Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos hoopt dat PSV gaat kopen: ‘Dat zijn Messi-achtige dingetjes’

Laatste update:

Oleksandr Zinchenko begint zijn draai te vinden bij PSV. De van Manchester City gehuurde middenvelder krijgt steeds meer speeltijd in Eindhoven en als het aan Aad de Mos ligt, neemt PSV hem definitief over. De voormalig trainer geniet met volle teugen van de Oekraïner: “Zijn spel bevat Messi-achtige dingetjes.”

/

Met name de passing van het negentienjarige talent kan De Mos bekoren. “Hij kan de bal met een goede snelheid neerleggen en een steekpass geven. Hier profiteert ook Santiago Arias van; hij speelt duidelijk beter als Zinchenko ook speelt.” Naast de rechtsback profiteert ook Bart Ramselaar van de huurling: “Dat is zo mooi: als Ramselaar vertrekt, krijgt hij hem perfect aangespeeld”, glundert De Mos voor de camera van PSV TV.

De huidig analist hoopt dat PSV de mogelijkheden gaat bekijken om Zinchenko te kopen. “Ik weet niet hoe dat contract in elkaar zit van hem. Ik weet niet of er een optie tot koop in zit, maar als dat zo is zou ik 'm vandaag nog halen. Daar gaat PSV nog heel veel plezier van hebben, ook de fans. De broodnodige creativiteit die ontbrak is er door Zinchenko bij gekomen”, besluit hij.

Denk jij dat Oleksandr Zinchenko volgend seizoen nog voor PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hartstikke leuk, maar Zinchenko wordt echt niet verkocht door City, dat kan ik je op een briefje geven. Guardiola en City willen hem laten rijpen bij PSV. Ik denk dat geen enkele club kans maakt om hem te halen. Geen Ajax, Feyenoord, PSV en ook geen andere club in het buitenland

28 november 2016 om 20:55

Precies... City heeft hem ook nog eens deze zomer gekocht dus dat kunnen we wel vergeten.

28 november 2016 om 21:10

Wat een flapdrol die de Mos. Zou hij wel weten dat hij van City komt? Zinchenko wordt inderdaad zeker niet verkocht.

28 november 2016 om 21:20

Als je goed leest zegt hij dat hij niet weet hoe het contract van Zinchenko in elkaar steekt. Mocht er een koopclausule in zitten dan moet PSV daar van profiteren. Dat is alles wat hij zegt. Of hij beter op de hoogte zou moeten zijn is weer wat anders.

Zinchenko was toch sowieso voor 2 seizoenen gehuurd?

28 november 2016 om 21:14

Optie voor 2e seizoen meen ik. Kopen schat ik psv volledig kansloos.

29 november 2016 om 14:28

Inderdaad, optie op tweede seizoen. Vreemd ook dat het niet vermeld staat. Dan doodleuk de poll invullen dat hij volgend jaar niet bij PSV speelt, als hij presteert dan speelt hij volgend jaar honderd procent zeker weer voor Psv. Op huurbasis, maar daar gaat de poll niet over.

Echt een talent ik kan heel erg van deze jonge genieten

Ben wel te spreken over Zinchenko. Zelfs tegen Atletico liet ie af en toe zien een hoog niveau aan te kunnen. Balvast ventje en zoals De Mos zegt inderdaad goed in de passing.

Als City hem al verkoopt, kan PSV dat waarschijnlijk niet betalen of zal een buitenlandse club meer bieden. Dat is helaas een beetje die spiraal waar je in zit. Alleen als hij tergend slecht presteert en blijft presteren misschien, maar dan wil je hem niet. Gewoon van genieten dat je hem nu en volgend seizoen (goed werk van Brands!) hebt en in de tussentijd een vervanger scouten voor na deze seizoenen.

Hoelang leeft die man al onder een steen? Man, man, man waarom denk je dat die in eerste instantie bji Man City onder contract staat en niet bij Psv? Niet te betalen qua salaris en als je hem wilt kopen kost hij meer dan PSV wil uitgeven.

28 november 2016 om 23:23

Hoe lang leef jij al onder een steen? PSV heeft bijvoorbeeld Bruma bij Chelsea vandaan gehaald. Dus dat een speler bij een Engelse topclub onder contract staat, betekent niet automatisch dat hij onhaalbaar is. Overigens geeft hij zelf aan dat hij niets van zijn contract af weet, maaarrr als de optie er zou zijn, dan naar handelen. Beetje nadenken voordat je met een denigrerende toon je verhaaltje begint.

29 november 2016 om 07:08

Bruma was afgeschreven als brandhout. Dus makkelijk haalbaar.

Bruma zakt nu weer door het ijs zoals bij HSV

29 november 2016 om 08:21

Dus als de Mos de details van het contract van een gehuurde speler niet weet leeft hij onder een steen? Ik weet 100 zeker dat jij onder de 25 bent, anders zeg je niet zoiets belachelijks.
Niet te geloven.

29 november 2016 om 11:56

Door dit soort uitspraken schat ik jou volwassenheid ook niet echt hoog in Jee777

Dat kan aadje wel allemaal willen en roepen maar deze Zinchenko is toch niet haalbaar enige wat ze kunnen doen is hem nog een seizoen huren maargoed dan kunnen ze net zo goed kijken wat er beschikbaar is aan wingers om misschien te kopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren