Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De Bruyne ziet Engeland niet zitten en aast op binnenlandse transfer'

Laatste update:

Kevin De Bruyne heeft zijn zinnen gezet op een toekomst in de Bundesliga. Niet bij VfL Wolfsburg, zijn huidige club, maar bij grootmacht Bayern München. Dat schrijft Focus woensdag naar aanleiding van recente uitlatingen van de speler en informatie uit Engeland.

/

Ook Manchester City is namelijk zeer concreet voor de Belgische spelmaker, die het afgelopen seizoen werd uitgeroepen tot beste speler in Duitsland. De schatrijke Premier League-club heeft tachtig miljoen euro over voor De Bruyne, maar stuit op de onwil van de speler zelf. De Rode Duivel zou namelijk helemaal geen trek hebben in een terugkeer naar Engeland en gaat dus ook niet in op aanbiedingen.

Daarmee lijkt er nog twee opties over: in Wolfsburg blijven of naar München gaan. Directeur Klaus Allofs van die Wölfe verwacht dat de 23-jarige speler voorlopig in ieder geval blijft. Desondanks heeft de club De Bruyne een ultimatum gesteld, zodat hij niet vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog kan besluiten om weg te gaan. Bij een enorm bod van Bayern voor die tijd, behoort een transfer echter tot de mogelijkheden.

Zou Kevin De Bruyne bij Bayern München passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijven!

Het zou de competitie zoveel beter zijn als hij zou blijven..

5 augustus 2015 om 10:29

Tja als Wolfsburg mee wil strijden om de titel moeten ze toch echt een betere spits dan Dost of Bendtner hebben.

5 augustus 2015 om 12:50

Ik gun de Bruyne een stap hogerop. Zelf vind ik het een van de betere middenvelders van de wereld. Van mij mag hij naar Bayern. Niet leuk voor de competitie, maar ja...

5 augustus 2015 om 11:27

Voor hemzelf ook. Wolfsburg is volledig op hem afgesteld, en bij Bayern is hij 1 van de sterren. Er is extreem veel concurrentie, we hebben gezien wat er met Götze gebeurd is.

Gewoon blijven en dan volgend jaar naar Psg/city gaan, ik denk dat Bayern, Barca en Real wat te hoog gegrepen zijn.

Of Wolfsburg naar de top helpen, maar dan mag het bestuur wel wat ambitieuzer zijn. Dzeko voor 18 miljoen naar Roma? Zij hadden hem moeten terughalen, met Dost ga je het het Bayern nooit moeilijk maken...

5 augustus 2015 om 11:35

Ze hebben al met Kruse een prima spits gehaald. Verwacht als hij eenmaal fit dat hij Dost er zo uitspeeldt.

Ik denk niet dat Bayern de knip trekt voor hem.
Wel een topper maar volgens mij hebben ze hem niet echt nodig.

5 augustus 2015 om 09:22

Ik denk dat Bayern hem haalt als Gotze naar bijv Juventus gaat. Maar hoop dat hij blijft is alleen maar beter voor de competitie..

5 augustus 2015 om 09:35

gotze is daar ook totaal mislukt dus het zou voor de Bruyne beter zijn wanneer hij gewoon bij Wolfsburg blijft

Kijk wat er in de bundesliga rondloopt en wat in er de Premier league rondloopt.
Bundesliga is veel beter.

Je zult ook zien dat Schweinsteiger de beste speler van de Premier League zal zijn
Maar van Gaal zei dat hij zich nog moest bewijzen gekkie.
Van Gaal helpt altijd gevestigde namen de vernieling in.
Falcao gaat Chelsea ook kampioen maken dan staat van Gaal weer voor schut de Gea wil ook al niet blijven

5 augustus 2015 om 09:21

Mag ik je daaraan houden? Je zult namelijk zien dat Schweini absoluut niet de beste speler van de PL zal zijn. En de BuLi beter dan de PL is ook al zo'n loze uitspraak. Je kunt competities niet met elkaar vergelijken om te zien welke beter is. Zoals je dat ook niet met clubs uit verschillende competities kunt doen.

5 augustus 2015 om 09:27

Oke je mag mij daar aan houden.
Dus als Bayern in de PL zou spelen zouden ze geen kampioen worden?

Lewandowski is niet beter als Costa en Giroud?
Zelfs huntelaar is al beter.
Reus druipt de klasse van af.
Spelers zoals lahm zijn geoliede machine's
Ik ben meer gecharmeerd van Gotze dan van bijvoorbeeld een Oscar.robben is beter als welke flank speler dan ook in de Pl.

Ik heb het ook over de breedte van de competitie dus dat het

Teams zoals weder bremen en hamburg kunnen zomaar degraderen, terwijl die niet al te lang geleden kampioen zijn geworden. Zelfde als stuttgart. En niet te vergeten de bezoekers aantallen, Die zijn zo hoog...

Verloor manchester city niet met dikke cijfers van een degradatie kandidaat laatst uit de Bundesliga? City met sterktste spelers?

Duitse voetbal is superieur aan het engelse en spaanse.

Als ik aan de premier league denk dan denk ik aan types zoals jesus navas en sanchez. Slechte Arsenal en Manchester city figuren. Liverpool is ook pas slecht joh. Balotelli.

Die zou bij ijsselmeervogels er naast staan. Manchester united is ook slecht eigenlijk als je er bij stil staat. .

Alleen chelsea lijkt goed, in de PL. komt door de coach
Die zijn gewoon het minst slecht.
Maar PSG is zelfs beter dan chelsea

Manu haalt de CL ook niet let op mijn woorden, waarschijnlijk door een duitse club er uit leverkusen of iets dergelijks

Engeland heeft het voetbal wel uitgevonden en dat is wel lief maar duitsland heeft het al lang geperfectioneerd

5 augustus 2015 om 09:33

Ik ben het met je eens behalve over Gotze en Oscar, ik vind Oscar beter dan Gotze. Gotze heeft al 2 jaar ofz niks laten zien behalve zijn goal tegen Argentinie..

Edit: @letsgofifa

Niet overdrijven he haha Barca had afgelopen seizoen nog van Bayern gewonnen in de CL en Real het jaar ervoor ook.

5 augustus 2015 om 09:38

Ik zei dat ik meer gecharmeerd was van Gotze.
Oscar kan wel beter zijn, maar Gotze is een jochie dat de het WK finale doelpunt beslissend maakt. Veel meer flair. Hij spreekt veel meer tot de verbeelding dan Oscar.

5 augustus 2015 om 09:47

Je hebt het nu alleen over Bayern tov de clubs uit de PL, maar wat over de rest? Ik zeg niet dat ze geen kampioen zullen worden, maar ook zeker niet dat ze sowieso kampioen worden en al helemaal niet in januari of februari zoals de laatste jaren wel gebeurd is. Je bent stellig, maar ik zou zulke uitspraken niet zo snel doen want de PL is in de breedte competitiever dan de BuLi. Ook typisch dat je Aguero niet noemt tov Lewa of dat je Liverpool slecht noemt met Balotelli als voorbeeld. Het blijft verder een zinloze discussie om te stellen dat een team uit de ene competitie makkelijk kampioen zal worden in een andere competitie. Het kan nooit bewezen worden.

5 augustus 2015 om 09:51

Wacht even.. Je gaat dus heel link spelers met elkaar vergelijken (lewandowski en Costa).
Vervolgens zeg je; Duits voetbal is superieur aan Engelse en Spaanse.
Echter, als ik jouw filosofie (eerder kinderlijke vergelijking) aanhoud dan gaan we vergelijken:

Reus of Ronaldo - Ronaldo
Lewandowski of Messi - Messi
Lewandwoski of Suarez - Suarez
Götze of Kroos - Kroos

Je probeert de eigen spelers op te hemelen, maar het snijdt weinig tot geen hout.
Zo kan iedereen in zijn/haar voordeel vergelijken.

5 augustus 2015 om 09:51

Nee ik bedoel juist de competiie man.
Dus eintracht frankfurt, gladbach dat soort tegenstanders die je de hele tijd.
tov sunderland en newcastle.
Dus moeilijkere competitie.
Tuurlijk spelen er goede bij de top teams.
Lewandowski vind ik wel beter als Aguero ja.

Rooney vind ik wel goed. Heel erg goed zelfs

5 augustus 2015 om 09:52

Lewandwoski of Suarez - Suarez ?

5 augustus 2015 om 10:02

Je hebt het over de breedte van de Duitse competitie en gaat vervolgens enkel spelers van de enige echte grootmacht Bayern naast spelers van allerlei clubs uit Engeland leggen. Je zet jezelf een beetje voor lul.

Dat mensen fan zijn van een club en heftig kunnen discussieren over wie beter is snap ik nog. Maar tegenwoordig zie je ook mensen ruziën over welke competitie beter is omdat waarschijnlijk hun favoriete team net toevallig in Duitsland, Engeland of Spanje speelt. Dat is wel echt triestheid naar een nieuw niveau brengen hoor, de tering. Ik ben zelf voor Chelsea in het buitenland maar het zal mij m'n reet roesten als iemand de Duitse of Spaanse competitie beter vind, zelf doe ik er ook geen uitspraken over want het is gewoon een onmogelijke vergelijking. Geen idee welke de beste is, lekker boeiend. Het enige wat ik weet is dat de Spaanse ploegen het beste presteren in Europa.

5 augustus 2015 om 10:03

Jij bent gek.
Rare argumenten. Hazard niet eens opgenoemd. Ozil, Ramsey Kane. Sturridge, yaya Touré. En zo kan ik wel doorgaan. Bovendien zijn d'r speelstijlen niet vergelijken.
Of zit je wat onrust te zaaien om je vakantie nog wat kleur te geven?..

5 augustus 2015 om 10:07

Uiteraard Suarez?

En het is waar dat Bayern een heel goed team heeft, en als je bayern in de PL steekt, dan worden ze inderdaad misschien wel kampioen, maar het is bijvoorbeeld niet zo dat als je Wolfsburg daar zet, dat ook zij daar kampioen worden, of een leverkussen... Toch de top 3 van duitsland!

Volgens jouw complete redenering is dan eigenlijk La Liga de beste competitie, want ze hebben de beste spelers en de 2 beste teams van dit moment (aangevuld met een bayern als u dat zo zou zien).

5 augustus 2015 om 10:26

Letsgofifa

Ja tuurlijk Suarez. Beide spelers overleggen bijna identieke statistieken. Allebei zestien competitietreffers. Suarez scoorde er zes in de Champions League, Lewandowski vijf. Er is alleen één belangrijk verschil: Suarez was de eerste drie maanden van dit seizoen geschorst en heeft zijn goals dus in een veel kortere periode bij elkaar gesprokkeld.

En dan heb ik het alleen over de goals. Met assists erbij komt Suarez nog beter voor de dag maar wilde het niet te beschamend maken voor Lewa want vind hem ook een geweldige spits.

5 augustus 2015 om 12:57

Je vergelijkingen zijn krom. Lewandowski beter dan Aguero? Nee bij lange na niet. Waarom vergelijk je Reus niet met Sanchez of Hazard. Dan weet ik meteen wel wie beter is. Je vergelijkt alleen wat je goed uitkomt. In de BPL lopen drie keepers rond van ultieme wereldklasse. De Gea, Cech en Courtois.

5 augustus 2015 om 09:21

Waar heb jij het allemaal over? Bundesliga betere spelers dan de Premier League?
Dit is natuurlijk onzin van de bovenste plank.

5 augustus 2015 om 09:25

Ik moet hem een beetje gelijk geven hoor.. over alle teams verdeeld misschien niet maar je hebt wel de beste keeper bijv beste Rb etc in de Bundesliga.

5 augustus 2015 om 09:25

is toch ook zo, veel overschatte spelers in Engeland

5 augustus 2015 om 09:35

En ze zitten in 1 team ja.. Dus dar maakt de competitie juist slechter wat mij betreft.

5 augustus 2015 om 09:37

Beste keeper ben ik het mee eens maar de beste rechtsbacks van dit moment zijn Ivanovic, Alves en Lahm en dus beetje overdreven om te zeggen dat de Bundesliga de beste rechtsback heeft. Bayern heeft natuurlijk een exceptioneel team maar in de PL spelen echt wel meer toppers hoor.

5 augustus 2015 om 09:44

Alves is nog steeds goed maar niet meer wat hij vroeger was en ik vind dat je Ivanovic niet kan vergelijken met Lahm en Alves omdat hij niet kan tippen. Om de beste Rb te zijn moet je aanvallend en verdedigend goed zijn. Ivanovic is verdedigend goed maar aanvallend niet zo en Alves is juist andersom aanvallend goed maar verdedigend minder.

5 augustus 2015 om 10:18

Hmm om de beste Rb te zijn moet je aanvallend en verdedigend goed zijn en dan noem je Alves ? Die niet kan verdedigen ? Daarnaast is Ivanovic zoveel beter dan zowel Lahm en Alves in verdedigend opzicht. Fysiek sterker, in de lucht sterker en verdedigd veel agressiever. Ook heeft Ivanovic in aanvallend opzicht genoeg belangrijke doelpunten gemaakt met het hoofd. Iets wat ik zowel Lahm al Alves nooit heb zien doen. Nee dan geef maar mij spelers als Ivanovic & Zabaleta die tenminste kunnen verdedigen. Wat betreft de posts hierboven; de BL beter dan de PL, ik vind persoonlijk van niet. De PL heeft de betere teams, de betere trainers en de betere spelers. Ook zijn er ieder jaar veel meer topwedstrijden in de PL.

5 augustus 2015 om 10:38

@dewit

Je begrijpt mij verkeerd ik gaf al aan dat Alves niet de beste was omdat hij verdedigend zwak is. En Lahm is vele malen beter dan Ivanovic snap niet hoe je kan zeggen dat hij verdedigend zwak is.. hij is zowel verdedigend als aanvallend beter dan Ivanovic.

5 augustus 2015 om 10:43

@ Ramos

Je begrijpt er vrij weinig van hoor. Ivanovic is op dit moment gewoon de beste rechtsback.

5 augustus 2015 om 11:05

'onderbouwen' is jouw tweede naam zeker Analyse85...?
Ivanovic is beter, punt. Chapeau voor de beste analyse van vandaag.

Zoals Ramos_4 reeds heeft omschreven is Lahm zowel verdedigend als aanvallend beter dan Ivanovic.
Als je ziet hoe Lahm tactisch opgesteld staat bij het verdedigen, daar kan Ivanovic een puntje aan zuigen. Ivanovic is een heerlijke verdediger voor in het Engelse voetbal, een blok beton. Maar totaal niet te vergelijken met Lahm.

Ook het aanvallend tactische en technische van Lahm wint het van de stoomlocomotief Ivanovic.

Ik vind Ivanovic een heerlijke back, maar als je heel eerlijk bent is hij bij lange na niet zo goed als Lahm. Of je moet het belangrijk vinden dat Ivanovic meer goals scoort, maar dan vergeet je volgens mij de essentie van een rechtsback.

5 augustus 2015 om 11:09

@isco

In mijn oorspronkelijk post noemde ik Lahm, Alves en Ivanovic de beste rechts backs van dit moment. Zijn totaal verschillend van elkaar met andere kwaliteiten maar in mijn optiek gewoon de top 3. Als ik vervolgens lees "lahm is vele malen beter dan Ivanovic" dan breekt mijn klomp gewoon af.

5 augustus 2015 om 11:13

@isco24,

Aanvallers hebben meer schrik voor Ivanovic dan Lahm met zn 65kg. Lahm is tactisch idd sterker, maar puur verdedigend totaal niet. Verdedigen is niet alleen een bal afpakken. Verdedigen is ook duels aangaan, luchtduels winnen, felheid etc. Allemaal punten waar Lahm het in afgelegd tegen Ivanovic. Lahm is inderdaad wel de slimmere voetballer. Ook voetbaltechnisch is het beter. Puur verdedigend vind ik persoonlijk van niet.

5 augustus 2015 om 11:29

Iedereen die Ivanovic beter acht dan Lahm, kijkt gewoon nooit naar Chelsea en Bayern. Kom op zeg.

5 augustus 2015 om 11:53

@belgunner, zeker de leukste thuis.. Vertel ook even hoeveel wedstrijden Lahm dan als Rb heeft gevoetbald afgelopen seizoen. Ik volg overigens zowel Chelsea als Bayern. Heb vorig seizoen mischien 1 of 2 wedstrijdjes gemist van beide ploegen. (friendlys inbegrepen) Je bent trouwens wel heel stoer hoor +1 daarvoor... Alleen jammer dat je niet inhoudelijk reageert.

5 augustus 2015 om 12:16

Het is niet omdat Pep hem op het middenveld zette, dat hij als RB plots 3x minder is.

Ik wil niet stoer doen, maar da's gewoon alsof iemand zou zeggen dat Vermaelen beter is dan Silva ofzo... Iemand die dat beweert kan je niet overtuigen, dus doe ik weinig moeite om een inhoudelijke, beargumenteerde reactie te schrijven, puur tijdverlies.

Maar allez, speciaal voor jou een korte reactie:
Ivanovic is beter in duels e.d. zoals je hierboven aangeeft, maar Lahm leest het spel zo goed dat hij duels vaak kan vermijden en de bal simpel kan ontfutselen.
Tactisch en aanvallend is hij duidelijk veel beter. In duelkracht legt hij het af. Maar op andere verdedigende aspecten is hij dan wel ijzersterk.

Met de trage Ivanovic kan je ook moeilijker een hoge lijn hanteren, terwijl Lahm elk spelsysteem ter wereld aankan.

5 augustus 2015 om 12:40

@dewit

Wat belgunner zegt plus als jij nou moest kiesen tussen Lahm en Ivanovic als Rb voor je team voor wie zou jij gaan?

de Bruyne zal zeker bij een club als Bayern passen, alleen zou het mooi zijn als hij nog een jaartje blijft. Speelt nu ook CL, de ploeg is ingespeeld op hem en heeft al een soort van 'heldenstatus' bereikt. Deze jongen is er al en zal voor elke ploeg van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Deze jongen komt niet iets te kort voor de absolute top. de tijd zal het wel uitwijzen denk ik.

Aub niet. Middenveld is overvol en ik zie Hojbjerg liever meer minuten maken.

Bayern moet dit gewoon laten die hebben net Vidal gehaald en Wolfsburg heeft zat knaken die moeten hem een nog beter contract voorleggen, zo wordt de Duits league ook wat leuker.

Geweldige speler hoop dat hij op ze minst nog een jaartje bij Wolfsburg blijft voor de Cl.

Het is eigenlijk een beetje vol daar voorin... Maar De Bruyne brengt momenteel een stuk meer dan Götze.

Ik hoop het meest op een vlotte aanstelling van Klopp, die dan ook Götze weer in de oude heldenstaat weet te laten wederkeren.

Bayern heeft ook veel spelers op zijn positie dus ik weet niet of hij een basisspeler zou zijn.
Maar bayern moet, om te beginnen, wel gotze laten gaan.

De Bruyne moet bij Wolfsburg blijven, voor zijn eigen bestwil. Dat team speelt in zijn dienst, hij is daar wel de man. Dat zal hij bij Bayern zeker niet hebben. Dus dan krijg je denk ik hetzelfde wat Gotze nu heeft bij Bayern, een speler die niet uit de verf komt zoals bij zijn vorige club.

5 augustus 2015 om 11:22

Gotze heeft natuurlijk ook pech met Pep. Daarnaast heeft De Bruyne veel meer diepgang en lijkt me ook de ideale opvolger van Ribery. Gotze is meer een 10 en moet het meer van zijn techniek hebben. Overigens heeft Guardiola nog nooit eerder meer een ouderwetse nummer 10 gespeeld, dus valt Gotze bij voorhand al buiten de boot.

Als De Bruyne naar Wolfsburg zal gaan, dan ga ik geen Bundesliga meer kijken. Wat wordt dan saai. Bayern wordt kampioen met 20 punten voorsprong op de nummer 2. Misschien wordt de strijd om plek 2 of 3 nog interessant. Of de strijd tegen degradatie.

5 augustus 2015 om 11:35

Ja pff ik ook niet zeg. Sowieso keek ik de afgelopen jaren ook al minder Bundesliga dan toen Dortmund nog zo goed was. Toen zagen we tenminste een echte titelstrijd.

De Bruyne zal waarschijnlijk wel niet naar Bayern gaan. Bayern heeft altijd gezegd geen enorm bedrag voor een speler te willen betalen, en ik weet niet of de Bruyne zijn zekere basisplaats bij Wolfsburg wil opgeven, het jaar voor het EK.

5 augustus 2015 om 12:03

Nee, die blijft gewoon bij Wolfsburg, maar je moet natuurlijk iets in de krant zetten.

De Bruyne heeft geen zin in Engeland? Dan moet hij wel aan Bayern gelinkt worden... Ik wil Wolfsburg met deze ploeg wel eens Europees bezig zien...

5 augustus 2015 om 12:11

Ben ook wel benieuwd, al zal veel afhangen van de loting, ik neem aan dat ze in pot 4 zitten? Dan kan je in loodzware poule komen.

5 augustus 2015 om 19:57

Wolfsburg zit in pot 3. In pot 3 kun je ook in een loodzware poule komen. Kijken wat ze in Europa kunnen.

Zou wel heel verrassend zijn dat München een uitblinker van de 'concurrentie' (voor zover we hier nog over kun spreken in de Bundesliga) wegplukt... Gewoon lekker bij Wolfsburg blijven jongen, als je nog een seizoen zo presteert heb je de Volkswagenclub een prachtige dienst bewezen en je gedroomde transfer meer dan verdiend!

5 augustus 2015 om 10:18

Volgens dit bericht wil Bayern de Bruyne niet, maar juist de Bruyne wil naar Bayern. Helaas, gezien de reacties, wil men dat niet zien.

5 augustus 2015 om 10:34

Snap ik, ik praat in deze reactie ook meer in de situatie als het rond mocht komen. Zou het zonde vinden als hij na 1 (zeer) fantastisch jaar de stap zal maken, mogelijk te lang moet acclimatiseren en daardoor buiten beeld valt. Vandaar dat ik hem liever nog een jaar verder in zijn ontwikkeling zie bij Wolfsburg om daarna een Europese topclub (bijvoorbeeld Bayern) aan de haak te slaan.

Buli is echt niet beter dan de PL. Bayern duuh. Bayern is top 3 beste clubs samen met Real Madrid en Barca' tuurlijk zitten daar veel goede spelers. Maar zet je Bayern apart dan zie ik toch veel betere spelers in de PL spelen in vergelijking met de andere clubs in Buli. Kijk maar naar Arsenal City , Chelsea, Lvpool en United met spelers als Fabregas, David Silva, Hazard, Cazorla, Company, William, Oscar, Rooney, Mata, Sanchez, De Gea, Zaballeta, Diego Costa, Matic, Aguero, Herrera, keeper van City, Chech, Azpillquta, Toure, Ramzey, Kosjelny, en nog vele anderen. Dat zijn spelers die elke club in Duitsland sterker zouden maken en zelfs een paar zoals Hazard en David Silva en Aguero Bayern nog veel sterker zouden maken.

Hier in Duitsland lees je regelmatig berichten van bekende sport journalisten dat Bayern bewust aankopen doet om de tegenstander te verzwakken. Hoe komen ze daar toch in hemelsnaam op?

Het zou werkelijk overbodig zijn de Bruyne naar Bayern te halen. Hij zou pas moeten worden gehaald als Robben of Ribery de club verlaat. Götze zit ook al een tijd op de bank, Costa is een geweldenaar en ook spelers als Shaquiri, Müller komen soms nauwelijks aan spelen toe. Als je het mij vraagt heeft Bayern nog een goede tweede spits nodig, wanneer Lewandowski uitvalt.

Correctie: Shaquiri kwam nauwelijks aan spelen toe, Müller komt soms nauwelijks aan spelen toe, aangezien Shaquiri natuurlijk al een tijdje bij Inter speelt..

Daar gaan we weer. Eerst was Dortmund jarenlang de dupe en nu Wolfsburg. Elke keer als een speler ook maar een beetje boven het gemiddelde uitstijgt komt Bayern met wat miljoenen om de speler in te lijven. Daarnaast weet ik niet wat Bayern met de Bruyne moet als ze Götze al voor die positie hebben en Götze niet eens speelt.

5 augustus 2015 om 10:40

Sorry waar heeft Bayern een paar miljoenen neergeteld? De Bruyne wilt naar Bayern. Iedereen weet dat Bayern geen 60 mill gaat neertellen voor De Bruyne terwijl Bayern soortgelijke spelers heeft.

Zou dan toch wel een heel mooi middenveld worden daar in München. In een ruit met Vidal als cvm, Thiago op rechts, Götze op links en de Bruyne als 10.

Onnodige aankoop op een onnodige plek. De Bruyne moet lekker bij Wolfsburg blijven of dat belachelijke contract bij man city tekenen. Bayern heeft genoeg opties. Daarnaast komen er leuke talenten aan bij Bayern.

Daar gaan we weer. Wat een zielige club is dit toch.
Bayern kauft die bundesliga kaputt!

5 augustus 2015 om 11:04

Stuk niet gelezen? Het is de Bruyne die naar Bayern wil, maar Bayern heeft nog niet eens een bod gedaan!

Je concurrenten zwakker maken net zoals bij gotze en dan op de bank belanden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren