discussie is de samenstelling van het middenveld, omdat daar bij beide ploegen nog wel eens van positie wordt gewisseld en het moeilijk vergelijken is.

2 april 2015 om 09:53

Real Madrid heeft ook een betere selectie dan Juventus. Maakt dat Khedira een betere speler dan Pogba?

PSV heeft inderdaad een betere selectie dan Ajax, maar niet op elke positie. Veltman vind ik veel beter dan Bruma, maar Rekik is weer beter dan Viergever. Klaassen vind ik persoonlijk ongeveer vergelijkbaar met Wijnaldum, maar Depay is bijvoorbeeld veel beter dan Kishna, Luuk de Jong is (op dit moment) beter dan Milik, Guardado is beter dan Serero en Willems is veel beter dan Boilesen. Cillessen is weer beter dan Zoet, maar Maher is weer beter dan Andersen. Zo kunnen we nog even doorgaan, maar uiteindelijk wint PSV dat met vrij ruime cijfers. En zoals hier boven al aangegeven heeft PSV ook een selectie die beter in balans is. Dat maakt ook uit. De selectie van Ajax is wat breder, maar PSV heeft relatief weinig blessuregevallen gehad, dus maakte dat niet veel uit.

Ik vind het een beetje raar dat je Ajaxieden gaat bashen terwijl je zelf de selecties niet analyseert.

2 april 2015 om 11:14

Ik vind het overigens apart dat je zegt dat elghazi op dit moment vergelijkbaar is met narsingh. Want narsingh raakt al een jaar geen knikker terwijl el ghazi dit jaar gewoon goed presteert.

2 april 2015 om 07:53

Precies Stefj.

Was precies mijn gedachte.
Sterker nog imo heeft psv bijna elk seizoen de beste selectie ook in het verleden was dat zo vond ik (met romario etc noem maar op)
Maar het probleem met PSV was imo dan ook vooral dat het niet altijd een team was, en dat is gewoon het verschil tussen dit seizoen en vele andere seizoenen. Nu is het echt een team.

Heb je de beste selectie zegt het allemaal nog steeds niks.

2 april 2015 om 07:56

Dat is dan helemaal een treurige constatering. Als Ajax de beste opleiding heeft en het hoogste budget, dan gaat er daar toch een hoop fout als er een team met betere spelers rondloopt.

2 april 2015 om 08:15

Over wat heb jij het allemaal, en waarom haal je ajax eigenlijk aan?
Ik heb het erover dat als je de beste selectie hebt is dat helemaal niet een garantie dat je dan de titel ook wint.

En daarmee zeg ik helemaal niets raars.
Een beste selectie zegt helaas nog niks het gaat er om hoe je het als team doet.
En als team is psv gewoon beter dit seizoen en daarom zal het terecht zijn als ze het winnen niet om selectie an sich.

2 april 2015 om 10:20

@ foebele !!!
ik moet zeggen dat ik de reactie van stefj even verkeerd had begrepen vanochtend, mijn excuses !i
Ik dacht namelijk dat stefj het alleen had over PSV ! Ik was blijkbaar nog niet helemaal wakker :D en zie net dat stefj eigenlijk bedoeld dat Ajax beste selectie vorig jr had etc.

Dus nu snap ik ook wel waarom je ajax aanhaalde en snap ik je comment ook.

Ik had het eigenlijk alleen over de zin van affelay dat ik dat te kort door de bocht vind dat te beweren.
Want hoe affelay het brengt is zo van: ze hebben beste selectie dus titel is logisch , maar daar ben ik het dus niet mee eens, want selectie zegt nog helemaal niks.

2 april 2015 om 07:56

@stefj:

"de beste selectie hadden ze het jaar ervoor ook"

Vorig seizoen had PSV Guardado en de Jong nog niet, Wijnaldum was maandenlang geblesseerd, Narsingh kwam net terug van een blessure van ruim een half jaar en spelers als Rekik, Arias, Bruma, Depay en Locadia waren nog nooit eerder ergens basisspeler geweest. Da's nogal een verschil met dit seizoen.

2 april 2015 om 08:38

In de tweede helft van vorig seizoen waren ze echter ook maar 1 punt minder dan Ajax. En toen draaide het nog niet echt lekker. Ik denk dat ze met die selectie ook gewoon een grote kans op de titel hadden gehad.

2 april 2015 om 09:12

@hoppa!

Niet mee eens. Ik denk dat PSV vorig seizoen bij voorbaat kansloos was. Er zijn in de zomer van 2013 teveel goede spelers ineens vertrokken (lens, Mertens, Pieters, Strootman, Hutchinson, Van Bommel) en daar kwam bij lange na niet genoeg ervaring voor terug.

Kijk maar eens naar het team van vorig seizoen:

Zoet had alleen voor RKC gespeeld.
Rekik was nog nooit ergens basisspeler geweest.
Bruma was nog nooit ergens basisspeler geweest.
Arias was nog nooit ergens basisspeler geweest.
Willems zat in een grote vormdip, ging van de basis van Oranje naar niet eens geselecteerd worden voor Jong Oranje.
Maher bleek achteraf nog niet klaar voor een stap omhoog.
Schaars had als één van de weinigen wel ervaring, maar is geen speler die een team op sleeptouw kan nemen.
Wijnaldum was een groot deel van het seizoen geblesseerd.
Park was goed en had ervaring, maar liep wel duidelijk op zijn laatste benen.
Hiljemark kwam van een Zweedse subtopper.
Matavz heeft het bij PSV nooit goed gedaan.
Locadia was nog nooit ergens basisspeler geweest.
Jozefzoon kwam van Rkc.
Narsingh kwam net terug van 3/4 jaar blessureleed.
Bakkali was nog nooit ergens basisspeler geweest.
Depay was nog nooit ergens basisspeler geweest.

Alles bij elkaar niet echt een recept voor gegarandeerd succes.

2 april 2015 om 09:27

Ik zeg ook iets anders hè. Ik zeg dat ze met die selectie ook dit jaar kans hadden gemaakt. Dat is ook geen hogere wiskunde als je de resultaten van de tweede seizoenshelft vorig jaar bekijkt.

Vorig jaar waren ze natuurlijk kansloos, omdat er nieuwe spelers kwamen en sterren waren verdwenen. Dat had tijd nodig.

Wat ik bedoel te zeggen is dat PSV ook zonder de komst van Guardado en de Jong mee had gedaan voor de titel dit jaar.

Ach dadelijk krijg je Afellay weer met helemaal niets in... walgelijk mannetje. Mag wat meer respect tonen naar de concurrenten. Tuurlijk heeft PSV het verdiend, ze hebben de beste selectie van Nederland.

2 april 2015 om 07:51

Waar toont hij hier geen respect dan, hij zegt exact hetzelfde als jij? Of grijp je weer terug naar iets van 7 jaar terug?

2 april 2015 om 07:58

@voetbalfan1999

Ik zet even alle uitspraken van Afellay uit dit artikel op een rijtje:

"ik vind dat PSV kampioen móét worden. Het werd ook wel weer eens tijd"
"ik vind de titel van PSV even terecht als logisch. Je kunt er toch niet omheen dat ze de beste selectie in Nederland hebben?"
"ik ben straks transfervrij, ik zie wel wat er op me afkomt. PSV zal voor mij altijd een optie zijn."

Kun je even aangeven welke zin hiervan jij respectloos en/of walgelijk vindt?

2 april 2015 om 08:32

Nou toen hij zelf nog speler van PSV was. Wat hij zei was respectloos, valr niet tr ontkennen.

2 april 2015 om 08:48

Ah, dus als iemand midden in de euforie van een kampioenschap dat een paar minuten daarvoor behaald is iets onverstandigs zegt, dan is hij voor jou de rest van zijn leven een walgelijk respectloos mannetje? Ook als dat voorval al zeven (!) jaar geleden is en hij sindsdien eigenlijk nooit meer openlijk iets respectloos gezegd heeft over welke club dan ook?

Ik weet niet of Afellay de afgelopen paar jaar PSV heeft gevolgd, maar zij hebben al meerdere seizoenen de beste selectie. Dus ik vind dat nou niet bepaald de rede om terecht kampioen te kunnen worden.

2 april 2015 om 07:59

De verdediging van PSV is sinds Alex en consorten nooit meer van hetzelfde niveau geweest.
Ik keek laatst beelden terug van het seizoen 2012/2013, als je kijkt wat voor spelers PSV toen rond had lopen in de aanval en het middenveld.., Mertens, Lens, Strootman en als je dan kijkt wat voor koekenbakkers er in de verdediging stonden

2 april 2015 om 08:32

Mwaa. Volgens mij hadden ze individueel gezien de beste spelers. Maar de beste selectie hebben ze pas sinds vorig seizoen. Die jaren daarvoor zat er totaal geen balans in de spelersgroep. Dan kun je wel de beste individuen hebben, maar als selectie is het dan gewoon matig.

Je zag dan ook dat vorig seizoen even wat tijd nodig had, maar vanaf de winterstop vorig seizoen draait het gewoon goed. Nou ja, qua resultaten dan.

Dit jaar hebben we een prima selectie maar toch is de titel nog niet binnen!
Als je aankomend weekend verliest bij Twente dan wordt de druk ineens wel erg hoog als Ajax weet te winnen bij Utrecht.
Wetende dat je nog thuis speelt tegen PEC en Heerenveen, wat voor PSV lastige wedstrijden zijn afgelopen jaren, moet je aankomend weekend gewoon winnen van Twenten.
Als ze winnen bij Twente zie ik het in ieder geval niet meer mis gaan.

2 april 2015 om 08:01

Twente moet te doen zijn, die missen bijna alle sterkhouders; Ziyech is geschorst, Castaignos heeft last van z'n hamstring en Bjelland is ook geblesseerd.

2 april 2015 om 08:34

Onderschat wisselspelers bij een club in financiële nood nooit! Die willen maar wat graag hun kans grijpen om te laten zien dat ze waardig zijn als de sterkhouders verkocht moeten worden.

Bovendien is PSV nu ook weer niet in geweldige vorm.

Dit is niet alleen dom,maar ook een open sollicitatie.
We hebben wel gezien dat PSV deze speler ook niet nodig heeft.
Twente zet de deur wijd op met competetie vervalsing.
Deze jongen is gewoon zielig nooit meer op zijn oude niveau gekomen.

2 april 2015 om 08:41

Nou, wie weet herpakt hij zich wel als hij volgend seizoen terug naar Eindhoven komt. Afellay voelt zich thuis in Eindhoven en kan op het veld (als hij blessurevrij blijft) en naast het veld van belang zijn voor PSV door de jonge spelers te begeleiden. Als Depay vertrekt vind ik dat je met Afellay gewoon voor Eredivisie-begrippen een goede vervanger daarvoor terughaalt.

2 april 2015 om 08:43

Afellay is geen vervanger voor Depay. Althans, dat moet je niet willen. Als je hem haalt dan moet je hem voor Wijnaldum gebruiken. Mag hij met Maher om dat plekje vechten.

2 april 2015 om 09:33

Dat kan ook ja, maar Afellay heeft ook laten zien prima linksbuiten te kunnen.

2 april 2015 om 08:42

Zielig? Ik denk dat hij, wanneer hij naar zijn bankrekening kijkt, iets heel anders denkt. Hij heeft het gewoon slim gespeeld. Kreeg de kans om bij de grootste club van Europa te spelen en heeft dat geprobeerd. Helaas, met een samenloop van omstandigheden, is dat niet gelukt. Financieel is hij gewoon binnen nu en kan hij alsnog kiezen of dat hij voor meer geld gaat, of dat hij nu voor een sportieve uitdaging gaat.

Ibi is altijd welkom en voor de eredivisie zeker van waarde, maar hij krijgt genoeg aanbiedingen dus ik zie hem nog niet terugkeren.

Ben bang,dat hij sowieso niet terug gaat,ondanks dat PSV hem niet nodig heeft.
Hij zal ergens toch voor meer geld gaan spelen.
Kijk naar alle andere oudere voetballers, wie komt er nou terug?

2 april 2015 om 09:21

Zo uit mijn hoofd: Mark van Bommel, Phillip Cocu, Ji-Sung Park, Frank Rijkaard, Edgar Davids, Jan Vennegoor of Hesselink, Giovanni van Bronckhorst en komend seizoen wellicht Dirk Kuyt.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren