Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De druk op Mourinho zal toenemen, maar hij moet twee of drie jaar krijgen’

Laatste update:

Manchester United ging er zondag met 4-0 tegen Chelsea af en the Red Devils hebben nauwelijks de tijd om zich te herstellen. Woensdag staat namelijk alweer de derby tegen buurman Manchester City op het programma, met de Europa League meegerekend de vierde topwedstrijd in anderhalve week tijd. Gary Neville waakt dan ook voor te veel paniek als die wedstrijd eveneens een slecht resultaat oplevert.

/

“Er zal een enorme overreactie komen na de wedstrijd tegen Chelsea, José Mourinho zal onder een enorme druk te komen staan en die zal verder worden opgevoerd voor de derby op woensdag. Ik ben echter redelijk relaxed”, verteld de oud-verdediger van United aan Sky Sports. “Als je al dertig jaar een fan bent van United, of vijftig jaar, zullen er moeilijke tijden als deze langskomen. Die zul je moeten accepteren en je moet er dan als een volwassene mee omgaan.”

“Ze hebben een geweldige manager die zich in bijna elke Europese competitie bewezen heeft en ze moeten hem de kans geven zijn baan de komende twee of drie jaar uit te voeren, om alles volgens plan te doen”, sluit Neville af. Manchester United staat momenteel op de zevende plek in de Premier League, zes punten achter koploper City.

Denk jij dat José Mourinho jaren de tijd krijgt om wat op te bouwen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, zo ging het met van Gaal ook... ook een topmanager met een prijzenkast vol op diverse Europese velden. We weten hoe dat afliep

24 oktober 2016 om 08:43

En dan staat van Gaal ook nog eens bekend als iemand die een ploeg op kan bouwen, mits hij voldoende tijd krijgt. Mourinho heeft een beperkte houdbaarheidsdatum, maar wint over het algemeen wel veel prijzen in de paar jaar dat hij ergens zit. Als dat laatste niet lukt, heb je niet zo veel aan hem.

25 oktober 2016 om 00:32

Louis Van Gaal is eigenlijk overschat in zijn onderschattingen. Mourinho daarintegen is juist onderschat in zijn overschattingen.

25 oktober 2016 om 08:11

@fcb2016 Deze volg ik niet...

25 oktober 2016 om 08:11

@fcb2016 Deze volg ik niet...

Sorry voor dubbelpost.

25 oktober 2016 om 08:39

@ FcB

Haha mijn vrienden verwijten mij vaak van 'gerard Reve-isme' (niet provocerend bedoeld, gewoon omdat hij nogal een zware schrijfstijl heeft), het onnodig gecompliceerder maken van een zin, of in netter, of abstracter geschreven Nederlands formuleren dan wellicht nodig was geweest. Maar dit is typisch zo'n uitspraak die je ook geen richting kan geven, bedoel je de onderschattingen van de mensen naar LvG toe? Of bedoel je dat hij eigenlijk zichzelf misschien wel begon over te schatten. Geen realistische kijk meer had op wat hij wel en allemaal niet kan ? Ik kan er ook niet veel van maken

25 oktober 2016 om 13:56

Haha, ik snap dat het voor jullie lastig te begrijpen valt, maar ik wil hier mee zeggen dat Louis Van Gaal juist volgens mensen naar beneden werd gepraat vanwege zijn slechte prestaties met het team. Hierdoor werdt hij dus overschat in zijn onderschattingen. Daarintegen werdt Mourinho juist de hemel ingeprezen dat hij het goed zou gaan doen en dat Van Gaaltje weg moest. Dus hij is onderschat in zijn overschattingen: mensen verwachtten dus teveel van hem terwijl hij het niet blijkt waar te kunnen maken omdat hij ook slecht presteert.

Fijn met ibra op de korte termijn gokken , van gaal had moeten blijven, die had iets mooi kunnen opbouwen.
Nog een jaar en dan wordt the special one ontslagen.
Maar eerst in de winterstop nog een paar spelers halen.

the special one laat me niet lachen.

24 oktober 2016 om 09:29

Ik ben heel benieuwd of Mourinho het aandurft om Zlatan gewoon op de bank neer te zetten. Heel leuk zoon vedette in de spits maar hij staat daar puur om wat balletjes af te maken en in de Barclays is dat te weinig, daar zullen spitsen meer moeten brengen dan alleen maar 90min wachten op een goede paas. Daarnaast kan ik nog steeds niet begrijpen dat Zlatan zo ontzettend slecht kan koppen, die had er gister gewoon 2 in moeten leggen. Zeker toen het nog 1-0 stond had hij een kopkans, notabene in de 5 meter, en het duel was met azpilicueta.

De gevaarlijkste spelers waren Rashford van links en Valencia vanuit rechts. Mourinho moet gewoon met Martial-Mata-Mhikteryian spelen en in Rashford in de spits als je persee met Pogba en Fellaini als blok voor de verdediging wilt spelen.

25 oktober 2016 om 09:12

@ Sjoerd

Hij kan ook van vijfendertig meter een bicycle kick erin schieten, hij is niet perse afhankelijk van die goede pass.

Maar dit soort capriolen ga je natuurlijk ook pas uithalen als je speelt met vorm en zelfvertrouwen, iets wat altijd lastig is om vast te houden gepaard met slechte resultaten en een nieuwe omgeving waar je je moet aanpassen aan cultuur, taal, klimaat en het voetballende aspect.
Bovendien laat Mourinho zijn spitsen nooit vrij zwerven maar juist heel erg op positie spelen, iets wat ibra ook niet heel erg ten goede komt, hij kwam bij PSG vanuit veel verschillende posities dicht bij de goal, week soms nog wat uit naar links of rechts om zo Cavani of Di Maria een weg te gunnen naar de zestien. Waar hij bij Man U een stuk statischer lijkt. Hij lijkt hier vooral al dicht op het duel met de CV de bal vaak ingespeeld te krijgen. Of een voorzet die veel te hoog is (iedereen weet toch dat Zlatan ballen kan volleren tot schouderhoogte zonder daar een pees oid bij te verrekken of de kracht te doen afnemen. Met zijn hoofd heeft hij er uiteindelijk toch aardig wat gemaakt, maar dat ligt denk ik meer aan de individuele kwaliteit van voorzetten en passes van spelers als Maxwell, Vd Wiel, Pastore en consorten liggen. De bal moet perfect op het hoofdleder vallen wil hij hem er inkoppen

24 oktober 2016 om 10:28

van Gaal heeft toch de tijd gehad? En bakte er ook niks van en ook nog eens beton voetbal.

Heeft ook nog eens vreselijk veel troep binnen gehaald bij Man U! United heeft gewoon een achterstand op City, Chelsea en Arsenal op dit moment. en moeten dat de komende jaren weg gaanw erken.

25 oktober 2016 om 09:22

Als van Gaal geen Nederlander zou zijn geweest dan had iedereen de prestaties van de beste man ook gewoon keihard afgekraakt.
Als je niet chauvinistisch bent en objectief beoordeelt dan heeft van Gaal over 2 jaar geen progressie gemaakt en ook gewoon gefaald.

26 oktober 2016 om 09:43

sammerens,

Ben ik met je eens. Ik had ook het gevoel dat iedereen het alleen maar beter kon doen. Dit blijkt dus niet het geval.
Ik vind dit Man Utd nog steeds heel anoniem vergeleken met het Man Utd wat prijzen pakte.
Met Pogba en Zlaten hebben ze wel flamboyante spelers gekocht, maar ik heb het idee dat het geen gelukkig huwelijk gaat worden.

Ik ben altijd voor het geven van voldoende tijd aan een trainer, maar dan moeten er wel bepaalde intenties zijn bij de trainer. Een wedstrijd zoals gisteren past daar voor mijn gevoel niet in. Er wordt teveel gekozen voor fysiek ipv voetbal. Je ziet als Mata erin komt, dat het beter loopt en er gevoetbald wordt. Fellaini, Herrera en Pogba was gewoon zeer matig. Fellaini is heerlijk om erbij te hebben, maar die liep alleen maar blind rondjes op het middenveld. Stond met grote regelmaat binnen een meter van Pogba of Herrera om de bal te vragen, om hem vervolgens direct weer terug te moeten geven.
Stel hem op voor de verdediging of helemaal niet. Maar zoals gisteren was totaal nutteloos. Sowieso was er van tactiek weinig terug te zien op het veld, maar was er volgens mij weer op een ingeving van gegokt. Chelsea hield echter de ruimtes voor de goede spelers dicht en zo voorkwam het gevaar voordat het kon ontstaan.

25 oktober 2016 om 08:55

Stel hem dan maar helemaal niet meer op, hij heeft ondanks zijn fysiek en lengte, meer aanvallend te bieden als verdedigend.

Alleen in de kopduels vind ik hem erg sterk, hij kan niet tacklen, is vaak een beetje lomp/onbezonnen in de duels en als je voetbaltechnisch gaat kijken, op spel verdelend vlak, misschien wel de zwakste optie die ze hebben op het middenveld. Desondanks is dat de positie waar hij zich het meest comfortabel voelt: spelmaker voor de defensie of aanvallende middenvelder als een traditionele 10. Het is de unieke combinatie aan kwaliteiten die Fellaini interessant maken: Kracht, techniek, lengte, scorend vermogen, maar hij bezit niet over de juiste balans van een top/wereldmiddenvelder om deze rol die Mourinho met hem voor ogen heeft: die van een dynamische middenvelder, een groot succes te laten worden. Ik vind hem ook onzeker voor zijn verschijning, hij hoort een angstgegner te zijn voor elke sprietebenige middenvelder, maar lijkt zelf vaak met een angst/beperking te spelen. Hij speelt nu wel met meer vertrouwen onder Mourinho, maar het is bij verre na niet zoals Mourinho beweerde: binnen de kortste keren zullen de Man United fans hem een geweldige speler vinden, hij gaat de kernrol binnen mijn elftal vervullen. En de fans zullen van hem gaan houden. - Kuch - - Kuch -

Hij had dan verdedigend een stuk solider moeten spelen, (geldt overigens ook voor Pogba) en aanvallend toch ook statistisch als op vorm gezien meer moeten brengen.

25 oktober 2016 om 09:02

Oh, als ik het zelf voor het kiezen had gehad, dan had ik hem gratis laten gaan. Wat een verschrikking om te zien vind ik het. Maarja, dan had ik een Zlatan ook niet gehaald en Pogba ook niet... en Schweinsteiger, Schneiderlin, Depay... (ik hou het even bij 2 transferperiodes, anders blijf ik bezig).

Bailly vind ik een fantastische aankoop geweest, maar dat is de enige. Mhkytarian moet zich nog kunnen bewijzen, maar verder.. ik zie er bijzonder weinig tussen lopen.
Vind het al genoeg zeggen dat Valencia bij de 3 beste spelers tot nu toe hoort.

25 oktober 2016 om 09:23

Ik had eerlijk gezegd alle vertrouwen in het slagen van Schweinsteiger, een speler die wat mij betreft in de categorie Lampard/gerrard/pirlo behoort, die kan toch niet opeens zãƒâ³ diep gezakt zijn, ja hij had een slepende blessure, maar een lichtgevoelige speler voor blesssures, zoals hij, spelen daar al hun hele leven mee en bij jongens als Robben, Ribery, Romario en Litmanen bijv, die hebben ook gewoon weinig van hun natuurlijke spel kwijtgeraakt. conditioneel gezien mag hij dan misschien geen hoge ogen gooien maar speltechnisch is dit Ãâ©ã£â©n van de beste middenvelders van de afgelopen twintig jaar, die geef je niet geen enkele kans meer, nog voordat je hem in trainings- verband of wedstrijd verband zijn kans heb gegund om hem te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij mocht meteen beginnen bij de reserves. Als Carrick op dit moment de betere middenvelder lijkt in de ogen van Mourinho, ben ik toch echt benieuwd wat er gebeurd is in het hoofd/lichaam van Schweinsteiger. Bastian heeft een beterere pass met zijn linkerbeen, in vergelijking met de rechter van Carrrick. En dat is Carricks zijn grootste kwaliteit, zijn lange- en inspeelpasses.

25 oktober 2016 om 09:38

Goed en Pogba is natuurlijk ook gewoon een aanwinst, die is ook een stuk jonger dan Zlatan, en zal door de hype rondom hem, de transfersom en het beladen verleden tussen hem en Man U, nog een hoop randzaken hebben om niet door beinvloed te horen raken, maar mogelijk wel door raakt

Daarbij komt dat de rol van een dynamische middenvelder misschien wel de meest complexe is van alle taken op het middenveld, je moet je energie goed weten te reguleren, continu letten op je positie en spelbezetting (meer dan normaal omdat je zo veel op andere posities komt), verdedigend je taken uit voeren en ook nog eens aanvallend brengen wat je normaal doet, terwijl je minder dicht op de zestien en de aanvallers staat als toen hij bij Juve speelde. Je speelt wel met heel veel taken en belasting, terwijl Pogba me juist een speler lijkt die het lekkerst speelt als hij de vrijheid kan krijgen om te doen wat hem beoogt.

De transfersom is niemand waard, hoewel ik zo'n bedrag, als Man U of consorten zijnde, beter had kunnen begrijpen als ze er een speler als Verratti of Busquets van hadden gekocht. Maar goed, die hadden ook voor dat bedrag niet weg gemogen waarschijnlijk. Het grote verschil tussen een Pogba en een Veratti/busquets, is dat Pogba eigenlijk een middenvelder is die met vrijwel geen verdedigende taken speelde, dat was voornamelijk aan Vidal, Khedira, Marchisio en de ander Juve-verdedigers besteed. Hij hoefde alleen goed te staan bij balverlies, zelden het duel voor de bal aan te gaan.
Veratti en Busquets beschikken ook over dat voetballende gedeelte, wellicht wat minder doelgericht en het zijn geen sensatie voetballers met lange afstandschoten, pirouetjes en andere showbellen, maar Busquets heeft ook wel wat weg van een Scholes, een type middenvelder dat je verder niet veel ziet voorkomen. Wanneer kan een speler nou echt alles met de bal? Busquets komt aardig in de buurt. Denk dat hij op voetbal intelligentie het nog wel af zou doen, tevens op zijn passing, maar ik denk wel dat Busquets de meest complete middenvelder, samen met Veratti en in mindere mate Vidal (vooral technisch een stuk minder onderlegd als de andere twee)

Van Depay, had ik ook van te voren niet van gezegd dat hij het niet zou maken bij Man U, die had het laatste seizoen bij PSV op basis van de manier waarop die goals waren gemaakt, het aantal en hoe makkelijk hem dat af leek te gaan, gepaard met een paar behoorlijk goede interlands, een toekomstgerichte visie en een fysiek en conditioneel gezien topfit lichaam. Alles deed me er toe doen besluiten dat het een groot succes zou worden, het enige waar ik me nog wel een beetje zorgen over maakte, komt nu wel weer pijnlijk naar voren, het gebrek aan zelfreflectie, of een klein teveel aan trots laat Depay ook niet doen beseffen dat het mogelijk allemaal wel eens wã£â©l bij hem en zijn acties ligt, en als hij misschien met iets minder vertrouwen het veld op was gestapt, had hij niet elke bal die hij in de voeten gepaast kreeg direct weer met een krul naar de verre hoek proberen te jagen, waar hij voor de zoveelste keer net over, net langs, of toch gered werd..

Een beetje een slachtoffer van zijn eigen drang om het beste te willen bereiken, en daar ook heilig in geloven, dat hij dat al kan of heeft bereikt.

Tuurlijk Gary, Van Gaal verdiende het om twee jaar lang de strontkar over zich heen te krijgen maar die proleet van een Mourinho moet jarenlang de hand boven het hoofd gehouden worden! Gelukkig meet je niet met twee maten.

24 oktober 2016 om 12:47

Wat klets jij nou? Van Gaal had in zijn eerste (waardeloze) jaar een haast grenzeloos krediet bij zowel fans als media. Mourinho wordt na 2-3 maanden totaal afgebrand.

25 oktober 2016 om 00:10

is het niet zo dat hij zichzelf afbrand??

25 oktober 2016 om 13:12

Bij Mourinho word er direct resultaat verwacht van hem. Anders breng je niet iemand als hem + Zlatan.
v.gaal was bezig met een project. Een balanceerde team vormen met jeugd + ervaring. Hij was goed op weg alleen had United geen geduld meer.
Nu hebben ze het alleen nog erger gemaakt en nog meer geld verloren.

Zo zie je maar wat voor respect Fergi en Wenger eigenlijk verdienen.

24 oktober 2016 om 22:47

Wanneer Mourinho met 4-0 verliest van MK dons zal het ook snel gaan hoor.

Meestal is Mourinho zijn jaren plan: jaar 1, prijsje pakken. 2, wellicht nog 1 of 2. Jaar 3, tijd om de boel is lekker te verzieken. 4: weggaan en een ander de zooi op laten ruimen. Om nog maar niet te spreken over de imago schade, hij maakt zichzelf en de club niet geliefd. Verschrikkelijke vent. Mou is United niet waard.

24 oktober 2016 om 09:20

Die mensen in Manchester dachten waarschijnlijk wel dat Mourinho in het eerste jaar gelijk de prijzen kon pakken, maar ho maar. Het blijkt dus een geheel foute zet van United, en nu zitten ze met een probleem, want het bedrag dat United zou moeten betalen om het contract van José te ontbinden, zal waarschijnlijk wel torenhoog zijn.

24 oktober 2016 om 10:25

@weaszel: Maar je geeft het aan hij pakt altijd prijzen! En daar word hij voor aangenomen.

Snap heel die haat op die man niet en zeker het als een zooi achter laten niet. Iedere club waar hij heeft gezet spreekt met lof over hem. Op Real na dan misschien. Maar Porto, Chelsea, en Inter plus al huns pelers lopenw eg met deze man.

Zeker met Porto en Inter heeft hij geweldige dingen me bereikt.

En dat hij nu verliest ach ja, niks liep en alles ging fout. Dat kan gewoon eens gebeuren.

24 oktober 2016 om 10:47

Omdat hij na Porto, eerste periode Chelsea en Inter een echte kwal is geworden. Ook ik was fan van Mourinho, maar sinds Real is de beste man een religie van zichzelf aan het maken.

24 oktober 2016 om 12:14

Weet je wie ook overal prijzen pakt? Louis van Gaal...

24 oktober 2016 om 22:56

Capis Snap jij die haat tegen Mourinho niet? Heb jij de afgelopen jaren op een onbewoond eiland geleefd ofzo? Die man heeft zoveel kapot gemaakt dat is gewoon abnormaal. Er wordt hier boven over imago-schade gesproken. Alleen dat al... Snap ook echt de move van United niet om zo'n man aan te stellen. Van Gaal was aan het opbouwen en had graag de klus afgemaakt. Jammer dat dat niet zo mocht zijn...

Een balans tussen direct succes halen en naar de toekomst werken blijkt toch iets te zijn wat in het hedendaagse voetbal heel lastig is.
Waar Van Gaal echt bezig was met de toekomst, zag je dat het voetbal vaak niet om aan te zien was. Maar hij bracht wel heel veel jeugd spelers (vaak niet omdat hij ze echt wilde brengen maar omdat hij ze moest brengen vanwege blessures) maar hij wist deze jongens wel veel vertrouwen te geven.
De enige speler die echt beter lijkt momenteel dan onder Van Gaal is m.i.z. Hererra, alle anderen hebben onder Mourinho een stap (of 2...3?) terug gedaan.
Martial en Rashford hebben het met name erg moeilijk om in de huidige formatie het zelfde niveau te halen.
Wat vreemd is is dat je echt wel ziet dat deze jongens veel techniek hebben, ze kunnen elkaar prima vinden op momenten. Maar als je gisteren weer ziet tegen Chelsea, het ontbreekt deze groep aan de pure werklust. Het vermogen om steeds weer aanvallend en dan omschakelen naar verdedigen. Als je knullig balverlies leidt, dan schakel je als groep direct om... spelers als Pogba, Lingard, Fellaini... als je ziet dat er iets mis gaat.. dan zetten ze 1 stap terug om vervolgens te stoppen zo van: dat lost iemand anders wel op..... En dan gaat het tegen een team als Chelsea, met dat kei hard werkende middenveld echt compleet, compleet mis .....

24 oktober 2016 om 10:02

Vooral bij een topclub is het moeilijk die balans te vinden, omdat de trainer daar elke dag de voorpagina haalt. Je krijgt veel minder tijd. Ik denk dat je als directie goed moet kijken naar de wisselwerking tussen de spelersgroep en de staf en zich niks moet aantrekken van de buitenwacht.

Bij Van Gaal was het voetbal inderdaad vaak saai. Maar de verdediging stond als een huis en ze waren eigenlijk altijd de bovenliggende partij. Daarbij wonnen ze vaak de topwedstrijden en lieten ze bij vlagen prachtig voetbal zien (de potentie was er dus). Ik denk dat als je hem nog een jaar had gegeven United mooie dingen had kunnen laten zien. Ze misten alleen wat creativiteit op het middenveld en hadden in twee seizoenen ongelofelijk veel blessures.

Nu moet Mourinho in principe weer helemaal opnieuw beginnen, met een visie die haaks op die van Van Gaal staat. De spelers klagen al dat ze moeite hebben met de omschakeling qua voetbal.

Ik denk dat er iemand in Portugal nu denkt: "Karma is a bitch Mou!". Er zit gewoon iets structureel fout bij die club en dat los je niet op door de manager iedere keer te vervangen. Er moet een stevige bezem door de directie en de spelersgroep. Pas daarna zal United weer gaan groeien.

Gewoon rashford, martial etc de kans geven. Die worden vanzelf wereldtop. En dan aanvallen ipv verdedigen. Dus geen fellaini of andere houthakkers. Welk topteam speelt nou nog met zulke spelers? Bayern, barca, real.. iedereen is dynamisch en kan iets met een bal.

24 oktober 2016 om 23:22

Ze hebben ook niet echt buitenspelers. Martial kan er wel spelen maar bij Rashford zie je toch dat het niet zijn positie is. Depay en Young kunnen niet brengen wat er van verwacht wordt. Met een Reus en een Lucas bijvoorbeeld op de flanken wint United gewoon de titel zo simpel is het.

Begon hij niet na een paar weken al aan de stoelpoten van Van Gaal te zagen? Of was dat zn broer. Haal die twee altijd door elkaar...

Paul Scholes houd zich verdacht stil wbt slechte resultaten van ManU (#vanGaalhater).
Hij was vol lof over Mou, die het tot dusver slechter doet LvG met beter materiaal. Beetje laf vinden jullie niet?

24 oktober 2016 om 12:52

Er hebben hier in de afgelopen maanden al weer zat quotes van Scholes gestaan vol commentaar. Begrijp niet hoe iedereen overal een soort anti van gaal complotten ziet, waar er gewoon helemaal niets is. Nou begrijp het eigenlijk wel. Het lijkt erop dat mensen er heel hard naar zoeken, en zelfs bereid zijn hun eigen waarheid te verzinnen om het uit te laten komen.

Als je ook met zijn allen hard hebt lopen schreeuwen dat Mourinho moest komen kun je ook weinig anders zeggen als dit. Pogba raakt geen knikker en het beste van Zlatan lijkt er ook wel af. Verder zie ik maar weinig verschil met hetgeen LvG presteerde. Kortom: een hoop geld minder en sportief niks opgeschoten.

Ik heb medelijden met Moyes gehad en vorig jaar ook met van Gaal, maar Mourinho... hahahahhahaha. Extra leuk dat hij de duurste speler heeft binnengehaald en een speler als Ibra, dan mag hij voor de neus van ook die twee keihard falen.

Ja ach, Moyes was niet goed genoeg en bracht vreemde spelers binnen, van Gaal was totaal niet gemotiveerd om de oude van Gaal te zijn en brach vreemde spelers binnen, Mourinho blijkt zijn touch ook verloren en bracht vreemde spelers binnen. Wat kan je er nog van verwachten. Dit team is gebouwd op drie visies en kan niet functioneren. De rode lijn di er bij Chelsea, City en Liverpool wel zijn, is er bij United niet en daar zal ook Mourinho aan ten onder gaan behalve als hij inderdaad drie jaar krijgt en zelf drie jaar wilt. Ik zie hem zo weer tegen een ontslagpremie aanlopen en Portugal gaan doen na het WK.

Hoezo 2 3jaar Van Gaal kreeg ook niet zoveel tijd.

24 oktober 2016 om 12:53

van gaal heeft 2 jaar de tijd gehad.

25 oktober 2016 om 06:50

Grappig hã©.

Van Gaal krijgt 2 jaar en verdiende ondanks het erbarmelijke voetbal en de slechte resultaten blijkbaar tijd omdat hij zogezegd een bouwer is.

Mourinho schrijven ze na 3 maand wel al af.

25 oktober 2016 om 10:08

Mourinho wordt hier nu dubbel hard afgeserveerd omdat hij van Gaal heeft opgevolgd natuurlijk. Het is voor velen hier schijnbaar nog steeds lastig te verkroppen dat van Gaal na 2 jaar aanmodderen terecht weg is gestuurd.
Buiten dat Mourinho door zijn maniertjes natuurlijk sowieso al niet erg geliefd is, zorgt het feit dat hij van Gaal opvolgde voor nog meer kritiek.

United speelde natuurlijk sowieso niet sterk, maar de 4-0 uitslag was naar mijn mening ook wel bijzonder geflatteerd. Na 30 seconden achter komen door ontzettend treurig verdedigen van Blind en Smalling is natuurlijk ontzettend vervelend. Als je daarna nog zo'n ongelukkige goal tegen krijgt omdat de bal via de rug van een eigen speler recht voor de voeten van een tegenstander valt, dan wordt het al helemaal lastig.

Er wordt nu naar mijn idee ook wel een beetje aan scorebord journalistiek gedaan. Er vielen 3 man volledig door de mand en als hun fouten telkens afgestraft worden dan speel je een verloren pot.

Het voornaamste verwijt dat je Mourinho kan maken is dat hij toch met Fellaini begint en Pogba op 10 zet, terwijl dat ten koste van Mata gaat. Echter speelde Fellaini vorige week een goede pot, dus zo vreemd was het ook niet. Het verwijt is vooral dat hij bij deze 2 lastige uitwedstrijden vooral voor een punt kwam en daardoor het voetbal compleet uit het team heeft gehaald en voor fysiek heeft gekozen. Tegen Liverpool werkte het prima, tegen Chelsea keihard het deksel op de neus door voornamelijk persoonlijke fouten.

Mkhitaryan is weer fit. Shaw zal bijna fit zijn weer. Hopelijk zien we de komende periode met het relatief makkelijkere programma dat die jongens hun kans krijgen en grijpen. Dat er gewerkt wordt met een voornamelijke vaste kern. Pas halverwege een seizoen kan je een fatsoenlijke balans opmaken.

United had Mourinho nooit aan moeten stellen. Ze hebben over het opbouwen van een team. Dan is Mourinho echt de laatste die je moet aanstellen. Hij is voor een korte termijn succes, gevolgd door ruzie met de hele wereld en een kater van een jaar of twee.
Van Gaal was misschien niet meer houdbaar, maar Mourinho doet het tot dusver nog slechter.

25 oktober 2016 om 00:03

Klopt hoor veel veel slechter

Neville brandt Louis af en nu moet José de tijd krijgen, ga toch weg.

Neville is een sukkel, vorig jaar brande hij van Gaal,wel af, hypochriet. Voor de rest van Gaal is top, Mourinho is top. Nu nog goede spelers voor MU. Voorin is alleen Ibra top, midden is alleen Pogba top, achterin is niemand top. En ook Rashford is en wordt niet top.

Wat een haat reacties over mourinho gedrag en dan denken dat Louis van gaal veel betere coach is voor united.
Wie is iemand die kinderachtig doet bij de media, iemand uitschelden voor fatbuy en zelfs weglopen tijdens gesprek? Welke spelers waren tevreden over van gaal achter de schermen? Alleen de ja knikkers en de lieverlingspelers konden opschieten dan de vedette. Wie laat ze de spelers zo saai spelen?
Serieus wie echt denkt dat van gaal beter optie is, moeten ze maar vorige seizoen wedstrijden maar kijken ipv blind uitroepen en maar eentonig excuses maken.

25 oktober 2016 om 08:31

Nou Mourinho bakt er anders niets van met betere spelers.
Rest my case

25 oktober 2016 om 10:11

Dat argument is nou niet echt valide. Sinds wanneer moeten spelers niet meer aan elkaar wennen?

Bij van Gaal werd er constant geroepen dat het tijd nodig heeft om een team naar je hand te zetten. Na 2 jaar was er nog steeds geen enkele progressie.

Het seizoen is 9 wedstrijden onderweg en Mourinho wordt hier al wel compleet afgeserveerd. Dan is het argument wat wel voor van Gaal telde ineens niet van toepassing?

Wat heb ik een uur geleden gezegt "hij moet de tijd krijgen" gelul begint nu en de vriendjes politiek van Mourinho staat boven de club bij hem waarom niet die Ibra op de bank,hij speeld als een natte vaatdoek en loopt alleen in de weg,hij kan beter als pinchhitter worden gebruikt .70 van het team is gewoon MU onwaardig het is jammer want ik vind MU een mooie club.heel Jammer DAT ZE Mourinho Hebben Gehaald.

Mourinho is geen tacticus hij is altijd een geluksvogel geweest die op de vleugels van iemands anders success is meegevlogen.

Wat heb ik een uur geleden gezegt "hij moet de tijd krijgen" gelul begint nu en de vriendjes politiek van Mourinho staat boven de club bij hem waarom niet die Ibra op de bank,hij speeld als een natte vaatdoek en loopt alleen in de weg,hij kan beter als pinchhitter worden gebruikt .70 van het team is gewoon MU onwaardig het is jammer want ik vind MU een mooie club.heel Jammer DAT ZE Mourinho Hebben Gehaald.

Vorig jaar alleen maar kritiek uiten op van gaal en diens spelwijze. Omdat jij vervolgens Valencia niet aan het voetballen kreeg moet Mourinho 2 a 3 jaar de tijd krijgen omdat hij zich bewezen heeft in Europa. En heeft van Gaal zich dan niet bewezen???
Neville is blijkbaar keihard op zijn achterhoofd gevallen..

Ik ben nu al vele jaren fan van Voetbalzone en lees artikelen en reacties graag maar soms als ik me echt zo ontzettend stoor op het moment dat mensen zo weinig verstand van voetbal hebben plaats ik graag een reactie.

Ten eerste, Mourinho heeft bij Porto, Chelsea en Inter geweldige successen geboekt, bij Real Madrid kampioen geworden in het Guardiola tijdperk met meest aantal gescoorde doelpunten voor ooit, en nee inderdaad geen champions league gewonnen ( wel 2 keer halve finale bereikt..) maar met dat barca van guardiola is dat absoluut geen schande.

dat al die naã¯eve Nederlanders nu weer het meteen voor van Gaal gaan opnemen mag als een schande worden gezien. het nederlands voetbal stelt al jaren niks meer voor, tuurlijk van gaal heeft een top prestatie geleverd met nederland op het wk maar veel meer dankzij een uitblinkende Robben dan door hem.
hij heeft 2 jaar ruim de tijd en het geld gekregen om united er weer boven op te helpen maar het is hem niet gelukt, Mourinho begon uitstekend met zeer sterke aankopen en goede eerste wedstrijden, dat het nu war minder gaat mede door een loodzwaar prgramma en ondermaatse prestaties van de spelers hoeft totaal nog niet op een verloren seizoen te weizen. er is nog tijd zat en die man heeft zich overal op korte termijn bewezen dus geef hem de tijd net als bij van gaal. en aub onze naã¯eve nederlanders hou op over van gaals 3de jaar, die arme man heeftt 2 hele jaren waardeloos voetbal laten zien, Mourinho is pas 3 maanden bezig, gun hem dan in ieder geval een jaar.....

25 oktober 2016 om 09:39

beste fan,

Succes boeken(met grote zakken geld) is kwaliteit van Mourinho.
van Gaal is voor het (door)ontwikkelen van spelers en een team

Overigens Mourinho's transfersaldo is nu -142 mio van Gaal over 2 seizoen - 132 mio.
van Gaal heeft vorig seizoen netto 28 mio geinvesteerd(transfers in - transfers out).

Dus van Mourinho had echt wel meer worden verwacht met in verhouding zoveel investering.

Maar wellicht is de huidige situatie juist ideaal voor Mourinho om een vechtmachine te creeeren(zoals hij overal heeft gedaan)

Mourinho is niet de man, hij lijkt het helemaal kwijt te zijn. Jammer dat Koeman pas bij Everton zit. Maar lijkt me ook niet kandidaat nummer 1 mocht Mourinho gaan.

Hahaha iedereen naar roepen over van Gaal.
Die Mourinho bakt er nog veel minder van met veel beter materiaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren