Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De titel hebben we niet zelf in de hand, maar onze eer en die van Ajax wel'

Laatste update:

Ajax werd in de eerste vier seizoenen van Frank de Boer als hoofdtrainer steeds kampioen van Nederland, maar de kans dat de Amsterdammers voor vijf landstitels op rij gaan, is minimaal. De achterstand op koploper PSV bedraagt op het moment liefst veertien punten en dat verschil kan zondag nog verder oplopen, wanneer Ajax op bezoek moet bij de Eindhovenaren.

/

Davy Klaassen weet dat de titel niet meer mogelijk is, maar wil er toch alles aan doen om het gat niet nog groter te laten worden. "Als we verliezen, moeten we achterom kijken", zegt de middenvelder tegen Ajax Life. "De titel hebben we niet zelf in de hand, maar onze eer en die van de club wel. Voor de club wil je van PSV winnen, voor de aanhang ook."

Het is nog even de vraag of Klaassen zondag in actie kan komen tegen PSV: de middenvelder heeft al een tijdje last van zijn buikwand en hield het donderdag tegen Legia Warschau maar een helft vol.

Denk je dat Ajax zondag gaat verliezen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De titel hebben we niet in eigen hand:s? Je mag ook gewoon zeggen dat de titel stevig in de handen van PSV zit..

27 februari 2015 om 14:17

Komt ongeveer op hetzelfde neer

27 februari 2015 om 14:18

@dweyer

Heb jij het artikel wel gelezen?
Hij zegt zelf ook dat de titel niet meer haalbaar is...

27 februari 2015 om 15:31

Lees maar eens goed, dat zegt hij niet namelijk. Alleen dat t niet meer in eigen handen is

27 februari 2015 om 14:22

Leuk heh uitlokken...

De titel zit stevig in de handen van Psv... happy?

On: Hoop dat Ajax wint zondag, al zie ik de kansen niet zo hoog in... Ajax heeft dit seizoen moeite om een hele wedstrijd te controleren... Hoop op een goed resultaat.

27 februari 2015 om 15:00

2-2 Ajax is altijd lastig ook al spelen ze slecht hahahaha

27 februari 2015 om 14:39

Bij mij zou deze reactie verwijderd zijn, wegens 'niets toevoegends, gebrek aan onderbouwing'.

27 februari 2015 om 14:59

vent.. dat zegt ie toch... je bent wel erg op zoek om hem af te kakken of niet??

27 februari 2015 om 15:36

Jongens, jongens, ik ben zelf een Ajax supporter en probeer allesbehalve te provoceren! Als je echter goed leest, dan zegt Klaassen nergens dat de titel onhaalbaar is, alleen dat het niet meer in eigen hand is. Ik vind dat zo onderhand toch wel een waanbeeld. Als er zondag gewonnen wordt is de blijvende voorsprong van 6 punten op AZ en Feyenoord belangrijker dan het naar 11 punten verkleinde verschil met PSV. De competitie duurt nog te kort om die 11 punten nog goed te maken.

27 februari 2015 om 16:08

Dweyer

Hij zegt nergens dat de titel onhaalbaar is, maar ook nergens dat de titel haalbaar is. Enkel dat het niet Ajax het niet in eigen hand heeft. Dat is toch geen waanbeeld, maar gewoon zoals het is?

27 februari 2015 om 16:33

Er staat letterlijk in de tekst; klaassen weet dat de titel niet meer haalbaar is!!! Dat je na 3 reacties te hebben geschreven niet even de tekst goed bent gaan lezen, vind ik vreemd!!

27 februari 2015 om 16:56

Dat halen zij eruit, maar uit wat ze quoten blijkt dat niet. Verder zegt hij dat ze bij een verlies achterom moeten gaan kijken, eigenlijk daarmee zeggend dat ze nu nog vooruit kijken

27 februari 2015 om 18:17

laat maar!!

27 februari 2015 om 18:31

Dweyer wat probeer je nu voor zinloze discussie te voeren??

Ik zou zeggen, lees het artikel nog eens in alle rust door.

Gelukkig dat iemand gewoon uitspreekt dat de titel een utopie is. Knallen tegen PSV en Dnipro, dan ben ik al heel tevreden als fan.

27 februari 2015 om 14:22

Het is inderdaad voor Ajax het beste om zich sowieso te richten op de 2e plaats en om zo ver mogelijk in de Europa League te komen.

27 februari 2015 om 22:12

Dat vind ik toch wel een rare doelstelling van Frank hoor. 'zover mogelijk komen in de Europa League'? Dat is toch niet concreet genoeg. Het werkt veel lekkerder en beter als je een concreet doel hebt om naar toe te werken, zoals bijvoorbeeld: De halve finale van de Europa League halen.

27 februari 2015 om 22:11

Hoe bedoel je? Als iemand van Ajax het de laatste 2 weken, vooral laatste week, het over de titel had dan werd er bijna altijd gezegd dat de titel niet meer haalbaar is. De Boer zei eergisteren nog voor de 2de plaats te gaan en vandaag dan Klaassen die zegt dat het bijna onmogelijk is om de titel te halen.

Voor de rest ben ik het met je eens! We hebben niet al te veel meer te verliezen dit seizoen, dus speel lekker vrij uit en denk alvast aan het volgende seizoen.

Moet nog afwachten, allen kan het wel zo zijn dat psv een klap te verwerken heeft en niet goed op reageerd, of te wel, krijgen ze er een boost van

Het is voor PSV moeilijker om de competitie niet te winnen dan wel, ook al zal Ajax komende zondag winnen in Eindhoven.

Als Ajax gewoon zijn eigen spel gaat spelen in het Philips stadion dan voorzie ik grote problemen. Juist dan komt er veel ruimte achter de verdediging te liggen en is PSV natuurlijk levensgevaarlijk.
Ik denk dan ook dat het een simpele overwinning voor PSV wordt.

27 februari 2015 om 16:35

Als ze dit goed uitvoeren met volle druk op de psv defensie met weinig balverlies gaat dat juist de zwaktes van psv blootleggen. Maar ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren.

27 februari 2015 om 17:11

Ben ik niet helemaal met je eens. De zwakte van de PSV verdediging ligt juist in het verdedigen met ruimte in de rug. Bruma en Rekik zijn juist sterker als ze veel ballen moeten weghalen en onder druk staan.

27 februari 2015 om 18:15

Bruma raakt al in paniek als de scheidsrechter te dichtbij, en zo komen de middenvelders te ver van de verdediging te staan zodat ze er niet heel makkelijk snel uit kunnen komen. Maar zoals ik al zei, dit doet ajax hooguit 10 minuten goed en dan maakt er weer iemand een domme fout.
Al vond ik dat ze het gisteren wat langer vol hielden om druk op de bal te zetten.

Het zou mooi als Ajax kan winnen van Psv. Ben benieuwd of PSV dan nog in een dip kan komen. Al zie ik zelfs met een enorme dip de titel nooit meer verspelen.

27 februari 2015 om 14:32

Hij zegt dat de titel niet meer mogelijk is en ze alles doen voor de 2e plek. Makkelijk bashen als je niet leest.

Ik hoop dat Davy zondag niet speelt. Ik heb liever dat hij weer 100% raakt voor de Europa League.

27 februari 2015 om 14:38

Zo denkt de boer ook denk.
Trouwens de boer zegt zo juist dat hij blijft bij ajax.

27 februari 2015 om 15:01

plaats 2 is nog lang niet zeker hoor? Of volg je Ajax niet zo? Ik vind ze namelijk niet geweldig spelen.

28 februari 2015 om 17:44

Nee natuurlijk is plaats 2 niet zeker. Davy kon donderdag de tweede helft niet eens uitspelen en heeft nog steeds last van dezelfde blessure. Het is daarom een groot risico en ze hebben hem daarom ook hard nodig voor de tweede plaats en Europa League.

Gewoon uit met 1-3 van PSV winnen en dan hopen dat de Eindhovenaren nog een aantal punten laten liggen. Ik zie Ajax dan nog op de laatstespeeldag die schaal pakken maar dat is nu nog niet realistisch.

27 februari 2015 om 14:43

Gaat alles wel lekker? 14 punten en ik op basis waarvan zie je Ajax winnen? Door een overwinning op Legia en de nederlaag van PSV op Zenit. Psv wint bijna elke wedstrijd in de eredivisie op 75. Ajax heeft het 75 van de wedstrijden moeilijk. Zondag zal dat echt niet anders zijn.

27 februari 2015 om 16:41

Tuurlijk....Psv speelt de wedstrijden op 75!? Wat een onzin zeg! Dat psv af en toe nipt wint tegen degradatie kandidaten heeft meer met de moeite die psv heeft om het spel te maken, te maken, dan dat ze op 75 spelen. Denk je nou echt dat ze van de afgelopen jaren niets geleerd hebben toen ze een ruime voorsprong weergaven door gemakzuchtig te worden! ? Ajax wordt echt geen kampioen maar psv heeft het de laatste tijd ook regelmatig lastig, maar bij psv valt het dubbeltje vaak de goede kant op.

27 februari 2015 om 14:58

@dirk19:

PSV moet wel wat meer dan zomaar "een aantal" punten laten liggen wil Ajax nog kampioen worden.

Ajax gaat ook ongetwijfeld nog wat punten laten liggen. Ze zijn in de competitie niet in hele goede doen en hebben sowieso nog vier loodzware uitwedstrijden op het programma staan, tegen de nummers 1 (psv), 5 (pec) en 6 (heerenveen) en tegen de traditionele angstgegner (utrecht).

Ajax staat nu op 50 punten uit 24 wedstrijden, gemiddeld 2,08 punt per wedstrijd. Stel nou eens even dat ze dat gemiddelde blijven houden in de laatste tien wedstrijden. Dan zouden ze finishen met 71 punten.

Als dat zou gebeuren dan zou PSV vanaf nu nog 22 punten mogen laten liggen en dan zijn ze nog kampioen.

PSV heeft een verre uitwedstrijd achter de rug met tijdverschil, koude temperaturen. Wanneer zijn ze terug gekomen? Ajax hoefde maar max 2 uur te vliegen, kan veel schelen. Ik zie Ajax nog wel kans maken in Eindhoven.

27 februari 2015 om 15:01

Ik niet. PSV is geen Warschau en ook geen Willem II. Ajax gaat het heel erg zwaar krijgen en als ze gelijk spelen dan mogen ze in hun handen wrijven. Maar ik denk dat PSV gaat winnen op basis van het kwaliteitsverschil. Daarnaast is de focus enorm bij PSV op deze wedstrijd. Al weken leeft alles en iedereen bij PSV hier naar toe. Niet alleen de spelers en de staf, maar ok het (kantoor-) personeel en het management. Nou en denk je wellicht? Daar hebben de spelers toch niets mee te maken? Misschien niet maar het is lang geleden dat ik de focus bij het hele 'bedrijf' zo scherp heb gezien.

Dat bijelkaar opgeteld gaat de doorslag geven. PSV wint.

27 februari 2015 om 15:08

@reservebankje:

Dat zal allemaal wel meevallen. Het was gisterenavond een paar graden boven nul in Sint Petersburg, het is maar iets meer dan een uur langer vliegen dan naar Warschau en van twee uur tijdsverschil merk je echt niets als je alleen even op en neer vliegt om een wedstrijd te spelen.

PSV hoeft niet en kan lekker leunen, misschien wint Ajax maar zie het niet gebeuren.
Zal wel een saaie 0-0 worden denk ik...

niet alleen de eer. Als ze verliezen komt plaats 2 toch serieus in gevaar...

psv kampioen en ajax moet hard knocken voor de 2e plek

PSV zal wel winnen verwacht ik - Ajax heeft nog niet 2 wedstrijden achter elkaar goed gevoetbalt en PSV countert het in eigen huis gewoon uit helaas..

eigenlijk is PSV verplicht om in eigen huis het spel te gaan maken tegen Ajax maar dat zie ik niet gebeuren gezien de speelstijl van PSV en Ajax

Gewoon zorgen dat je plek 2 vasthoudt en dan ver komen in europa dan ben ik wel blij

PSV heeft de titel allang binnen. En dat moeten ze nu ook maar eens uitspreken. Maar PSV - Ajax eindigt denk ik in een 2-2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren