Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 15 meest teleurstellende Premier League-aanwinsten van het seizoen 2022/23

Laatste update:

Premier League-clubs gaven het afgelopen seizoen gezamenlijk 3,26 miljard euro aan inkomende transfers uit. Chelsea was big spender en gaf tijdens een oneindige koopwoede ruim 611 miljoen euro uit. Het waren echter niet alleen de traditionele topclubs die exorbitante bedragen over de balk smeten. Clubs als Newcastle United, West Ham United en Wolverhampton Wanderers lieten zich ook niet onbetuigd. Grote miskopen bleken met zo veel inkomende transfers onvermijdelijk. Dit zijn de vijftien meest teleurstellende Premier League-aanwinsten van het seizoen 2022/23.

15. Paul Onuachu (Southampton, 18 miljoen euro)
Paul Onuachu was een aankoop die in zijn eerste halfjaar bij Southampton niet wist te renderen. The Saints probeerden met zijn komst in de winter tevergeefs degradatie te ontlopen. De Nigeriaanse spits maakte tijdens de eerste seizoenshelft grote indruk bij KRC Genk door 17 keer te scoren in 22 officiële duels. De hoge verwachtingen kon hij bij Southampton vooralsnog niet waarmaken. Onuachu wist het net in de Premier League geen enkele keer te vinden, terwijl de club als hekkensluiter na elf jaar degradeerde naar de Championship.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Onuachu degradeerde met Southampton en bleef in competitieverband droog staan.

14. Georginio Rutter (Leeds United, 41,8 miljoen euro)
Leeds United gaf afgelopen winter een clubrecord uit om Georginio Rutter van TSG Hoffenheim in te lijven. De spits moest the Whites helpen in de strijd tegen degradatie, echter is de 21-jarige Fransman er niet in geslaagd om zijn hoge prijskaartje waar te maken. Rutter was al niet bepaald productief in de Bundesliga en kwam in zijn tien Premier League-optredens ook niet tot scoren. Eind mei degradeerde Leeds op de laatste speeldag naar de Championship. Rutter kreeg in de laatste weken van het seizoen niet eens meer de kans vanaf de bank om zijn ploeg te helpen aan lijfsbehoud.

13. Gianluca Scamacca (West Ham United, 36 miljoen euro)
Het inlijven van de Italiaans international Gianluca Scamacca werd beschouwd als een enorme coup voor een club van de grootte van West Ham United. De 24-jarige spits wist echter nauwelijks te imponeren. Scamacca kwam in het begin van het seizoen weinig aan spelen toe, omdat hij in de punt van de aanval voorrang moest verlenen aan Michail Antonio. Een opgelopen knieblessure maakte halverwege april een vroegtijdig einde aan zijn eerste seizoen bij the Hammers.

12. Anthony Gordon (Newcastle United, 45,6 miljoen euro)
Anthony Gordon liet in januari drie opeenvolgende trainingen van Everton schieten om een transfer naar Newcastle United te forceren. De inmiddels 22-jarige aanvaller kreeg uiteindelijk zijn zin met een megatransfer naar the Magpies. Met zijn overgang zou een transfersom van 40 miljoen pond (omgerekend 45,6 miljoen euro) zijn gemoeid. Daarmee werd Gordon na Alexander Isak (voor zeventig miljoen euro overgenomen van Real Sociedad) de duurste aankoop ooit van Newcastle. De Engelsman slaagde er onder Eddie Howe alleen niet in om een basisplaats te veroveren. Gordon was slechts bij één doelpunt betrokken en haalde na een vroegtijdige wissel zelfs een keer uit naar zijn manager.

11. Gonçalo Guedes (Wolverhampton Wanderers, 32,6 miljoen euro)
Een transfer waarvan menig voetballiefhebber misschien niet eens meer weet dat deze heeft plaatsgevonden. Wolverhampton Wanderers spendeerde in de zomer van 2022 een slordige 32,5 miljoen euro om de komst van Guedes te realiseren. Hij werd maar liefst de tiende Portugees in de selectie van manager Bruno Lage, die zelf ook uit het Zuid-Europese land komt. Lage werd in oktober op straat gezet en Guedes slaagde er ondanks de grote hoeveelheid landgenoten niet in om te acclimatiseren op Molineux. De vleugelaanvaller was slechts twee keer trefzeker namens the Wolves, voordat hij in januari werd uitgeleend aan Benfica.

10. Philippe Coutinho (Aston Villa, 20 miljoen euro)
Aston Villa nam Philippe Coutinho in januari 2022 op huurbasis over van Barcelona. De Braziliaan kon the Villains de zomer erop net genoeg overtuigen om hem definitief over te nemen van de Catalanen. Coutinho moest onder Steven Gerrard een sleutelspeler worden bij Villa. De zwakke prestaties kosten de manager in oktober echter de kop en Coutinho kwam onder zijn opvolger Unai Emery op het tweede plan terecht. De aanvaller moest het vooral doen met invalbeurten. In februari mocht hij eindelijk weer eens starten. Tegen Arsenal (2-4 verlies) noteerde Coutinho zijn eerste treffer van het seizoen. Door een opgelopen spierblessure in dat duel kwam hij de maanden erna niet meer in actie voor de nummer zeven in de Premier League.

Coutinho belandde het afgelopen seizoen op een zijspoor bij Aston Villa.

9. Yves Bissouma (Tottenham Hotspur, 29,20 miljoen euro)
Yves Bissouma moest Tottenham Hotspur afgelopen seizoen helpen om weer hoge ogen te gooien in de Premier League. Hij leek echter geen schim van de middenvelder die in de afgelopen jaren indruk maakte bij Brighton & Hove Albion. Een enkelbreuk zorgde ervoor dat de Malinees vanaf februari ruim tweeënhalve maand aan de kant stond. Na een teleurstellend debuutseizoen zal men bij the Spurs blij zijn dat men ‘slechts’ 29 miljoen euro heeft betaald om Bissouma in te lijven.

8. Raheem Sterling (Chelsea, 56,20 miljoen euro)
Het binnenhalen van een speler met Sterlings kwaliteiten en ervaring werd gezien als een grote transfer voor Chelsea. The Blues namen hem in de zomer van 2022 voor een relatief laag bedrag over van een concurrent uit de Premier League. Hoewel Sterling in bepaalde periodes de beste speler van Chelsea is geweest, heeft hij nog lang niet het constante hoge niveau gehaald dat hij in zijn tijd bij Manchester City liet zien. Sterling kon zijn draai op Stamford Bridge nooit vinden en kwam niet verder dan negen goals en vier assists. Het onthutsend slechte seizoen van Chelsea noemde hij ‘persoonlijk het dieptepunt uit zijn carrière.'

7. Kalidou Koulibaly (Chelsea, 38 miljoen euro)
Met de komst van Kalidou Koulibaly hoopte Chelsea het vertrek Antonio Rüdiger en Andreas Christensen deels op te kunnen vangen. De centrumverdediger werd gepresenteerd als een grote aankoop en verdient naar verluidt een jaarsalaris van maar liefst tien miljoen euro op Stamford Bridge. Bij Chelsea deelde hij echter veelvuldig mee in de malaise. Koulibaly bleek geen schim van de rots in de branding die hij jarenlang bij Napoli was. Door enkele weinig indrukwekkende optredens valt het niet uit te sluiten dat de 31-jarige Senegalees na één seizoen alweer uit Londen vertrekt.

6. Pierre-Emerick Aubameyang (Chelsea, 12 miljoen euro)
De zomerse transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Chelsea liep voor de Gabonees uit op een absolute nachtmerrie. De spits moest toezien hoe Thomas Tuchel, de manager die hem koste wat kost wilde hebben, een week later werd ontslagen. Hij werd vervolgens in februari het slachtoffer van de koopwoede van Chelsea. Graham Potter besloot hem na de winterstop niet in te schrijven voor de Champions League, terwijl de later ontslagen manager niet eens een andere nummer 9 had om in het miljardenbal een beroep op te doen. Aubameyang kwam tijdens de tweede seizoenshelft nauwelijks nog aan spelen toe, waardoor het geen verrassing mag heten dat hij komende zomer naar een nieuwe club mag uitkijken.

5. Antony (Manchester United, 95 miljoen euro)
Hoe moet je Antony's debuutseizoen bij Manchester United beoordelen? Aan de ene kant lijkt de vleugelaanvaller zich met acht goals en drie assists redelijk te hebben aangepast aan het Engelse voetbal, maar aan de andere kant heeft hij zijn torenhoge prijskaartje nog lang niet kunnen waarmaken. De Braziliaan laat zijn talent slechts bij vlagen zien en worstelt om constant een hoog niveau te halen. Na een voortvarende start volgde een lange doelpuntendroogte. Zowel Antony zelf als United had ongetwijfeld een beter rendement verwacht dan slechts twee assists in competitieverband.

Antony kon de hoge verwachtingen bij United in zijn debuutseizoen niet waarmaken.

4. Mykhailo Mudryk (Chelsea, 100 miljoen euro)
Chelsea wist Arsenal in januari af te troeven met de komst van Mykhailo Mudryk. Zijn indrukwekkende prestaties in de Champions League namens Shakhtar Donetsk zorgden ervoor dat the Blues bereid waren om maar liefst 100 miljoen euro voor de rappe vleugelaanvaller op tafel te leggen. Sinds zijn komst naar Engeland is Mudryk er vooralsnog niet in geslaagd om zijn torenhoge transfersom te rechtvaardigen. Ook de Oekraïner lukte het niet om zich in een zwalkend elftal te onderscheiden. In zijn eerste halve seizoen voor Chelsea kwam hij tot zeventien officiële duels, waarin hij slechts twee assists liet noteren.

3. Kalvin Phillips (Manchester City, 49 miljoen euro)
Het was een vreemd en zwaar teleurstellend seizoen voor Kalvin Phillips. De controlerende middenvelder maakte afgelopen zomer een toptransfer naar Manchester City, maar wist het vertrouwen van zijn manager Josep Guardiola nooit te winnen. De Spanjaard onthulde eind december dat zijn pupil met overgewicht was teruggekeerd van het WK in Qatar, terwijl Philipps door een schouderblessure zich aan het begin van het seizoen niet kon bewijzen. De Engels international stond in mei, toen de landstitel al lang en breed binnen was, pas voor het eerst in competitieverband bij City in de basis. Ondanks dat Phillips in zijn debuutseizoen niet verder kwam dan 595 speelminuten, denkt hij nog niet na over een vertrek uit het Etihad Stadium.

2. Marc Cucurella (Chelsea, 65,30 miljoen euro )
Als vleugelverdediger was het altijd moeilijk voor Marc Cucurella om zijn enorme prijskaartje waar te maken toen hij Brighton afgelopen zomer verruilde voor Chelsea. De Spanjaard wist nauwelijks te imponeren in het shirt van the Blues, waardoor zijn enorme transfersom veelvuldig wordt aangehaald. Hoewel hij geen opvallende individuele fouten heeft gemaakt, zijn Cucurella's verdedigende positionering en fysiek het afgelopen seizoen in twijfel getrokken. De verdediger maakte bij Brighton indruk als wingback, maar van zijn aanvallende dreiging zagen de supporters op Stamford Bridge weinig terug.

1. Richarlison (Tottenham Hotspur, 58 miljoen euro)
Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat iedereen enthousiast was over de zomerse transferwindow van Tottenham Hotspur. Met Antonio Conte aan het roer werden the Spurs in de zomer van 2022 als outsider voor de titel gezien nadat de selectie versterkt werd met Bissouma, Cristian Romero en Richarlison. De realiteit bleek echter dat de club zwaar zou tegenvallen in de Premier League met een achtste plaats als eindrangschikking. Richarlison is de personificatie van een bedroevend en chaotisch seizoen geweest. De Braziliaan werd groots binnengehaald als één na duurste speler in de clubgeschiedenis van Tottenham. Hij kwam desondanks niet verder dan één schamel doelpunt in de Premier League en slaagde er ook niet in om een basisplaats te veroveren in het Tottenham Hotspur Stadium.

Voor Richarlison liep zijn eerste seizoen bij Tottenham uit op een deceptie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Antony en Coutinho hier bijvoorbeeld toch minder goed tussen passen wanneer je het vergelijkt met die spits van Leeds en Mudryuk.. Die hebben echt niets klaargespeeld terwijl dat voor Antony en Coutinho toch minder geldt

13 juni 2023 om 17:11

Nou antony had wat mijn betreft nog wel hoger op het lijstje gemogen. Kost 95miljoen, speelde bijna alles en heeft amper wat gepresteerd.

14 juni 2023 om 09:31

Ik denk dat Mudryk de absolute nummer 1 mag zijn met zijn 100 miljoen. Antony complementeert de top 3 ook in mijn ogen.

13 juni 2023 om 18:06

Anthony is voor mij toch duidelijk de nummer 1 als je kijkt naar de prijs, verwachtingen en het feit dat hij een heel seizoen heeft gehad zonder een noemenswaardige blessure (dacht ik?). Mudryk is pas in het midden van het seizoen toegekomen, hij deed het ook zeer zwak maar hij heeft nog iets meer een excuus...

13 juni 2023 om 18:08

Antony is een van de grootste miskopen ooit. Die past heel goed in dit rijtje en had nog hoger moeten staan.

13 juni 2023 om 18:14

Eens! Schandalig dat ETH MU gepusht heeft om 95 miljoen voor hem te betalen.,

13 juni 2023 om 19:03

Hahahaha grootste miskopen ooit? Dan snap je echt weinig van het spelletje, door een 22-jarige in zijn debuutseizoen in de PL al zo te benoemen. Hahaha.

13 juni 2023 om 19:47

Ik ben ook een united fan maar je kan niet zeggen dat Antony geen miskoop is. Komt nooit zijn man voor bij, zorgt voor weinig gevaar, gaat snel liggen en rendeert heel matig. De laatste paar wedstrijden speelde die beter maar wat jij zegt dat het geen miskoop is dat is natuurlijk onzin. Als hij 50 mil kosten was zijn rendement prima geweest maar voor 100 mil moet hij veel meer brengen

13 juni 2023 om 19:56

Weet niet of je hem wel eens bij Ajax hebt zien spelen maar Antony heeft nooit aangetoond top PL aan te kunnen. Dit was, zeker voor dit gigantische bedrag, al een miskoop voordat hij een wedstrijd voor United gespeeld had.

14 juni 2023 om 09:53

Het wordt verbloemt door het succesvolle seizoen van ETH. Toch zijn aankoop. Maar als ETH het slecht had gedaan, was die een nog veel grotere miskoop

13 juni 2023 om 19:19

Coutinho was 20m en Antony 95m. Coutinho heeft ook amper bij de selectie gezeten dus kan idd gezien worden als een grotere miskoop. Antony heeft nog wel iets bijgedragen alleen het bedrag is idioot..

Mudryuk is voor mij toch wel de ergste, niet 1 goal

13 juni 2023 om 18:13

Ik ga toch voor richarlison. Mudryk kwam pas halverwege het seizoen. En de 2 maanden voor zijn komst heeft hij niks gedaan omdat shaktar al klaar was met het seizoen. Terwijl Richarlison de competitie al kende en gewoon een pre-season heeft gehad.

Waar is Wout Weghorst gebleven? Verder vind ik het wel grappig dat er 5 spelers van Chelsea in staan. Geeft aan wat voor topbeleid er gevoerd wordt bij die club. Gewoon komende zomer nog 600 miljoen er tegen aan gooien en je hebt in de winter misschien wel 6 of 7 spelers in dit lijstje staan.

13 juni 2023 om 18:15

Weghorst is geen aankoop…

13 juni 2023 om 18:15

Weghorst is in principe geen aankoop geweest. Anders had Felix er van mij ook in gemogen.

13 juni 2023 om 18:34

Tja, zijn aanwinsten alleen aankopen? Das de vraag, maar oké, ik geef jou en Woezel het voordeel van de twijfel

mooi lijstje, stuk voor stuk kansloze aankopen gebleken.

dat zo'n koulibaly totaal niet uit de verf komt vond ik wel verassend. was ijzersterk afgelopen jaren bij napoli.

13 juni 2023 om 18:10

Koulibaly vind ik ook een grote verrassing, die heeft ook wel is een zwakker seizoen gehad bij Napoli maar in het overgrote gedeelte daar was hij 1 van de beste in Europa. Bij al de andere namen, die ik op voorhand kende, had je wel het gevoel dat het dure gokken waren die de clubs namen. Alleen Phillips verbaast mij ook enigszins, al is het bij hem vooral dat hij geblesseerd toekwam en daarna de concurrentie van Gundogan en Rodri niet kon winnen, wat geen schande is.

13 juni 2023 om 18:48

Phillips verbaast mij dan weer totaal niet. Kon het bij z'n nationale team al niet echt zien toen men met hem wegliep.

13 juni 2023 om 19:42

Dat heb je beter gezien dan ik, op het EK vond ik die geweldig en ook bij Leeds (zowel tijdens hun promotie seizoen als hun 1e seizoen in de PL) vond ik hem goed onder Bielsa. Enige minpunt is dat hij als middenvelder misschien minder bij City past omdat hij soms wat teveel tijd nodig heeft aan de bal.

14 juni 2023 om 09:55

Hoe was Phillips 'geweldig' op het EK? Wat heeft ie laten zien in die ongekend eenvoudige loting voor Engeland waarbij ze de meeste wedstrijden in eigen land speelden? Vijf verdedigers èn nog een controleur naast hem (Rice). Hij holde een beetje op en neer. Een box-to-box met wat energie. Die worden al snel te veel opgehemeld in Engeland. Ik zag ook niet waar ie moest inpassen bij City. Is op elk individueel punt niet goed genoeg.

14 juni 2023 om 10:37

Dat ze een makkelijke loting hadden in eigen land wilt toch niet zeggen dat hij geen goed EK kon spelen? Hij was nog steeds 1 van de belangrijkste spelers aan de kant van Engeland, misschien wel de beste vond ik. Het kan aan mij liggen, maar ik zie wel graag een box-to-box die zijn loopvermogen combineert met duelkracht en een goeie pass en dat liet hij zien op het EK. Ook bij Leeds liet hij dat in die periode zien, daarom zag ik hem wel slagen bij de juiste "topclub", maar niet bij City.

14 juni 2023 om 11:01

Misschien is het een gevalletje Milner - die kon bij City ook jarenlang niet aanhaken bij het niveau, maar uiteindelijk bij Liverpool wel.

Tsja. En in mijn ogen kan Vieira er ook wel bij van Arsenal, als ik dan zo kritisch kan zijn op mijn eigen clubje.
Heeft amper tot niet mogen spelen en als hij speelde was het niet heel vaak overtuigend.

Richarlison, Mudryk en Cucurella vind ik wel met uitstek de meest baggere aankopen. Koulibaly mwah, maar hij kan beter. Antony is ook overpriced natuurlijk, maar hij heeft wel nog zo nu en dan een doelpuntje meegepikt. Al mag hij absoluut ook in de top 5 ja!

Zo'n Onuachu vind ik dan jammer. Die deed het uitstekend in België en wordt als halve noodoplossing gehaald bij een degradatiekandidaat. Tsja, logisch dat hij met dat spel van Soton niet tot scoren komt?

Phillips past er overigens ook uitstekend tussen. Vind ik oprecht één van de meest overschatte spelers in de hele BPL, na Richarlison misschien zelfs wel? Lijkt wel een beetje de Blind van Engeland. Wordt volgens mij ook nog met enige regelmaat opgeroepen...

Dat we meer van Antony hebben verwacht staat vast, maar hem op plek 5 neerzetten is echt lachwekkend. Op je 22e in je debuutseizoen bij een United spelen wat zeker de eerste maanden een wespennest was, is niet gemakkelijk. Maar dit is wel makkelijk scoren van VZ, helemaal door hem in de foto te gebruiken...

13 juni 2023 om 22:53

Als we dat soort argumenten gaan gebruiken is Mudryk gezien door een blauwe bril ook te verdedigen

14 juni 2023 om 08:34

Maar wat moet je dan denken van Mudryk? Die komt in de winter, heeft 2 maanden niet gespeeld en komt in de grootste rotzooi club van het moment. Dan kan hij er toch niet veel aan doen?

Bij united kreeg Antony kans op kans en speelde die bijna vast basis. Dan kun je hem toch best goed beoordelen in tegenstelling tot Mudryk?

14 juni 2023 om 09:13

Het is voor al deze spelers hun debuutseizoen, dat is het hele idee achter dit lijstje

14 juni 2023 om 09:15

Deze vlieger zou opgaan als Antony voor max 40 miljoen was gehaald. Hij is een van de duurste aankopen aller tijden. Daar kan die jongen niks aan doen, maar als je vergelijkbare cijfers neerzet als Sinisterra, Carlos Vinicius en Summerville dan krijg je het terecht te horen.

14 juni 2023 om 09:56

Antony kwam voor 95 miljoen. Acht goals is dan gewoon niet goed genoeg. Als Martial acht keer scoort in een seizoen is het dramatisch.

14 juni 2023 om 15:39

Toen hij gehaald werd en we overal zijn foto voorbij zagen komen op de homepage moesten we er niet over zeuren, maar nu wel? Gewoon een miskoop, zal volgend seizoen echt niet opeens veel beter spelen. Sommige dingen kan je verbeteren, maar Antony gaat niet opeens wel iemand uit kunnen spelen of beter inzicht verkrijgen.

Ai ai ai chelsea de hofleverancier van zo veel flop aankopen😄

Voor mij is Koulibaly de grootste miskoop van het seizoen. Die man staat al sinds 2016 bij Chelsea op het lijstje, ik heb hem zelf jarenlang bij Napoli zien spelen en daar was hij fantastisch! Deze transfer stond in de sterren geschreven en ik denk ook oprecht dat hij onder Tuchel een geweldige speler voor Chelsea zou zijn geworden maar helaas werd hij weggestuurd en vervangen door Potter..

14 juni 2023 om 10:59

Ik moet zeggen, ik had het van een hoop spelers in dit rijtje niet verwacht, maar bij Koulibaly had ik vooraf wel mijn twijfels - er moest toch een reden zijn dat geen enkele topclub al die jaren serieus is geweest.

Antony gewoon 10 goals en 8 asissts

13 juni 2023 om 22:54

Iedere 300 minuten een keer direct betrokken geweest bij een goal in de Premier League lijken mij niet echt goede statistieken voor iemand die bijna honderd miljoen heeft gekost… 25 wedstrijden, 4 goals en 2 assists, vrij karig voor een aanvaller die in de top speelt van de Premier League.

14 juni 2023 om 00:51

4 goals 2 assist in 25 wedstrijden dat zou Lang ook kunnen, eerlijk, terwijl die ook zwaar te kort komt, moet je nagaan

14 juni 2023 om 09:29

Hoe kom je daar nou weer bij? 8 goals en 3 assists bij Man U, waarvan in de PL maar 4/2 G/A terwijl hij alles heeft gespeeld. Voor de rest is hij op andere metrics als passes in the final third, succesvolle dribbels, decisive passes ronduit een drama. United fans ergeren zich steen en been aan hem.

14 juni 2023 om 09:49

10 goals in Fifa?

Richarlison was bij Everton vaak een soort Goofy, zelden een geniaal.
Een wereldgoal op een WK maken dat geeft clubs toch vaak net dat extra zetje wanneer de hype er is om hem toch maar te kopen.
Wat een afgang, wat een verschrikkelijke scouting daar! Danjuma z'n carrière stelt op het moment overigens ook niets voor

13 juni 2023 om 20:18

Hij speelde al bij Spurs tijdens dat WK dus dat had er weinig mee te maken..

Slecht dit hoor VZ, de goals en assists van Antony blind overgenomen van waarschijnlijk Transfermarkt, zonder even te checken dat 2 goals en 2 assists afkomstig zijn uit de laatste drie wedstrijden die hij voor Ajax speelde. Daarmee staan Antony zijn cijfers bij Man Utd dus op 8 goals en 3 assists in 44 wedstrijden, wat natuurlijk enorm slecht is voor een speler met dat prijskaartje. Maar ja, Ten Hag moest hem ten koste van alles hebben hé.

Madueke draait ook niet echt lekker.

13 juni 2023 om 23:17

Die zal ook niet heel ver buiten deze 15 geëindigd zijn. Is alleen niet als vrijwel iedere speler in deze lijst gehaald als absolute versterking. Madueke krijgt nog wel wat meer tijd. Ook de concurrentie was niet mals bij Chelsea na de winterstop.

14 juni 2023 om 12:17

Die heeft in ieder geval nog gescoord in de PL. Is daarmee zo ongeveer de beste aankoop van Chelsea dit seizoen.

Grootste flops zijn denk ik Antony en Nunez. Allebei peperdure aankopen (nunez zelfs een clubrecord!) die een zodanig slecht debuutseizoen draaiden dat ze inmiddels niet meer basisspeler zijn.

Hoewel, Sterling is ook wel een goede- dit is zijn slechtste seizoen ooit, en dat voor een speler op in zijn topjaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren