Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt kan niet wachten: 'Het is mooi om tegen zo'n spits te spelen'

Laatste update:

Ajax werd donderdag bij de loting voor de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Bayern München, Benfica en AEK Athene. Matthijs de Ligt is niet ontevreden over de loting. “Het is een moeilijke, maar geen onmogelijke groep. Een poule met mogelijkheden”, zo verzekert de verdediger annex aanvoerder op de clubsite van Ajax.

“Bayern hoort bij de vijf beste ploegen ter wereld”, erkent De Ligt. ''Ook Benfica en AEK Athene zijn moeilijke tegenstanders, maar we hebben zeker een kans. Hopelijk kunnen we in de poule laten zien waartoe we in staan zijn. Ik denk dat we zeker een kans hebben om door te gaan in de CL. Ajax moet ook altijd gaan voor overwintering, vind ik.”

De Ligt waarschuwt voor de duels met Benfica vooral voor 'de Portugese mentaliteit' en kijkt uit naar de sfeer in Griekenland. “We zullen zeker rekening moeten houden met de Griekse voetbalsfeer. Ik heb het eerder bij PAOK Saloniki meegemaakt.” De ontmoetingen met Bayern zijn voor De Ligt duels om naar uit te kijken. Vooral vanwege de aanwezigheid van een spits als Robert Lewandowski.

“Iedereen weet wel over welk kaliber speler je het dan hebt. Het wordt lastig, maar mooi om tegen zo’n spits te spelen. Gewoon een mooi nieuw meetmoment eigenlijk.” De Ligt hoopt dat de sfeer in de thuisduels net zo zal zijn als in de ontmoetingen met Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev, “Hopelijk kunnen we in de komende thuisduels rekenen op eenzelfde sfeer.”

Hoeveel punten pakt Ajax tegen Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een mooie kans voor De Ligt om te laten zien of hij al klaar is om stappen te maken en wat hij nou echt waard is.

30 augustus 2018 om 22:42

Precies denk erom dat er dan een flink aantal scouts op de tribune zullen zitten. Hier kan hij laten zien dat hij de interesse van Barcelona waard is.

30 augustus 2018 om 22:53

Mocht hij het in de CL goed doen , met name tegen Bayern , dan zie ik Bayern De Ligt kopen in de zomer.
Boateng die weg wilt , Hummels die op leeftijd raakt , bovendien vind ik ze allebei niet helemaal top meer.
Lekker een duo vormen met Sule.

30 augustus 2018 om 23:05

Hij is zeker al klaar voor een stap. De vraag is eerder of die al klaar is voor een stap naar topclub. Of beter eerst naar een subtopper kan gaan.

31 augustus 2018 om 10:23

Subtoppers gaan geen 50 miljoen betalen. Of Ajax moet z'n vraagprijs laten zakken. Een topclub als Bayern, Liverpool of Barcelona is dus de enige optie

Natuurlijk is Bayern de favoriet in deze poule maar thuis zou je best een punt kunnen pakken of zelfs stunten met de 3 punten. Het ligt er ook een beetje aan wanneer je Bayern gaat treffen, ben dus wel benieuwd naar het definitieve speelschema. Verder zijn Benfica en AEK ook zeer goede tegenstanders waartegen je echt je hoogste niveau moet halen om van die clubs te winnen. Vooral in de uitwedstrijden kun je rekenen op een geweldige sfeer en natuurlijk een lood zware pot. In ieder geval prachtige affiches die top zijn voor de ontwikkeling van de talenten.

30 augustus 2018 om 22:50

Bayern moet normaal gesproken 1ste worden.. wanneer Ajax van de andere twee ploegen uit niet verliest en thuis de punten kan houden worden ze tweede

30 augustus 2018 om 22:53

Speelschema Ajax thuis Athena uit Bayern thuis Benfica uit Benfica uit Athene thuis Bayern

31 augustus 2018 om 01:56

Wat ik al in een eerder post schreef is dat dit eigenlijk een heel mooi scenario kan zijn.
Laatste wedstrijd thuis tegen Bayern. Ik ga er haast van uit dat Bayern dan al door is. Dus die laatste westrijd met een aantal reserve spelers en spelen ze misschien, a la ter Hart, minder hoog in de concentratie.
Dan zou Ajax een kans hebben om een of misschien wel meerdere punten van Bayern af te snoepen. Dat zou nog weleens belangrijk kunnen worden.

Dit mag natuurlijk niet gezegd worden, maar misschien stiekum een deal met Bayern maken. Mathijs mag dan voor 10M minder dan de hoogste bieder naar Bayern verkassen als Ajax punten nodig heeft tegen die tijd.
Rustig maar voordat ik een herrie over me heen krijg. Het is meer een stille gedachte waar ik ook niet achter zou staan hoor. Liever dat ze het echt verdienen.

30 augustus 2018 om 22:54

Speelschema Ajax:

19 sept: Ajax-AEK Athene
2 okt: Bayern München-Ajax
23 okt: Ajax-Benfica
7 nov: Benfica-Ajax
27 nov: AEK Athene-Ajax
12 dec: Ajax-Bayern München

30 augustus 2018 om 23:24

Schema ziet er vrij gunstig uit. Ik onderschat AEK niet, maar Ajax lijkt me zeker thuis toch beter.

En de laatste wedstrijd tegen een Bayern wat dan waarschijnlijk al geplaatst is. Minimaal een puntje moet dan mogelijk zijn.

30 augustus 2018 om 23:36

Tel daarbij op dat Ajax een uitstekende trackreckord heeft tegen Duitse ploegen in de Arena ben ik best hoopvol gestemd. Ajax heeft thuis nog nooit verloren van een Duitse tegenstander in een thuiswedstrijd sinds ze in de Arena spelen.

31 augustus 2018 om 00:08

Ze verloren van Dortmund met 1-4 thuis ofzo in de CL toen ze met City en real in de poule zaten

31 augustus 2018 om 17:45

En raad eens wie 2 maal scoorde?

30 augustus 2018 om 22:55

Ajax treft Bayern thuis op de laatste wedstrijddag. Ideaal scenario.

30 augustus 2018 om 23:04

Denk het ook. Als Bayern dan al is geplaatst, bestaat de kans dat ze niet het sterkste elftal opstellen.

Het is wel eens anders geweest qua loting voor de CL. We mogen zeker niet ontevrede zijn, maar we moeten wel top presteren elke wedstrijd weer.
Dit is het podium dat Ajax graag wilden , hier moeten ze het laten zien. En ja een goede spits erbij is zeker geen overbodige luxe. Als je momenteel maar een fitte spits heeft , die toch nog wel wat kansen onbenut laat, dan zou een tweede lekker scorende spits welkom zijn. Want op dit niveau treed zeer vaak die oude voetbalwet in werking, als jij je kansen niet maakt dan valt die wel aan de andere kant....

30 augustus 2018 om 23:02

Verwacht niet dat er iets bij komt naar de berichten. Maar Ajax heeft nog een dag.

30 augustus 2018 om 23:15

Jammer dat ze niet al een shortlist hadden met bepaalde spitsen. Dit spitsen probleem speelt al een tijdje.

Kijk hier zo erg naar uit! Ajax heeft een goeie kans, ik voel het.

Eerst maar concentreren op Vitesse lijkt me.

31 augustus 2018 om 07:20

Denk dat Ajax Bayern op een goed moment treft. Natuurlijk is Bayern torenhoog favoriet en aan zijn stand verplicht eerste te worden. Maar toppers als Robben en Ribery raken op leeftijd. Boateng en Hummels die ook niet altijd hun glorie van weleer tonen. Topspelers die weg willen (Lewa en Boateng). Bayern had een geweldige selectie die nog steeds top is natuurlijk. Maar ze zitten wel op zo'n moment dat ze moeten doorselecteren en dat is gunstig voor Ajax want waar je normaal geen kans zou maken, heb je nu een kleine kans om punten te pakken tegen de gedoodverfde poulewinnaar

31 augustus 2018 om 07:23

Bovenstaande bericht was natuurlijk niet bedoeld als reactie op je post. Klopt wel wat je zegt: nu steeds de volle focus op de volgende wedstrijd. Anders doet Ajax het misschien wel goed in Europa maar missen ze de boot in de titelrace

31 augustus 2018 om 07:23

Bovenstaande bericht was natuurlijk niet bedoeld als reactie op je post. Klopt wel wat je zegt: nu steeds de volle focus op de volgende wedstrijd. Anders doet Ajax het misschien wel goed in Europa maar missen ze de boot in de titelrace

De tijdlijn van de loting is zeer gustig. Hopen op een puntje laatste wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren