Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer somt fragmenten op van Feyenoord-dissonant: ‘Hij viel me écht tegen’

Laatste update:

Feyenoord zegevierde zondagmiddag met 0-3 bij VVV-Venlo, maar volgens Ronald de Boer kan niet iedere speler terugkijken op een sterk optreden. Luis Sinisterra maakte een slechte indruk op de analist, die voor Dit was het Weekend een aantal fragmenten samenstelde waarop Sinisterra ongelukkig is in zijn balbehandeling, of ‘zit te slapen’ wanneer VVV in balbezit was.

Sinisterra was zich niet bewust van wat er om hem heen gebeurde, merkte De Boer meermaals op. In de slotfase maakte de Colombiaan plaats voor Sam Larsson. “Hij werd tien minuten voor tijd eruit gehaald, maar volgens mij kon dat wel iets eerder. Hij viel me écht tegen. Wat maakt hem nou zo speciaal dat hij boven Luciano Narsingh en Sam Larsson wordt verkozen? Hij levert energie, maar ik zou Narsingh ook weleens als linksbuiten willen zien in plaats van op rechts."

Tafelgenoot Kenneth Pérez vindt Narsingh en Larsson 'wel echt minder' dan Sinisterra. "En Larsson al helemaal", voegt hij toe. Daar kan De Boer zich tot op zekere hoogte in vinden. "Larsson heeft het zeker niet laten zien. Maar ik denk dat Narsingh zich als linksbuiten meer op zijn plek voelt dan op rechts", stelt de analist. "Dan kan hij naar binnen toe, met de ondersteuning van Ridgeciano Haps die eroverheen gaat."

In Venlo koos Dick Advocaat in zijn debuutwedstrijd als trainer van Feyenoord voor een voorhoede met Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen en Sinisterra. In de laatste competitiewedstrijd onder Jaap Stam, uit bij Ajax (4-0 nederlaag), kregen Narsingh, Jörgensen en Sinisterra het vertrouwen; Berghuis speelde toen als aanvallende middenvelder. Sinisterra had dit seizoen in elk competitieduel een basisplaats, afgezien van de wedstrijd tegen FC Emmen (3-3) die hij miste door een blessure.

Verdient Luis Sinisterra zijn basisplaats bij Feyenoord nog?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinisterra is een heerlijk voetballertje. Snel, behendig, balvast, energiek.hij mist inderdaad nog wel wat; efficiency en overzicht, maar ik zie hem 100x liever spelen dan de gehuurde Narsingh die eind seizoen (hopelijk) weer verdwijnt en Larsson die meermaals een miskoopis geblekendeze jongen kan zich hopelijk nog ontwikkelen.

3 november 2019 om 19:41

Narsingh is transfervrij overgekomen NJ. Hij heeft een tweejarig contract getekend.

3 november 2019 om 21:21

Oeps ... my mistake ...

3 november 2019 om 19:41

Narsingh is transfervrij overgekomen volgensmij.

3 november 2019 om 19:57

Ongelofelijk dit van De Boer. Sinisterra is juist een van de revelaties bij Feyenoord waar je graag naar kijkt. Gelukkig heeft Feyenoord nog Sinisterra en Berghuis (en gelukkig ook Jorgensen die terug is). Promes vindt hij niks, Neres niks, over Ziyech en Bergwijn heeft hij ook al vaak genoeg zn gal gespuugd en nu is Sinisterra aan de beurt. Maar de grote Donny van de Beek vindt hij elke week geweldig. Treurig.

3 november 2019 om 20:42

Ja normaal wel maar vandaag laten we eerlijk zijn was die niet heel best

3 november 2019 om 20:51

@holland8: het is wel een leuke voetballer, maar heeft een rendement van bijna 0,0. Hij heeft leuke bewegingen, maar zijn laatste pass is vaak slecht en het afmaken voor de goal is helemaal een ramp.

3 november 2019 om 21:11

@fr_ronnie Wat jij aangeeft ben ik het natuurlijk voor een deel wel mee eens als je strikt naar zijn statistieken kijkt. Maar ik geef dit aan omdat ik De Boer dezelfde analyses heb zien maken bij Neres, Promes en in het begin bij Ziyech. Soms week in week uit. Terwijl de potentie ervan afdroop bij al die spelers. En uiteindelijk bleek ook hoe goed die spelers werkelijk zijn. Bij Sinisterra zie je ook de potentie. Het is heel gemakkelijk om hem af te rekenen op zijn weinige goals (hij is trouwens geen spits) in dit Feyenoord. Geef m de tijd zou ik zeggen, laat Advocaat zn werk doen met hem en oordeel daarna. Hij zorgt wel altijd voor dreiging en hij creeert kansen. Dat is al heel wat voor dit Feyenoord.

3 november 2019 om 20:01

Rendement nihil en dat gaat het to h e jt om met voetbal

3 november 2019 om 21:19

Sinnistreira heeft nul rendement, je hebt er niets aan.

3 november 2019 om 21:22

Absoluut oneens met je. Heel veel basiskwaliteiten, maar idd nog niet voldoende efficiënt.mijn vertrouwen heeft ie.

3 november 2019 om 22:10

Narsingh heeft ook 0 rendement. Wat is je punt? De ene heeft dan nog wat dreiging. De ander echt helemaal niks

4 november 2019 om 10:27

Ja Gio had een buitenaards rendement. Volgens vele voldeed hij niet aan 'onze' norm...

Ik heb Narsingh al een tijd niet meer zien voetballen maar toen hij in Nederland speelde was hij toch een klassieke rechtsbuiten? Achterlijn halen en panklare voorzetten geven.

3 november 2019 om 19:41

Nog steeds hetzelfde type, alleen lukt het niet echt meer.

3 november 2019 om 19:42

Dat klopt. Ik heb er nog van gehaald dat PSV met hem aan de haal ging. Vond het toentertijd een typisch buitenspeler voor Ajax. Als hij dat niveau haalt, kan hij echt nog wel van waarde zijn voor Feyenoord.

Haha wat een grap. Sinisterra is juist het enige lichtpuntje voor Feyenoord. Vandaag legde hij ook weer veel energie in de wedstrijd. Hij was alleen ongelukkig in sommige situaties (zoals z'n voorzet met buitenkant rechts waar Jorgensen en Berghuis voor het doel stonden). Ronald de Boer knalt er steeds meer onzin uit. Dissonant, wat een grap. Kenneth Perez kan ik zeker waarderen net als Kees Kwakman en Marco van Basten.

3 november 2019 om 20:37

Hij had het vooral over het mee verdedigen waarbij hij telkens zijn man laat lopen waardoor VVV gevaarlijk werd/kon worden, misschien een idee om het even terug te kijken aangezien VZ niet het hele verhaal hier verteld, met de beelden die hij liet zien zegt de Boer namelijk niks geks

3 november 2019 om 22:23

Ook betreffende het meeverdedigen vind ik het allemaal wel meevallen. Ten eerste was VVV aanvallend totaal onmachtig (op twee a drie lange ballen na) en ten tweede is de rol van Sinisterra om achter elke bal aan te rennen die naar voren wordt geknald zodat de rest kan bijsluiten. Dan moet je niet verwachten dat ie ook die vuile meters naar achter moet blijven maken. Jammer, want Ronald vond ik eerder wel aardig realistisch maar dat mis ik de laatste tijd echt bij hem.

Narsingh speelt juist het liefst op rechts, dat heeft hij meermaals aangegeven. De keren dat hij vanaf de linkerkant komt, zie je aan alles dat het tegen zijn natuur is. Vooral aan hoe hij schiet

3 november 2019 om 20:13

Deze ‘analyse’ van perez valt me ook een beetje tegen. Narsingh is helemaal niet geschikt om naar binnen te snijden, die gaat al zn hele leven buitenom en lepelt ze met rechts voor.

3 november 2019 om 22:02

Precies, en hij moet ook niks anders doen dan dat. Nu Jorgensen hopelijk vast in de spits blijft kun je Narsingh brengen in de 70ste minuut. Acties en voorzetten. Ook enorme fout van Stam door destijds maar Narsingh op te blijven stellen zonder echte sterke spits a la Jorgensen

4 november 2019 om 08:22

Ik zou, om eerlijk te zijn, niet echt weten wie hij anders op had moeten stellen. Ik vind het meer de fout van Troost dat er 7 centrale verdedigers rondlopen en maar 1 halve spits.advocaat zei zelf letterlijk, de aanwezigheid van Jorgensen scheelt een slok op een borrel. Zo bekeken heeft Stam in die paar maanden met wel heel weinig drank in het glaasje kunnen spelen.

De boer is niet goed wijs. Narsingh is bang voor het doel. Die jongen kan niet scoren heeft dus geen enkele nut om hem als linksbuiten neer te zetten, want hij heeft geen enkele techniek om naar binnen te komen. Hij heeft ruimte en snelheid nodig om balletje voor te leggen. Trouwens ik snap niks waarom Feyenoord hem gehaald heeft!

3 november 2019 om 20:05

Narsingh heeft totaal geen vertrouwen staat erbij alsof hij maar weer een wedstrijd op komt draven,totaal geen liefhebber..laat het elftal de komende wedstrijden in de zelfde samenstelling staan en je ziet automatisme...daar ontbreekt het aan..

Tis helemaal niks en het zal ook nooit wat worden . Ontbeert echt elke vorm van inzicht en techniek. Concurrenten Naringh en Larsson zijn niks beter dus tsja laat hem dan maar staan hoewel Larsson het heel sporadisch nog op de heupen heeft . Volgens mij zou Feyenoord beter gewoon zonder buitenspelers kunnen spelen als je ze niet hebt . 4-4-2 met Jorgensen en Berghuis.

4 november 2019 om 11:17

wie worden dan je 2 buitenste middenvelders?

4 november 2019 om 20:53

Kokcu en Ayoub (Toornstra dan als aanvallende middenvelder) zouden dat prima kunnen zijn, maar Ayoub zie ik niet echt een kans krijgen.

Ondanks het lage rendement aan goals en assists van Sinisterra in de meeste wedstrijden blijkt uit de opmerking van de Boer dat hij maar wat zegt en hem niet optimaal volgt. Luis is tot noch toe iedere wedstrijd enorm balvast, is snel, durft acties te maken, legt veel strijd en passie in zn spel etc etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren