Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne stapt in privé-jet: 'Hoop dat het geld niet naar zijn hoofd stijgt'

Laatste update:

De verwachting is dat de transfer van Kevin De Bruyne naar Manchester City vandaag of morgen wereldkundig zal worden gemaakt. De aanvallende middenvelder stapte zaterdag in een privé-jet op het vliegveld van Braunschweig, met Manchester als bestemming. Met de aanstaande transfer is een bedrag van minimaal 74 miljoen euro gemoeid.

/

De Bruyne zal in Manchester tot een van de grootverdieners gaan behoren. "Ik hoop dat het geld niet naar zijn hoofd stijgt", zo reageerde Marc Wilmots. De bondscoach van België is duidelijk over de status van de aanvallende middenvelder. "De Bruyne krijgt wat hij verdient na een uitstekend seizoen. Maar de hoge transferprijs zal niets veranderen aan zijn positie binnen de ploeg."

"Hij geeft zich altijd volledig voor de ploeg en ik hoop dat hij dat blijft doen. Zijn eerste twee wedstrijden bij Wolfsburg waren minder goed, het gedoe tast toch zijn mentale toestand aan." De Bruyne maakt deel uit van de Belgische selectie voor de EK-kwalificatieduels met Bosnië (3 september) en Cyprus (6 september).

Hé, wie hebben we daar? Kevin De Bruyne vliegt vanaf Braunschweig naar Engeland! #transfer #wolfsburg #mcfc #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Is Kevin De Bruyne de beste Belgische voetballer van dit moment?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja stemmers, zijn het fantastische seizoen van Eden vergeten ? Ik vind Hazard vele malen beter dan dit over het paard getilde voetballer. 74 miljoen waar gaat dit over... veel en veeel teveel

29 augustus 2015 om 10:10

Wat de gek der voor geeft...
Maar de Bruyne had echt wel een beter seizoen dan hazard hoor

29 augustus 2015 om 10:35

Euhhh. Hazard is speler van het jaar van de premier league.

29 augustus 2015 om 10:48

Euuhh. De Bruyne is speler van het jaar van de Bundesliga

29 augustus 2015 om 11:00

Ja dus? De Bruyne was veruit de beste 10 van de bundesliga. Hazard had afgelopen seizoen 19 goal en 13 assist, terwijl de Bruyne 16 goals en 28 assists had.

En heb je het WK gezien vorig jaar? Hazard bracht niks en Kevin ging maar door als een malle, viel veel meer op dan Hazard. Dus moet je voorstellen als hij in een echt goede ploeg speelt. Bij chelsea zijn er tenslotte betere afmakers (ondanks dat ik een enorme fan ben van Dost) dan bij Wolfsburg. Wacht maar af, de Bruyne zal vlammen!

29 augustus 2015 om 11:26

Leuk speler van het jaar van de Bundesliga.

PL is toch wel een stapje hoger..
Hazard blijft voor mij toch de betere voetballer.

29 augustus 2015 om 11:40

Niet te vergelijken eigenlijk. Maar ik zie Hazard wel als potentiële opvolger van CR7 bij Real Madrid. KdB gaat het goed doen bij City.

29 augustus 2015 om 11:43

de Wit, dat wil natuurlijk niet veel zeggen. De Bundesliga wordt gedomineerd door Bayern, waardoor het logisch is dat een speler van Bayern speler van het jaar wordt. Als dat dan een speler van een andere club wordt, dan betekent dat een stuk meer dan speler van het jaar worden bij een club die kampioen wordt. Daarbij is elk team in de PL een minder team dan Bayern.

29 augustus 2015 om 11:55

Klopt ook wel wat je zegt, maar de kelder van de Bundesliga is gewoon ontzettend zwak. Niet te vergelijken met de PL, waar kleintjes zelfs van de grote clubs winnen. Clubs als Hamburg en Stuttgart waren in de PL gewoon keihard gedegradeerd afgelopen seizoen. Dan heb ik het nog niet over de lagere teams als Herta, Hannover, Koln en Darmstadt en Ingolstad die er dit seizoen bij zijn gekomen.

29 augustus 2015 om 13:29

Stuttgart, de ploeg die city eventjes met 4-0 te lakken zet? Tuurlijk, die kunnen niet voetballen.

29 augustus 2015 om 13:34

*kakken

29 augustus 2015 om 10:17

Waarom is zo'n jongen direct over het paard getilt.. enige nuance is vaak ver te zoeken in de comments hier, maar een analist wordt ervoor afgezaagd. Deze jongen kan fantastisch voetballen, het is geen hazard nee,heel ander type. Maar dat doet niets af aan kwaliteit lijkt me.

29 augustus 2015 om 10:34

Ja, jij ja. Andere mensen ook weer niet.

29 augustus 2015 om 10:41

Eens, ik moest ook gelijk aan Hazard denken. Daarbij vind ik Kompany ook beter momenteel aangezien hij al meerdere seizoenen op topniveau heeft gepresteerd bij city.

29 augustus 2015 om 11:02

Of die zijn dat niet, maar hebben een andere mening dan jij.

29 augustus 2015 om 11:03

Onzin, De Bruyne is vele malen bepalender geweest voor Wolfsburg dan Hazard.

29 augustus 2015 om 17:55

Meen je dat nou, Hazard heeft op zijn 19de Lille persoonlijk kampioen gemaakt, wie heeft de Bruyne kampioen gemaakt?

29 augustus 2015 om 18:11

KRC Genk

29 augustus 2015 om 11:35

Hahaha de bruyne had een beter seizoen dan Hazard hoor.

29 augustus 2015 om 11:37

In de poll wordt op dit moment gevraagd. Op dit moment vind ik De Bruyne zeker beter dan Hazard. Hazard is de laatste tijd behoorlijk uit vorm.

29 augustus 2015 om 11:43

We zullen zien wie er dan dit seizoen speler van het jaar in de PL wordt hè?

29 augustus 2015 om 11:47

Op het moment heeft Hazard ongeveer net zoveel gepresteerd als De Bruyne. En dat na een aantal wedstrijden, terwijl De Bruyne nog op 0 staat.

29 augustus 2015 om 12:36

Kan iemand mij vertellen voor wie hij in de ploeg gaat komen? Man city speelde zo goed met mooie goals afgelopen weekend, met name door het uitstekend spelende middenveld! Silva is mijn favo speler van de bpl....wat een baaaaaaas is dat zeg!!!!! Miss zit iedereen er naast en gaat hij naar united ipv city, dat zou veel logischer zijn, LvG kan hem goed gebruiken!

29 augustus 2015 om 12:44

Ik verwacht dat Navas zijn plekje gaat verliezen.

29 augustus 2015 om 13:12

Als je het over over het paard getilde voetballers hebt is hazard nummer 1, speler van de premier league met een rendement van lik me vesje

Wat een geld man hij speelt 1 seizoen goed en dab meteen 74 miljoen de invloed van Engelse clubs noemen ze dat

Waarom naar City? Ik vind het geen verstandige keuze ze hebben daar nog Silva die wekelijks uitblinkt, kon liever nog een jaartje bij VFL blijven en schitteren in de CL als de belangrijkste man van het team, ik weet niet op welke positie hij gaat spelen of wie hij uit de basis gaat spelen nu het goed draait bij City.

29 augustus 2015 om 10:15

City speelt goed, maar sterling en navas spelen beide nog niet goed genoeg. Dus verwacht daar enige wisselingen als de Bruyne aanschuift.

29 augustus 2015 om 10:51

Nog niet goed genoeg? Leeftijd van Navas gezien, beter wordt hij niet. Zou eigenlijk terug naar Spanje moeten, past hem beter. KdB op rechts... hmm zie hem liever centraal, maar ja, Silva ook.

29 augustus 2015 om 11:35

Ja navas gaat zitten

29 augustus 2015 om 11:56

Navas zal wel verkocht worden.

30 augustus 2015 om 15:10

Speelt nog niet goed genoeg, oftewel, is niet in vorm. Of die beter kan worden zeg ik niet. Maar beter dan nu, dat kan die wel.

74 is erg veel maar in verhouding tot Bale een schijntje voor deze fantastische speler.
Alleen snap ik wat City moet met Silva en debruyne

Ben wel blij dat hij weg is, maalt wolfsburg ook meteen een stuk minder moeilijk 😀

Ik blijf het toch jammer vinden dat Kevin de Bruyne naar Manchester City zal vertrekken.

Het liefst had ik gezien dat de Bruyne nog minimaal één seizoen bij VFL Wolfsburg zou blijven en dan de stap zou maken naar een grotere club. Op de een of andere manier heb ik ook niet echt 'n goed gevoel bij de samenwerking tussen de Bruyne en Manchester City, maar wie weet.

Hart
Zabaleta
Kompany
Otamendi
Kolarov
Fernandinho
Yaya Touré
David Silva
de Bruyne
Sterling
Agüero
29 augustus 2015 om 10:47

Daar heb ik ook last van. Hij had beter kunnen blijven en misschien daarna naar bayern. Daar past ie beter denk ik.

29 augustus 2015 om 11:03

Ik ben het met je eens dat City niet de beste keus is om naar te vertrekken. Maar Bayern vind ik helemaal geen goede keus. Bayern begint een beetje de moordkuil te worden voor spelers. Kijk bijvoorbeeld naar Shaqiri, Javi Martinez, Gotze en Thiago, dat zijn allemaal stuk voor stuk goede spelers en ze spelen allemaal veel te weinig.

29 augustus 2015 om 11:22

Shaqiri echt? Die zit nu voor het eerst sinds jaren weer op zijn eigen niveau, snap werkelijk niet wat scouts in hem zagen/zien, kon het niveau van Bayer niet aan, dan ben je gewoon klaar, zit nu prima bij Stoke dat veel meer zijn niveau is.

Martinez en Thiago zijn behoorlijk lang geblesseerd geweest, anders spelen die nog vrij veel.
Götze speelt misschien niet elke wedstrijd, maar ook op hem wordt nog regelmatig een beroep gedaan, nee hij is niet de absolute sterspeler zoals bij Dortmund, maar dat kan ook niet in een team met heel veel sterren.

Geweldige speler. Alles lijkt hem heel weinig moeite te kosten als je hem ziet in het veld.

Ben blij dat wij met man united niet tegen hem hoeven in de groepsfase champions league.

Hazard is duidelijk beter maar de Bruyne is de duidelijke nummer 2. 74 miljoen is veel en overdreven maarja na die 100 miljoen voor bale is zo'n beetje elk bedrag in het voetbal gerechtvaardigd

74 miljoen euro, waar gaat dit heen met zulke belachelijke bedragen? Verder is de Bruyne een aanwinst voor City denk ik en dit is ook mooi nieuws voor PSV ivm Champions League.

met de hoogte van de transfersom en het veronderstelde jaarsalaris is opnieuw duidelijk geworden dat in de premier league het principe van investeren/terugverdienen is verlaten.

dat economische model is definitief verloren gegaan na de meest recente wereldwijde deal voor de uitzendrechten van de premier league..

Hazard is veel beter dan deze jonge kom op zeg hier mag geen discussie over bestaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren