Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer onthult: ‘Ik wachtte bij Ajax op hem’

Laatste update:

Spartak Moskou nam Quincy Promes in de zomer van 2014 voor 11,5 miljoen euro over van FC Twente en die transfersom kon door variabelen nog met twee miljoen oplopen. De aanvaller had echter eventueel ook in de Eredivisie kunnen blijven.

Frank de Boer erkent in een interview met Izvestia dat hij gecharmeerd was van Promes: “Hij is een geweldige voetballer. Toen hij nog voor Twente speelde, waren wij geïnteresseerd in hem en wachtten we erop dat hij naar Ajax zou komen. Hij koos echter voor Rusland. Hij ontwikkelt zich daar snel en is inmiddels een van de beste spelers in Rusland.”

“Veel mensen in Nederland geloven in zijn potentie en hij is er klaar voor om voor een grote club in (West-, red.) Europa te spelen”, aldus de voormalig coach van Ajax en Internazionale. De 25-jarige Promes verlengde in augustus overigens nog zijn contract bij Spartak tot de zomer van 2021. Hij maakte tot dusverre 37 doelpunten voor de Russen.

Denk jij dat Quincy Promes zich bij Ajax net zo goed ontwikkeld had als hij nu bij Spartak Moskou heeft gedaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt op een hoger niveau dan in Nederland. Dus zeker een goede keuze.

21 februari 2017 om 18:51

Dat heeft er dus vrij weinig mee te maken. Er zijn zat voorbeelden te noemen die gefaald zijn op datzelfde niveau of zelfs nog hoger.

21 februari 2017 om 20:21

Er zijn ook zat voorbeelden die bij Ajax gefaald hebben. Het is geen garantie voor succes. In Rusland werd een gevulde portemonnee wel gegarandeerd.

21 februari 2017 om 19:02

Ja en nee. Vind de Russische competitie beter maar het verschil is niet heel groot. Daarnaast zit hij al vrij lang bij Spartak en lijken de grote clubs de gok nog niet te wagen. Ik denk dat als hij uitblinker was bij Ajax hij al bij zo'n club had gezeten. Maar het is de koe in zijn kont kijken. Promes ontwikkeld zich prima en ik ben benieuwd of hij een stap naar bijv. Engeland aan kan en daar dan ook uitblinkt.

Ik hoop echt dat Promes nog een keer de stap naar het westen gaat maken. Het voetbal is toch net iets anders dan in het Oosten. Zelf vind ik Dortmund en Valencia mooie clubs voor hem. Over Valencia zou ik wel goed nadenken, vanwege de situatie daar.

21 februari 2017 om 19:41

Dortmund heeft Dembele al natuurlijk. Maar ik snap wat je bedoeld. Clubs als Dortmund, dat niveau, zijn goed voor hem. Hoger moet hij ook niet gaan. Liverpool of Everton zou ook wel mooi zijn.

21 februari 2017 om 20:00

Ja klopt dat kaliber. Clubs als Dortmund zijn altijd leuk vind ik. Combinatie van ervaring en talent. Dortmund begeleidt de talenten naar de top (niet dat Dortmund geen top is ). Denk trouwens niet dat Promes bij Everton terecht zal komen, daar is het al vol bij de flanken.

Met alle respect, de Russische competitie is echt niet veel beter dan de Eredivisie, ook daar een paar echte topclubs maar die betalen natuurlijk wel veel meer dan de traditionele top3 hier in Nl.

Kort samen gevat, meneer heeft gekozen voor het geld en dat is uiteraard zijn goed recht, het is maar wat je wil toch?

21 februari 2017 om 19:06

Als hij écht voor het geld had gekozen, dan had hij elders getekend.

Bovendien speelde de grollen en grappen van Munsterman ook mee.

21 februari 2017 om 19:58

Hoezo moet elke keer weer geroepen worden dat hij voor het geld heeft gekozen? Als er verder geen interesse was en dit bovendien een interessantere club is dan Twente dan is zijn keuze toch zijn goed recht?

Bovendien is de Russische competitie weldegelijk beter dan de Eredivisie. Ze staan niet voor niets 6e op de lijst, nog boven de Portugese en Belgische clubs die ook jarenlang in Europees verband al betere prestaties neerzetten dan de Nederlandse clubs. Een Zenith maakt Ajax, zeker in 2 wedstrijden, met de grond gelijk. Als zelfs Rostov Ajax al vrij gemakkelijk aan de kant zet?

21 februari 2017 om 20:09

Lol....met alle respect.... nederlandse clubs kunnen zowat niet tippen aan die russische..
Die comp is echt wel beter dan die van ons..get used to it.
En de hele tijd idd steeds geld geld aanhalen..tuurlijk zal dat een rol ook hebben gespeeld..maar ik vind het wel degelijk tevens een sportieve keus.
Altijd als iemand naar Rusland gaat is zogenaamd enkel het geld de drijfveer.
Die gedachte gaat nergens over.
Je onderschat de russen enorm hier of je wilt het gewoon niet inzien.

Maargoed , Promes doet het echt goed daar, en tuurlijk kan hij wel meedraaien in west europa..maar waarom zou hij dat doen? Heeft ook nog contract verlengd..lijkt me dat hij prima op zijn plek zit en het is gewoon echt geen verkeerde club... zowat elk jr cl ook nog.
Ik zie hem iig niet aankomend seizoen vertrekken ofzo maar wie weet.

@apocalyps hij had destijds nog geen keuze voor de Europese top..

Toen lagen de verhoudingen heel anders. Ajax betaalde niet de bedragen waartoe ze nu bereid zijn en Munsterman wilde niet aan de concurrent verkopen..

Dat is nou het punt, jullie willen spelers met gedachte maar niet met daden.. wel jammer had hem graag bij ajax gezien

Ik ben blij dat hij niet is gekomen, meer voor de ruimte zodat hij de snelheid kunt gebruiken, beetje El Ghazi type.

De Russische competitie is beter door de leeftijds verschillen.

Technisch/Tactisch zijn we beter, Fysiek/Ervaring daar in tegen niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren