Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer zag transfer wel aankomen: 'Elke topclub zoekt dat soort spelers'

Laatste update:

Frank de Boer baalde van het feit dat Daley Blind pas in het laatste weekend van de transferperiode werd gekocht door Manchester United, maar had een vertrek van de middenvelder wel zien aankomen. De oefenmeester van Ajax weet dat er gewoon veel vraag is naar spelers zoals Blind: "En dan ben je ze ook binnen de kortste keren kwijt", zegt De Boer.

/

De coach zag eerder Vurnon Anita al naar Newcastle United verhuizen en afgelopen zomer ging Blind dus naar Manchester. "Dit zijn spelers die kunnen omschakelen, druk zetten, ballen veroveren en in balbezit ook nog iets kunnen laten zien. Elke topclub is op zoek naar dat soort spelers", zegt De Boer in het Algemeen Dagblad.

De 25-jarige Anita is bezig aan zijn derde seizoen bij Newcastle United en is niet altijd basisspeler, maar staat toch al op 63 competitiewedstrijden in de Premier League. De 24-jarige Blind heeft er net twee competitieduels voor Manchester United op zitten. Blind en co spelen zaterdag tegen West Ham United, terwijl Newcastle United maandag pas in actie komt, tegen Stoke City.

Daley Blind is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En in balbezit ook nog niets kunnen laten zien...

Typfoutje vz?

27 september 2014 om 08:22

Viel mij ook al op..

27 september 2014 om 11:57

-

27 september 2014 om 12:29

Hahah om dat zelfde wat jij nu zegt : "zelf lekker weggooien" ben ik ooit voor geband maar heb je uberhaubt wel hun reactie gelezen?

Nee geen typefoutje, blind en anita kunnen in balbezit daadwerkelijk niets.

27 september 2014 om 09:10

Anita is echt heel sterk in balbezit, denk dat jij beiden beoordeeld op hun tijd als back

27 september 2014 om 11:57

Anita is niets waard , blind kan nog wel wat maar hoort natuurlijk niet bij een topclub thuis.

27 september 2014 om 19:45

Zou toch voor elke eredivisieclub een steunpilaar zijn.

27 september 2014 om 09:54

Denk dat 'ie vooral grappig wil zijn.

27 september 2014 om 10:14

Nou, das dan goed mislukt.

27 september 2014 om 11:57

-

Ik hoop voor Blind dat hij Manchester United ook naar een beetje niveau kan tillen, Frank was in ieder geval zeker niet de enige die deze transfer aan zag komen.

Sorry hoor, maar was het, nog niet eens zo lang geleden, überhaupt niet de vraag of Blind wel bij Ajax mocht blijven...

27 september 2014 om 12:04

Misschien onder de fans wel, maar de Boer heeft altijd ´blind´elings vertrouwen gehouden in Blind.

Sorry heel droog maar wel waar.

"anita is bezig aan zijn derde seizoen bij Newcastle United en is niet altijd basisspeler"

Ik stoor me er een beetje aan hoe dit wordt verwoord. Op de manier waarop het geschreven wordt lijkt het alsof Anita tussen bank en basis hangt wat niet het geval is.

Vorig seizoen stond Anita 28 keer in de basis van de 34 gespeelde wedstrijden door hem in de PL. 6 keer kwam hij als wissel er in en 11 keer werd hij er uit gehaald.

Anita had een moeilijk eerste seizoen maar speelt nu erg vaak en maakt erg veel minuten.

27 september 2014 om 12:09

Stoorde ik me ook al aan. Ik blijf Anita een puike speler vinden ook trouwens. Had eerlijk gezegd verwacht dat hij na in zijn tweede goed presterende seizoen wel een transfer omhoog zou maken.

Zijn grote nadeel is toch wel zijn lengte voor die positie, voor de rest vind ik hem een hele goeie functionele techniek hebben en ook verdedigend goed zijn mannetje staan. Jammer dat hij krachtsgewijs nooit echt zal kunnen imponeren, hoewel hij voor zijn lengte en gewicht toch behoorlijk sterk is.

27 september 2014 om 13:06

Ik had ook verwacht dat hij na 1-2 seizoenen een transfer zou maken maar het loopt niet lekker bij Newcastle en dan is het moeilijk om jezelf te profileren of er boven uit te steken.

Erg onderschatte speler. Hopelijk ziet een andere en betere club uit de PL het wel in en halen ze hem komende winter of zomer.

Het blijft wel erg grappig dat je nog steeds mensen hoort zeggen dat blind er niks van bakt. Hij heeft nu al meerdere keren bewezen dat dit niet het geval is. Sommige mensen zijn blijkbaar gewoon haters.

27 september 2014 om 11:27

Doe niet zo onvolwassen.
Hij bakt er ook helemaal niets van.
Als van Gaal niet bij Man U zou zitten dan zat Blind nog steeds bij Ajax om over enkele jaren te voetballen bij Stoke City.
Hij heeft absoluut geen kwaliteiten om op dat niveau te spelen. Veel te traag, fysiek zwak, heeft geen draaicirkel voor een centrale middenvelder, draait altijd naar zijn linkerbeen waardoor zijn handelingssnelheid traag is wanneer hij met zijn rug naar de situatie staat. Zo kan ik uren door blijven gaan. Deze speler wordt compleet omver gelopen wanneer hij een speler tegenover hem heeft die er elke keer overheen gaat. In Nederland had hij daar al moeite mee laat staan in de PL.

27 september 2014 om 11:55

Dat is grappig, bij Match of the day waren ze juist heel positief over Daley Blind. Vooral over zijn inzicht en passing skills.

Trouwens de Engelsen waren ook al zo positief over hoe hij op het WK speelde. Maarja, wat snappen Engelsen nou van voetbal (sarcasme)

27 september 2014 om 12:14

Wat een onzin bombanera99..

Blind maakt altijd de goede beslissing en die draaicirkel waar je het over hebt klopt wel maar hij komt zelden in zo'n situatie omdat hij zich excellent positioneert altijd.

Het enige wat hem parten speelt is dat hij op de positie bij Man U meer meters moet maken om gaten te vullen, en zijn snelheid toch laag ligt.

Ik denk dat je nog wel terug kan komen op je standpunt 10 wedstrijden later, Blind gaat naar mijn mening zeker wel slagen bij Man U. Sterker nog, ik vind dat ze geen betere speler voor die positie hebben op dit moment.

27 september 2014 om 13:07

@ Peelen

Match of the day is een moment opname a la Voetbal international.
De ene week is de speler de beste en de andere week kan hij er geen hout van. De waan van de dag heerst bij dat programma. Of het is overdreven positief of overdreven negatief.
De eerste wedstrijd van Blind was er totaal geen druk op de bal van een tegenstander. Hij kon zonder druk de bal vragen van verdedigers en inleveren bij Mata Herrera en dat soort spelers. De vorige wedstrijd waarin de tegenstander druk zette, zag je gelijk hoe hij compleet omver werd gelopen. Dat hebben we ook in de oefenwedstrijd gezien tegen Japan waarin hij compleet van de mat werd geveegd. Blind lijkt wat wanneer Ajax minimaal 60 balbezit heeft en veel aan de bal komt. Worden de verschillen kleiner dan verzuipt hij omdat hij dan de bal niet heeft en compleet faalt.
De Ajaxieden moeten hun bril afzetten en gewoon reëel zijn dat Man U veel te hoog gegrepen is voor deze beperkte speler met een zwakke draaicircel en mister breed.

27 september 2014 om 14:40

Sommige mensen zijn gewoon hardleers; Blind is in twee toonaangevende klassementen voetballer vh jaar geworden vorig seizoen, dus als hij helemaal niks is, waar blijft de rest dan? Ook heeft hij bovenal een prima WK gespeeld. Match of the day was niet per uitzondering positief over Daley, de Engelse sportpers vraagt zich juist af waarom men in de UK er niet in slaagt om dit soort spelers zelf op te leiden.

29 september 2014 om 13:15

@ Siem63

Die klassementen van voetballer van het jaar neem ik niet zo serieus. Ik kan jou een hele waslijst geven van voetballers die hoog zijn geëindigd en je daarna nooit meer wat van hebt gehoord. Het zegt helemaal niets behalve dan dat de jury er geen hout van snapt.
Tadic bijvoorbeeld heeft in 1 teen meer voetballende kwaliteiten dan Danny en Daley Blind bij elkaar. Die speelt maar bij Southampton maar dat gaat niet lang meer duren.
Blind zou nooit bij Man U terecht zijn gekomen als van Gaal daar geen trainer zou zijn.

29 september 2014 om 13:25

Ik zeg ook nergens dat hij een topspeler is. Maar hij heeft de laatste jaren wel een goede ontwikkeling doorgemaakt. Hij is belangrijk geweest voor zowel Ajax als het Nederlands elftal, dan kun je niet zeggen dat hij er niks van bakt. In mijn optiek ben je dan gewoon een hater.

29 september 2014 om 13:42

@frankie

Komt omdat je een calimero bent daarom zie je overal haatgedrag in omdat jouw Ajax wordt aangevallen.
Als Blind niet bij Ajax gezeten zou hebben dan zou je dezelfde mening als mij hebben en dus objectief. als Blind geen Ajaxied zou zijn dan zou geen enkele supporter kwaliteiten in deze speler zien. Het ligt dus niet aan mij maar aan jou. Zet je Ajax bril af en plaats zijn 'kwaliteiten' in het juiste perspectief.
Blind is niveau Stoke City. Niet meer en niet minder tenzij jij mij nu gaat vertellen dat Blind van het niveau Man U is?

Als hij tegen een snelle flankspeler als Ronaldo komt te staan dan wordt hij 20 keer voorbij gelopen.
Toen Lens nog bij PSV speelde hebben we dat vaak genoeg gezien, Daley blind heeft de juiste mentaliteit daar heb ik wel respect voor en ontwikkeld zich alsmaar door en is tactisch hoogbegaafd.
Ik vind dat zijn minpunten zwaarder wegen dan zijn plus punten.

Natuurlijk klopt het wat de Boer zegt. Maar ik denk niet dat Blind naar elke willekeurige club gegaan was. Hij zag al niets in Inter Milaan. Het was alleen jammer dat de transfer zo laat kwam. Maar ik wist ook wel dat Blind onhoudbaar geworden was voor Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren