Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer overweegt huurlingen terug te halen

Laatste update:

Ajax heeft dit seizoen redelijk wat spelers verhuurd aan competitiegenoten. Zo dient Bas Kuipers deze jaargang Excelsior, komt Dejan Meleg uit voor SC Cambuur-Leeuwarden, is Fabian Sporkslede uitgeleend aan Willem II, mocht Lesly de Sa vertrekken naar Go Ahead Eagles en maakt ook Mickey van der Hart deel uit van de A-selectie van de club uit Deventer. Ze komen echter lang niet allemaal wekelijks aan bod bij hun clubs.

/

Frank de Boer zegt in gesprek met Ajax Life dat de vorderingen van de uitgeleende spelers hem wat tegen zijn gevallen. “Als je goed bent, speel je. Een trainer stelt niet zijn mindere spelers op. Spelers zien het soms in eerste instantie niet zitten om verhuurd te worden, maar moeten dan de mouwen opstropen. Dat hoort er ook bij”, geeft de trainer van Ajax te kennen aan het magazine.

Als het aantal speelminuten voor de verhuurde krachten niet toeneemt, kunnen er maatregelen volgen. “Dan kunnen we 'm beter terughalen en bij ons laten trainen. Dan heb je 'm in elk geval dicht bij je en kun je zelf zijn ontwikkeling bepalen”, legt De Boer desgevraagd uit. Vorig seizoen leende Ajax onder meer Jody Lukoki en Mitchell Dijks uit. Zij wisten vervolgens allebei niet door te dringen tot de vaste groep van De Boer in Amsterdam.

De spelers die Ajax dit seizoen verhuurt doen het niet goed bij hun clubs

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of de talenten zijn niet zo goed als we denken. Dat kan natuurlijk ook.

30 oktober 2014 om 17:50

Ik denk dat dit voornamelijk over vn der hart gaat, die jongen kan fantastische keepen en doet in mijn ogen zeker niet onder voor de keeper die nu onder de lat staat bij go ahead

30 oktober 2014 om 17:55

Mickey heeft gisteren goed gekeept. In het begin was hij zeer onzeker als keeper en Cummins was gewoon beter. Hoe kan je nu verwachten dat Mickey maar "gewoon"speelt?? Mickey was in den beginnne zeer onzeker als keep. Groetjes GAE

30 oktober 2014 om 18:02

Dat is het hele probleem. Als eric cummings je op de bank houdt gaat er iets fout. Hopen dat mickey nu wel zijn basisplaats behoud. Beter bij jong ajax dan banken in deventer.

30 oktober 2014 om 18:17

Ik verwacht dat Mickey op doel blijft staan door zijn optreden van gisteren. We ullen het zien Zondag tegen Heracles. Mocht het zo zijn dat Cummings toch op doel staat dan geef je de speler Mickey ook geen vertrouwen. En dat moet nu juist wel gebeuren.

30 oktober 2014 om 18:32

Er is ook geen reden om Cummings te wisselen dus ik neem aan dat vd Hart geen vertrouwen krijgt. Cummings doet het toch prima.

30 oktober 2014 om 18:58

Ik vond Cummings nou niet bepaald bijzonder keepen, laat staan punten pakken voor Go Ahead. De bekeroptredens van Van der Hart zagen er beter uit, maar die heeft in de voorbereiding schijnbaar te weinig indruk gemaakt.

30 oktober 2014 om 19:54

Alleen heeft t bij Van t Hart niet te maken met de mouwen opstropen denk ik. Sporkslede en Meleg spelen nauwelijks. De Sa is volgens mij voornamelijk geblesseerd.

30 oktober 2014 om 20:41

Het is natuurlijk niet zo dat Van der Hart een kans heeft gekregen. Ik vind dat je met huurlingen, (zeker keepers, die het van wedstrijdmomenten moeten hebben) wel juist om moet gaan en ze niet zomaar als goedkope versterking voor de breedte toe kan voegen. Graag of niet. Op deze manier zou Ajax moeten comminuceren. Het moet een win- win situatie blijven.

30 oktober 2014 om 17:51

Van Sporkslede, De Sa en Kuipers verwacht ik niet zoveel. Ik hoopte dat Meleg het beter zou doen bij Cambuur en Van der Hart gaat zijn kans wel krijgen bij Ajax zodra Cillessen weggaat.

30 oktober 2014 om 17:56

Meleg had ik meer van verwacht. Maar als je bij cambuur niet kunt meedoen dan houdt het op. Zou zon moses daddy dan zoveel minder zijn geweest?

30 oktober 2014 om 18:06

Moses Daddy was duurder he, buiten EU salaris. Bovendien was zijn leeftijd omstreden, er gaat een behoorlijk hardnekkig gerucht dat hij een stuk ouder is dan hij voordoet. Meleg heeft een beetje pech, hij had een moeilijk begin en mocht tegen Feyenoord beginnen en is gelijk geblesseerd. Erg jammer natuurlijk.

30 oktober 2014 om 18:22

Waarom dan niet gewoon nouri erbij halen. Alvast proeven van het echte werk..

30 oktober 2014 om 19:00

@ Mentalist

Meleg speelde bij Jong Ajax het beste als spits. Het is geen vleugel speler. Daar komt hij teveel te kort. En als AM mist hij ook een paar belangrijke facetten zoals twee benig heid. Die jongen kan met vlagen leuk voetballen, maar zakt ook nog veel te vaak door een diepe onder grens.

Moses Daddy is een ander verhaal. Dat heeft Ajax namelijk gewoon heel slim gedaan. Hij is bij Trencin gestald en word daar onder Ajax trainers begeleid. Ajax heeft ook de eerste optie op Moses-Daddy. In feite hebben ze hem dus onder contract staan maar toch ook niet. Het grote voordeel aan deze constructie is dat ze hem niet zijn 512.000 euro Non EU salaris hoeven te betalen. Hij voetbalt nu voor minder dan de helft.

Zeker als je bedenkt dat Fisscher excelleerde in zijne erste jaar, Kishna een geweldig talent was, El Ghazi zich manifesteerde en schone vorig jaar op de vleugels al veel liet zien. Is het een logische keuze geweest.

30 oktober 2014 om 19:35

Zou inderdaad een goede opvolger zijn van Cillessen kan ook geen pingels stoppen. Zelfs als ze er niet in gaan helpt hij een handje zodat ze er alsnog in gaan.

30 oktober 2014 om 20:31

Meleg heeft gewoon pech. Speelde prima in de eerste wedstrijden, blijkbaar trainde de Ridder beter en het team presteerde goed, dan ga je niet wisselen. Daarom is het zuur dat hij zo snel van het veld moest tegen Feyenoord. Hij had een goede actie, maar wordt hard neergemaaid door die Wilkshire... Dusja, als de Ridder nog geblesseerd is, speelt hij de volgende wedstrijd en moet hij gewoon zijn kans pakken.

30 oktober 2014 om 20:43

Bergkamp,

El Ghazi werd vorig jaar pas gehaald en we moesten maar afwachten hoe hij zich bij Ajax zou ontwikkelen, dat hij nu bij het eerste zit was vooraf echt niet verwacht. Kishna was toen zelfs nog geblesseerd en had slechts een of enkele wedstrijden gespeeld tussen zijn 2 knieblessures, waardoor hij 2 jaar stil had gestaan.. Hij begon, in september ongeveer, in de A2(!) en er was van hem al helemaal niet van verwacht om nog dát jaar te debuteren. Ajax hoopte op de Sa, is ook uitgesproken door FdB en Overmars. Die deed het aardig in de voorbereiding, Moses Daddy ook, maar koste (behoorlijk wat) geld en Lesley niet.

30 oktober 2014 om 22:23

Meleg is een Servier dus ook buiten EU dus evenduur

30 oktober 2014 om 17:52

Ik ben helemaal met je eens mentalist. De zogenaamde talenten zijn gewoon niet zo goed. Sterker nog ik vind de genoemde spelers pure middelmaat en deze spelers gaan never cl niveau halen want dat is wat ajax nastreeft overwinteren in de cl.
Ik wacht met smart op de echte talenten!

30 oktober 2014 om 17:59

Tjah lastig te zeggen. Maar als je dan zon rusnak ziet. Dat kaliber aan talent zou bij Ajax moeten spelen. Wat er nu speelt is idd middelmaat. Met uitzondering van een muric en dergelijke.

30 oktober 2014 om 19:04

@ Clarence 83

De echte talenten wacht je met smart op? Er is een reden dat deze jongen verhuurd zijn aan andere club. Dit is hun laatste kans om daadwerkelijk te laten zien dat ze bij Ajax horen. Niets meer en niets minder. Laten ze dat dus niet zien zullen ze niet bij Ajax 1 komen te spelen.

Maar er breken genoeg echte talenten door. Wat dacht je van El Ghazi die in 60% van de wedstrijden betrokken is bij een doelpunt. Wat dacht je van Fisscher die zometeen weer terug komt. Wat dacht je van Davy Klaassen. Wat dacht je van Lucas Andersen. Milik is ook een optie tot koop op. Zivkovic begint met presteren. Veltman staat als een beer te verdedigen. Boilesen is onderweg terug uit zijn vorm dip. Voor Fisscher, Boilesen, El Ghazi en klaassen heeft menig topclub al op de bank gezeten. Milik is genomineerd voor Golden Boy. Andersen is altijd al een gigantisch talent geweest.

In Jong Ajax loopt relatief weinig rond op Tete na. Maar ind e A1 zitten echt talenten om te smullen. Nouri, vd Beek, Cerny, Mahdioui etc

30 oktober 2014 om 19:14

Wat een opsomming van middelmaat zeg haha, ben jij een van de supporters die denkt dat met geheel eigen jeugd ooit de CL-groepsfase doorkomen? Enige die echt goed zijn Tete, Fischer, Klaassen en vd Beek. Nouri komt veel te veel fysiek te kort voor de ambities die jullie nastreven. Andersen vindt ik echt ongelooflijk slecht. Komt fysiek te kort, heeft geen goede pass in de benen als middenvelder. Ook geen goed schot, het enige wat hij heeft is techniek. Talenten van Ajax worden altijd overschat.

30 oktober 2014 om 19:35

Cerny, Muric, El Ghazi en Kishna zijn ook hele grote talenten maar het is altijd de vraag of het er echt uit gaat komen bij allemaal. Helaas kan jij niet echt objectief reageren wanneer het Ajax betreft. Dat je ook nog aangeeft dat Andersen geen pass heeft geeft wel aan dat je er niet veel kijk op hebt want die heeft juist wel een geweldige steekpass. Op andere vlakken moet hij echter nog wel een hoop verbeteren.

Er is geen club op deze aardbol geweest die zoveel grote voetballers heeft voortgebracht als Ajax dus het is per definitie fout dat je zegt dat ze Altijd worden overschat. Van Vermaelen, Verthongen, Eriksen en Suarez werd ook door het gros hier gezegt dat die het niet zouden redden dus er is eerder sprake van onderschatting.

30 oktober 2014 om 19:49

Uhmm Suarez heeft de jeugdopleiding niet eens doorgelopen? Eriksen en Verthongen zijn ook gewoon gekochte talenten van 16+. Begrijp me niet verkeerd, Ajax heeft in het verleden veel goede spelers voortgebracht, maar mensen voortborduren voort uit die gedachte en denken dat ze van dezelfde kaliber zijn. PSV en Feyenoord completeren de laatste jaren de jeugdcompeties ook gewoon vaak op de 3 hoogste plaatsen. Ik merk gewoon dat Ajacieden altijd een lijstje klaar hebben staan van 20 namen terwijl Feyenoorders en Psv'ers vaak 3/4 namen opnoemen die ècht de potentie hebben om het niveau te halen die een topclub beaamt. Het enige 2 die enigzins potentie hebben zijn Muric en El Ghazi, die andere 2 komen kwaliteit te kort.

30 oktober 2014 om 20:35

Onzin, ze wouden Meleg speelminuten geven op het hoogste niveau en Mickey ook. Meleg heeft toekomst bij Ajax, zit pas 1 jaar bij Ajax en heeft het goed gedaan bij Jong Ajax. Dus dat het een laatste kans is voor hem vind ik onzin. Als hij er nou al 3 jaar speelde, oké, dan begreep ik je reactie.

Voor Sporkslede kan het wel een laatste kans zijn. Stond bekend als groot talent, maar heeft een jaar stil gestaan door een blessure en is inmiddels door Riedwald en Bazoer gepasseerd in pikorde denk ik. Kuipers heeft geen toekomst bij Ajax. Is een harde werker en zit op zijn plek bij Excelcior. De Sa is een nuttige kracht als je kan counteren, misschien dat hij over een paar jaar bij PSV speelt ghehe. Nee maar, ik vind hem wel een nuttige kracht met zijn snelheid, maar spelers zoals Acotatse en Becker zijn gelijkwaardig of beter, dus hij moet het maar laten zien bij Gea.

30 oktober 2014 om 22:56

Ajax heeft echt talenten hoor. Juist Andersen verwacht ik veel van. Deze speler heeft een fluwelen techniek, maar dat zie je alleen in korte momenten, zoals in de slotfase tegen PSG. Het probleem bij Ajax is dat Schöne de kar moet trekken. Met iets meer overgewicht gun je talenten als Andersen een periode om nog redelijk in de luwte aan een carriere te beginnen.

30 oktober 2014 om 18:02

"als je goed bent, speel je. Een trainer stelt niet zijn mindere spelers op."

Dat zegt Frankie hier toch ook gewoon?

30 oktober 2014 om 18:10

Ja dat zegt Frank. Maar bij aanvang van de verhuurperiode dacht hij dat ze wel mee zouden kunnen en niet zouden banken, want anderd waren ze niet verhuurd. Dit is dus een teleurstellend verhaal. M

30 oktober 2014 om 18:18

Inderdaad inke. Deze reactie is daarom nogal provocerend. Vind overigens dat vd hart terug moet komen en in jong Ajax moet gaan keepen

30 oktober 2014 om 18:47

Dat zegt frankie idd! Daarmee zwt hij zichzelf voor aap. Waarom sperlt bij jullie dan sightorson en niet milik (op de laatste wedstrijden na)

30 oktober 2014 om 18:51

Zeker teleurstellen. Ook al zal Frank vooral teleurgesteld zijn over Meleg en v.d. Hart. De rest was al beetje ingecalculeerd als verloren voor Ajax 1. Meleg kwam er overigens net in de basis, maar viel toen geblesseerd uit, dat is ook een beetje pech.

@sjordypsv
Vertel maar eens waarom Frank zichzelf voor schut zet met deze uitspraak? Hij vond Sigi het ook gewoon beter doen dan Milik, dat heeft hij eerlijk gezegd. Vind zelf ook dat Milik zou moeten spelen, maar dat vond Frank blijkbaar niet op dat moment.

30 oktober 2014 om 18:55

Jeetje wat is die Dijks een slechte speler zeg. Die dacht echt dat hij een kans maakte bij de a selectie van Frankie. Nou niet dus

30 oktober 2014 om 18:58

Niet om te provoceren, maar dat is vaak bij talenten die van Ajax zijn. Ze worden snel opgehemelt.

30 oktober 2014 om 19:13

Gebeurd niet alleen bij Ajax hoor

30 oktober 2014 om 19:50

Dat zegt de Boer toch ook.
“als je goed bent, speel je. Een trainer stelt niet zijn mindere spelers op. Spelers zien het soms in eerste instantie niet zitten om verhuurd te worden, maar moeten dan de mouwen opstropen. Dat hoort er ook bij”

30 oktober 2014 om 20:31

Ach, huurlingen zijn gewoon gelukszoekers. Vooral zonder optie tot koop heb je er weinig aan. Als ze goed presteren zijn ze na een seizoen al vertrokken, misschien al in de winterstop. Ze zitten totaal niet met hun gedachte bij de club en denken puur aan zichzelf. Huren van spelers is niets meer dan een noodoplossing, ik ben blij dat Heracles niet meer zoveel spelers huurt als in de beginperiode in de eredivisie.

Als je ouder dan 20 bent en uitgeleend wordt aan kleinere clubs dan betwijfel ik of je het bij topclubs gaat maken.
Ritzmaier is het schoolvoorbeeld afgelopen jaar, deed het erg sterk bij Cambuur maar is gewoon te matig voor Psv.

30 oktober 2014 om 17:54

Uitgezonderd keepers. Keepers beginnen vaak halverwege 20 goed te worden. Daarnaast is er maar positie voor een keeper en mag er ook maar een spelen terwijl er veelal 4 verdedigers, middenvelders of aanvallers spelen

30 oktober 2014 om 18:00

Naja er zijn altijd wel uitzonderingen (blind) maar over het algemeen zijn spelers vaak gewoon te slechts als ze na hun 20e geen vaste invallers/basisspelers zijn.

30 oktober 2014 om 18:49

Yamiown: misschien is dat bij football manager zo masr in het echt heb je ook laatbloeiers

30 oktober 2014 om 19:40

Over het algemeen zeker maar volgens mij hebben bijvoorbeeld Ronald de Boer en Verthongen het nog aardig ver geschopt nadat ze zijn uitgeleend op of na hun 20e.

Toch jammer dat deze jongens niet laten zien wat ze in hun mars hebben. Vooral van Meleg had ik meer verwacht. Toch zou ik ze bij hen verhuurde club laten, daar maken ze altijd nog meer speelminuten dan bij Ajax. Ook al zouden ze terug worden gezet naar jong Ajax, dan zitten ze de ontwikkeling van andere nieuwe jongens weer in de weg die net bij jong Ajax zijn komen kijken.

30 oktober 2014 om 18:11

Meleg misschien, die maakt nog wel wat minuten. Maar voor een Van der Hart is het dan beter om zijn minunten bij Jong Ajax in de JL te maken ipv op de bank bij Go Ahead.

Dat geld andersom toch ook milik en zimling zijn ook geen vaste basisspelers bij ajax natuurlijk

30 oktober 2014 om 17:56

Milik zit altijd bij de selectie en maakt nog aardig wat minuten(minder dan ik graag had gezien).
Het verschil tussen Zimling en de door ajax verhuurde spelers is dat Ajax deze jongens als talenten ziet die speeltijd nodig hebben. Mainz daar in tegen heeft Zimling simpelweg niet nodig, vandaar dat Ajax een optie tot koop heeft

30 oktober 2014 om 19:51

Die optie hebben ze toch ook op Milik?

30 oktober 2014 om 21:55

ja

Mickey heeft gisteren prima gekeept. En ja, hij heeft zijn mouwen moeten opstropen tegenoverstaande van Cummins. De Boer verwacht dat zijn uitgehuurde spelers gelijk spelen. Maar dan moet hij wel aan de verwachting voldoen. Eerder deed Mickey dat niet, tot gisteren dan.

Ik als ajacied erger mij aan het saaie spel tikkie terug tikkie breed het lijkt wel alsof ze tiki taka proberen te spelen maar dan -10

Alleen van vdhart is het zuur, van Meleg was sowieso al dom, die help je niet met vecht voetbal die begon zich net lekker te voelen in Amsterdam juist, voor dat soort jongens is goed aarden bijna nog het belangrijkste..

30 oktober 2014 om 17:56

cambuur speelt geen vechtvoetbal hoor

30 oktober 2014 om 18:08

Cambuur speelt tegen elke ploeg aanvallend en verzorgd voetbal. Misschien moet je wat vaker Eredivisie-wedstrijden zien.

30 oktober 2014 om 20:26

Oke vechtvoetbal is misschien niet helemaal het goede woord maar bij Cambuur in de aanval is niet hetzelfde verhaal als bij Ajax.. Bij Cambuur moet je een stapje extra zetten om de kwaliteit te compenseren en is elke wedstrijd een moeilijke, vandaar vechtvoetbal, verder is de omgeving ook van belang nogmaals hij was net gewend nu moet hij daar weer wennen, en Servische jongens zijn niet de makkelijkste wat dat betreft. Meleg is daarbij een speler die het moet hebben van zijn flegmatiek, trucjes en slimmigheid dat gaat beter met betere spelers.

meleg speelde eerst niet omdat hij moeite had met het niveau (speelde eerst natuurlijk jupiler met jong ajax en nu eredivisie) in eerste instantie toen hij eindelijk weer kon spelen werd hij door wilkshire uit de wedstrijd getrapt na 5 minuten. Hij komt er wel weet ik zeker.

Gaat hier denk ik vooral om v.d. Hart bij Go Ahead, verbaast me wel dat hij het niet kan winnen van een Cummins want dat is ook echt niet heel veel.

Maar als hij niet speelt kan hij beter bij Jong Ajax iedere week in de Jupiler League staan als trainen bij Go Ahead.
Meleg heeft wat ongeluk gehad met blessures en dat het team gewoon goed draait, dan word het lastig maar van andere spelers mag je wel concluderen dat als ze zich bij respectievelijk Willem II en Go Ahead dat je dan sowieso niet goed genoeg bent voor Ajax 1.

de Sa heeft als nadeel dat hij geblesseerd is geraakt maar tegen Willem II voor zijn blessure was hij ook gewoon geen basis klant meer.

Enige speler die wekelijks speelt is Bas Kuipers bij Excelsior, doet het daar leuk en de linksback positie is niet dik bezaaid ook bij Ajax niet, zou dus wel eens een leuke breedtespeler kunnen worden.

30 oktober 2014 om 19:02

Van der Hart heeft het aan zich zelf te danken. Die was als eerste keeper aangetrokken, maar heeft simpelweg een belabberde voorbereiding gedraaid. Gezien zijn optredens in de beker heeft die zijn vorm wel weer te pakken. Helaas voor hem en Ajax te laat. Wanneer Cummins niet te veel grote fouten gaat maken zal hij zeker de voorkeur blijven krijgen.

Verder ben ik het niet met Frank eens. Een van de redenen om spelers uit te huren is ook om ze mentaal te laten rijpen. Dit bereik je niet door ze na een half jaartje al weer terug te halen, omdat ze niet brengen wat er van ze verwacht wordt. Indien het een jongen van 19/20 van Ajax niet lukt om zich in het team te spelen bij een lager geklasseerde club is de kans heel erg klein dat ze ooit een toegevoegde waarde voor Ajax gaan worden.

30 oktober 2014 om 20:06

Het maakt niet uit hoelang een speler verhuurt word. Het gebeurt maar sporadisch dat een speler zich dusdanig ontwikkeld dat hij voor Ajax een toegevoegde waarde word. Het zegt uiteindelijk ook genoeg als een speler bij een club als Go Ahead of Cambuur wekelijks op de bank zit.

Van der Hart heeft het zelf verpest. Maakte aan het begin veel fouten en was ook wat te zwaar. Cummins was gewoon beter. Over De Sa kan hij niks zeggen vind ik. Is al weken geblesseerd dus kan niks laten zien.

Wat een onzin. Juist als je spelers uit hun comfort zone haalt komt de werkelijke mentaliteit naar boven. Fijn laten smoren en degenen die uit het goede hout gesneden zijn komen vanzelf bovendrijven. Je kunt als club never nooit niet de ontwikkeling van een speler zelf bepalen. Dat doet de speler gewoon zelf...

Ajax heeft echt een bewonderenswaardig goede jeugdopleiding. Elk jaar breken er wel 1 of 2 of meer spelers door in het eerste en anders gaan ze naar andere clubs en groeien daar uit tot bruikbare spelers. Ze doen al decennialang iets heel goed daar

Bas Kuipers, Dejan Meleg, Fabian Sporkslede, Lesly de Sa, Mickey van der Hart. Het is allemaal een dikke drol! Wat moet je met dat soort afval spelers? Ga spelers kopen Overmars! Met je ultimatum! Gotze, Eto O, Toure, Kevin de Bruijne, Eden Hazard! Dat zijn spelers waar je groot mee wordt. Wat wordt ik hiet schijtziek van!! Opzouten Frank en Overmars met je waardeloze en inspiratieloze besluiten!

De talenten van Ajax zijn niet goed genoeg. Dat is een pijnlijke conclusie. En dat is de fout van het scoutingsbeleid van Ajax. Ze moeten nu ingrijpen voor dat er meer ongeschikte jonge spelers naar Ajax komen. En het zou fijn zijn dat ze nu goede ervaren spelers halen.

Hoop dat Foeke Van der Hart is gaat opstellen, want ben bang dat De Boer het over hem heeft. Vind zelf Vd Hart beter dan Cummins. Cummins is, vooral met uitkomen, heel onzeker. Iets waar ik Vd Hart peroonlijk veel sterker in vind.

De Sa is een echte rechtsbuiten, Meleg vond ik sterk ogen als spits bij jong Ajax en van der Hart gaat het wel redden, keepers komen wat later door meestal.

Oftewel het gaat met deze gasten nog wel goed komen, al is het maar op eredivisie niveau!

Ajax zou achter Januzaj zitten om hem 1,5 seizoen te huren.

30 oktober 2014 om 20:05

Wat is je bron ??

30 oktober 2014 om 21:12

Espnfc . com en die hebben het van de Daily Star. Ja, ik weet het niet de meeste betrouwbare.

31 oktober 2014 om 00:30

Daily moet je nooit en te nimmer serieus nemen, die moeten elke dag alles een beetje opvullen.

Zijn geen grote lichten, horen allen eerder in de Jupiler League thuis. Met uitzondering van Dejan Meleg dan, die maakt wel minuten bij Cambuur maar presteert niets. Als hij over twee, drie maanden nog steeds niet gescoord heeft voor Cambuur plaats je hem beter terug in de Jupiler League. Is niet omdat je zelf een team hebt in de Jupiler League dat je geen spelers kunt uitlenen aan een andere club uit de JL.

Op Van der Hart zijn het niet zulke grote talenten.

# De Sa is vooral geblesseerd geweest. En buiten dat vele te licht voor Ajax-1
# Sporkslede is absoluut geen Ajax-1 niveau
# Kuipers is absoluut geen Ajax-1 niveau (en hij speelt regelmatig bij Excelsior)
# Meleg is een Balkan-talent maar die gaat het ook bij Ajax-1 nooit redden. Zijn komst was overbodig en daarnaast is hij ook veel afwezig geweest vanwege kleine blessures.

Dus alleen van Van der Hart is het jammer dat hij niet speelt. Maar of hij op de bank zit bij Go AE of 3e keeper is bij Ajax, maakt niet zoveel uit (buiten de trainingen wellicht).

Heb je stuk voor stuk ook niks aan en gaan ook niet doorstromen naar het eerste van ajax

Kijk aan! De monotome oude stakker gaat eindelijk eens wat doen aan die debielen die hij in het veld heeft lopen want zeg nou zelf, toen Frank speler was keek iedereen 1000x liever naar Ajax.
Dit is gewoon triest niveau, bijna verliezen van Go Ahead, 5-1 Pec, 0-0 Pec, 1-0 Pec...

Ik wil van Gaal weer als coach

Veel succes met verwijderen, er blijven hier altijd trieste leden die lekker op dat melding knopje drukken.

Tja, als je ziet wat er wekelijks bij Ajax op het veld staat, dan mag je niet verwachten dat verhuurde spelers wel wekelijks spelen bij andere clubs. Ajax is de laatste jaren erg sterk gebleken als collectief, maar individueel wordt het per seizoen minder.

Bij een lichting jeugdspelers heb je een aantal talenten. Die moeten beter worden en zich ontwikkelen tot goede voetballers. Maar dat lukt lang niet altijd: soms komen ze fysiek te kort, soms mentaal, soms hebben ze gewoon pech. Dit gebeurt bij elke club: een deel van de talenten zal afvallen. Dit gebeurt bij Ajax (maar ook bij Feijenoord en Psv) en dat is ook niet erg. De besten en sterksten blijven over. De minderen vallen af. Alleen heb je een groep die daar tussenin zit: dat zijn twijfelgevallen die zich misschien in een later stadium nog heel goed kunnen ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld Blind, Vertongen en Vermeer of in een langer verleden Reiziger. Voor deze spelers pakte het verhuurd worden goed uit.
Deze 5 jongens waren ook grote talenten:
Van der Hart dacht zelf dat hij door verhuurd te worden meer speeltijd zou krijgen en zich beter zou ontwikkelen. Dat pakte anders uit. Overigens, hij kan wel penalties houden.
Sporkslede heb ik ooit heel goed zien spelen, maar ergens is het fout met hem gegaan. Hij kon niet aanhaken bij het eerste. Een beenbreuk wierp hem nog verder achteruit.
Meleg is moeilijk in te schatten hoe goed hij is. Soms wel en soms niet. Nu is hij geblesseerd.
De Sa is ook een twijfelgeval, soms wel heel goed, maar vaak valt hij tegen.
Kuiper is een redelijke voetballer die waarschijnlijk te kort komt voor het eerste van Ajax. Hij is vrij traag, maar heeft wel een goede pass. Doet in de verte aan Blind denken, maar die was op zijn leeftijd al verder. Deze jongen is een prima voetballer voor de club waar hij nu speelt.
Frank de Boer volgt deze jongens wel en is teleurgesteld als ze niet/weinig spelen. Hij vindt terecht dat ze moeten laten zien dat ze wel goed genoeg voor Ajax zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren