Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer reageert: ‘Dat kritiekpunt van Raiola, dat is echt een misvatting’

Laatste update:

Afgaande op de uitspraken van zaakwaarnemer Mino Raiola kan het niet lang meer duren voordat de wegen van Ajax en linksbuiten Ricardo Kishna zullen scheiden, maar volgens trainer Frank de Boer loopt het niet zo’n vaart. De coach heeft met Kishna gepraat en maakt zich geen zorgen.

/

“Na de eerste uitlatingen van Raiola op televisie heb ik een goed gesprek gehad met Ricardo”, geeft De Boer aan tegenover Voetbal International. “Hij was een stuk minder stellig dan Raiola. Een kritiekpunt van Mino was dat spelers bij mij in de pas moeten lopen. Dat is echt een misvatting.” De oefenmeester van de Amsterdammers schroomt ondertussen niet om kritisch te zijn op zijn vleugelspits.

“Ricardo heeft het verloop van zijn carrière in eigen hand. Hij heeft grote ambities, om die waar te maken kan hij niet teren op een paar goede acties per wedstrijd. De carrière van Arjen Robben is een mooi voorbeeld. Die heeft ontzettend veel in zichzelf geïnvesteerd. Daardoor is hij uitgegroeid van een groot talent tot een wereldtopper. Ook Robben begon met een paar mooie acties per wedstrijd. Inmiddels heeft hij vijftien gevaarlijke acties per helft.”

Ben je het met Frank de Boer eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is gewoon tactiek van een op geld beluste zaakwaarnemer. Gelukkig is kishna verstandiger. Hopelijk tekent hij snel bij want hij kan een grote worden als hij zijn carrière verstandig uitstippelt.

4 maart 2015 om 12:40

Niks meer en niks minder inderdaad.

Zolang Raiola geld blijft ruiken en ziet dat een van zijn, nog kneedbare, spelers het beter begint te doen zal hij gaan schermen met het aanbieden en lopen stoken tussen spelers en club... triest.

4 maart 2015 om 12:43

Nou dat hij een grote kan worden vind ik nou ook weer niet van toepassing op kishna. Het is een leuk talent die wel potentie toont maar echt een topper zie ik hem nu ook weer niet worden.

4 maart 2015 om 12:52

Als kishna constanter gaat worden dan heeft hij wel de potentie een grote te worden. Ik kan me nog de grote kishna show herinneren waar hij verdedigers passeerde alsof ze er niet stonden. Hij heeft echt van die klassieke buitenspeler rushes.

4 maart 2015 om 13:11

Ik ben het niet met je eens roedii, vind hem namelijk een van de meest talentvolle buitenspelers in de Eredivisie. Genot om te zien spelen, altijd dreigend en denk als deze jongen nog een paar stappen kan zetten dat Depay het nog moeilijk kan krijgen bij het Nederlands Elftal.

4 maart 2015 om 13:44

@roedii

Aan je avatar te zien ben je voor Ajax, maar ik zou dan eens wat beter op Kishna letten. Zoals de mensen voor mij ook al zeggen, die rushes die hij heeft zijn nou net dat soort rushes dat ajax zo heeft gemist bij de buitenspelers. Kishna durft een man voorbij te gaan. Heeft soms geniale acties. Als het bij Kishna loopt kan geen enkele verdediger in de eredivisie hem afstoppen.

Hij moet inderdaad wel constanter worden. Soms speelt hij vreselijk, en dan lijkt het alsof hij niet in het eerste thuis hoort. Maar ik heb het idee dat hij sinds de winterstop absoluut beter is gaan spelen. Hij is van grote waarde en kan echt wel bij een topclub komen als hij niet naar Raiola luistert. Overigens is Raiola wel de man die hem bij een topclub kan brengen met zijn connecties. Maar hij moet gewoon nog een aantal seizoenen bij Ajax blijven!

4 maart 2015 om 14:49

Ik ben het met jullie allemaal eens dat kishna (en ook el ghazi) weer wat meer zorgen voor het ajax-spel wat denk ik veel supporters willen zien. Maar als we kijken wat we in de afgelopen jaren op de flanken hebben gehad dan werd je daar ook echt niet vrolijk van en ik ben van mening dat het de jaren ervoor ook wel heel slecht was! Denk aan ebecillio, ozbilliz, sulejmani e.d. allemaal niet echte geweldenaren.

Ik wil benadrukken dat El ghazi en Kishna hierbij een verademing zijn. Ik zeg alleen wel erbij dat ik mijn twijfels heb of kishna echt een topspeler gaat worden. Hij is wel een van de betere vleugelspelers van de eredivisie maar dat wil niet altijd wat zeggen om de top te halen. Kijk naar een elia, arnautovic... ik wil meer en voor een langere periode zien dat kishna het in zich heeft om zich te ontwikkelen voordat ik deze uitspraken doe. Ik kan nu nog niet genoeg inschatten waar het plafond ligt maar mijn gevoel op dit moment zegt dat dat niet de absolute top is. Ik hoop uiteraard dat hij het tegendeel gaat bewijzen.

4 maart 2015 om 12:56

Ik weet niet of Kishna een stuk verstandiger is, mag hopen van wel, maar vooralsnog heb ik het gevoel dat zijn mentaliteit een stuk minder is dan bijv. die van El Ghazi. Vind Kishna in wedstrijden altijd erg lui ogen, en dan niet eens altijd als de tegenstander aan de bal is, maar ook in balbezit komt hij bijv. bij tijd en wijle veel te traag in, of loopt hij met een aanval gewoon niet mee om ruimte te maken. Verder is mij opgevallen dat zijn sprintsnelheid vrij laag ligt, je ziet hem vrij vaak ballen die vrij makkelijk te halen lijken te zijn (voor een snelle speler), niet halen.

Daarentegen is Kishna wel technisch geweldig als hij het eenmaal op zijn heupen heeft. Echter, zoals Frank hier al aangeeft, moeten die moment van het op de heupen hebben heel erg veel omhoog gaan wil hij een topper worden. Ik moet nog maar afwachten of hij daar de juiste mentaliteit voor heeft en de juiste keuze gaat maken.

4 maart 2015 om 13:50

Kishna doet me op de één of andere manier altijd een beetje denken aan Tsjeu La Ling vroeger. Zijn ietswat 'arrogante' persoonlijkheid, gestalte, techniek, trukendoos en zijn momenten van afwezigheid tijdens de wedstrijd. La Ling was wel sneller dan Kishna.

4 maart 2015 om 13:57

Hij is juist heel snel zowel met als zonder bal. 2-1 tegen Feyenoord vorig jaar korte versnelling en Indi was zoek. 0-1 tegen PSV komt hij voor Arias die echt wel meeloopt en ook snel is. Het is een luie voetballer, maar snel is hij wel degelijk.

4 maart 2015 om 15:29

Pdb4.

Er zit een verschil in een snelle acceleratie hebben en snel zijn. Kishna heeft een snelle startsnelheid iets waardoor hij, ook samen met zijn goede techniek, snel voorbij tegenstanders kan glippen, maar zijn absolute topsnelheid is helemaal niet zo hoog. Moet zeggen dat het op Tv nog niet zo opvalt, maar in het stadion (waar je de diepte beter ziet) zie je dat hij moeite heeft met ballen die makkelijk te halen lijken te zijn. Valt me keer op keer op. El Ghazi is bijvoorbeeld vele malen sneller.

4 maart 2015 om 18:04

We hebben kisnha nog weinig op volle snelheid gezien in wedstrijden, mij is nog niet opgevallen dat hij door backs eruit wordt gelopen, zoals bij schone vaak.

Een goede startsnelheid betekent meestal dat de sprintsnelheid evenwel goed is. Als creatieve buitenspeler is snelheid toch wel een voorbode, anders ziet men niet zoveel potentie in hem. We gaan het zien in ieder geval.

Ja natuurlijk maar dan verdiend Raiola niks dus kun je beter wat roepen in de media. Die maniertjes zijn toch inmiddels wel bij iedereen bekend neem ik aan.
Als Kishna slim is zorgt hij eerst dat hij bij Ajax tot een van de betere uitgroeit en dan gaat ie weg. Dan kun je ook een stap hogerop.

4 maart 2015 om 13:56

Die Raiola is een gewiekste zaakwaarnemer, maar ik heb daarnaast ook vaak het gevoel bij hem, dat hij tijdens interviews wat impulsief is met het doen van uitspraken. Met zijn Italiaanse roots ligt zijn hart misschien vaak op zijn tong.

4 maart 2015 om 14:10

Ik heb het wel vaker gezegd, voor Zlatan en Pogba, prima, al zouden die zonder hem ook wel een goed contract hebben bij een goede club. Maar voor jonge spelers is het gewoon funest. Kishna gaat niet beter spelen als Raiola wat roeptoetert. Dan verwacht ik dat een zaakwaarnemer zegt, gewoon blijven werken, door ontwikkelen en dan komt die leuke club vanzelf wel ipv bleren dat hij weg moet en onzin verkondigen.

4 maart 2015 om 14:42

Daar heb je gelijk in, voor topspelers is Raiola een topper, maar voor de groep spelers daaronder kan zijn loslippigheid en drang naar financiël gewin funest zijn.
Het geval Oussama Bouy zegt voldoende, zijn carrière is vakkundig om zeep geholpen door Raiola.
Gelukkig zijn Kishna, en waarschijnlijk ook zijn ouders, meer verstandige mensen en kijken ze ook wat de langere termijn brengt.
Je moet als (jonge) speler blijkbaar een sterk karakter hebben wanneer je Raiola als zaakwaarnemer hebt en je niet laten verleiden door het grote geld dat hij je voorschotelt en als een soort van Pinokkio door de sluwe vos en de circusdirecteur Stromboli uit het gelijknamige verhaal zich liet gebeuren.

4 maart 2015 om 18:10

Ik denk dat Raiola ook weet dat hij nog niets bewezen heeft als zaakwaarnemer van jong talent, dat nog bewezen moet worden in prestaties. Daarom probeert hij nu dingen te forceren om een completere zaakwaarnemer te worden. Daar is het de man dus ook niet voor want welke belachelijke zaakwaarnemer gaat nu onrust creeeren rond een jong talent... Als die ook maar iets niet nodig heeft is het onrust.

Mede daarom vind ik Kisnha een potentiele topper, omdat hij hier heel koelbloedig mee om lijkt te gaan en de focus op het voetbal houdt.

ik vind raiola maar een geldwolf maar ik moet hem na geven iedere speler die hij begeleidt loop met hem weg maar dat komt vooral denk ik dat hij zo nadrukkelijk aanwezig is

Haha! Het houdinkje van Kischna bevalt me niet, hij heeft een beetje hetzelfde wat je bij PSV ziet bij Depay en Willems waar Gijp het over had van de week. Hij heeft zijn toekomst inderdaad in eigen hand, maar het begint met 100% inzet en investeren in jezelf. F.de Boer is de perfecte trainer voor Kischna omdat hij dat ook van hem eist, je ziet ook gewoon dat het werkt, dat hij zich ontwikkeld, al vind ik El Ghazi verder. Een andere trainer zet hem op de bank na 3 wedstrijden zonder rendement op de bank en kijkt hem niet meer aan. Snel contract verlengen en investeren in jezelf Ricardo!

Je zou je moeten afvragen waarom de spelers met Raiola weglopen. Want de spelers huren Raiola in om hun zaakwaarnemer te zijn. Als Raiola iets zegt, dan heb je grote kans dat hij dat van zijn client (kishna) moet zeggen. Ik vind het wel al te makkelijk om Raiola als geldwolf te bestempelen, misschien zijn het juist de voetballers die geld willen zien of -in dit geval Kishna- meer willen spelen.

Frank de Boer reageert dan heel goed om een verhelderend gesprek met Kishna te hebben en de kou is uit de lucht.

4 maart 2015 om 13:38

Ik heb het gevoel dat Raiola die jonge gasten toch het hoofd op hol brengt en ik geloof helemaal niet dat hij alleen zegt wat zijn cliënten hem opdragen. Als iemand maar vaak genoeg tegen je zegt dat je naar een betere club kan en dat ze je onterecht behandelen dan ga je dat wel een keer geloven. Hij heeft natuurlijk wel de connecties om zijn cliënten bij grote clubs onder te brengen dus kan hij wel een bepaalde druk uitoefenen op club en de speler. Maar het idee dat Raiola alleen het beste met zijn klanten voor heeft lijkt me sterk, alleen op financieel gebied misschien maar daar wordt hij zelf ook beter weer beter van.

Zelfde verhaal als vorige week en die weerk ervoor maar dan in nieuw jasje

Ik ben toch bang dat Kishna uiteindelijk niet met zijn verstand kiest maar dat Raiola hem gek zal maken. Voor zijn eigen carriere en voor de club zou ik hem graag nog een aantal jaren bij Ajax zien. Op dit moment is hij ook helemaal niet klaar voor een stap hogerop. Alsof topclubs echt in zo'n jongen gaan investeren, valt bij Ajax niet eens altijd op.

Ik mis even dat de Boer kritisch is op Kishna, zoals VZ zegt.. hij geeft hem eigenlijk alleen raad. We weten nu allemaal wel dat Raiola maar wat doet. Ergens is het wel slim, want mocht Kishna echt ontevreden zijn dan is hij nu veel in het nieuws geweest en al in de spotlight gezet door Raiola, maar ik zou als speler niet willen dat mn zaakwaarnemer zich steeds zo uitlaat. Kishna's imago wordt er namelijk niet veel beter van.

4 maart 2015 om 14:01

Ik denk dat ze bedoelen dat hij nog niet tevreden is over hun spel, wat ook logisch is want ze komen net kijken. Hij kaffert kisnha en el ghazi regelmatig uit tijdens de wedstrijd haha

Ik zie Kishna niet uitgroeien tot een wereldtopper. Hij laat bij vlagen hele leuke dingen zien, maar hij mist 'iets', lastig om precies te zeggen wat dat is. In El Ghazi heb ik meer vertrouwen. Die slaagt er beter om altijd voor dreiging te zorgen, al lukt bij hem ook lang niet alles.

4 maart 2015 om 14:24

"hij mist 'iets', lastig om precies te zeggen wat dat is"? Dat zegt jouw gevoel, of zo? Sorry hoor, maar dan luister ik liever naar mensen zoals een De Boer die veel meer verstand hebben van voetbaltalenten i.p.v. een 22-jarige student die nog veel moet leren van Bedrijfskunde.

4 maart 2015 om 14:47

Sterke reactie. Je hoeft niet op me te reageren als je alleen maar wilt melden dat je liever naar De Boer luistert.

4 maart 2015 om 15:16

Het gaat erom dat je blijkbaar Kishna geen groot talent vindt vanwege alleen maar een onderbuik gevoel dat je bij hem krijgt. Sorry hoor, maar reageer dan gewoon niet.

4 maart 2015 om 15:37

Misschien moet je geen dingen willen lezen die ik niet zeg. Dat ik hem niet zie uitgroeien tot een wereldtopper, wil niet zeggen dat ik hem geen groot talent vind. Dat vind ik wel degelijk, zijn techniek in combinatie met een linkerbeen (altijd een pluspunt) vind ik vaak mooi om te zien. Hij heeft alleen iets flegmatieks en lijkt de drive te missen om constant dreigend te zijn. Iets dat ik bij El Ghazi dus wel zie. Die zie ik ook niet per se bij de wereldtop belanden, al komt daar altijd meer bij kijken dan alleen talent, maar wel eerder dan Kishna. Zo wel goed?

4 maart 2015 om 16:04

@ Hootch30

Wat een flutreactie zeg, voor iemand met zoveel reacties op VZ begrijp je blijkbaar wel bijzonder weinig van hoe het hier werkt op de site. Iedereen mag zijn mening geven, ook wel reageren genoemd. Als Stefandefree op een bepaalde manier over Kishna denkt mag hij dat uiteraard zeggen bij een artikel over de desbetreffende speler. Vervolgens zeg je dat je liever naar de Boer luistert, prima, ik denk dat veel mensen ook liever hebben dat Cruijff zijn mening onder elk artikel zet maar dat gaat ook niet gebeuren he? En dat hij beter niet kan reageren slaat natuurlijk ook nergens op, want waarom reageer jij dan uberhaupt op hem?

4 maart 2015 om 17:52

Stefandefree,

Eindelijk geef je dus nu de rede waarom je Kishna niet ziet uitgroeien tot een wereldtopper. Dat is al wat anders dan "hij mist 'iets', lastig om precies te zeggen wat dat is". Vandaar mijn reactie dat je dan maar beter niet kunt reageren. Als je een mening geeft dan graag ook een toelichting van waarom je iets vindt.

jm87,

Na mijn weten is het altijd handig om wat inhoudelijker te reageren. Stefandefree kwam met een reactie dat hij vindt dat Kishna geen wereldtopper gaat worden, maar zei niet daarbij waarom. Echter als je een mening geeft op een topic dan is vaak raadzaam om ook toe te lichten waarom je iets vindt.

Snappie?

5 maart 2015 om 08:53

@ Hootch30

ten eerste kun je nu wel heel rationeel gaan reageren, maar eerder zit je nog een beetje denigrerend te doen en te zeggen dat hij beter niet kan reageren. Ten tweede kun je dat handig vinden, maar er is geen regel op dit forum die stelt dat je een mening moet onderbouwen met inhoudelijke argumenten. Het lijkt me sterk dat jij bij al jouw reacties een inhoudelijke argumentatie hebt staan, maar ik zal erop letten!

5 maart 2015 om 09:24

Jouw eerste reactie had ook geen inhoud, misschien wat minder schoolmeestertje spelen vriend. Ik ben dan wel student, ik zit niet op jouw correctie te wachten.

Die Riola is echt een verschrikkelijke vatsige zelfingenomen viespeuk..

Ik heb hem vaak genoeg in het echt meegemaakt, en ook laatst bij Jinek, waar ik het licht deed..
Wat een enge man zeg.., Hij heeft echter een ongelooflijk sterke aantrekkingskracht op een bepaald soort speler.. Vilehna heeft hem gelukkig verlaten, ik hoop dat Kisna hetzelde gaat doen..

Deze man houdt van onrust zaaien en zichzelf op de voorgrond plaatsen.. Is een doorn in het oog voor iedere club, maar financieel zogenaamd heel goed voor zijn cliënten..

Riola zinspeeld op een breuk op relationeel niveau tussen Kishna en Ajax.
Zodat hij transfairvrij de deur uit kan, aantrekkelijk voor veel clubs is en op die manier lekker veel tekengeld kan eisen..

Kishna is een groot talent, zal na volgend jaar eindelijk stabiel gepresteerd te hebben stilletjes via de achterdeur vetrekken/ of juist op de Denswil/haatrecht manier, dat de staf het gezeik van Riola zat is en hem om de vrede binnen de selectie te bewaren gewoon laat vertrekken..

4 maart 2015 om 23:12

Mokum, zo lang Kishna geen afstand neemt van de uitspraken van Raiola en Raiola zijn zaakwaarnemer blijft kun je er van uit gaan dat Raiola zegt wat Kishna denkt. Jouw veronderstelling dat Raiola zinspeelt op een breuk is een aanname en kun je op geen enkele manier hard maken. Raiola is een vakman en is voor de spelers die hij vertegenwoordigt zijn gewicht in goud waard.

5 maart 2015 om 16:51

haha, zijn gewicht in goud waard, een goeie..

Je geeft zelf het antwoord hé, Riola is idd een vakman, en hetgeen hij doet doet hij goed.
Al die onrust veroorzaken hoort bij zijn vak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren