Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt: ‘Neres laat het vandaag weer zien, nota bene met zijn rechterbeen’

Laatste update:

Ajax speelde woensdagavond in eigen huis gelijk tegen het Italiaanse Juventus in de Champions League (1-1). Op slag van rust kwamen de Italianen op voorsprong door een doelpunt van Cristiano Ronaldo die de Ajax-verdediging te snel af was. Het zou het enige schot op doel blijven van de bezoekers. Direct na rust stelden de Amsterdammers orde op zaken door een treffer van David Neres. Aanvoerder Matthijs de Ligt, die een acht kreeg voor zijn optreden van Voetbalzone, verscheen na afloop van het duel voor de camera bij verslaggever Justus Dingemanse.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Wie moet Nicolás Tagliafico in Turijn vervangen op de linksbackpositie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 april 2019 om 00:07

Jep. Niet gaan tornen aan het centrum. Dit is ingespeeld. Anders krijg je Veltman centraal en daar heb ik nog niet zo veel vertrouwen in. Dit team zo weinig mogelijk wijzigen.

11 april 2019 om 00:22

Dat dacht ik ook gelijk, Veltman speelde een prima wedstrijd in mijn optiek. Het centrum lekker laten staan zoals het staat. Wat ben ik trots op Ajax. Neres, wat een geweldenaar.

Ik zou met Nous op linksback spelen. De andere 3 verdedigers van vandaag zo laten staan. Magallan heeft (nog) geen ritme en Sinkgraven op LB slaat werkelijk nergens op tegen Juve.

11 april 2019 om 00:19

Is Sinkgraven uberhaupt fit?

11 april 2019 om 00:29

Ja, zat vandaag ook bij de selectie en is tegen Willem II ook een paar minuten ingevallen.

11 april 2019 om 17:22

Sander helemaal eens! Topfit had ik met klem afgeraden, om Sinkgraven linksback te zetten. Verdedigend veel te zwak voor, net als Mazraoui.

In de warming-up mislukte dit ongeveer 3 of 4x bij Neres. Zijn schot met rechts liet ook tijdens het afwerken te wensen over. En dan uitgerekend nu zo scoren, wat een moment, wat een speler.

Schitterende wedstrijd van Ajax. Wat een voetbal laten ze zien met de Ligt, Frenkie en Tadic voorop. Ze kwamen trouwens wel goed weg bij die vrije trap, er zijn scheidsrechters die een penalty geven voor zulke overtredingen

11 april 2019 om 00:18

Vandaag gingen zeker de tweede helft toch echt vooral Nico, Neres en Donny ‘voorop’ in het aanjagen op de helft van Juve.
Neemt zeker niet weg dat de Ligt, de Jong en Tadic onmisbaar zijn.

Ik twijfel: Blind is vaste linksback van Oranje, dus die kan dat. Dan kan Mazraoui op rechtsback zetten en het centrum vormen met De Ligt en Veltman.

Of het team zoveel mogelijk laten staan zoals het staat en Maz op linksback.

Ik heb een zwak voor Sinkgraven, maar zou het nu toch echt niet aandurven met hem. En Magallan heeft het ook nog niet laten zien.

11 april 2019 om 01:08

Dat kan alleen als de Ligt in topvorm steekt en zijn passing met links spatzuiver is. Hij heeft een goed linker been maar betwijfel of hij ermee in de opbouw op dit niveau mee weg komt. Blind zal hoger moeten staan dan normaal, opbouw op links zal dan via Frenkie en de Ligt moeten wat alleen werkt als de zuiverheid er is. Zie liever Mazraoui op linksback spelen met een linkspoot en rechtspoot (dus Blind en De Ligt) als je wilt gaan voetballen. Als je op voorsprong zou komen kan je dat best overwegen, om te beginnen zou ik dat niet doen.

Neres is echt een fantastische speler. Die jongen kan een man uitspelen in de kleine ruimte en verder kan die ook nog eens heel hard rennen. Als die jongen aan een sprint begint houden weinigen hem nog bij. Lijkt wel of we een gefuseerde speler tussen Kluivert en Younes hebben lopen nu aan de linkerkant.

Neres is echt helemaal los. Gewoon niet te houden die gast. Maar ook Frenky bizar goed. Tadic goed en Donny heel goed.

@passionforpink Helemaal eens met jouw achterhoede: Mouz terug op rechts, Blind op linksachter en Veltman naast De Ligt in het centrum. Dat moet m worden.

Benieuwd waar Neres zijn plafond ligt. Als je hem in de Champions League ziet spelen krijg je wel de indruk dat hij bij de Europese top terecht kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren