Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Hij is nu echt een drempel over gegaan, het einde is in zicht'

Laatste update:

Het is inmiddels acht maanden geleden dat Viktor Fischer zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De aanvaller viel op 23 februari al vroeg uit in het treffen met AZ en werkt sindsdien aan zijn herstel. Volgens Frank de Boer komt de rentree van Fischer steeds dichter bij, maar de kans dat de Deen nog voor de winterstop weer in actie zal gaan komen, is minimaal.

/

Fischer kampt met een hamstringkwetsuur en moet geduldig zijn. "Hij is nu echt een drempel over gegaan, het einde is in zicht. Er is licht aan de horizon", zei De Boer volgens Ajax Life over Fischer. "Hij heeft voor zichzelf een stap gemaakt. Hij is weer een beetje fris in de kop. Hij had het heel moeilijk, doordat hij ons steeds zag trainen en het schoot maar niet op."

Nu gaat het dus beter. "Ik hoop dat-ie over een maand weer wat mee kan doen met ons en vanaf daar moet hij rustig opbouwen", zegt De Boer. "Omdat hij er zo lang uit is geweest, reken ik er niet op dat hij voor de winterstop gaat spelen. Dan moet je echt langzaam minuten gaan maken." De twintigjarige Fischer speelde tot dusver 47 competitiewedstrijden in het eerste van Ajax.

Ajax mist Viktor Fischer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ookal was hij uit vorm, hij was telkens zo enorm dreigend, enige speler met lef/creativiteit bij Ajax leek het bij vlagen, kan niet wachten totdat hij terug is.

24 oktober 2014 om 17:29

Ik kan ook niet wachten, ben echt fan van deze jongen. Hij is anders dan een Kishna of El Ghazi. Hij heeft een goede dribbel en durft dit inderdaad ook te doen. Ik hoorde eerst altijd dat hij de plek van Eriksen moest overnemen zoals Andersen nu zeg maar doet. Is dat nog aan de orde, of zal hij buitenspeler blijven?

24 oktober 2014 om 20:46

Lijkt me nog steeds aan de orde, maar laat hem eerst maar eens fit worden en wedstrijdritme opdoen (bij het tweede). Daarna zal hij maar moeten gaan concurreren met de andere spelers, op zowel linksbuiten als linkshalf.

Toch denk ik dat hij vooral in het begin nog in de aanval speelt. Heeft zich de laatste seizoenen daar veel gespeeld en dan is enige 'vastigheid' wel goed na zo een lange blessure.

24 oktober 2014 om 17:36

Man hij schoot op een gegeven moment 10 meter over en naast. Die kerel kon niets meer goed doen en was veel te gefixeerd op de goal. Talent heeft hij maar ik hoop dat hij mentaal sterker is geworden.

24 oktober 2014 om 17:50

Ik denk dat dat kwam omdat het niet allemaal niet goed lukte, omdat ie niet in vorm was, terwijl hij zelf toch veel forceerde om toch maar de verwachtingen die er op dat waren waar te maken. Dan ga je vaak net iets harder trappen, waardoor de precisie afneemt.

Edit: de 'niet' vergeten net voor 'in vorm'.

24 oktober 2014 om 17:52

Tsjaa enige waarbij het hem op ontbrak was de afronding, maar voetballend en qua dreiging was hij nog enorm goed.

24 oktober 2014 om 19:04

@nijoget
Een van de twee fouten van Fdb. 1. Vermeer te lang laten staan. 2. Hij heeft Fischer veel te lang tegen zichzelf laten knokken. Toen het even niet meer liep, had de Boer hem in bescherming moeten nemen en hem lekker even rust moeten geven. Helaas zat de selectie zo onevenwichtig in elkaar dat er ook niet heel veel alternatieven waren.

25 oktober 2014 om 10:26

Inderdaad hij had Fischer toen op de bank moeten zetten. Misschien niet goed voor z'n zelfvertrouwen, maar dat was dat geforceerde spelen ook niet. Ben heel benieuwd hoe hij terug komt van de blessure. In potentie is hij het grootste talent van Ajax.

25 oktober 2014 om 10:56

Ja ik ben ook benieuwd. Nog even wachten helaas. Hij is sowieso het meest creatieve Ajax talent. En aan creativiteit ontbreekt het in dit statische Ajax. Hopelijk pakt hij het weer op

24 oktober 2014 om 18:52

Prachtige assist Feyenoord-uit, mooie goal in de kruising tegen AZ? Hij speelde prima zn eerste drie duels... Dit seizoen is hij minder, maar had bijvoorbeeld wel weer een assist tegen Twente.

24 oktober 2014 om 17:35

Hij was idd drama zijn laatste maanden. Hopelijk komt hij wat beter terug. Want talent heeft hij zeker.

24 oktober 2014 om 17:36

ik zou Fischer gewoon in de spits zetten. volgens mij komt hij daar beter tot zn recht dan linksbuiten.

24 oktober 2014 om 17:43

Neejoh, hij heeft enorme dreiging als die naar binnen trekt vanaf de flank

25 oktober 2014 om 10:17

@ Jaitse_

Ik hoop juist dat de Boer stopt hem te misbruiken op de vleugels, hopelijk plaatst de Boer hem bij zijn terugkeer op het middenveld. Met zijn techniek, branie, gif, drang naar voren en hij altijd de vaart zoveel mogelijk in het spel ¨probeert te houden is hij voor mij de meest ideale speler om vanaf het middenveld de vleugels en de spits te lanceren.

Iemand met al redelijke ervaring...
Hoop dit na de winterstop
Cilessen
Rhijn veltman denswil boilesen
Klaassen andersen viergever
Ghazi milik schone

24 oktober 2014 om 17:27

Alsnog geen Fischer? Zoals hierboven aangegeven: Fischer was behoorlijk uit vorm, maar er kwam wel degelijk dreiging van hem af. Dat is wat ik momenteel bij Ajax mis. Dreiging om een actie te maken. El Ghazi is de enige die het een beetje heeft, maar die is nooit op snelheid..

24 oktober 2014 om 21:52

Inderdaad. El Ghazi is meer iemand die een lange afstand dreiging. Niet net zo goed als Ronaldo natuurlijk maar wel zoals hem. Fischer is eraan gewend om in de kleine ruimtes te spelen terwijl El-Ghazi meer iemand is die op de counter voor veel dreiging zou zorgen wanneer de verdedigers veel ruimte in de rug hebben. Dat is trouwens ook eeen van de redenen dat Real Madrid redelijk defensief speelt voor de mensen die het na al die jaren nog niet begrijpen

24 oktober 2014 om 17:46

Ik zou sowieso nooit met viergever spelen. Zet dan schone maar op 6, en Fischer linksvoor.

24 oktober 2014 om 18:54

Mee eens. Viergever en Zimling kunnen het niveau echt niet bijbenen. Schone op 6 lijkt mij ook ideaal, daar heeft hij het ook nooit zo slecht gedaan.

Begon goed, maar viel periode voor zijn blessure wel zwaar tegen hoor

24 oktober 2014 om 17:54

Hij begon goed is zacht uitgedrukt. Fischer was in zijn debuutseizoen wellicht de gevaarlijkste aanvaller van Ajax en scoorde als ik mijn niet vergis 10 doelpunten. Dat is natuurlijk super voor een 18 jarig ventje. Zoveel indruk hebben de andere jonge gasten niet weten te maken.
Fischer heeft absoluut de potentie om het niveau van Ajax te ontstijgen. Hopelijk weet hij de lijn van zijn debuutseizoen door te zetten.

Goed als hij er straks weer bij is. Alleen moeten we hem niet gelijk als de verlosser gaan zien. Maar voegt zeker de nodige branie en bluf toe aan het enigszins fletse spel.

Ajax heeft je nodig viktor!

We moeten niet teveel verwachten van hem direct. Hij zal waarschijnlijk bewust of onbewust nog niet 100% geven de eerste wedstrijden, om het gevoel terug te krijgen en waarschijnlijk uit angst dat hij weer geblesseerd raakt.

Hij heeft juist een goede mentaliteit alleen té. Hij ijst veel van zichzelf. Was duidelijk dat hij de laatste maanden voor zn bless niet in vorm was maar had nog steeds veel dreiging. Hoop hem op li is en Ghazi op rechts buiten..af en toe wisselen..milik Spits..andersen Klaassen Riedewald middenveld..

Ik denk dat hij wel eens kan gaan verrassen. Hij zal mentaal sterker geworden zijn tijdens deze blessure. Heeft altijd een goede mentaliteit gehad, maar moest eigenlijk wat rustiger worden. Het is heel goed mogelijk dat hij de druk die hij zichzelf oplegde kwijtgeraakt is.

Mooi om te lezen! Ik hoop echt dat, als hij weer een beetje wedstrijdritme heeft en goed is bijgekomen, gaat vlammen. Hij heeft uiteraard het talent maar het kwam er nog niet helemaal uit. Maar we blijven positief!

Vind hem niet zo denderend. Uiteraard zie ik hem wel liever dan Kishna. Overgewaardeerde speler.

Ik denk dat Fischer na al die blessures voor de rest van dit seizoen genoegen moet nemen met een bijrol en zich beter kan richten op volgend seizoen om echt te kunnen vlammen. Je mist toch wat ritme en hij had een rampzalige periode voor zijn blessure, dus het is nu eigenlijk net als de periode toen hij van Jong Ajax in het eerste werd gebracht.

Met Fischer erbij wordt het eerder slechter dan beter.
Nauwelijks goals, nauwelijks assists, en in verdedigend opzicht doet hij ook niet veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren