Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De druk op Vermeer is tot op onmenselijke hoogte opgevoerd'

Laatste update:

Jasper Cillessen staat woensdagavond onder de lat bij Ajax tegen FC Volendam, maar de grote vraag is wie er zaterdagavond zal keepen tegen Go Ahead Eagles. Houdt Frank de Boer vast aan Kenneth Vermeer, of neemt Cillessen de basisplaats van de blunderende doelman over? Volgens diverse media en veel kritische supporters is het na een reeks fouten van Vermeer tijd voor een keeperswissel, maar De Boer heeft gezegd zich niets van die meningen aan te trekken.

/

De coach zal samen met zijn technische staf een beslissing nemen en stelde dat hij niets heeft aan de meningen van de buitenwacht. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht is blij met de manier van denken van De Boer, maar is kritisch op de Ajax-directie en Alfons Groenendijk, coach van Jong Ajax. Laatstgenoemde stak onlangs nog de loftrompet over Cillessen, nadat deze goed had gekeept in de Jupiler League.

"Laat duidelijk zijn dat Kenneth de ballen zelf heeft los gelaten", zegt Haatrecht, de zaakwaarnemer van Vermeer, in De Telegraaf. "Maar de directie en Groenendijk hebben de druk op hem tot onmenselijke hoogte opgevoerd. Ik heb wel respect voor Frank de Boer, hoe hij de door vele meningen bemoeilijkte keeperskwestie tot dusver heeft gemanaged."

'De druk op Vermeer is tot op onmenselijke hoogte opgevoerd'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat kan de directie er nou weer aan doen? Kenneth moet gewoon punten pakken voor Ajax zoals vorig seizoen. Hij kan het namelijk wel. Dit seizoen heeft hij al iets van 10 goals tegen gekregen door ballen los te laten, belachelijk.

25 september 2013 om 07:14

zoals hij zegt, dat ze in het openbaar cillissen ze ophemelen en zo de druk op vermeer zetten, is dit dan niet zo of wanneer er bij jou in het werk mensen zijn die jou in een slecht daglicht zetten, heb jij dan geen druk op je staan om te presteren.
Ik heb veel respect voor de boer, ie lost het op een goede manier op, een man naar mijn hart.
Zeker blundert vermeer zelf, zoals die man ook zegt, maar van buitenaf moeten we eigenlijk de boer en staf het laten oplossen en hopen dat het voor vermeer de rust bij hem terug keert, tenslotte zijn we ook met hem 3x kampioen geworden en ok toen blunderde hij op zijn tijd.

25 september 2013 om 10:08

@ Snarf666

- Barcelona
Tegen Barcelona was hij zeker (mede) betrokken bij 3 van de 4 doelpunten. De eerste goal met vrije trap van Messi is in de hoek van de keeper op halve hoogte. Die bal moet gewoon voor de keeper zijn. Wanneer een spits hem over de muur in de kruising legt kan je er niets aan doen. Maar een halfhoge bal in de hoek van de keeper mag er in principe nooit in. Bij het 3e doelpunt liep Vermeer te grabbelen. En bij het 4e doelpunt wil hij om (voor mij) onbegrijpelijke redenen het spel heel snel hervatten waardoor het fout gaat.

- Psv
Ondanks dat PSV veel beter was en waarschijnlijk toch wel zou winnen. Is Vermeer wel gewoon persoonlijk verantwoordelijk voor de 1-0 en daarmee het dode punt waar PSV overheen geholpen word.

- Zwolle
Vermeer grabbelt en heeft geluk dat de aanvaller (onterecht) word teruggefloten voor buitenspel. Anders sta je met 1-0 achter en dan moet je het nog maar weer recht zien te krijgen.

- Az
In de laatste minuut ballen niet klemvast hebben en een tegengoal incasseren waardoor je 2 punten verspeelt.

Moet ik nog meer voorbeelden geven? En bedenk er vooral bij dat Cillessen in Jong Ajax in de jupiler league wekelijks fantastisch aan het keepen is. Hoog, laag, links rechts, kruising of niet. Cillessen pakt daar ongelofelijk veel ballen.

25 september 2013 om 13:09

Dat zijn smoesjes vriend! Verdediging is niet sterk maar Vermeer laat simpele ballen door!!!! Dan kan je een betere verdediging neerzetten maar als hij dat soort balletjes los laat dan heeft niks nog zin. Cillessen erin!! Staan mensen er niet bij stil dat ook de keeper de verdediging moet helpen. Als je zo'n clown achter je hebt staan die meer onrust dan rust veroorzaakt dan zou ik liever cillessen hebben die wel die rust heeft. Die zal z'n ballen ook wel doorlaten maar Vermeer maakt er nu een potje van.

25 september 2013 om 09:10

Voetbalzone post maar weer een half bericht. In de Telegraaf van vandaag geeft Haatrecht aan dat Vermeer zich fijn voelt bij Ajax en deze zomer ze contract wilde verlengen. Ajax heeft hierop niet gereageerd. Dit wekt de indruk dat ze niet verder met hem willen en liever gaan kiezen voor Cillissen. Dit is wat Haatrecht de clubleiding verwijt.

25 september 2013 om 09:20

Dat komt over een uur in bericht 2 natuurlijk. Mogelijk gooien ze er gewoon nog ff een derde bericht tegenaan!

On: Ja ik kan wel in zijn verwijt komen, maar kan de directie en Groenendijk ook geen ongelijk geven. Feit is dat Kenneth op dit moment niet laat zien en daar mag hij best op afgerekend worden. Het is echter alleen Fdb, en alleen aan hem!!!, om dat te doen!!

25 september 2013 om 09:46

Dus als cillissen het op een moment niet laat zien moet mag hij daar ook op afgerekend worden? Op de bank belanden? Hoeveel tijd heeft stekelburg gekregen toen hij bij ajax was? Die maakte ook fouten.. hoe veel tijd krijgt vermeer ? Dit wordt pas zn derde volle jaar en men wilt u nu al weg hebben waar gaat het nog over. Dat jullie cillissen in het doel willen hebben oke maar dat jullie vermeer zo kapot maken overal vind ik niet kunnen sorry.

25 september 2013 om 09:16

Volgens mij ging dat om het feit dat Vermeer had aangegeven dat hij graag zijn contract wil verlengen, maar dat de directie nog niets van zich heeft laten horen. Daarnaast had hij een club voor Vermeer die zocht naar een keeper voor maximaal 2 miljoen. Overmars wilde 4 miljoen voor hem hebben. Echt een tranentrekker vanochtend in de Telegraaf! Typisch lulverhaal van een zaakwaarnemertje die zijn geld wil zekerstellen. Ajax mag niet zeggen dat Cillisen goed keept, want daar word Kenneth onzeker van. Ga dan maar weer lekker bij Willem 2 keepen als je die spanning al niet aan kan zou ik zeggen.. Hiernaast moet je niet vergeten dat deze discussie ontstaat omdat Kenneth gewoon extreem slecht keept.

25 september 2013 om 09:52

Jij praat totale onzin. Jij doet net alsof jij bij die bespreking was.. met je typisch een lulverhaal van de zaakwaarnemertje die zijn geld wilt veiligstellen. Als ajax niks van zich heeft laten horen dan klopt het toch niet wat jij zegt. Dan denk ik dat het zaakwaarnemertje toch gelijk heeft als je niks van je laat horen ala ajax zijnde en je wilde hem weg hebben waarom 4milj wille als je em voor 2 kan weg doen pak een keer je verlies. Maar nee wel lekker cashen voor iemand die ze eigenlijk niet meer willen

25 september 2013 om 10:02

@ Masterdam01

Je mag blij zijn dat je geen eigen zaak runned denk ik. Waarom zouden ze eventueel voor Cillessen gaan kiezen? Deze is jong, talentvol en zal met een basisplaats al snel bij Oranje zitten. Daarachter hebben ze een aantal hele talentvolle keepers als vd Hart.

Ajax wil misschien met Cillessen verder, maar dat betekent niet dat ze Vermeer gratis laten gaan. Waarom zou je dat doen? Waarom genoegen nemen bij de eerste club met 2 miljoen als je er misschien 3 of 4 miljoen uit kan slepen?

25 september 2013 om 10:20

@masterdam01

Die zaakwaarnemer vermeld zelf alles in het interview met de Telegraaf. Ik noem alleen alle feiten die de zaakwaarnemer aandraagt, aangezien voetbalzone dat in dit geval niet doet. Dat is heel iets anders als doen alsof je erbij bent. En ik zit niet echt te wachten op de mening van mensen die er een groot financieel belang bij hebben dat spelers zovaak mogelijk verkocht worden. Pas als de zaakwaarnemers een maximale gage van 100.000 euro (toch 3 modale jaarsalarissen) vaststellen, ga ik er weer normaal naar luisteren. En als je het contract van een speler niet wil verlengen, betekend dat niet dat hij beter kan verkassen, Vermeer keept al 2 jaar elke week en is eerste doelman, ondanks dat er een voor Ajax hele dure en getalenteerde doelman achter zit.

De druk op vermeer is inderdaad groot. Cilessen is een heel groot talent dat al (bijna) op het zelfde niveau zit. Iedereen probeer nu fouten in het spel van vermeer te zoeken, waardoor de zenuwen en dus ook het aantal blunders van kenneth toenemen

25 september 2013 om 09:41

Deze situatie bestaat nu al iets meer als 2 jaar. Ajax betaald blijkbaar 3.2 miljoen voor een reservedoelman, die net daarvoor mee is geweest op een trip met het Nederlands elftal. Frank de Boer heeft daarom voor aanvang van elk seizoen het vertrouwen uitgesproken in Vermeer. Vermeer heeft ook gewoon elke wedstrijd gekeept, Cillissen heeft geen periode de kans gehad, behalve toen Kenneth geschorst of geblesseerd was. De technische staf zit dus niet op zijn vingers te kijken, anders had hij er allang naast gestaan. En als de technische staf vertrouwen in je heeft, speel je. Heel simpel. Zou zomaar kunnen dat de technische staf vertrouwen in hem houd, Vermeer goed keept tegen AC Milan en er zo voor zorgt dat Ajax wint en de hele publieke opinie ook weer is omgedraaid.

En dat terwijl het al geen wereldkeeper is. Haal die jongen toch gewoon uit de schijnwerpers en laat Cilessen keepen.

Wat een ophef !!
Als je niet presteert, ga je na verloop van tijd terug naar de bank. ZO gaat het met een spits, middenvelder, verdediger, dus waarom niet bij een keeper !

En daarbij ik heb veel vertrouwen in de talenten van Cillissen. Leet hem het voorlopig maar doen !

25 september 2013 om 08:03

je hebt gelijk, iedereen verdwijnt naar de bank na een slechte serie. Je mag je dus wel af vragen of het klopt dat De Boer het zo goed gemanaged heeft. Na zo"n slechte serie had hij toch eerder moeten ingrijpen lijkt me . Nu werd het van kwaad tot erger en kwam Vermeer te veel in de schijnwerpers te staan. Achter je spelers blijven staan en proberen vertrouwen te geven is OK maar hier heeft hij niet goed gehandeld

25 september 2013 om 08:11

Slappe hap daar in Amsterdam. De directie had zich gewoon vierkant achter Vermeer moeten opstellen, ze hadden moeten zeggen hij is onze eerste keeper en wij hebben vertrouwen in hem. Blijkbaar hebben ze daar de ballen niet voor. Maar ja een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Binnen een week twee keer met vier nul verliezen doet blijkbaar rare dingen met mensen

25 september 2013 om 08:51

Waarom moet een directie vertrouwen uitspreken? Daar is een coach voor, want die bepaalt de opstelling immers.

En Frank de Boer heeft Vermeer altijd gesteund en het vertrouwen gegeven. Vermeer heeft zelf ook wel door dat hij niet goed speelt, waardoor hij voor zichzelf de druk opvoert en fouten maakt.

De prestaties van Cilissen zijn ook prima, waardoor de druk nog eens extra wordt opgevoerd.

Dat is topsport en moet meneer Vermeer maar tegen kunnen. De zaakwaarnemer moet niet zeuren vind ik.

25 september 2013 om 09:19

@ Punt01:

Het bestuur heeft wel degelijk ballen, het vervelende is dat Vermeer de ballen niet heeft - tijdens de wedstrijd.
Als een keeper blundert moet je dat gewoon vaststellen en niet net doen of er niks aan het handje is, precies als met iedere andere speler. Doe je dat niet, dan heb je geen ballen.
Je hebt het toch zelf ook gezien? Wie zich vierkant achter zo'n keeper opstelt, pakt zijn verantwoordelijkheid niet.

Ik heb zo het vermoeden dat Vermeer toch keept zaterdag. De boer is altijd erg loyaal aan zijn spelers. Nu wordt Vermeer extra belicht (terecht), maar van Rhijn heeft ook series blunders neergezet en ondanks dat Ligeon het geweldig deed toen van Rhijn geschorst was, is hij niet blijven staan.

Ik snap de kritiek op Vermeer maar vind toch dat hij vorig seizoen aantoonde dat hij zich weldegelijk ontwikkelde, hij heeft een sterk seizoen gekeept en Ajax heel vaak op de been gehouden. Ook denk ik dat we Cillessen hebben opgehemeld tot een niveau dat nauwelijks realistisch is. Toch zou ik en iedereen hem graag eens een aantal wedstrijden achter elkaar op goal zien.

Ik lees nu veel dat dit voor Vermeer de doodsteek zou zijn, dat hij dan direct miljoenen minder waard is etc. Grote onzin natuurlijk. Hij is altijd vrij relaxt en reserve keepers krijgen altijd weer hun kans, Stekelenburg overkwam het ook en keepte vervolgens een weergaloos WK.

Wat de Boer ook beslist, hij verdient meer krediet dan velen hem geven. Mensen die hem nu afvallen na wat puntverlies zijn wel heel snel vergeten uit wat voor kansloze situaties hij Ajax met zeer beperkte middelen keer op keer naar de titel heeft geleid. Er is helemaal niks aan de hand, alleen is er wat tijd nodig om de juiste vorm te vinden. 4 punten achterstand is een lachertje in deze tombola divisie, waar alles na elke speelronde weer anders kan zijn.

25 september 2013 om 07:30

Fantastische reactie. Je vat de hele kwestie wat mij betreft perfect samen. Wat ik er wel aan toe wil voegen - en wat ik hier vaker heb gezegd - is dat Kenneth, ook in goede periodes, nooit voor rust en zekerheid heeft gezorgd. Hij maakt het gehele elftal onzeker, met zijn onrustige manier van keepen. En dat is veel zorgwekkender dan af en toe een slippertje maken. Ik ben van mening dat de stijgende lijn, die Ajax nu echt moet gaan inzetten, moet beginnen met rust achterin.

25 september 2013 om 09:39

Ik ben het eens met jou reactie. Maar weet je wat ik niet begrijp, waarom alleen Vermeer aangekeken wordt? Ik heb hem tegen PSV afgelopen zondag voordat hij een blunder maakte wel 3 a 4 ballen eruit zien halen op katachtige manier. Maar dat de gehele verdediging een gaten kaas is daar hoor ik de media dan weer niet over. Tegen Barcelona zijn we ten onder gegaan door persoonlijke fouten zoals Denswil die Messi gewoon helemaal vrij laten lopen. Jammer dat deze jongen die ons o.a. 3 keer kampioen gemaakt heeft zo weinig krediet krijgt.

25 september 2013 om 10:01

Marcosssss... jij begrijpt het.. daar gaat het om krediet. Dat heeft die man niet. Klaar punt uit. En men praat over als hij op de bank komt word hij geen schim meer van wat hij was naaaa zeg hoe weten jullie dat kennen jullie hem persoonlijk kenneth is sportman en zal zich heus wel weer teruf knokken men wil de situatie alleen nog erger maken.

25 september 2013 om 10:20

@leprechaun, Vermeer heeft inderdaad altijd moeite gehad met hoge ballen en ook in goede tijden de nodige slippertjes gehad. En een kampioenschap behaal je inderdaad alleen met rust achterin. Maar dat heeft Ajax met Vermeer de afgelopen jaren toch ook bewerkstelligd, met telkens een beperkt aantal tegengoals. De onrust achterin heeft ook zeker te maken met het vertrek van Alderweireld, Moisander die wel rechts kan staan maar daar toch veel onzekerder blijkt, van Rhijn die vaak slap verdedigt etc. Het is zeker geen gegeven dat Cillessen het er veel beter afbrengt, maar nogmaals ik snap dat veel mensen hem de kans gunnen en nu zou wel een uitgelezen moment zijn.

@marcoss
Helemaal mee eens maar je weet hoe het gaat als het niet loopt, dan wordt er een de zondebok, dat is blind weleens geweest, dat is Boerighter weleens geweest etc. Andersom hoor je niemand meer als het begint te draaien terwijl er ook dan individueel ook spelers laten afweten. Resultaat verbloemd alles. Laten we gewoon wat geduld hebben, het team moet weer de automatismen en rust vinden om de ondergrens omhoog te krijgen. Dat kan een kwestie van nuances zijn, 1 speler op een andere posiie zoals Anita die van linksback naar cvm verhuisde en alles liep opeens gesmeerd. We hebben de transferperiode weer een hoop ingeleverd, maar wat de Boer opbouwde is niet zomaar helemaal verdwenen. Alleen als er een algehele vormdip is ziet het er heel dramatisch uit. Nu Go Ahead en Utrecht thuis pakken en het kan er weer vrij zonnig uitzien. Met of zonder Vermeer.

Ik snap dat hij, als zaakwaarnemer, zijn cliënt graag buiten schot probeert te houden op deze manier, maar het is overduidelijk dat Vermeer nog altijd zelf in handen (of niet) heeft hoe hoog de druk is. Hij blundert te vaak en juist die blunders nemen extra druk mee. Als je daar dan niet mee om kan gaan moet je (tijdelijk) vervangen worden, want dit kost Ajax alleen maar punten.

Daarnaast vind ik dat, als Cillessen echt goed heeft gekeept (weet niet of het waar is), het best gezegd mag worden. Dat hoeft niet per sé een steek naar Vermeer te zijn.

En dit is nu het kwalijke van zaakwaarnemers.
Het laatste wat deze mensen moeten doen is zich bemoeien met de opstelling.
Hij kan een voorbeeld nemen aan De Boer die altijd spreekt met respect over dit soort situaties.
En als Groenendijk, Cilissen uitstekend vind spelen in de Jupiler Leage, dan mag hij dat vinden.
Hij is er ten slotte de trainer van.

Je moet Vermeer nu absoluut niet afschrijven maar wel tegen zichzelf in bescherming nemen.

Onmenselijke..? Het is een keeper van Ajax, niet Obama of een hartchirurg...

Wat moet Groenendijk anders, zeggen dat Cillessen er niets van bakt, terwijl de meeste wedstrijden van jong Ajax op tv komen?

Vermeer moet die voorzetten gewoon hebben en daarmee de druk in de verdediging verlichten... Blijft het zo gaan, staat die er gewoon naast zoals ieder ander na 5 blunders...

Vermeer verdiend een ton of 9 per jaar, dat is meer dan de plaatselijke koekenbakker en ruim meer dan de minister president. Ik heb Haatrecht de minister president nog niet in bescherming horen nemen tegen alle kritiek. Ik zou zeggen wen er maar aan en als je niet tegen de druk kan, kun je altijd nog een motor winkel beginnen.

25 september 2013 om 07:42

wat een belachelijke reactie heb je, vermeer is gewoon goed, alleen zit in een dip en ipv hem te steunen, gaan we hem de grond in boren.

25 september 2013 om 07:42

Ik heb je stukje 3x gelezen en ik vraag me werkelijk af wat je nou precies wilt zeggen. Ik snap er geen snars van.

25 september 2013 om 07:56

gewwon bashen wilt hij/zij. Ik vindt het een reactie van niks.

25 september 2013 om 08:18

Ik snap het stukje van Barbaar wel. De druk die wordt opgelegd hoort bij het profvoetballer zijn. Moet hij mee om kunnen gaan. De Boer zal hem wisselen om hem tegen zichzelf en buitenwacht te beschermen. Is het niet nu, dan is het wel over een week of bij de volgende misser

Ik heb Vermeer nooit een geweldige keeper gevonden. Jasper is een veel groter talent. Deze gelegenheid moet de Boer met bijdehanden aanpakken. Nu kan hij ongestoord Jasper er in zetten en iedereen zal het daar mee eens zijn.

Ik weet zeker dat het een goede keuze zal zijn. Jasper is samen met Zoet het grootste keepers talent van Nederland, deze 2 kunnen uitgroeien tot toppers. Vermeer heeft zijn hoogtepunt al bereikt naar mijn mening en zal nooit een echte topkeeper worden.

25 september 2013 om 09:08

Zoet haha...

25 september 2013 om 10:21

Wat is daar zo grappig aan? Waarom denk je anders dat Zoet een international is, omdat ie niet een van de grootste nederlandse talenten is? Wat doe je dan bij het Nederlands elftal?

Je maakt je volslagen belachelijk met je zogenaamd grappige opmerking. Verder is Zoet vele malen jonger dan Jasper.

25 september 2013 om 11:12

Tot hoe oud is precies een talent? Vergeet niet dat Cillessen van 1989 is. Cillessen is dus 24 jaar. Voor een keeper niet oud, gaan over het algemeen langer mee maar Tim Krul is bijvoorbeeld maar een jaartje ouder. Is dat ook nog een talent?

Ben het wel met je eens dat Cillessen en Zoet talentvolle spelers zijn en die door kunnen groeien tot toppers maar ik heb dat wel bij meer keepers. Sonny Stevens vond ik bij Volendam goed keepen en is daardoor gekocht door Twente. Jammer genoeg is ie nu geblesseerd maar hij is van 1992. Ben heel benieuwd hoe ie het daar gaat doen.

Warner Hahn ben ik gecharmeerd van. Vind dat een talentvolle doelman met een geweldige uitstraling. Hij keept momenteel maar bij Dordrecht alleen komt uit de jeugd van Sparta en Ajax. Volgens mij is ie volgende zomer transfervrij en ik hoop echt dat Feijenoord hem gaat halen. Feijenoord heeft dan eindelijk weer een doelman die veel uitstraalt.

25 september 2013 om 11:14

Ken hem niet maar die keeper die ze nu hebben straalt inderdaad weinig vertrouwen uit. Doe een belletje aan Martin Geel zou ik zeggen wie weet :P

25 september 2013 om 11:19

Feijenoord moet donderdag tegen Dordrecht. Ik hoop dat ie heel goed keept ( Feijenoord moet uiteraard wel winnen) maar dat dat Van Geel aan het denken zet.

Je zou voor de grap eens de foto's van beide spelers naast elkaar neer moeten zetten. Je zou denken dat Mulder een schooljochie is en Hahn al een volwassen persoon terwijl in werkelijkheid Mulder 3 jaar ouder is. Mulder is namelijk 24 en Hahn 21.

Hahn keept trouwens momenteel ook bij NL onder 21. Heeft in totaal 3 interlands gekeept. Is dus denk ik de opvolger van Zoet.

Arme Winnie ..........dat zijn nou de wetten van het profvoetbal.
Een dik salaris hoort daar blijkbaar bij...........en dit ook.

De Boer kan niet anders dan Vermeer in bescherming nemen. De druk wordt erg hoog voor Vermeer en elke wedstrijd zal onder een vergrootglas worden gelegd. Tel daarbij de te verwachten ludieke acties van het publiek van de tegenpartij op (a la pizza/ bassie/ applaus als hij een bal vangt/ etc) en de stelling is onderbouwd. Een moeilijke periode wordt/is het voor Vermeer, maar elke speler krijgt hier eens mee te maken. Goede leerschool dus. Hoort bij het topsporter zijn. Maar De Boer zal hem in de luwte zetten. Kan niet anders.

Haatrecht spreekt voor eigen parochie.
Ja, de druk is er. Gek he? Als keeper van Ajax of welk 'top' team dan ook is er altijd druk. En als keeper weet je ook dat je carriere sneller over kan zijn dan als speler. Als Vermeer nu op het 2e spoor wordt gezet, wordt het voor hem een lastige, zo niet onmogelijke opgave om nog terug te komen. Zijn marktwaarde zal kelderen en daar is meneer Haatrecht natuurlijk niet blij mee.
Maar wat een onzin dat een Alfons Groenendijk geen compliment mag maken over Cilessen, omdat anders Vermeer de druk niet meer aankan.... Als dat zo is, dan maar meteen vervangen lijkt me.

Een bij effect is dat de druk op Cillessen net zo groot is.
Hij moet ook wel perfect keepen vanavond, want als ook hij een bluder begaat, wat natuurlijk altijd mogelijk is, dan zal de media daar ook op in gaan. Het vergrootglas ligt nu al op de keepers positie.

Druk heb je altijd bij een top club dat is PSV en Feyenoord niet anders als je dat niet aankunt moet je bij de amateurs gaan spelen. Die Haastrecht moet gewoon zijn mond houden en zich bezig houden met andere zaken .

Het schijnt dat Ajax 4 miljoen voor hem wilde vangen, en dat er een club was die minder bood. 4 miljoen is een normale prijs lijkt mij zo voor deze keeper.

Ach ja als Mens moet je altijd iemand de zwarte piet toeschuiven. In dit geval is Vermeer het makkelijkst, hij keepte geen goede pot dat staat buiten kijf. Maar eigenlijk is Vermeer een maatstaf voor het hele team:
Spitsen scoren niet; middenvelders combineren niet; verdedigers voeren hun taken slecht uit.

Het zou makkelijk zijn om hem nu te wisselen, want dan zijn de supporters stil. Net als het aantrekken van Armenteros, er moest iets komen. Maakt niet uit wat, publiek weer stil.

Er moet iets gebeuren, Vermeer er uit dan is iedereen weer even stil.

Wat een onzin verhaal. Mag een trainer van Jong Ajax het niet eens meer zeggen als hij vindt dat zijn keeper zich goed ontwikkelt en een goede wedstrijd heeft gekeept? Als dat al teveel druk op je 1e keeper legt ben je niet geschikt voor voetbal bij een topclub. Maar ik heb het gevoel dat Vermeer zelf er nog redelijk rustig onder is.

Ik ben het er wel mee eens dat De Boer de zaken prima aanpakt. Maar op een gegeven moment kan hij het niet meer maken om Vermeer te laten staan. Loyaal zijn aan je spelers is prima, maar als je 1e keeper week op week fouten blijft maken en je hebt een gelijkwaardige 2e keeper kun je het gewoon niet maken om je 2e keeper niet een keer een kans te geven zich ook te bewijzen.

Zoals Gijp al zei zal de transferwaarde bij een wissel direct tot 0 worden gereduceerd. Dan moet je maar hopen dat er in de winter iemand zijn salaris wil overnemen.

Dat zijn de wetten van het topvoetbal Winnie. Worden ze ook vorstelijk voor betaald.

Druk of niet, ik vind dit echt onzin. Die jongen is inmiddels 27 jaar ofzo? Vermeer bedoel ik dan. Die gozer moet gewoon punten pakken voor Ajax. Er is echt geen tijd voor een dip. Zeker niet voor een ervaren routinier als Vermeer die ook interlands op zn naam heeft staan.

Ik vind dit niet een handige opmerking van de zakwaarnemer Winnie Haatrecht. Hiermee geeft hij de leiding van Ajax en extra argument in handen om Vermeer te passeren. Immers, druk is voor deze keeper te hoog... Cillessen dus maar op de goal. Niet slim.

Vermeer pakt ongelooflijk veel ballen, want hij heeft een geweldige reflex. Alleen maakt hij nu wel erg veel blunders met hoge ballen. Hij heeft de pech dat ze dit seizoen allemaal afgestraft worden, want vorig seizoen zat ik ook met samengeknepen billen in de arena bij elke corner die we tegen kregen. Verder vind ik wel dat hij niet moet klagen, want als je bij een club als Ajax speelt dan ligt de druk inderdaad wat hoger. Denk maar niet dat die Mulder van Feyenoord het makkelijk had toen hij zoveel ballen niet pakte.
Het is tijd voor Cillessen. En ook voor Cillessen zal de druk hoog zijn.

"onmenselijke druk" wat een lulkoek.
We praten hier over topsport en daar hoort druk bij. Vermeer maakt op dit moment teveel beslissende fouten. Die fouten maakt hij al een aantal wedstrijden lang helemaal zelf. Aangezien er met Cillessen een uitstekend alternatief staat hoort Vermeer naar de bank verwezen te worden (voor mij had dat al twee wedstrijden geleden mogen gebeuren). Dat heeft niets met de kwaliteiten van Vermeer te maken of met onmenselijke druk, dat zijn de feiten, niets meer en niets minder.
"if you can't stand the heat, stay out of the kitchen" zou ik tegen Haatrecht willen zeggen.

Als je fouten blijft maken wordt de druk inderdaad steeds hoger, ja. Daarnaast mag een coach zijn eigen spelers best bewonderen en aanprijzen, dat is zijn taak: zeker als coach van het tweede, het is immers zaak dat de beste 11 op het veld staan (en mijns inziens hoort Vermeer daar neit bij)

Wat een onzin zeg dit, we hebben het wel over dik betaalde professionals hoor!
Als Vermeer gewoon zijn werk goed doet is er niks aan de hand, maar het is gewoon een hele matige keeper die continu voor onrust zorgt en dat roep ik al jaren!
Het enige waar hij goed in is zijn zijn reflexen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren