Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer heeft een twijfelgeval voor PSG-thuis; dinsdag knoop doorgehakt

Laatste update:

Ajax opent het nieuwe seizoen in de Champions League aankomende woensdag met een thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain en het is nog even afwachten of Davy Klaassen in dit duel kan meedoen. De middenvelder viel zaterdagavond geblesseerd uit in het duel met Heracles Almelo en hij heeft een groot vraagteken achter zijn naam staan voor de wedstrijd van woensdag.

/

Frank de Boer beslist dinsdag na de training of hij Klaassen opneemt in zijn selectie of niet, zo meldt het ANP. Klaassen liet zich maandag uitgebreid behandelen, terwijl zijn ploeggenoten van een vrije dag genoten. Viktor Fischer staat voorlopig nog buitenspel met een hamstringblessure; verder kan De Boer beschikken over een fitte selectie.

Arek Milik maakte zaterdag tegen Heracles zijn eerste officiële doelpunten voor Ajax, maar hij zal woensdag weer op de bank plaats moeten nemen: De Boer heeft reeds aangekondigd dat Kolbeinn Sigthórsson tegen PSG weer in de spits zal staan. Mogelijk maakt Niki Zimling zijn basisdebuut op het middenveld, nadat hij tegen Heracles al inviel.

Davy Klaassen is de beste middenvelder van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 september 2014 om 19:18

Want ? Ik zie maar niet wat Frank in deze jongen ziet. Geen steekpass, geen scorend vermogen, geen dribbel, geen duelkracht. Ik snap het vertrouwen in deze speler maar niet. Zonder hem wordt Frank gedwongen iets anders uit te proberen op het middenveld. En zoals dat loopt dit seizoen is er een goede kans dat er weer ies moois uit komt, zoals wel vaker is gebleken als Frank wel moest improviseren. Hopelijk valt een ander middenveld nu ook precies op zijn plaats.
Niets tegen Davy hoor, maar mij bekoort hij absoluut niet.

15 september 2014 om 19:20

Wat een onzin zeg. Geen scorend vermogen? Ben je de dubbele cijfers van hem vorig seizoen alweer vergeten? Je moet eens op zijn krachten letten. Veel diepgang, júíst veel scorend vermogen en verzet bergen werk.

15 september 2014 om 19:26

Inderdaad, maar dat is het dan ook. Diepgang en scorend vermogen, verder niks. Wanneer geeft deze jongen eens een geweldige pass, helemaal nooit.

15 september 2014 om 19:30

Wat dacht je van de pass op El Ghazi tegen Psv...

15 september 2014 om 19:32

@marsipulani waarom moet hij een mooie steekpass geven dan? Geeft Fer vaak een prachtige steekpass? Klaassen is gewoon een ander type middenvelder dan een eriksen of Sneijder. Hij combineert goede diepgang met een geweldige techniek. Ik denk dat veel topclubs blij zouden zijn met een type Klaassen (ja ik zei type, niet per se Klaassen zelf voordat mensen daarop gaan haten), want je weet zeker dat je nummer tien in de dubbele cijfers eindigt qua doelpunten.

15 september 2014 om 19:42

Klaassen is al zo erg belangrijk voor dit Ajax, Hij levert ontzettend veel strijd, klaagt nooit in het veld, knapt veel fouten van anderen op, heeft de drang naar voren, en vooral waar hij in de jeugd ook al om bekend stond maakt hij ruimte vrij voor andere spelers.

Maar een Klaassen zie ik ook graag tijdens de klassieker om zijn vechtlust dus Frank moet een keuze maken.

15 september 2014 om 19:46

Vooruit, 10 gescoord. Voor een type-10 vind ik dat niet veel. Tel daarnaast zijn assists (3) en het is povertjes voor een aanvallende middenvelder. Overigens zeggen assits niet zo veel, de ontvangers kunnen ook falikant falen. Maar ik zie deze jongen nooit iemand vrij voor de goal zetten. Ik vind hem aanvallend povertjes en nutteloos voor de wachtende spits. Idem met Serero en dat verklaart de huidige malaise.
Verder zal hij wel bergen werk verzetten, maar ik zie hem meer achter de feiten aan lopen dan dat hij de angels uit de tegenstoten haalt.
Frank en anderen zullen het wel beter zien, maar voorlopig zie ik een 13-in-1-dozijn voetballer die het verschil niet maakt.

15 september 2014 om 19:51

@oigathinha lul geen onzin aub. Klaassen zorgt voor de broodnodige diepgang, snelheid en scorend vermogen. Even nadenken voordat je weer onzin uitslaat.

15 september 2014 om 19:58

10 doelpunten in 26 wedstrijden. Vind ik een prima gemiddelde. Net zo "13-in-een-dozijnspeler" als Blind zeker. Klaassen is gewoon een ster in wording.

15 september 2014 om 19:59

Tja wederom kan ik zeggen:jammer dat Ziyech niet is gehaald. Nu krijg je weer gedrochten als Serero of Andersen. En in het aller slechtste geval Duarte.
Met onze topper in Spee Zimling heb ik alle vertrouwen in dit prachtige breiende statische middenveld

15 september 2014 om 20:34

Dat bedoel ik dus. Misschien is het ook een kwestie van de zelfde types op het middenveld. Maar ik mis gewoon een echte nr 10 die naast de spits opduikt,, scoort en een aantal steekpassen per wedstrijd geeft want onderhoudend is het vertoonde spel al lang niet meer.
Andersen doet het elders werelds. Die heeft zware faalangst lijkt het wel. Heel jammer.

15 september 2014 om 19:20

Off-topic: je schrijft een sterretje teveel.

On-topic: Ik vind dit helemaal geen slecht nieuws. Toen ik de titel zag dacht ik even dat het om een belangrijke speler ging, maar de Klaassen van dit seizoen stelt nog bar weinig voor. Maakt zijn kansen niet af en liep zeker in de eerste wedstrijden erbij alsof hij Messi van vorig seizoen was. Kwam amper vooruit. Dan zie ik nog liever Serrero op die positie die wel een hele wedstrijd rent en jaagt. Misschien is het wel goed voor Klaassen om er even uit te zijn.

15 september 2014 om 19:45

ik weet niet of het nou zo slecht is.
ajax speelt dit seizoen gewoon slecht tot nu, en vaak zorgen gedwongen veranderingen weer ff voor nieuwe focus, en andere lijntjes in het veld.

als talentje hoort hij zeker vaak te spelen, maar om nou te zeggen dat hij onomstreden is is onzin.

woensdag gewoon zo spelen:

----------------cilessen
rhijn veltman moisander boilesen
--------zimling--------viergever
------------------schone
el ghazi--------sigi-------kishna

verdedigend blok en schone in de as met zijn steekpass. hij zou een prima 10 zijn.
hopen op een 1-nulletje ofzo, vrije trap schone of corner. (zie het overigens niet gebeuren)

15 september 2014 om 19:55

Bij Frank is hij helaas wel onomstreden. Voor zo'n gehypt talent vind ik hem tegenvallen. Ik zie bv nu al meer in El Ghazi. Maar ik ben dan ook geen trainer en zie minder het grote geheel.

15 september 2014 om 20:21

Kishna gaat niet spelen, die speelt nu met jong Ajax tegen Sparta.

15 september 2014 om 19:57

Klaassen is juist een hartstikke nuttige speler voor Ajax! Zie liever Duarte ipv Serero..

Ik hoop dat Klaassen fit genoeg is voor de wedstrijd tegen PSG hij is toch belangrijk voor dit Ajax. Ik hoop dat Viergever linksback staat en Zimling als verdedigende middenvelder. Tegen een topclub als PSG heb je ervaring op het middenveld nodig en Zimling is de enige middenvelder met veel ervaring. Ik hoop dat Duarte een kans krijgt op het middenveld want Serero valt een beetje tegen.

15 september 2014 om 19:30

Viergever heeft 2x zoveel Europese wedstrijden gespeeld als Zimling en daarbij ook een halve finale. In welk opzicht heeft Zimling dan meer ervaring als Viergever?

15 september 2014 om 19:39

Viergever speelde tegen Heracles niet zo sterk en zijn handelingssnelheid is net als die van Schöne aan de lage kant voor de Champions League. In de counter kan je zo erg kwetsbaar zijn, zeker met Boilesen en het niet zo snelle/sterke centrale duo op het moment. Ik hoop dat Veltman een goede dag heeft, Moisander boven zich uit stijgt, Boilesen op de juiste momenten mee naar voren gaat, en in Van Rhijn heb ik wel veel vertrouwen. Tegen Barça, City etc. heeft ie laten zien dat ie het in zich heeft.

15 september 2014 om 23:36

Wat voor halve finale heeft Viergever gespeeld?

16 september 2014 om 08:06

Ah ja, jij hebt gelijk. Was ervan overtuigd dat AZ paar jaar terug de halve finale had gehaald maar dat is dus de kwartfinale .

Ik ben heel benieuwd wie er in de klassieker mag starten in de spits.

zou balen zijn, maar dan kan schone op rm en el ghazi en kishna op de flanken. ik zie liever milik in de spits dan siggi. ik ben altijd wel fan van boilesen, maar verdedigt de laatste tijd erg zwak. ik zou zo gaan spelen.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Moisander
Viergever
Schone
Zimling
Serero
El Ghazi
Milik
Kishna
15 september 2014 om 19:39

Geen Serero. Vind hem alleen maar achteruitgaan. Verder mee eens.

15 september 2014 om 19:42

Ik was altijd wel een voorstander van Serero, maar op het moment speelt ie wat minder inderdaad. Ik zou Duarte echter niet zomaar ineens een CL-wedstrijd laten spelen, als zijn vorige tegenstanders allemaal van JL-niveau waren. Andersen is een twijfelgeval, wel een risico om zo in het diepe te gooien.

15 september 2014 om 20:22

Kishna gaat niet spelen denk ik, die speelt nu met jong Ajax tegen Sparta.

Ik zou geen risico nemen als Klaassen niet 100% fit is. Anders mis je hem in de klassieker of zelfs langer. Je hoeft uit tegen PSG niet te winnen en zelfs met Klaassen lukt het waarschijnlijk ook niet.

15 september 2014 om 19:34

De wedstrijd is in Amsterdam he..? Dan zou een gelijkspel wel een fijn resultaat zijn, op zn minst.

15 september 2014 om 19:36

Het is thuis hè. Een punt of zelfs 3 zouden goed van pas komen, anders komt er nog meer druk te staan op de wedstrijden tegen APOEL en dan ben je eigenlijk ook verplicht om Barcelona te verslaan, omdat je anders waarschijnlijk niet genoeg punten hebt om te overwinteren.

Hopelijk is-ie erbij. Scoort nog niet zoveel als vorig seizoen, maar speelt hartstikke nuttig en houdt zn ondergrens hoog.

Mocht hij het niet halen dan kan Schone prima op zn plek.

Ik hoop zoiets, ik had wel op Milik gehoopt, maar helaas: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Zimling, Klaassen, Serero, Schöne, Sigi, El Ghazi. Als Klaassen niet fit genoeg is, dan maar Duarte of Andersen.

15 september 2014 om 19:48

Ik hoop dat ze een keer zo gaan spelen met beide vleugelspelers met veel techniek en drang naar voren. Maar ik begin er wel steeds meer zin in te krijgen eindelijk weer die heerlijke hymne dadelijk in ons stadionnetje.

Cillissen
Van Rhijn
VD Hoorn
Moisander
Boilesen
Schone
Zimling
Serero
El Ghazi
Sigthorsson
Kishna
15 september 2014 om 19:54

laat serero er maar eens uit. zet zijn lijn niet door en speelde afgelopen wedstrijd zelfs zwaar onder maat.

laat schone eens in de as spelen, zijn steekpass is geniaal en hij draait vaak naar voren de ruimte in heeft een afstandschot

----------------cilessen
rhijn veltman moisander boilesen
--------zimling--------viergever
------------------schone
el ghazi--------sigi-------kishna

vind dit een prima opstelling, veltman speelt zwak de laatste tijd, duarte voor serero want serero vind ik ook zwak spelen, verder Milik vind hem wat gretiger en aggressiever dan sigthorson

cillissen
van rhijn
v.d hoorn
moisander
viergever
duarte
zimling
klaassen
schone
milik
el ghazi

Als Klaassen niet kan spelen..

Zie ik Ajax het liefst zo voetballen, Kishna heeft een basisplek bij Jong Ajax.. (afwachten of hij wel kan spelen woensdag)

Jasper
v.Rhijn
Veltman
Moisander
Boilesen
Schone
Viergever
Andersen
El Ghazi
Siggie
Kishna

ik zou deze opstelling doen graag jullie mening
natuurlijk wel als klaassen niet meespeelt anders hem inplaats van kishna

cillessen
van rhijn
van der hoor
moisander
viergever
zimling
el ghazi
schone
duarte
milik
kishna
16 september 2014 om 19:10

ik vind hem wel erg aanvallend. qua namen prima, alhoewel ik veltman nog steeds beter dan vd hoorn

Dat zijn dus 0 punten thuis met sigthorsson in de spits.....

Ik ben absoluut geen liefhebber ban van Duarte en van den Hoorn dus dan zou ik het zo doen. Als je met een extra stopper wilt spelen.

Cillessen
van Rhijn
Veltman
Moisander
Boilessen
Zimling
El Gazi
schone
Viergever
Milik
Krnsa

sighorsson is geen verrassing voor Psg. Hij scoort niet.
Nu niet nooit niet. Hij staat droog sinds voorjaar 2013.
Had samen met vermeer naar feyenoord moeten gaan,daar ligt zijn plaats en kansen
Daar maak ik me dus meer zorgen om dan om Klaassen.

Fischer wordt ook gemist. Dit zou echt een aderlating zijn. Klinkt raar, maar dit liever tegen PSG of Barca waar punten pak zeer klein tegen is dan tegen Apoel waar je moet tegen winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren