Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De fans nemen het David niet kwalijk als hij voor Real gaat spelen'

Laatste update:

Een terugkeer van David de Gea in Madrid zal niet goed vallen bij de fans van Atlético, die de doelman vier jaar geleden de overstap zagen maken naar Manchester United. In Engeland groeide De Gea uit tot een van de besten in zijn soort en Real staat volgens lokale media klaar om toe te slaan. Oud-doelman en -coach Abel Resino denkt echter dat het wel mee zal vallen met de haat en nijd bij los Colchoneros.

/

"Ik verwacht niet dat de fans het hem kwalijk nemen als hij voor Real Madrid gaat spelen", zegt hij in gesprek met Marca. "Het is waar dat het vroeger misschien lastiger was geweest. Ik had het in mijn tijd nooit kunnen doen. En ik zie Iker Casillas ook niet naar Barcelona of Atlético gaan, maar het verschil is dat De Gea nu ook weer niet zó lang voor Atleti heeft gespeeld."

"Tegenwoordig is er veel minder binding met clubs", denkt Resino, die tussen 1986 en 1995 voor Atlético Madrid uitkwam, en daar in 2009 kortstondig aan het roer stond als coach. "De Gea maakte onder mij zijn debuut, tegen Real Zaragoza. Iedereen wilde hem destijds uitlenen, omdat hij te weinig aan spelen toe zou komen", onthult hij tot besluit.

David de Gea past bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik neem het hem wel kwalijk.... Manchester United is natuurlijk de aartsrivaal, maar ik zou het toch jammer vinden mocht De Gea de PL verlaten. Hij is een goede keeper. Bovendien zou ik het enorm respectloos vinden, omdat United hem in de slechte tijden ( in het begin) altijd gesteund heeft inclusief de fans. Hij zit nu zo lang te treuzelen om te tekenen, dat ik me afvraag, waar is die jongen nou op aan het wachten?

20 juli 2015 om 11:16

Je bedoeld zeker Atletico Madrid? Wat je verteld over dat Manchester United hem heeft gesteund, daar ben ik het met je over eens...

20 juli 2015 om 11:22

Hijzelf is fan van Chelsea. Hij zegt dus dat hij het toch jammer vind als DDG de aartsvijand (Man. United) verlaat.

20 juli 2015 om 11:52

Aha, ik snap hem... echter, is de aartsrivaal van Manchester United juist Manchester City en Liverpool. En de aartsrivaal van Chelsea is Arsenal, Fulham.
Het zijn echte concurrenten voor de titel, maar misschien dat hij Manchester United ziet als 'aartsrivaal', maar zo zien de Engelse fans het niet.

20 juli 2015 om 11:16

United is de aartsrivaal van Real of hoe bedoel je nou ?

OT:

De Gea moet gewoon bijtekenen, Keylor Navas gaat voor #1

20 juli 2015 om 11:19

Hij heeft Londen in zijn naam staan dus ik denk dat hij een van de Londense clubs als aartsrivaal bedoelt. Al klopt dat natuurlijk ook van geen kant met City en Liverpool.

20 juli 2015 om 11:41

Klopt wel. Ajax is toch ook jullie aartsrivaal?

20 juli 2015 om 11:18

Volgens mij woont zijn vriendin in Madrid. Dat is geloof ik de reden van dit alles.

20 juli 2015 om 11:51

United en Chelsea aartsrivalen ? Heb ik iets gemist? Of is dit een gevalletje van een rivaliteit wat van een kant komt?

20 juli 2015 om 12:04

Gevalletje rivaliteit wat van 1 kant komt? Arrogantie ten top!

Vanaf 2005 zijn ze zeker aartsrivalen, maar je moet zeker net als Liverpool (die nu niks voorstelt) in de periode 1970-tot 1990 concurreren met United? Dan niet joh, Chelsea zal de komende jaren hoogstwaarschijnlijk boven United komen te staan.

20 juli 2015 om 12:13

Grappig dat jij bepaalt welke clubs aartsrivalen zijn, haha... De geschiedenis schetst wat anders en het gaat erom wat de echte fans vinden??
Fulham is ook een aartsrivaal van Chelsea, maar is het dat nu ook niet zo, aangezien Fulham geen betekenis meer speelt?
Zoek de term aartsrivaal eventjes op....?

20 juli 2015 om 12:16

Totaal geen aartsrivalen. Concurrenten dat zeker maar haat naar Chelsea zoals die naar Liverpool, City en Leeds is? Nog in geen miljoen jaar is er een rivaliteit tussen de 2.

20 juli 2015 om 12:57

Je maakt hier zelf een foutje in de terminologie. Chelsea is zeker een concurrent maar deze 2 clubs zijn zeker geen aartsrivalen.

de Gea past zeker bij Real Madrid, maar ik begrijp nooit dat 'gedoe' van sommige fans als spelers naar de concurrent over willen stappen. Het ligt gevoelig etc., maar het blijft toch alleen maar voetbal, een spel. Er zijn ergere dingen in de wereld...
Wat is jullie gedachte hierover?

20 juli 2015 om 11:49

Nouja ik koester geen wrok richting de Gea maar ik denk dat hij de komende 3 jaar met real weinig prijzen zal pakken... dan zou ik eerder naar een club als Barcelona, Juventus of Man City gaan

20 juli 2015 om 11:56

@youmeatleti, Off: Wat denk jij van dit seizoen van jou club? Ik verwacht van Jackson Martinez wel veel.
On: Ik denk ook dat Real het lastig gaat krijgen met de strubbelingen binnen het team. Ramos, Ronaldo ontevreden, Bale die vaak wordt bekritiseerd, Casillas weg.

20 juli 2015 om 13:03

Als Real blessures vrij blijft winnen ze de landstitel sowieso en de Champions League halve finale halen ze 100 % dat is ze al 6 jaar achter elkaar gelukt dus als ze door bikkelen kunnen ze de finale halen.
En Real heeft nog nooit een finale verloren dus die winnen ze dan ook.

20 juli 2015 om 13:24

Glazen bol??

20 juli 2015 om 13:36

Ik heb die van youmeatleti! Geleend.
Vind hij vast niet erg.

20 juli 2015 om 22:35

Denk dat we wel lang mee kunnen doen. De transfer van Arda was een lachertje... daar hebben we niet eens aan kwaliteit in geleverd. Filipe Luis is wat er dit seizoen het meest ontbrak... Martinez zal wel 16 a 17 doelpunten maken maar verwacht van hem nog geen vuurwerk in zijn eerste jaar Atleti.

Met Savic en Gimeznez denk ik dat we een goed centrum hebben al maakt gimenez nog wel eens een foutje en geeft hij wel eens een trapje na dus daar zal die nog wat volwassener in moeten worden. Ik vind hem wel veel gevaarlijker bij Corners dan Miranda altijd was.

Kortom, ik denk dat we lang mee kunnen doen maar het zal uiteindelijk aan de Chemie tussen Martinez en Griezmann liggen en of oblak het hele seizoen constant kan keepen.

Als hij niet wil bijtekenen en als niemand de juiste prijs biedt voor De Gea dan gewoon op de reservebank zetten.

20 juli 2015 om 13:05

Of je gaat er gewoon op een normale zakelijke en realistische manier mee om en gaat dit jaar vlammen met de Gea. Sportief gezien de juiste keuze en zakelijk gezien kan United het lijden om de Gea transfervrij te laten gaan.

Een club als United zal normaal gesproken zelden tot nooit te maken hebben met spelers die hun aflopende contracten niet willen verlengen omdat ze van club willen verkassen. Momenteel heb je Bayern, Barca en Real als clubs van gelijkwaardig formaat en die in principe altijd om de prijzen strijden.

Je hebt tevens de kans dat United komend seizoen weer volop mee gaat doen om alle prijzen. Wellicht brengt dat de Gea wel op andere gedachten en tekent hij gewoon bij.

We moeten het momenteel allemaal met geruchten doen. Zowel de Gea als United hebben zich nooit uitgesproken over de stand van zaken.

Feiten zijn dat Real al een andere keeper heeft aangetrokken en Navas nr 1 heeft gegeven. Plus dat de Gea gewoon mee op tour is en hij er op de foto's die beschikbaar zijn allesbehalve ongelukkig uit ziet.

Ik vind het respectloos naar United toe dat De Gea deze spelletjes speelt en United aan het lijntje houdt. De club die je grootgemaakt heeft en vanaf je aankomst het volste vertrouwen in je hadden. Ik had eerlijk gezegd gewoon verwacht dat hij z'n contract zou verlengen, maar ik hou daar nog een beetje hoop op, al melden betrouwbare bronnen als Sky en de BBC anders..

20 juli 2015 om 12:07

Hij gaat United gewoon transfervrij verlaten na dit seizoen. ik denk dat United daar vrede mee heeft anders hadden ze hem deze transfer periode al verkocht aan Real. Tenslotte maken ze ook nauwelijks verlies op De Gea (voor PL begrippen) als je kijkt naar zijn bijdrage.

Laat deze man voor zichzelf praten hoor.. Vind het altijd zo makkelijke om als buitenstaander voor de fans te spreken.. Een deel zal het hem kwalijk nemen en een deel niet, zo makkelijk is het.
Snap wel dat hij uit het koude natte Manchester weg wilt en terug naar Madrid (qua klimaat), vind het alleen opmerkelijk dat hij niet verlengt en inziet dat Man U in hem een stabiele factor ziet voor de komende 10 jaar en hem het vertrouwen daarin geeft en heeft gegeven de afgelopen seizoenen.

De fans die wel klagen moeten vind ik echter niet moeilijk doen, het was ten eerste een keeper die wel uit de jeugd kwam, maar dan doen zo veel spelers. Ten tweede hij heeft 2 seizoenen gekeept bij de eerste ploeg maar is geen legende of wat dan ook van de club. De successen zijn bovendien met Courtois gepakt.

Zou het heel jammer vinden. Heeft zich afgelopen seizoen geweldig ontwikkeld en zou echt uit kunnen groeien tot een icoon van United. Maar als Real zijn droomclub is, dan zou het wel begrijpelijk zijn als hij daarheen gaat.

Snap z'n laatste zin niet helemaal; Hoe kon Atleti de Gea uitlenen, als deze nooit daadwerkelijk eigendom van hen was?

20 juli 2015 om 13:12

De Gea is vanuit de jeugd doorgebroken daar. Hij stond dus zeker wel onder contract bij Atletico.

Het zal wel meevallen want diezelfde Atletico supporters weten ook dat De Gea hen de komende tien jaar successen kan bezorgen bij de nationale ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren