Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer blijft winnen met Atlanta United en zet met serie record neer

Laatste update:

Atlanta United is er voor de vijfde keer op rij in geslaagd om een wedstrijd in de Major League Soccer (MLS) winnend af te sluiten. De ploeg van trainer Frank de Boer was in de nacht van woensdag op donderdag met 0-1 te sterk voor Vancouver Whitecaps. Door de zege is de regerend kampioen van de Verenigde Staten opgeklommen naar de derde plaats in de Eastern Conference.

Het avontuur van De Boer in de Verenigde Staten begon moeizaam, met slechts twee punten uit de eerste vier competitiewedstrijden. De afgelopen weken is de machine echter gaan draaien bij Atlanta United, met opeenvolgende zeges op Colorado Rapids (1-0), Sporting Kansas City (uit, 0-3), Toronto FC (2-0) en Orlando City (1-0). Nu werd dus ook Vancouver Whitecaps aan de zegekar gebonden door Atlanta United, waar Florentin Pogba en Justin Meram hun basisdebuut maakten.

Het enige doelpunt van het duel viel na een klein halfuur te spelen te noteren. Gonzalo Nicolás Martínez werd naar de grond gewerkt, waarna de bal op de stip ging. Josef Martínez schoot vanaf elf meter zijn vijfde treffer van het seizoen binnen. Na een uur spelen kreeg Héctor Villalba een uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar Vancouver-doelman Maxime Crépeau voorkwam een tweede treffer van de avond. De sluitpost reageerde ook alert op de rebound, waardoor het lang spannend bleef in Canada. Atlanta United wist uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken.

Het betekent voor De Boer dus de vijfde overwinning op rij, terwijl in al deze wedstrijden geen tegendoelpunt werd geïncasseerd. Dat betekent een record in de Major League Soccer. Voor Atlanta United wacht nu komende zondag de uitwedstrijd tegen New York Red Bulls, de nummer negen van de Eastern Conference. De formatie van De Boer is momenteel de nummer drie, met een achterstand van vier punten op koploper DC United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij voor Frank. Hij zeker niet perfect maar alle modder die zijn kant op werd gegooid was vaak ook overdreven.
Bij Ajax gingen elk seizoen de beste spelers weg en kwam er vaak pure middelmaat voor terug. Een transferbudget van 5 miljoen? Een wonder dat hij die nog bijna een 5e titel pakte.

16 mei 2019 om 07:56

Ben ook wel blij voor Frank. Dit werd anders veel te pijnlijk! Over dat budget van 5 miljoen: toen was de transfer markt niet zo opgeblazen als nu!

16 mei 2019 om 08:26

Niet zoals nu maar zelfs toen kon je daar weinig fatsoenlijks voor kopen

16 mei 2019 om 08:44

Staat een club in de CL finale die recent 0 euro heeft uitgegeven en dat in 2 transferperiodes. Dus qua argument totaal zinloos.
Gaat erom wat Ajax verkocht en er voor terug kreeg (vanuit zowel de opleiding als de markt)

16 mei 2019 om 08:55

Aan transfersommen niks inderdaad, maar aan salarissen des te meer om een Kane en Son etc. te kunnen behouden.

16 mei 2019 om 09:14

Dat niks uitgegeven is juist onzin. Enkel omdat ze 2 transferperiodes niks hebben uitgegeven zegt niet dat ze niet veel hebben uitgegeven. Ironisch genoeg zijn het zelfs Ajax spelers onder De Boer die een mooi voorbeeld zijn.
De Boer had een budget van 5 miljoen, nadat de uitgaande transfers al meegerekend waren, dus praktisch gezien had hij zelfs een negatief transferbudget.

16 mei 2019 om 11:50

Ik dacht dat je Liverpool bedoelde hahaha maat het is Tottenham, ja klopt haha

16 mei 2019 om 08:10

De kritiek is terecht en ook nu nog houdt t stand ondanks 5 overwinningen. 1-0 1-0 1-0, wedstrijden niet om aan te zien, terwijl hij de beste selectie van de competitie heeft. Als de mourinho en de guardiola zo spelen, sta je op de voorste rijen. Laat Frank maar eens zien dat hij een volwaardige manager is die om kan gaan met moeilijke jongens, verschillende tactieken beheerst en prijzen pakt .

16 mei 2019 om 08:25

Beste selectie van de competitie is je reinste onzin. Bocherief jij laat in ieder geval geen moment onbenut om met rare reacties te laten zien dat je er geen kaas van hebt gegeten, of puur op alles wilt lopen trollen. Hoe kom je er in hemelsnaam bij dat Atlanta de beste selectie heeft?

16 mei 2019 om 09:58

Welke selecties zijn dan aantoonbaar beter? Atlanta heeft zeker wel een van de beste selecties hoor.

16 mei 2019 om 10:15

Een van de, maar Utrecht heeft ook 1 van de betere selecties van de Eredivisie, moeten die dan ook zo'n ongeslagen reeks neerzetten? Atlanta werd voorafgaand aan het seizoen gezien als een van de favorieten, voor de hun sterspelers hadden verkocht. Als je de MLS en de power rankings een beetje volgt, dan kun je er prima zelf achter komen dat Atlanta niet de beste selectie van Amerika heeft. Ik vind kritiek op frank de Boer prima, maar als je er zelf niks van volgt en puur stigmatiserend iemand naar beneden wilt praten, dan loop je gewoon zelf tegen de lamp omdat je te kennen geeft dat je kennis erg summier is aangaande het onderwerp. Daarmee bedoel ik Bocherief uiteraard, jouw post is iets genuanceerder met 'een van de beste teams'.

16 mei 2019 om 11:28

Ik kijk de wedstrijden. Ik volg de podcasts. Jij kijkt en luistert helemaal niks. Jij hebt iets met Frank de boer en puur op emotie verdedig je de persoon. Ik heb kritiek op de manager. Atlanta is maar 1 topspeler kwijtgeraakt en heeft er ook een topspeler voor teruggehaald. Vooralsnog een zeer matige trainer die veel te verbeteren heeft op tactisch, man management, communicatief, organisatorisch vlak. Duik in zijn carrière en concludeer hetzelfde

16 mei 2019 om 16:22

Ik heb niets met Frank de Boer, mensen die mij een beetje kennen weten dat ik hartstikke blij ben dat we van dat saaie voetbal af zijn. Maar als mensen zoals jij onwaarheden gaan lopen verkondigen, puur om het stigmatiserende negatieve beeld van de Boer te versterken, dan reageer ik daar wel op. Kun je nog zoveel podcastjes luisteren of wedstrijden bekijken, maar dan heb je dus gewoon geen verstand van waar je naar luistert en kijkt. Dat er dingen aan te merken zijn op Frank de Boer als trainer, dat is waar, maar kom dan gewoon met een goed verhaal ipv een simpele kreet als dat ie de beste selectie zou hebben. Je kunt het ook van een andere kant bekijken, Frank heeft een uiterst slechte start gehad en blijkt nu bij te leren met betere resultaten tot gevolg. Je kunt zeggen wat je wilt, maar dit is een MLS record, zo simpel is dat nu ook weer niet.

Eerlijk is eerlijk die wedstrijden zijn saai! Heb het nu al 3x geprobeerd.
Het is echt te traag/ tikkie breed.. jammer
Dit hou je niet vol

16 mei 2019 om 08:24

Niet voor niks dat sommige topspelers gaan afbouwen in usa he kon je op voorhand weten Haha
Maa de tijdstippen zijn toch niet te doen met de onze? Zou nooit nachtje slaap overslaan voor een wedstrijd daar

16 mei 2019 om 08:42

Volgens mij wint Frank de Boer alles met 1-0 zo'n beetje. Waarschijnlijk speelt hij vooral op safe. Bij balbezit ook weer veel balletjes breed zeker? Op zich wel een logische reflex. Zijn carrière staat immers op het spel.

16 mei 2019 om 15:57

Valt wel mee hoor. De verdedigende organisatie staat wel heel sterk maar dat ie vandaag maar met 1-0 won lag vooral aan het keeperswerk van die Whitecaps keeper, die speelde echt heel sterk. En hij had nu ook nog spelers gerouleerd, speelde met best wel wat reservespelers (shea, Pogba) omdat ze nu 4 wedstrijden in 10 dagen hadden gehad en ook nog aan de andere kant van Amerika zaten.

4 punten achter op de nr 1 met 2 wedstrijden minder gespeeld hè! Kan gewoon bovenaan staan over een paar weken, dat is in eigen hand

16 mei 2019 om 15:41

Volgens mij staat dc united 3de en niet atlanta???

16 mei 2019 om 15:54

Atlanta staat nu derde, ik weet niet waar je kijkt? Stel Atlanta en Philadelphia winnen hun wedstrijden die ze nog te goed hebben, dan staat DC United inderdaad 3e.

Ook hier wordt er weer nl verzorgt voetbal ingepompt.
Echter lijkt het deze keer zn vruchten af te werpen.
Je moet er ook een beetje de juiste spelers voor hebben.
Frank kon wel wat succes gebruiken

16 mei 2019 om 15:55

Aanvallend is het nog steeds niet oogstrelend maar hij is wel vrijwel elke wedstrijd dominant en verdedigend staat het als een huis. Overigens was het vandaag denk ik wel 3-0 geworden alleen keepte die keeper van Vancouver echt een wereldpot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren