Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arno Vermeulen meldt misverstand bij ESPN over Xavi Simons

Laatste update:

Xavi Simons heeft de Nederlandse pers niet geboycot, weet Arno Vermeulen. Tijdens afgelopen interlandperiode meldde onder meer verslaggever Pascal Kamperman bij ESPN dat de aanvallende middenvelder van RB Leipzig niet zou willen spreken met de pers, maar die berichtgeving berust op een misverstand volgens Vermeulen.

De aanvallende middenvelder zou zich onheus bejegend hebben gevoeld door de media en weigerde eerder al om na de Champions League-wedstrijd met RB Leipzig tegen Real Madrid met de Nederlandse pers te praten.

“Het verhaal dat Xavi Simons een persboycot zou hebben afgegeven blijkt niet te kloppen”, weet Vermeulen. “Na afloop van een Champions League-wedstrijd van RB Leipzig heeft hij RTL niet te woord gestaan, en dat is niet heel aardig.”

“Daarna is er een spraakverwarring gekomen binnen ESPN. Toen is er in een ander programma van ESPN gezegd dat Xavi Simons een echte persboycot had uitgesproken en dat hij rondom Oranje niet met de pers zou willen praten. Dat is niet waar.”

“De NOS zendt wedstrijden uit van het Nederlands elftal en de afgelopen wedstrijden hadden wij hem niets gevraagd, omdat wij daar geen reden voor zagen. De KNVB bevestigt dat - als wij hadden gewild - ook gewoon met Xavi Simons hadden kunnen spreken.”

“Dit is dus eigenlijk een misverstand. Via de knip- en plaksites die we allemaal kennen is het niet meer tegen te houden. Maar het is dus niet waar”, weet Vermeulen.

Simons kreeg ook veel kritiek op zijn keuze om niet meer met de Nederlandse journalisten te spreken. Die kritiek lijkt nu onterecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"dit is dus eigenlijk een misverstand. Via de knip- en plaksites die we allemaal kennen is het niet meer tegen te houden. Maar het is dus niet waar”, weet Vermeulen."

Shots fired

Wel raar dat dit dan pas een week later gemeld wordt. Dat zou ik als KNVB dan meteen doen, vóórdat iedereen over Simons heen valt?

31 maart 2024 om 23:19

Gewoon een keiharde aanval op deze knip en plak site en dat wordt hier dan ook gewoon weer doodleuk geknipt en geplakt 😜

31 maart 2024 om 23:23

Ja das dan wel weer mooi ja 😅

1 april 2024 om 07:49

Ik proef mij mezelf een misplaatste vorm van trots vreemd genoeg.

1 april 2024 om 11:08

put put put

Ik hoop dat ze ook aan rectificatie doen in deze zaak. Sneu voor zo een jonge jongen, die alleen maar media onzin moet aanhoren terwijl het niet zo is. Kom op man, met alle respect Simons is niet in staat om zo het Nederlands elftal te dragen, wel een garantie voor de toekomst maar om hem zo af te branden, so what als ie slecht speelde, dan is het toch aan de coach de taak om hem te wisselen, wat ie ook gedaan heeft, dus al met al gelukkig voor hem is dit thema nu de wereld uit gesproken, en kunnen wij weer focussen op belangrijkere zaken; namelijk het EK.

Tjonge, al die berichtgeving die niet klopt, je zou de media bijna boycotten, maar ja dan krijg je de publieke opinie weer tegen…

Zou ik als voetballer niet gewoon lekker de media altijd links laten liggen? Ik denk het wel. Dan maar gezeik om het niet geven van interviews, in mijn optiek nog altijd beter dan aangevallen worden op wat ik heb gezegd.

1 april 2024 om 08:16

Ja dit is wel een mooi moment om de media te gaan boycotten. Dan kunnen ze het voor een 2e keer rectificeren haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren