Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘In dit niveau mag je niet te lang blijven hangen’

Laatste update:

Ajax won zondag de Klassieker in De Kuip met 0-1, maar goed was het spel allerminst. Velen oordeelden in de dagen erna dat Ajax misschien wel de slechtste wedstrijd in tijden op de mat legde en dat Feyenoord meer had verdiend dan een nederlaag. Frank de Boer vond het allemaal ook niet om over naar huis te schrijven. Hij spreekt vrijdag de hoopt uit dat Ajax de draad weer oppikt en beter gaat voetballen.

/

“Wil je meedoen om eerste plek, dan mag je niet te lang in dit niveau blijven hangen. Ik heb er vertrouwen in dat we zo'n wedstrijd niet snel meer zullen spelen”, aldus de trainer van de landskampioen. Midweeks won zijn team met 0-9 van JOS Watergraafsmeer in de tweede ronde van de KNVB Beker. Die zege stemde De Boer tevreden. Arek Milik was de grote blikvanger met zes goals, maar begint zaterdag tegen NAC toch weer op de bank.

“Hij is er klaar voor, maar hij start zaterdag nog niet”, bevestigt De Boer vrijdag tijdens de persconferentie van Ajax. Ook Lasse Schöne speelt nog niet mee; hij heeft nog teveel last van zijn liesblessure. Bij tegenstander NAC, dat twaalfde staat en thuis nog niet werd verslagen dit seizoen, staat een oude bekende van De Boer in het team: Joeri de Kamps. De 22-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Ajax. “Hij is een oud-spelertje van me, die goed kan voetballen”, beaamde De Boer.

Behoudt NAC tegen Ajax de ongeslagen thuisstatus van dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax zal vast wel winnen, maar ik zie ze PSV niet meer bijhalen dit seizoen.

26 september 2014 om 13:48

Hoe lang is depay nog geblesseerd?

26 september 2014 om 13:50

Weet niet, maar zonder hem blijven ze ook winnen tot nu toe.

26 september 2014 om 13:51

Dat zagen we tegen Zwolle..

26 september 2014 om 13:55

Hij ligt er na verwachting nog 4/5 weken eruit!

26 september 2014 om 13:56

Ja 1 potje.

26 september 2014 om 14:13

ja 1 potje...en 1 potje gewonnen, plus nog een beker potje

En psv staat maar 3 punten voor en gaan dit seizoen nog wel iets van 15 punten verspelen.
Ik zeg niet dat ajax kampioen wordt, maar ze hebben alles in eigen hand.

26 september 2014 om 15:37

Nee psv heeft alles in eigen hand

26 september 2014 om 15:45

Beide hebben alles in eigen hand....ze moeten immers nog 1x tegen elkaar

26 september 2014 om 13:51

Nee, Ajax zal ze ook gelijk gaan inhalen. Wat geneuzel zeg, het seizoen is pas net begonnen er kan nog van alles gebeuren.

26 september 2014 om 13:52

Ja want het seizoen duurt nog maar zo kort...

26 september 2014 om 13:52

"maar ik zie ze PSV niet meer bijhalen dit seizoen."
Grapje zeker?, het verschil om dit moment is slechts 3 punten na 6 wedstrijden.
Stond Ajax een aantal jaar geleden niet met meer dan 10 punten achter in de winterstop, dat ze uiteindelijk kampioen werden?

26 september 2014 om 13:57

Resultaten uit het verleden etc.

26 september 2014 om 14:31

Hij schrijft Ajax nu al af, na slechts 6 wedstrijden. Nog 28 wedstrijden te gaan met 3 punten verschil.

26 september 2014 om 15:54

Hebben we gezien de afgelopen 4 jaar dat di geen garantie bieden voor de toekomst..

26 september 2014 om 14:12

Omdat..
- het seizoen bijna voorbij is?
- Psv al 15 punten voorsprong heeft?
- Psv meer kwaliteit heeft dan Ajax?
- Ajax uit vorm is en Psv de pannen van het dak speelt?
- je horoscoop dit voorspelt heeft?
- jij een glazen bol hebt?
- je eigenlijk maar een berichtje achterlaat aangezien je er toch bent?

26 september 2014 om 14:12

Terwijl ze maar 3 puntjes achter staan en psv ook op mij nog steeds geen indruk hebben gemaakt?

26 september 2014 om 14:30

Als je het nou over Feyenoord had had je een punt gehad, nu lul je maar een eind slap in de leegte..

26 september 2014 om 14:46

Inderdaad. 3 punten verschil en nog maar 29 wedstrijden te gaan. Haast onmogelijk.

26 september 2014 om 15:53

Het gat is 3 punten...

Ajax hangt al 4 jaar lang in hetzelfde niveau. De afgelopen paar jaren dat ze kampioen werden waren ze wel consistent en haalden ze de punten binnen en dat in combinatie met de concurrenten die fouten maakten en ook punten lieten liggen. Dat is een kwaliteit op zich maar echt sterk oogde Ajax nooit.

26 september 2014 om 13:52

Concurrenten laten altijd punten liggen anders word je geen kampioen hea, aan eind van de jaar zullen er weer velen roepen dat Ajax kampioen is geworden van de armoede en dat het komt omdat er geen tegenstand is maar Psv heeft naar mijn idee al 3 jaar lang een veel betere selectie dan Ajax (kwalitatief gezien dan).

Zet gewoon lekker Milik in de spits joh en Zivkovic op de bank, Sigi kan je gebruiken voor laatste 5 minuten of als je achter staat.

26 september 2014 om 14:33

Jij wilt Zivkovic en Siggi sámen op de bank? Beetje overdreven, niet? Gewoon 1 keeper, 2 verdedigers (linkspoot en rechtspoot) 2 middenvelders (1 aanvallend, 1 verdedigend) en 2 aanvallers (1 centrale en 1 voor de vleugel). Zoals het hoort..

Nouja, ik vind dat Frank op dit moment ook niet echt mee helpt. Dat hij Sigthorsson laat staan snap ik ergens nog; Milik heeft het nou ook niet laten zien in de moeilijkere wedstrijden als Vitesse thuis bijv. Maar dat hij Boilesen laat staan vind ik wel echt een fout, onze verdediging komt zo enorm vaak onnodig in de problemen door die kerel. NAC is niet zo makkelijk als iedereen denkt, die hebben dit seizoen geloof ik pas 2x verloren (net zo vaak als Ajax dus), en puntverlies kan je je na het verlies tegen Groningen en PSV even niet permiteren.

26 september 2014 om 13:55

Je vergeet Davy Klaassen, want wat die laat zien is ook van amateurniveau. Dat die nog steeds speelt is mij een groot raadsel. Hij vertraagd het spel, speelt de bal alleen maar breed of terug en zorgt niet naar aanvoer naar de spits. Verder moeten er echte vleugelspelers komen die een fatsoenlijke voorzet kunnen geven. Als dat er allemaal is dan zal men zien dat ook Sightorsson 20 of meer doelpunten zal maken. Het is toch te schandalig voor woorden dat hij steeds de bal op het middenveld moet halen?

26 september 2014 om 13:59

@raymond1972

Ik ben het volkomen eens met je, Klaassen was geweldig in het begin, maar dit seizoen vind ik dat hij heel zwak begonnen is, hij gedraag zich als een soort leider maar dat is hij niet, ik merk ook op dat hij veel bal verlies lijd en niet vaak vrijloopt bij het combinatie spel, een sererro zie ik bijvoorbeeld hele tijd bewegen om zich aan te bieden maar bij Klaassen mis ik dat een beetje, tuurlijk is hij nog jong en heeft nog even de tijd maar ik verwacht dat hij Ajax gaat dragen zoals een De jong dat deed in zijn beste vorm maar het komt er voorlopig gewoon even niet uit bij hem en niemand heeft enige kritiek op deze jongen, hij speelt nou ook weer niet belachelijk slecht ofso maar het is gewoon niet de klaassen wat we van hem gewend zijn.

26 september 2014 om 14:03

@caribbean,

Weet je waarom Siem de Jong zo kon spelen zoals hij deed? Door Christian Eriksen. Door zijn creativiteit trok hij steeds 1 a 2 spelers weg waardoor er ruimte ontstond voor De Jong. Dat De Jong later niet meer rendeerde kwam ook door het vertrek van Eriksen. Met Klaassen heeft Ajax een speler die totaal geen inzicht en creativiteit heeft. Het is steeds balverlies of tikkie breed danwel terug. Ik heb het idee dat Klaassen er alleen maar instaat omdat het het lievelingetje van Johan Cruijff is, die zijn revalidatie helemaal bekostigd heeft in Barcelona.

26 september 2014 om 14:03

Davy Klaassen is een overschatte voetballer.
Hij loopt veel te veel voor een Ajax speler. Hij is overal te vinden behalve waar hij moet staan. Is geen baleiser maar iemand die de bal snel afgeeft en dan weer diep loopt. Is totaal geen spelverdeler en geen nummer 10.

26 september 2014 om 14:07

Het verhaal van de vleugelspelers is waar, maar vleugelspelers die geweldige voorzetten geven hebben we gewoon niet op dit moment, dus dan heeft het niet heel veel zin om Sigthorsson op te stellen. Ik zeg niet dat hij slecht is (bij bijv. Ijsland laat hij het wel zien), maar dat hij gewoon niet rendeert in het huidige Ajax spel. Met een man als Narsingh op de vleugels bijvoorbeeld had ik het nog wel eens willen zien.

Klaassen geef ik je deels gelijk, ik weet alleen niet zo goed wie je op die plek wil zetten. Anderssen zou kunnen, maar dan lever je helemaal veel body in op het middenveld en dat is zeker tegen een ploeg als NAC misschien niet het slimste wat je doen kunt. Serero stata in principe al basis, maar vind ik net zo wisselvallig als Klaassen. Dus ik weet zo gauw even niet wat het alternatief zou moeten zijn.

Voor Boilesen is het vrij simpel. Viergever linksback (ben ik ook niet kapot van, maar staat er iig verdedigend) en Zimling als VM. Zeker tegen ploegen als NAC heb je denk ik meer aan een Zimling met zijn ervaring en duelkracht op die positie. Maargoed, Frank traint elke dag met ze en ik zie ze alleen op TV, dus waarschijnlijk zie ik het gewoon verkeerd.

26 september 2014 om 16:49

@ewoud,

Schone achter de spits is de beste oplossing. Die heeft body en ook nog eens inzicht. Andersen op links kan gewoon niet, dus dan zou je met Kishna en Al Ghazi moeten gaan spelen. Leer die 2 het veld maar breed houden en voorzetten te geven. . Moet toch vrij simpel zijn als je daar iedere dag op kunt trainen.

Ajax zit al veel te lang op dit niveau. Of wil De Boer zeggen dat ze de afgelopen seizoenen
wereldpartijen hebben gespeeld. Het niveau daalt per seizoen en gerichte aankopen komen er niet. Men moet begrijpen dat de jeugd niet veel toevoegd en dat ook niet zal doen als er geen ervaring bijkomt. En dan heb ik het niet over spelers als Zimling, die inderdaad weinig kan.

Dus hij begint weer met Sightorsson..
Aspirientje innemen maar weer, ik krijg echt koppijn van die gozer

26 september 2014 om 13:57

Sightorsson is inderdaad gewoon een goede spits voor Ajax. Alleen is er totaal geen aanvoer naar de spits. Klaassen heeft geen voortzetting en de vleugelspelers kunnen niet voorzetten. Als daar iets aan gedaan word dan scoort Sightorsson er minimaal 20 per seizoen.

26 september 2014 om 14:18

Sightorsson is dus een hele beperkte speler en kan alleen maar renderen als hij de ballen op een presenteerblaadje krijgt?

Ik vind het werkelijk de grootste kolder. Sightorson komt op veel cruciale punten flink tekort. Hij werkt hard, brengt redelijk wat fysiek en redelijk scorend vermogen. Maar zelfs in die dingen blinkt hij niet uit. Wellicht dat hij verder was geweest als hij minder geblesseerd was geraakt, maar nu is het een Ajax onwaardige spits.

Overigens vind ik je argument dat de vleugelspelers niet voor kunnen zetten ook lariekoek. El Ghazi, Kishna, Schöne en van Rhijn gooien de balen regelmatig fatsoenlijk voor en Sightorsson doet daar vaker niets mee dan wel.

Milik heeft ook zeker zijn verbeterpunten. Maar is in ieder geval in de combinatie heel veel beter dan Sightorsson. Bovendien schiet hij 9/10 ballen ook daadwerkelijk op goal.

Geheel zoals we de Boer kennen laat hij zijn spelers niet snel vallen. Sightorsson zal daarom nog even het vertrouwen krijgen. Maar ik neem aan dat Milik steeds vaker zijn minuten mag pakken. Dan is het aan hem om het te laten zien.

26 september 2014 om 14:58

Precies jij snapt het! Hij werkt dan wel hard maar meer op een verkeerde manier. En dat die geen aanvoer krijgt vind ik ook onzin. Als niet in het spel betrokken word ligt het vaak toch ook aan jezelf. Sta je vrij spelen ze je echt wel aan. Maar heb vaak het gevoel dat die zich verstopt. En als die de bal dan aangespeeld krijgt verprutst die het vaak. Nee sinds het 2e seizoenshelft van vorig seizoen ben ik wel klaar met die man. Tijd voor verandering!

26 september 2014 om 16:54

El Ghazi en Kishna komen alleen maar naar binnen, Schone hoort op de plek van Klaassen en Van Rhijn kan niet voorzetten. Dus dan houd je weinig over. In de combinatie heb ik Milik nog niets goed zien doen. Buiten zijn 2 doelpunten was hij tegen Heracles ook zeer zwak, en tegen JOS was het gewoon erg makkelijk omdat er geen enkele tegenstand was. Alleen de kinderen Klaassen en Andersen lieten zien zelfs dat nveau niet te ontstijgen.

26 september 2014 om 16:57

@pietje,

Klaassen moet leren vooruit te spelen ipv tikkie terug of tikkie breed. Het lijkt wel of hij de oplossing niet ziet. Klaassen komt dan ook duidelijk tekort voor het Ajax-niveau. Want zelfs als een spits vrij staat dan ziet hij de oplossing niet. Zet Schone p die positie en het word er veel beter op, aangezien hij veel meer spelinzicht en body heeft.

26 september 2014 om 17:52

Klaassen is nog maar een jong pikkie dat nu pas een beetje leert wat voetballen in het eerste van Ajax betekent. Hij maakt naar mijn smaak veel teveel meters waardoor hij amper de adem heeft om echt iets toe te voegen.

26 september 2014 om 21:38

Leeftijd mag geen excuus zijn. Hij zit dan ook al een paar jaar bij de selectie. Nu kunnen we concluderen dat hij het niveau niet heeft en alleen maar een basisplaats heeft omdat hij het lievelingetje van Cruijff is. Hij heeft absoluut geen stappen vooruit gemaakt. De laatste speler die die positie perfect heeft ingevuld was Eriksen, die ook Siem de Jong beter liet spelen. Als Klaassen meer inzicht zou hebben dan zou Serero nog beter spelen en Sightorsson meer scoren, omdat hij dan niet meer naar het middenveld hoeft in te zakken. Klaassen is gewoon een groot probleem in het elftal.

Wel erg jammer dat Milik niet gewoon in de basis staat, beter dan die houten Siggi. Weet iemand of Ajax in het contract van Milik een optie tot koop heeft?

26 september 2014 om 13:55

Ja, Ajax kan Milik na dit seizoen voor 1 miljoen euro overnemen.

26 september 2014 om 13:58

Bedankt!

26 september 2014 om 14:23

Eigenlijk erg dat er elk seizoen wel iemand is waar je je aan kapot ergert. Zo had je onder de Boer ook nog Sulejmani, El Ham, nu Sigthorsson en dan vergeet ik er misschien nog een paar.

26 september 2014 om 14:32

Eindelijk iemand die verstand heeft van voetbal!

27 september 2014 om 01:16

Correctie, 2 miljoen euro. Dan is de optie gelicht van Milik.

Iedereen wil Milik in de basis zien en ik kan dat wel begrijpen, maar Frank de Boer wil een meevoetballende spits die de bal ook nog is vast kan houden. Dat kan Sigthorsson het beste alleen daardoor mist hij scherpte voor de goal en door zich vaak ver terug te laten zakken krijgt hij ook weinig kansen. Sigthorsson moet je ook een paar wedstrijden tegen de wat mindere clubs een kans geven. Als hij er dan nog niks van bakt dan zou je Milik erin kunnen zetten.

26 september 2014 om 13:59

Door een zwakke speler als Klaassen moet Sightorsson de bal steeds op het middenveld halen. Dat is niet zijn specialiteit. Ajax moet er eerst voor zorgen dat er een speler komt die een eindpass heeft en ook nog nieuwe vleugelspelers die een perfecte voorzet kunnen geven.

26 september 2014 om 14:42

Of je zet gewoon een spits in het veld die dat allemaal niet nodig heeft, veel makkelijker. Waarom 3 man halen om er 1 te laten renderen? Kun je beter die ene vervangen die met het huidige team kan renderen, toch?

26 september 2014 om 21:49

Dat soort spitsen bestaan niet. Kijk maar naar het verleden. Van Basten/bosman, Pettersson/bergkamp, Kluivert/litmanen. Allemaal spelers die het van elkaar moesten hebben en ook individueel een actie hadden en ook nog allemaal konden scoren. Nu kun je zien dat Sightorsson/klaassen en Milik/klaassen niet de perfecte combinaties zijn omdat Klaassen creativiteit en scorend vermogen mist. Tegenstanders liggen ook absoluut niet wakker van Klaassen.

Ajax speelt al veel langer niet goed. Aan het eind van het vorig seizoen was het ook al heel slecht tegen oa Heracles en Vitesse uit en ADO en NEC thuis. Dan nog de bekerfinale en Johan Cruijff schaal tegen Zwolle en al meerdere wedstrijden in de competitie. Zie ze niet winnen tegen Nac. Verwacht een moeizaam gelijkspel.

Waarom milik weer niet....

NAC gaat dit simpel winnen! Dit Ajax verliest de komende twee wedstrijden kansloos. Het houdt namelijk een keer op, ze mogen dan wel met het grootste geluk vd wereld een punt pakken tegen PSG en zelfs winnen van feyenoord maar dat kan niet langer goed gaan. In Breda worden ze morgen dan ook op inzet, mentaliteit, kwaliteit en beleving afgetroeft. Die ballen die tegen Feyenoord op de lat gingen of met geluk vd lijn werden gehaald vliegen er dan in!

Zolang Andersen niet speelt vind ik het prima. Boilesen, Moisander, Klaassen en Sightorson zijn dan weliswaar niet in bloedvorm maar halen ook geen onvoldoendes. Sightorson is wat ongelukkig geweest maar wordt ook compleet verkeerd gebruikt, Boilesen moet gewoon even wakker worden en Klaassen/Moisander spelen normaal altijd prima maar weten de laatste 2 wedstrijden hun normale niveau om de een of andere reden niet te halen. Begrijp me niet verkeerd; als ze zo doorgaan moet er een wissel volgen! Maar ik vind het te vroeg om ze af te schrijven. Andersen echter, kan een leuk balletje breed geven of een speler van FC nobody uitkappen, maar voor de rest heeft hij nog helemaal niets laten zien. Jammer, want het schijnt een zeer talentvolle jongen te zijn. Hij heeft echter nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld in 3 jaar tijd. Ook tegen Jos viel hij tegen, terwijl je zou mogen verwachten dat iemand met 'zoveel talent' wel zou uitblinken. Die jongen heeft ook niets in wedstrijden tegen Heracles en Feyenoord laten zien, geen seconde waarvan ik zei 'kijk daarom sta je erin'. Nou stond hij niet op zijn eigen positie, maar zelfs dan moet je toch wel iets kunnen laten zien! Zelfs Kenneth Vermeer zou meer laten zien dan deze overrated speler.

De boer hangt zelf ook al heel lang op een vreselijk laag nivo.
Dat is ook het probleem van dit ajax.
Zolang ze bij ajax met z'n denken dat ze echt top zijn zal er niks veranderen.
Het enige wat steeds beter wordt is dat de bankrekening .
Ik vindt het heel goed dat ajax nu kern gezond is!
Maar nu ook geld uitgeven voor klasse spelers.
Je kunt mensen met een seizoenkaart niet langer voor de gek houden!
Nu nog een avontuurlijke trainer voor de groep!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren