Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos legt verbanden en noemt één specifieke nieuwe club voor Xavi Simons

Laatste update:

Aad de Mos denkt dat Xavi Simons weleens naar Arsenal zou kunnen verkassen. De spelmaker van PSV wisselde onlangs van zaakwaarnemer en wordt nu begeleid door het Engelse duo Darren Dein en Stuart Peters. Volgens De Mos heeft dat tweetal goede contacten bij the Gunners en zou de switch van Simons te maken kunnen hebben met een aanstaande overstap naar het Emirates Stadium.

De toekomst van Simons is al wekenlang onderwerp van gesprek. Paris Saint-Germain kan de twintigjarige spelmaker middels een clausule voor twaalf miljoen euro terughalen en zou dat graag willen, maar het is nog niet duidelijk of Simons dat zelf ook wil. Nu voegt De Mos een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal. "Zijn zaakwaarnemerswissel geeft aan dat hij zoekende is", begint de analist zijn verhaal in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Misschien denkt hij wel aan Arsenal. Zijn nieuwe zaakwaarnemers hebben daar veel contacten."

Volgens De Mos staat het buiten kijk dat PSV er alles aan moet doen om Simons, die afgelopen zondag weer belangrijk was voor zijn team door de late winnende treffer te maken tegen Fortuna Sittard (2-1), te behouden. "Ik hoop dat Earnest Stewart (de technisch directeur van PSV, red.) het voor elkaar krijgt om Simons hier in Eindhoven te houden. Dat moet prioriteit nummer één zijn voor PSV en dus moeten er snel stappen worden ondernomen."

De twintigjarige Simons werd door PSV transfervrij overgenomen van PSG en dat zal de Eindhovenaren zeker niet spijten. Dit seizoen was de Oranje-international met negentien treffers en twaalf assists in 46 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren een zeer belangrijke pion voor trainer Ruud van Nistelrooij. Daar Simons nu voor vijf jaar vastligt bij PSV en alleen zijn voormalige werkgever uit Parijs hem voor twaalf miljoen euro kan wegplukken, schat het gerenommeerde Transfermarkt zijn transferwaarde nu in op dertig miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat lijkt mij nogal een rare stap voor hem. Die jongen is 19 en moet veel minuten maken. Dat zal bij Arsenal niet lukken.

15 mei 2023 om 14:15

Als hij het bij Arsenal net zo goed doet als bij PSV, waarom zou hij dan geen minuten maken? Odegaard speelde toch ook op zijn 22e al gewoon in de basis bij Arsenal? Waarom zou een talent als Simons dan niet op zijn 20e een kans krijgen daar. Beste speler van PSV dit seizoen, dat kunnen ze in Engeland ook wel zien.

Ik vraag me alleen wel af of hij het echt leuk gaat vinden daar, denk dat het spel van Arsenal hem erg goed kan liggen maar met hoe fysiek de competitie is kan nog weleens een probleem gaan worden.

15 mei 2023 om 14:18

Omdat er bij Arsenal betere spelers staan? Simons gaat echt niet basis spelen met concurrenten als Odegaard, Saka, Martinelli, Trossard etc. Dan speel je dus voornamelijk als back up. Dat is niet ideaal als 20 jarige

15 mei 2023 om 14:25

Simons is 20 (edit: ik zie dat je zijn leeftijd inmiddels aan hebt gepast). Daarnaast, hij zal bij geen enkele topclub gelijk basis staan. Dan zou hij volgens jouw logica dus hoe-dan-ook nog een jaartje moeten blijven bij PSV. Da kan, maar die keuze lijkt nog niet gemaakt. Anders hadden we dat wel gehoord. Dat lijkt dus geen absolute must te zijn voor Simons. Ik denk overigens wel dat hij zich in de basis kan knokken bij Arsenal, of in elk geval op hoge roulatie meedoen. In Engeland spelen ze sowieso bizar veel wedstrijen dus minuten zal hij wel maken. Toch blijft het glazen bol werk en moeten we maar gewoon even afwachten hoe het gaat lopen.

15 mei 2023 om 14:41

Mwoah, ik denk dat hij met zn techniek best een kans maakt bij sommige topteams. Hij is technisch echt heel erg goed, beste speler van de eredivisie dit seizoen. Steekt er ook veldspel en effectiviteit met kop en schouders boven uit. Ik vrees dat PSG die jongen gewoon terug gaat kopen.

15 mei 2023 om 14:47

Ik denk ook dat PSG hem sowieso zal terughalen. Hij kan denk ik al makkelijk Neymar vervangen na het WK had hij er sowieso geen zin meer in en ik denk ook dat die best wel eens zou kunnen vertrekken aankomende zomer. Mocht Simons niet de kans krijgen bij PSG dan kunnen ze hem sowieso voor meer dan 12 miljoen verkopen dus het zou dom zijn om die kans te laten liggen.

15 mei 2023 om 14:52

simons zou bij een ac milan gewoon elke wedstrijd basis staan bijvoorbeeld. zou zijn er nog een hoop clubs op te noemen. Die jongen is uitzonderlijk goed en uitzonderlijke spelers maken zeker meer dan kans op basis plekken bij goede teams. Mbappe speelde bij psg en frankrijk al op jonge leeftijd, haalland ook, bellingham ook de Ligt ook. Xavi gaat als je het mij vraagt ook die kant op maar hij moet wel de juiste club kiezen betreft concurrentie.

15 mei 2023 om 14:55

PSG kan hem niet zomaar terughalen. Hij moet zelf beslissen dat hij terug wil.

15 mei 2023 om 14:56

In plaats van wie zou hij dan basis staan?

Hij hoeft toch ook niet direct basis te staan hij een topclub? Een jaartje extra bij Psv of subtop club in een topcompetitie is toch prima? Hij moet minuten maken en dat is echt het belangrijkste hij een jonge speler. Zie Gravenberch, heeft veel talent maar speelt amper en dan sta je stil in je ontwikkeling.

Precies Rayvg, een goede club waar die veel minuten kan gaan maken. Bij Arsenal zie ik dat zelf niet gebeuren.

15 mei 2023 om 15:39

Simons kan prima concurreren met een Martinelli. Zou gewoon roulatiespeler zijn bij Arsenal.

15 mei 2023 om 15:40

Arsenal heeft op de linksbuiten positie al Martinelli en Trossard.

15 mei 2023 om 23:00

Je geeft de reden zelf al: odegaard speelt daar op de positie waar Simons het beste is. Dus zou het raar zijn

15 mei 2023 om 14:48

Partey punt naar achter, Simons en Odegaard ervoor. Xhaka eruit. Gaat Arsenal in elk opzicht op vooruit.

15 mei 2023 om 14:55

Veel te aanvallend, als je ziet hoeveel Xkaka doet in verdedigend opzicht zul je echt overlopen worden.

15 mei 2023 om 15:04

Tja Arsenal gaat toch uit van eigen kracht en willen dominant/aanvallend voetbal leveren? Simons is iemand die veel meters kan maken en schuwt geen enkel duel. Denk dat het wel zou kunnen.

15 mei 2023 om 15:39

Nee absoluut niet. Arsenal gaat van eigen kracht uit maar wilt niet overlopen worden. Met Simons als 8 zou dat wel gebeuren.

15 mei 2023 om 16:39

Geen enkel duel schuwen in de Premier League of in de Eredivisie is nogal een verschil... Blijft gewoon een klein mannetje, Arsenal heeft veel meer behoefte aan een box to box type zoals Xhaka dat meer is, of Rice/caicedo. Zeker als je ook wedstrijden met Jorginho gaat spelen, die staat nu vaak in de basis ipv Partey die wat minder is de laatste tijd.

15 mei 2023 om 17:56

Jij hebt Arsenal niet veel zien spelen dit seizoen @Joga, Xhaka speelt de meeste wedstrijden als b2b gewoon harstikke sterk.

16 mei 2023 om 08:55

Xhaka is een middelmatige voetballer. Als je echt een keer mee wil doen om de titel zijn dit de type spelers die je moet vervangen voor betere kwaliteit.

15 mei 2023 om 14:49

Zou hem juist heel graag bij Arsenal willen zien omdat als Odegaard niet presteert, kan je altijd xavi inbrengen ipv viera die ik overigens slecht vind.

15 mei 2023 om 14:58

Zie ik zelf niet echt gebeuren. Daarnaast heb je al 2 back ups voor Odegaard.

15 mei 2023 om 16:35

Ja viera en emile smith rowe waarvan 1 er het totaal het niveau mee kan en esr is te blessuregevoelig.

15 mei 2023 om 15:31

Was 2x de beste man van het veld tegen Arsenal, dus het niveau kan hij sowieso wel aan. Het is alleen lastig te vergelijken of hij beter is dan een Martinelli of Smith-Rowe. Je kan dan ook niet op voorhand zeggen dat hij slechter of beter is. We weten het gewoon niet. Ik denk wel dat Xavi de potentie heeft om bij de absolute wereldtop terecht te komen.

15 mei 2023 om 15:38

Oké, dus 2 keer EL tegen een half B team staat gelijk aan 38 wedstrijden PL en CL niveau?

Het is hartstikke duidelijk dat die spelers die ik noem nog beter zijn, die hebben het laten zien op PL niveau. Inmiddels al meerdere jaren. Simons heeft 1 jaartje eredivisie gespeeld. Dat spreekt echt voor zich wie er beter zijn.

Bij Simons is het überhaupt nog de vraag of hij dat niveau aankan. Hij heeft nog niet op dat niveau geacteerd dus hoezo kom je nu al mee aan dat hij dat niveau sowieso we aankan?

15 mei 2023 om 15:44

Afgelopen wedstrijden vind ik de spelers van Arsenal anders even niet zo goed. Technisch wellicht wel maar mentaal zijn het een beetje de "Chokeboys". Die mentaliteit van Simons (die een klotend PSV over de streep trekt) hadden ze vast goed kunnen gebruiken

15 mei 2023 om 15:50

Je kan pas echt objectief stellen dat de een beter is dan de ander als je ze op een eerlijke manier vergeleken heb en dat kan alleen als je ze beiden op hetzelfde niveau vergelijkt. Antony werd door veel liefhebbers ook beter geacht dan Gakpo want 'hij had het al op Champions League niveau laten zien". Terwijl uit de eredivisie statistieken bleek dat Gakpo beter was en nu in de Premier League laat Gakpo ook zien dat hij gewoon een klasse beter is dan Antony. Liverpool supporters vinden Gakpo zelfs beter dan Nunez en Firmino, terwijl die het ook altijd op een hoger niveau hebben laten zien dan Gakpo. Hiermee wil ik zeggen dat het feit dat iemand op een hoger niveau heeft gespeeld niet meteen wil zeggen dat diegene per definitie beter is. Dat weten we pas als Martinelli of Trossard in de top van de eredivisie zouden spelen of Simons in de top van de Premier League.

Simons is een dusdanig speciaal talent dat ik niet op voorhand kan zeggen dat Martinelli of Trossard beter zijn. Ik schrijf ook niet dat dat zo is. Ik denk alleen wel dat hij het niveau aankan, mede gebaseerd op het feit dat hij in de Europa League 2x tegen Arsenal de beste van het veld was, waarbij er bij Arsenal zoveel kwaliteit op het veld stond dat ze 2x hadden moeten winnen van PSV en in het Philips Stadion op een gegeven moment met bijna de beste 11 in het veld stonden.

15 mei 2023 om 16:33

Hij is sinds al bijna n maand 20 en nogsteeds blijven ze 19 zeggen en waarom zou dat bij Arsenal niet lukken. Spelen genoeg wedstrijden en odegaard is aanvoerder. Was heel goed in de eredivisie. Kon niet mee bij real. Xavi zou bij Barça gewoon net als Gavi en balde spelen. Bij Paris speelde hij niet veel maar verratti speel je er niet zomaar uit. Neymar niet. Mbappe niet. Messi niet. Bij Arsenal genoeg kansen en 1 van de weinige clubs in Engeland waar ik m zie spelen. City en newcastle zou ook kunnen.

Nu al geen zin in de stress komende maanden of die wel of niet blijft.

In jaren als PSV’er nooit gehad dat ik zo graag wil dat iemand langer blijft als deze jongen

15 mei 2023 om 14:11

Ik kan me nog ene Gakpo herinneren. Maar das wel lang geleden.

15 mei 2023 om 14:16

@feye_88:

Ik ben fan van Gakpo, maar ik ben er van overtuigd dat Simons een nog veel groter talent is. Ik geloof echt dat Simons een van de allerbesten ter wereld kan worden.

15 mei 2023 om 14:20

Nah bij Gakpo had ik meer dat ik graag hem nog wel zou zien maar de tijd was goed voor de overstap. Bij Xavi hoop ik echt sterk dat PSV erg ver gaat hem te behouden

Oprecht een speler waarvoor ik naar het stadion ga.. En dat is lang geleden bij PSV

15 mei 2023 om 14:20

Feye

"ik kan me nog ene Gakpo herinneren. Maar das wel lang geleden."

Hahahah
Dit is wel nieuwe toppunt van uit het oog, uit het hart

Moet ie dan gaan concurreren met het andere wonderkind? Ik vind Simons vooral een aanvallende middenvelder. En daar is Arsenal al prima bezet. Ook op de vleugels hebben ze uitstekende spelers met Martinelli, Trossard en Saka. Met Odegaard én Simons kun je niet spelen. Dat is veel te aanvallend. Ik zou Liverpool nog eerder zien gebeuren.

15 mei 2023 om 14:52

Je vind hem het beste als aanvallende middenvelder en vervolgens zeg je Liverpool wel te zien zitten, terwijl zij met de punt naar achter spelen en dus met een tactiek waarin hij niet in zijn kracht komt. Juist geen goeie stap dus.

Ik zie momenteel geen topclub die met een echte 10 speelt en die behoefte heeft aan een extra speler op die positie.. Misschien United? Kan zich ontwikkelen achter Fernandes en Ten Hag heeft al eerder dit seizoen geëxperimenteerd met Bruno op 8 naast Casemiro.

Wel een gok, dus gewoon nog een seizoen PSV en dan kijken waar er een plekje vrijkomt.

15 mei 2023 om 15:10

Omdat Liverpool een goede aanvallend ingestelde middenvelder mist. Simons moet sowieso niet achter een andere speler zich ontwikkelen. Hij moet minuten maken. Die kans is bij Liverpool heel groot.

Zijn speltype past ook prima bij Liverpool. Hij is erg dynamisch, heeft een goed loopvermogen en past prima in een systeem met een hoge press. Zeker in de omschakelmomenten is Simons heel geschikt.

Ik weet dat het niet realistisch is, maar het zou toch een geweldige stunt zijn als ie naar Feyenoord komt. Ideale stap hogerop

15 mei 2023 om 14:15

Die kans zit er dik in.

15 mei 2023 om 14:16

Kan feyenoord niet betalen.

15 mei 2023 om 14:18

Niet zo he. Ik word er al moe van als elke speler aan Ajax gelinkt wordt. Dat we een jaartje bovenaan staan wil niet zeggen dat we ineens de club hogerop zijn.

15 mei 2023 om 14:23

Ik zei het met een knipoog. Alleen wordt die knipoog weergegeven als een vraagteken. Ik weet als geen ander dat het allerminst vanzelfsprekend is dat Feyenoord volgend jaar weer een goed seizoen gaat draaien.

15 mei 2023 om 14:35

"ik weet als geen ander dat het allerminst vanzelfsprekend is dat Feyenoord volgend jaar weer een goed seizoen gaat draaien."

Toch wel een bijzonder feitje: Feyenoord is er in z'n hele geschiedenis maar een keer in geslaagd om twee jaar op rij kampioen te worden (1960-1961 en 1961-1962).

15 mei 2023 om 14:21

"ik weet dat het niet realistisch is"

Wat bedoel je? Feyenoord is toch al jaren structureel een betere club dan PSV? Bovendien heb je nog de vrienden van Feyenoord. Heb nog nooit gehoord van de vrienden van PSV.

15 mei 2023 om 14:26

Ik weet niet wat je bedoelt te zeggen, maar het enige wat ik bedoelde te zeggen is dat ik Xavi een ontzettend goede voetballer vind en dat ik de totaal onrealistische ‘droom’ heb dat ie volgend jaar bij Feyenoord komt voetballen.

15 mei 2023 om 14:32

Ah, mijn excuses want dan heb ik het totaal verkeerd begrepen.
Ik zou Messi ook heel graag in Eindhovense dienst zien volgend jaar.

Als hij weggaat, gaat ie naar PSG denk ik... Hoop voor PSV en de eredivisie dat hij blijft.

15 mei 2023 om 14:18

Denk ik ook, dat is de enige club waar PSV niets kan weigeren vanwege die clausule. Alle andere clubs moeten een veelvoud neerleggen en zelfs dat kan PSV nog weigeren. Hoop dat hij blijft, maar het is afwachten. 2e plek veiligstellen is sowieso een must.

15 mei 2023 om 14:23

"alle andere clubs moeten een veelvoud neerleggen en zelfs dat kan PSV nog weigeren."

Daar zit wel een "maar" aan: Simons kan natuurlijk wel van PSV eisen dat ze akkoord gaan met een niet al te hoog bod van een andere club, hij kan immers dreigen dat hij anders toch maar naar PSG gaat. Heeft hij op zich dus best wel slim gedaan, die clausule.

15 mei 2023 om 14:19

Als je de topclubs voor het uitzoeken hebt, dan zie ik niet waarom je voor PSG zou kiezen. Er zijn veel mooiere competities dan de Franse, PSG is toch een beetje een zielloze club, en in Europa wil het maar niet lukken om successen te boeken.

15 mei 2023 om 14:24

Cabinessence

Zijn genoeg redenen toch.

Hij kent de club, de stad en het land.

Toen hij er speelde was het zowat onmogelijk om door te breken met oa ene Messi voor hem en Neymar natuurlijk. En de andere topspitsen.

PSG gaat nu doorselecteren. Messi weg en Neymar mag weg.
De TD die er zit is meer van bouwen dan zomaar willekeurig sterren kopen.

Die zal echt wel met een goed verhaal komen waar Simons een groot deel van is. Samen met oa Mbappe, Hakimi, Mendez de sterren van het team.
Sommige fans zullen hem ook als halve eigen jeugd zien wat het specialer maakt en meer gunfactor.

PSG zou dom zijn als zij de clausule niet activeren en Simons deel laten uitmaken van het team morgen

15 mei 2023 om 14:27

Wat dacht je van geld? Haha.

15 mei 2023 om 14:28

Voor de zoveelste keer: PSG kan die clausule helemaal niet activeren. Dat kan alleen Simons.

15 mei 2023 om 14:28

@freekinho:

Er zijn meer clubs die dat hebben.

15 mei 2023 om 15:00

PSG kan deze clausule niet zelf activeren. Dat lijken veel mensen niet te willen begrijpen.

15 mei 2023 om 21:23

@cabinessence, zielloos vind ik beetje boomer talk, zo denkt deze generatie echt niet. Dat het niet de mooiste competitie aka beste/zwaarste is, lijkt me juist een voordeel. Stapje hoger dan Eredivisie maar minder dan de PL.

15 mei 2023 om 14:35

dat is niet te hopen voor psv, dan vangen ze maar een schijntje, maar waarom zou hij naar psg gaan? die jongen moet gewoon veel spelen, en bij psg is hij nou niet gelijk basisspeler lijkt me.

15 mei 2023 om 14:48

PSG zou het de slechts mogelijke optie zijn(denk ook voor Simons zelf). Liever dat hij dan naar Arsenal gaat, dan kan PSV nog eens 50 miljoen of iets dergelijks bijschrijven.

Als Aad de Mos dit zegt, betekent dit dan misschien dat Xavi Simons bij PSV blijft?

"misschien denkt hij wel aan Arsenal. Zijn nieuwe zaakwaarnemers hebben daar veel contacten."

Dat is wel next level verbanden leggen hoor. De stal van Mino loopt rustig aan leger nu dat de godfather er niet meer is. Spelers liepen weg met Mino en hebben mogelijk helemaal geen band met de andere waarnemers in dat bedrijf. Bovendien is het hierboven vaak genoemd dat Arsenal juist een goede aanvallende bezetting heeft.

Ik maak me er voorlopig nog geen zorgen over. Elke stap in zijn carriere tot dusver is bewust gemaakt, zo ook PSV. Hij heeft nu een selectie bij Oranje op zijn naam en staat in Nederland in de spotlight. Ik zou het persoonlijk verstandig vinden met PSV voor de CL te gaan, topscorer worden (nogmaals?) en in het Nederlands elftal vaste basisspeler te worden. Dan staat niet alleen PSG voor een dubbeltje op de eerste rang, maar zal elke topclub ter wereld hem willen aantrekken.

15 mei 2023 om 14:41

en daar ben ik dus wel een beetje bang voor, je zegt elke stap in zijn carriere is tot dusver bewust gemaakt, dat klopt, hij kreeg het grote geld niet bij barca en ging toen naar psg, om daar alvast flink zijn zakken te vullen, tot spelen kwam hij niet veel en hij had toen door dat hij een stapje terug moest doen om dat ergens te laten zien, dat heeft hij nu een jaartje kunnen doen bij psv en nu staan alle clubs met nog grotere contracten voor hem in de rij. vrees dus dat hij echt wel weg zal gaan als die kans zich voordoet.

15 mei 2023 om 15:39

Wat was het verschil in salaris? Wat ik begrepen had was dat Barca Xavi bij zijn leeftijdsgenoten wilde houden en Xavi zelf 1 elftal hoger wilde spelen om het uitdagend te houden. PSG kon dit wel bieden en daarom heeft hij die stap genomen. En hij was 19(!) toen hij naar PSV ging en toch bij PSG wel al zijn debuut gemaakt.Lijkt mij dat er weinig talenten zijn die zo'n pad bewandeld als ze bij Barca starten in de jeugd. Dus lijkt me wel dat hij het goed uitstippeld

15 mei 2023 om 16:26

Verdiende bij PSG al 1 miljoen euro per jaar en naar verluid bij PSV een soortgelijk bedrag (hier speelt hij alleen wel vaker dan daar). PSV heeft dat salaris dus geëvenaard maar het sportieve plaatje hier was beter. Gezien zijn prestaties kan hij hier ook gemakkelijk meer gaan verdienen bij een verbeterd contract.

Je vult wel erg veel zelf in Juweel. In zijn laatste jaar kwam hij al tot 6 optredens en dat in een elftal met Neymar, Mbappe en Messi. Als hij zijn zakken had willen vullen was hij wel lekker daar gebleven want meer is hij hier (nog) niet gaan verdienen volgens de beschikbare informatie.

Zakken vullen kan je dan beter vanaf de bank doen, toch?

Precies een speler die Tottenham mist. Zou voor hem ook een mooie stap omhoog zijn. Mag samen met Slot onze kant wel opkomen

15 mei 2023 om 14:49

Liever naar de spurs dan naar PSG, als hij naar de spurs gaat dan zal PSV in ieder geval een miljoen of 50 kunnen bijschrijven.

15 mei 2023 om 14:50

"zou voor hem ook een mooie stap omhoog zijn."

Hij heeft al aangegeven dat Champions League spelen voor hem heel belangrijk is. Het ziet er naar uit dat hij met PSV de playoffs van de CL in gaat, terwijl Tottenham nog maar moet zien dat ze uberhaupt Europees voetbal halen.

Zelden meegemaakt dat een speler zo fanatiek naar de uitgang geluld wordt als Xavi Simons. Vanaf zijn eerste wedstrijd al zowat. Hij zit bij PSV meer dan prima op zijn plek voor deze fase van zijn carrière. Laat hem dus eerst eens PSV kampioen maken. Dat kan hij zeker. En als je zag hoe hij de bekerfinale beleefde denk ik dat hij bij de schaal ter plekke in duizend stukjes spat van vreugde.

Ik vertrouw Stewart wel dat hij de huidige selectie bijschaaft en weer in balans brengt. Europees voetbal kan me gestolen worden. De CL is alleen leuk voor het geld, want met een beetje pech krijg je 3 tegenstanders die het aan hun stand verplicht zijn een PSV af te slachten. EL is dan met een paar aankopen al interessanter, maar ook niet realistisch voor de eindwinst. Zeker niet nadat de CL ploegen afdalen.

De Eredivisie, die kunnen we pakken. Daar moet alle focus op.

50/60 mil als hij weg gaat..
Anders gewoon blijven

15 mei 2023 om 15:05

Ik denk voor 12 miljoen naar Psg

Dom gelul weer van Aad natuurlijk. Alsof zijn vorige zaakwaarnemer het telefoonnummer van Arsenal niet weet te vinden. En ongeacht zijn zaakwaarnemer zal Arsenal de verrichtingen van Xavi sowieso met interesse volgen.

Heb liever dat hij blijft. Maar mocht hij gaan is Arsenal een prachtige club voor hem.

Aad de Mos? Ik haak af, daar is nog nooit wat zinnigs uit gekomen

16 mei 2023 om 09:20

Toch reageer je. Dit maakt dat er blijvend quotes van De Mos in artikel vorm geplaatst worden. Als je ergens tegen bent moet je het negeren en geen aandacht geven of een offensief starten. Maar ergens tegen zijn en er dan aan meewerken is niet handig.

Ik zie hem graag komen! Volgend seizoen met CL voetbal verwacht ik ook wel dat hij genoeg minuten zal maken. Met name op rechtsbuiten en als spelmaker is er een speler van zijn kaliber nodig want Vieira heeft het gewoon (nog) niet. Laatst genoemde moet nodig uitgeleend worden aan een ploeg binnen de PL.

PSG zal hem we voor 12 miljoen halen. Ze zullen hem dan (wat) speeltijd geven en na een jaar met winst verkopen. Als ze dat niet doen dan zijn ze gek. Al hoeven ze het voor het geld niet te doen. Absoluut een talent en voor die prijs, een no-brainer. Ben absoluut geen fan van XS als persoon maar voetballen kan hij. Hoop niet dat hij naar Arsenal gaat, mooie club.

16 mei 2023 om 10:20

Nogmaals: PSG kan niet zomaar besluiten om hem te halen, alleen Simons zelf kan de clausule activeren. En ik denk niet dat hij naar PSG zal gaan als hij het gevoel heeft dat ze hem alleen als handelswaar halen. Hij heeft niet voor niets in die clausule op laten nemen dat PSG hem niet direct mag verkopen of verhuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren