Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer waarschuwt: ‘In Rotterdam hadden wij helemaal niets te vertellen’

Laatste update:

Ajax speelt zondag in eigen huis tegen aartsrivaal Feyenoord. Ajax wil een ‘tik’ uitdelen aan de bezoekers, maar de Klassieker die eerder dit seizoen werd gespeeld in De Kuip is nog niet vergeten door coach Frank de Boer. Feyenoord speelde Ajax compleet van de mat, maar de Amsterdammers scoorden en wonnen de wedstrijd met 0-1.

/

“Feyenoord heeft een paar heel goede spelers die echt het verschil kunnen maken”, citeert Voetbal International. “Het is ook een elftal dat goed in elkaar steekt. Dat heeft Feyenoord wel bewezen. In Rotterdam hadden wij helemaal niets te vertellen.”

Voor Feyenoord is het zondag alles of niets. Als de ploeg van trainer Fred Rutten verliest in Amsterdam, lijken de titelkansen verkeken. “Dan wordt het voor Feyenoord wel heel lastig om ons te achterhalen. Het kan dan nog wel, dat hebben wij een keer laten zien, maar het wordt ontzettend moeilijk”, aldus De Boer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 januari 2015 om 16:21

Het middenveld van Feyenoord overloopt dat van Ajax. Vermeer is in bloedvorm. Ik zie Feyenoord de drie punten pakken. Maar weet je, het maakt mij geen fluit uit wie wint. Ik wil een mooie, sportieve en spannende wedstrijd zien met veel aanvallend voetbal en met 2 ploegen die willen winnen! Dan pas is de Klassieker voor mij pas de Klassieker.

23 januari 2015 om 16:35

Als Klaassen niet speelt heeft Feyenoord een voordeel op het middenveld.

Indien Klaassen WEL speelt heeft Ajax meer mogelijkheden om Feyenoord kapot te spelen dan andersom: Klaassen in de ruimte tussen El Ahmadi en de 2 Cv's van Feyenoord.

Om nog even te refereren aan de vorige klassieker waar Ajax op middenveld tekort kwam: toen speelde Viergever beste mensen,,,viergever..en tevens speelde Feyenoord ook met andere samenstelling dan nu....vilhena speelde ipv Immers.

23 januari 2015 om 17:11

Ik heb er vertrouwen in dat Feyenoord zal zegevieren en hoop ik ook dat het een mooie pot wordt. Als ik heel eerlijk ben hoop ik op een vieze overwinning van Feyenoord die tegen alle statistieken ingaat zoals Ajax dat de laatste wedstrijd heeft geflikt in de kuip . Anders hoop ik dat Feyenoord de ziel van Ajax kan open breken en alsnog de pakslaag kan geven waar zij in de kuip naar solliciteerde. Al met al verheug ik mij erop. Laten we hopen dat wij zondag in 90 min en nog wat min. als overwinnaar kunnen vieren. Wordt tijd!!!!
Iets anders waarom praat men over de titelstrijd bij Feyenoord. Ik hoop dat dit een verzinsel van de media anders hebben sommige mede Feyenoorders therapie nodig. Als PSV dit nog uit handen weet te geven aan Feyenoord kan er niks anders zijn dan Match fixing

23 januari 2015 om 22:11

Vermeer in bloedvorm? Meneer maakt afgelopen weekend nog 2 blunders in 1 wedstrijd. Bloedvorm zou ik het niet willen noemen. Middenveld van Feyenoord dat die van Ajax overloopt lijkt me ook overdreven. Wel lijkt er in de onderlinge affiches weer wilskracht te zitten aan de kant van Rotterdam. Maar zonder publiek is dat ook weer minder. We zullen het zien. Ik geef Ajax 60% kans, thuisvoordeel.

23 januari 2015 om 22:24

Je vergeet wel dat niet alleen El Ahmadi daar loopt, ook Clasie staat daar, dus klassen zal niet makkelijk weg kunnen lopen, daarbij is Kongolo een speler die graag doordekt, dus dat is nog geen uitgemaakt zaak

Feyenoord is beter zondag en ajax wint. Zo gaat het gebeuren denk ik.

23 januari 2015 om 15:58

Nee, nu andersom. Ajax speelt ons van de mat en wij winnen met 1-0 !

23 januari 2015 om 16:22

0-1 dan he.

23 januari 2015 om 19:16

Weet hij veel

Wordt denk ik 1-1. Ploegen zijn op het moment denk ik wel tegen elkaar opgewassen.

23 januari 2015 om 23:22

Komt jullie ook verrekte goed uit eh.

On: Als Ajax de eerste 10 minuten goed door staat (feyenoord gaat de eerste minuten fix stormen) winnen ze de wedstrijd denk ik met 1 à 2-0.

Wat een verschil met de reacties uit Rotterdam dit! Echt top van de Boer, hopelijk drie punten zondag

23 januari 2015 om 16:05

Hij kan moeilijk zeggen dat ze in Rotterdam niet zoekgespeeld werden. Onvoorstelbaar en gaan we denk ik nooit meer zien dat was bijna zielig om te zien

23 januari 2015 om 16:19

zo zielig was het niet voor de ajacieden hoor,om 3 pnt mee naar huis te nemen.

Een complete off-day kan elke ploeg overkomen, heel vreemd dat zoveel mensen zoveel waarde hechten aan die ene wedstrijd..de Boer lijkt daar handig gebruik van te maken en de Feyenoorders nog zelfverzekerder te maken en dan op de dag zelf...bam gewoon 2-0 winnen.

23 januari 2015 om 16:33

Probleem is dat zo een off day zich wel vaker heeft laten zien.... Vitesse bijvoorbeeld. Ik hoop echt dat Groningen tweede helft echt vermoeidheid was van trainingsprogramma...

23 januari 2015 om 19:17

Hij kan er ook voor kiezen om er niets over te zeggen.

23 januari 2015 om 16:06

Wat is precies het verschil? Feyenoorders zijn positief omdat ze Ajax al eens hebben weggespeeld en De Boer is huiverig juist omdat ze zo zijn weggetikt. Lijkt mij gewoon dat ze het met elkaar eens zijn.

23 januari 2015 om 16:13

Het verschil is dat Ajax de hele tijd respect toont terwijl aardig wat Feyenoorders doen alsof zij degene zijn die al 10 jaar op rij winnen. Al zijn dat voornamelijk de mensen om Feyenoord heen, vd Gijp e.d dat moet ik toegeven.
Je kan ook vol vertrouwen zijn en niet doen alsof je dik beter bent, zeker niet als je 8 punten achter staat, een minder doelsaldo hebt en de tegenstander in de laatste vier jaar vaker kampioen is geworden dan jij in de laatste 30 jaar! Dan doet 1 wedstrijd in de Kuip, die ze ook nog eens verloren, er niet toe.

23 januari 2015 om 16:20

Niemand zegt dat Feyenoord beter is dan Ajax. Er wordt alleen gezegd dat Feyenoord die wedstrijd een stuk beter was en dat Feyenoord op dit moment misschien beter in vorm is.
En feyenoord toont blijkbaar geen respect? Kom maar met een bron van afgelopen weken waar je dat gelezen hebt.

23 januari 2015 om 16:42

Echt he! Ik als psv fan hoop dat ajax punten verspeeld maar mocht dat gebeuren dan praten de feyenoorders weer jaren erover. Net zoals ze nu doen over feyaja eerder dit seizoen. Dat is maanden geleden gebeurd en ze hebben niet eens gewonnen! Maar toch erover praten alsof ze 10-0 gewonnen hebben..

23 januari 2015 om 21:38

Haha precies. Treurig hoe Feyenoorders praten over die wedstrijd omdat ze éindelijk een keer beter waren dan Ajax. En dan vervolgens toch nog verliezen, says it all right?

Zou het voor Ajax toch wel leuk vinden als ze winnen, na die brand in het supportershonk zou een nederlaag in eigen huis tegen Feyenoord helemaal een klap zijn. Maar ik verwacht een overwinning voor Feyenoord, ze hebben in mijn ogen een beter team op dit moment.

23 januari 2015 om 16:24

Beter team, beter spelen... Het kan allemaal, maar Ajax pakt dit seizoen toch heel vaak de punten. Het is steeds net voldoende voor de 3 punten. Ik verwacht zondag niks anders dan dat: drie punten.

23 januari 2015 om 16:29

Ja wie weet lukt het zondag weer, Ajax heeft het inderdaad vaak net gered terwijl Feyenoord juist vaak net ernaast grijpt dit seizoen. Het zal mij benieuwen, maar als Feyenoord een beetje het niveau haalt van de wedstrijd in Rotterdam dan zie ik het erg somber in voor Ajax. Zo'n wedstrijd als toen win je misschien 1 op de 100 keer, zoiets lukt niet nog een keer denk ik. Al met al, mooi affiche.

23 januari 2015 om 16:38

Daarbij was het ook zo dat Feyenoord dit niveau voor het eerst in 10 jaar haalde ongeveer. Zie ze dat niet zo snel doen in een uitwedstrijd in de Arena eerlijk gezegd. Ga ervan uit dat Ajax in de eigen arena wek het spel gaat maken. Hopelijk wordt het een mooie kraker.

23 januari 2015 om 16:27

Dat soort dingen moet je apart houden en niet Ajax een overwinning gunnen omdat hun clubhuis is afgebrand wat natuurlijk niet leuk is maar je hebt nog een verzekering dus dat komt wel goed.ik hoop gewoon op een overwinning voor Feyenoord omdat dat mijn club is, andersom zou ik het ook begrijpen.

23 januari 2015 om 16:34

Ja ik snap jouw punt ook hoor, maar zou het ze niet misgunnen na zo'n klap (als ik de reacties lees is het bij het merendeel echt heel hard aangekomen). Er is al zoveel haat onderling, ik probeer daar verre van te blijven. Maar ik denk zelf dat Feyenoord het uiteindelijk wint, vind ze toch beter dit seizoen ondanks de achterstand in punten.

23 januari 2015 om 17:04

Yep is inderdaad een klap voor de supporters maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en gaat het vooral om materialistische zaken die vervangbaar zijn. En die haat snap ik eerlijk gezegd niet ik heb zat vrienden in Amsterdam en zelfs in Rotterdam die voor Ajax zijn, Ben zelfs een keer met een maat naar een Ajaxkroeg geweest nooit problemen mee gehad, zo kan het ook.en natuurlijk zijn we tijdens de wedstrijden elkaars tegenpolen (op een leuke manier) maar zodra de wedstrijd afgelopen is het ook echt afgelopen.
Kijk maar hoe de spelers onderling met elkaar omgaan...zo hoort het.

24 januari 2015 om 02:27

Baardgrasmus, ik lees jou reacties altijd heel graag. Je reacties zijn nooit doorspekt door, blinde haat en dergelijke. Het wordt een mooie strijd tussen onze clubs, mogen de beste winnen.

We hadden niks te vertellen maar zwijgen was goud:-)

23 januari 2015 om 16:33

Geen woorden maar daaaaden, leve Ajax 1

De Boer antwoord wederom met klasse. Zijn interviews zijn altijd als een frisse wind. En gelijk heeft hij ook maar ik ben benieuwd wat we van die voorzichtigheid terug gaan zien op het veld.

23 januari 2015 om 16:48

Dat is De Boer, altijd eerlijk en realistisch daar kunnen een hoop trainers nog wat van leren.

Ajax staat 8 punten voor dus die onzin dat Feyenoord een beter team heeft moet ook maar eens stoppen. Natuurlijk kun je allemaal wel eens een gelukje hebben maar met zoveel punten voorsprong kunnen we toch niet meer van geluk spreken lijkt mij. Uit werd Ajax weggespeeld en toen was er geluk in het spel. Maar dit is een andere wedstrijd dus het kan alle kanten op.

23 januari 2015 om 16:27

Wel een bijzondere reactie van jou. Het verschil van 8 punten is dus zo groot, dat er geen sprake van geluk is. Tegelijk zeg je dat er in Rotterdam wel sprake van geluk was, maar dan is het gat voor een groot gedeelte (6 punten) dus wel op geluk gebaseerd. Is het gat tussen Ajax en Feyenoord, volgens jou, nu wel of niet op geluk gebaseerd? Ik ben het even kwijt...

De hele situatie met de muurschilderingen in de Arena en de verwoesting van het supporters home, gaan als doping op onze spelers werken. Daarnaast zullen alle ajacieden in het stadion 1 front gaan vormen tegen Feyenoord!

23 januari 2015 om 16:45

En jij achter je illegale stream op je laptopje?

23 januari 2015 om 17:00

Dus dat was er al die tijd nodig.....?

het grappige is dat als je het over de 8 punten achterstand en de uitwedstrijd tegen sevilla hebt ze allemaal zeggen dat ze toen nog niet de juiste opstelling hadden bij fey. maar in diezelfde periode wel wijze naar de wedstrijd tegen ajax hoe goed ze wel niet waren en hoe ajax onverdiend de punten meenam.

aankomende zondag is het een andere wedstrijd met een ander ajax dat na de gebeurtenissen van deze week er vol op zal klappen voor eigen publiek!

Heerlijk!! hoe F de boer niet hoog van de toren aan het blazen is zoals de meeste feyenoordspelers / supporters. geef ze maar het gevoel dat ze 10 klasse beter zijn des te erger is straks het schrikeffect als blijkt dat ajax toch wel degelijk onder de druk kan uitvoetballen.

ik wil graag mij dank uitspreken naar allen Feyenoorders en alle ajax haters voor het op scherp zetten van onze spelers. Waren deze uitspraken er niet geweest zou ajax 40 % ongeintreseerd en scherp zijn.

Vind het vreemd dat er vaak word gezegd dat feyenoord beter is dan ajax van ajax word blijkbaar veel meer verwacht dan feyenoord verschil is nog steeds 8 punten zegt vind ik genoeg

Daarbij pakt ajax vaak de punten in 2e seizoens helft

Vorm, selectie, zegenreeks, stand, het maakt niet uit dit is een wedstrijd op zich. Ajax is de laatste jaren altijd als winnaar uit de strijd gekomen, want blijkbaar laat Feyenoord zich makkelijk afbluffen. Alleen begin dit seizoen waren ze de bovenliggende partij en hoewel Ajax toen al het geluk van de wereld had, wist Feyenoord ook dat duel niet te winnen.

Ik verwacht zondag gewoon 3 punten voor Ajax. Ajax speelt de laatste weken kut, maar is naar mijn mening gewoon al jaren een paar stappen verder dan Feyenoord. Je kan er niets over zeggen, maar vorig jaar kregen we ook te horen dat Feyenoord wel zou winnen ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren