Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer aast op avontuur: ‘Ik voel dat ik klaar ben voor een nieuwe klus’

Laatste update:

Frank de Boer zit sinds zijn snelle ontslag bij Crystal Palace eerder dit seizoen werkloos thuis. De voormalig trainer van Ajax en Internazionale heeft na maanden van stilzitten weer de ambitie om volgend seizoen voor de groep te staan, zo geeft de oud-international aan bij RMC Sport: "Ik wacht op mijn nieuwe professionele avontuur voor volgend seizoen."

"Mijn toekomst? We moeten afwachten, we gaan het wel zien. Ik voel dat ik klaar ben voor een nieuwe klus", aldus De Boer, die onder meer wordt gelinkt aan een trainerschap bij Rangers FC en sc Heerenveen. De oud-voetballer zegt dat hij de wedstrijden in de Serie A en van Inter nog steeds volgt: "Ik denk dat het Italiaanse voetbal de laatste jaren erg is gegroeid. Inter heeft de kwaliteiten om vierde te eindigen en zich te kwalificeren voor de Champions League."

Ook blikt De Boer terug op de sensationele comeback van AS Roma in het miljardenbal: "Roma heeft de halve finale verdiend, niemand had de comeback tegen Barcelona verwacht. Dit is het mooie aan voetbal." Tot slot is De Boer lovend over Arsène Wenger, die na 22 jaar vertrekt bij Arsenal: "Wenger heeft de liefde van de fans gewonnen. Leuk, opwindend voetbal is het altijd het belangrijkste doel geweest van Wenger."

Verwacht jij dat Frank de Boer ooit nog een keer als trainer aan de slag gaat in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het kan snel gaan in het voetbal. een paar jaar geleden nog de kroonprins van het Nederlandse trainersgilde en nu staat hij alleen in de belangstelling van Rangers FC en Heerenveen

22 april 2018 om 18:40

Totaal gebrek aan zelfkennis door Inter en Crystal Palace te kiezen.. Houthakkers leer je niet met een half jaar voetballen

22 april 2018 om 18:50

Inter had geen houthakkers maar gewoon een prima selectie maar de spelers wilde aanvallen en FdB wilde behoudend spelen waardoor de selectie hem weg wilde hebben. bovendien had hij binnen een maand al problemen met Kondogbia, Perisic en Brozovic dus dat werkte ook niet mee

Palace ben ik met je eens, daar had hij voor een hele andere tactiek moeten kiezen en niet voor een systeem dat gebaseerd is op balbezit

22 april 2018 om 19:21

De spelers wilden helemaal niet aanvallen. De Boer is weg gesuurd omdat hij veel punten verloren had. En totaal ongeschikt om trainer te zijn van inter.

22 april 2018 om 20:40

De kroonprins van het Nederlandse trainersgilde? Voor extreem opportunistische mensen zonder voetbalkennis ja.

Het is nooit wat geweest, en zal waarschijnlijk ook nooit wat worden.

En dan komt men aan met 4 kampioenschappen. Maar met historisch lage puntentaantallen, en dat kon gebeuren door concurrentie die totaal op zijn gat lag. AZ post-Scheringa, Feijenoord zowat failliet en zwakke selectie, PSV dat er weinig van bakte. Twente was nota bene de grootste concurrent zo'n beetje. Verder speelde Ajax slecht voetbal gebaseerd op een tactiekje (tandem Eriksen - De Jong), en het ging pas iets beter lopen door blessures en toevalligheden. En later zelfs verschrikkelijk voetbal.

En dat voelt zich dan te groot voor Heerenveen. Hij mag heel erg blij zijn dat zo'n club nog interesse in hem heeft.

22 april 2018 om 20:53

Hou toch op man. Het glas is echt half leeg he. De Boer heeft het heel goed gedaan bij Ajax. Ook in de Cl heeft hij ManU, ManC, Barcelona etc. Verslagen. Maar dat kwam zeker door collectieve off days van die teams. Ja, de Boer ging minder spelen tegen het eind van zijn contract maar zijn teams werden continu leeggeroofd en iets knaps kreeg hij niet terug. Ja, Poulsen en Sana. Maar zelfs onder ten Hag is er al meer geld uitgegeven dan onder 6 jaar de Boer.

Vrees dat er weinig clubs zitten te popelen om de komst van de Boer. Of het moet misschien Championship zijn. Ook enigszins zijn eigen schuld natuurlijk, als je ziet bij wat voor clubs hij is ingestapt. Misschien een beter idee om rustig in de subtop van de Eredivisie weer opnieuw te beginnen?

Als je vier kampioen bent geworden in Nederland dan moet je naar mijn mening niet meer terugkeren naar een club als Heerenveen. De Boer zit een lastige situatie. In het buitenland wordt hij als trainer totaal niet meer serieus genomen, dus een mooie buitenlandse club zal zich niet melden. Hij zal wel achter zijn oor krabben toen destijds Liverpool interesse in hem had getoond.

Nederlanders liggen niet lekker in de markt. De boer wil pl maar ik zie hem daar geen club vinden. Denk eerder dat de boer het moet zoeken in clubs als Basel Kopenhagen Anderlecht Rangers Braga Porto Olympiacos

Frank ziet zo'n ontslagpremie nog wel een keer zitten. En zou zeg nou eerlijk, wie wil nou niet voor een maandjes aankloten beloond worden met een paar miljoen!

Terug naar Ajax als coach? Ben geen fan van De Boer en zijn spel (zeker gezien de laatste paar seizoenen bij Ajax). Ajax wilt kampioen worden en dat is De Boer toch wel 4x gelukt. Uiteraard is het geen garantie voor de toekomst, maar hij kent de competitie, weet hoe het is om te winnen en wilt zich herpakken als coach.

Hij is een koning als het gaat om jonge jongens maar dat is alleen hier dus ik zie hem niet snel slagen in het buitenland gewoonweg omdat daar geen tijd is

Ik has die comeback van AS Roma wel voorspeld F. De Boer..! On: Ben benieuwd war hij heen gaat, Rangers en Heerenveen zouden beide een prima optie zijn.

Frank de Boer gaat niet bij Sc Heerenveen aan de slag, althans niet op korte termijn. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken. Frank heeft meerdere malen aangegeven niet bij een andere club als Ajax in de Nederlandse competitie trainer te willen zijn.

Ook heeft hij al vaker aangegeven dat hij op dit moment een buitenlandse competitie ambieert boven de Nederlandse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren