Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Argentijnen zijn geïnteresseerd, ze vragen ook naar Ajax’

Laatste update:

Nicolás Tagliafico blikt met gemengde gevoelens terug op het WK. Voor Argentinië werd het een pijnlijke ervaring, maar de linksback is wel trots op het feit dat hij mocht deelnemen aan het toernooi. Hij beschrijft de openingswedstrijd tegen IJsland (1-1) als zijn hoogtepunt van het WK. "Als je dan opkomt en het volkslied hoort, gaat er zoveel door je heen", vertelt Tagliafico op de website van zijn club Ajax.

"Je denkt aan je familie, aan je vrienden aan alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan om dit te bereiken. Kippenvel, absoluut", vervolgt de achtvoudig international, die in alle vier de WK-wedstrijden een basisplek had. De 0-3 nederlaag tegen Kroatië in de tweede groepswedstrijd vindt hij het dieptepunt. "Dat was écht pijnlijk. Pijnlijker dan de uitschakeling door Frankrijk in de 8e finales. We speelden gewoon slecht tegen Kroatië, de sfeer na afloop was verschrikkelijk."

"De kans was groot dat we niet eens de groepsfase zouden overleven. Je zag gewoon de pijn bij jongens als Lionel Messi en Javier Mascherano", aldus Tagliafico, die het 'super' noemt om een maand met Messi en de andere sterren te hebben doorgebracht. "Het is echt een ongelofelijke ervaring om met hen te trainen en te spelen. Het zijn fantastische dribbelaars, zie ze maar eens af te stoppen op het trainingsveld. Je wordt er echt een betere speler van."

Tagliafico vindt zijn ploeggenoten bij Argentinië 'zeker' aardig. "Ze zijn geïnteresseerd, vragen ook naar Ajax. Niet heel veel hoor, maar ze willen weten of we Champions League gaan spelen, hoe ik mijn positie invul bij Ajax. Dat soort dingen. Het zijn gewoon echt aardige jongens."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet slecht een basisspeler van Argentinie voor 5 miljoen ophalen, ik denk dat we er nog 1-2 jaar van kunnen genieten en dat hij dan ook voor 25 miljoen plus verkocht gaat worden. Dat telt wel, international van Argentinie.

18 juli 2018 om 17:58

Hij is 25 hè..uit de Eredivisie gaan talenten voor die bedragen weg, geen midden twintigers. Zou me verbazen als hij meer dan 12-15 miljoen oplevert.

18 juli 2018 om 18:07

12 tot 15 miljoen? Door het vermogen van Ajax, contract en A-international status moet 25 ook te doen zijn.

18 juli 2018 om 18:34

Heb je hem zien spelen op het WK? Deed niks anders dan schoppen hij is zeker geen 25 waard vindt 15 voor ajax een hele redelijke prijs

18 juli 2018 om 19:22

Hij leek op links wat Arias in Colombia op rechts leek. Beide prima backs. Zet die PSV bril even af....

18 juli 2018 om 19:23

Tja kluivert was zn prijskaartje ook niet waard, maar als je niet hoeft kan je alles vragen

18 juli 2018 om 20:00

Mentalist, we gaan het denk ik over een jaar, anders 2 zien ik zou 25 echt ongekend vinden voor hem.

18 juli 2018 om 20:42

mentalist

In nederland een uitstekende back. Maar wat heeft hij precies meer dan het zijn van een huis-tuin-en-keuken back? Wat is zijn bijzondere kwaliteit dan volgens jou, want in een half seizoen ajax en op het WK heb ik een simpele eenvoudige back gezien. Hoe gaan clubs daar ooit 25 miljoen voor betalen eigenlijk? Dat doen ze voor hele aanvallende linksbacks die veel goals maken of assists geven. Is dat de kwaliteit van Tagliafico?

25 miljoen is absurd.

18 juli 2018 om 21:39

@ Constant zijn kwaliteiten zijn dat hij als een pitbull zijn tegenstander op de hielen zit en makkelijk de bal verovert. Is een lastige back om als tegenstander te hebben. Kan behoorlijk hard zijn en heeft bijna geen balverlies. Zeg niet dat hij 25 miljoen kan opbrengen of een wereld topper is maar zeker meer dan een huis tuin en keuken back. Heerlijk om erbij te hebben en een uitstekende instelling en mentaliteit.

18 juli 2018 om 18:00

Een basisspeler van Argentinie halen is gezien de resultaten van het land tegenwoordig echt geen prestatie hoor, lol. Zonder grap, is deze TAglia een zeer goede aankoop geweest voor Ajax mijn inziens

18 juli 2018 om 18:13

Snel Messi en Aguero binnen halen dan!

18 juli 2018 om 18:21

Toen Ajax Tagliafico haalde, was hij nog geen international.

18 juli 2018 om 18:24

Jawel hoor

18 juli 2018 om 20:56

Toffe reactie man erken nou gewoon dat het een ongekend goede transfer is geweest.. in Nederland loopt zijn gelijke niet rond!

18 juli 2018 om 21:54

Denk dat hij zijn leven bij ajax blijft eerst als basis en dan als er een talent boven komt drijven dat beter is als prima wissel.

Het lijkt alsof ze heel Ajax niet kennen dat moet toch voor de gemiddelde voetbalzone bezoeker pijn in het hart doen.

18 juli 2018 om 18:06

Is maar net hoe je het interpreteert. Je kan ook juist zeggen dat ze allemaal al bekend zijn met Ajax en daarom nauwelijks vragen meer hebben

18 juli 2018 om 18:06

Misschien eerst leren lezen voordat je begint te schrijven?

18 juli 2018 om 18:08

Dat lees jij.. ik lees het dat ze juist nieuwsgierig zijn naar het Ajax van tegenwoordig. Elke voetballer met een beetje kennis kent Ajax. Het is nog altijd 1 van de grootste namen

18 juli 2018 om 19:28

Wat een onzin, veel van die spelers hebben namelijk in de recente geschiedenis gewoon nog tegen Ajax gespeeld.

18 juli 2018 om 19:49

Na de 2-1 in de arena zullen ze ajax vast niet meer vergeten.

18 juli 2018 om 20:03

Ze zullen Ajax wel kennen, maar ze zullen waarschijnlijk niet weten hoe ze presteren en welke spelers er spelen. Ik denk niet zozeer dat het pijnlijk is. Iedereen weet hoe de situatie van het Nederlandse voetbal is. Als je geen miljoenen kunt spenderen, speel je in Europa geen structurele rol. Ajax heeft voor Nederlandse begrippen echt heel veel financiele mogelijkheden, maar over de grenzen stelt het eigenlijk niet eens veel voor. Dat zegt wel iets over de enorme verschillen.

Viel bij Argentinië eigenlijk zwaar tegen. Maar voor de eredivisie een prima linksback.

18 juli 2018 om 18:14

Niet goed gekeken dan

18 juli 2018 om 18:17

Ben het met Materazzi eens. Zeer traag in absolute snelheid en handelingssnelheid. Kiest altijd voor de meest veilige optie. Prima speler voor Ajax, maar daar blijft het bij.

18 juli 2018 om 18:28

Op mij geeft hij anders de indruk over een gezonde winnaarsmentaliteit te beschikken en verdediging en aanvallen weet af te wisselen. Wanneer hij over de zijlijn komt heeft het tenminste zin. Dat is al een verademing ten opzichte van Dijks. Of het de volgende Maxwell is....

Onvoorstelbaar hoe denigrerend sommige VZ bezoekers over deze, zeker voor de Eredivisie, prima back schrijven. Kijk even op rechts bij Ajax, daar heb je Kristensen en Orejuela voor die positie. Nog een beetje duurder ook. Maar beiden een paar klassen minder dan Tagliafico. Maar je moet het wel willen zien...

18 juli 2018 om 20:05

Maar het zou natuurlijk ook wel de omgekeerde wereld zijn als je spelers op het WK gaat vergelijken met het niveau van de Eredivisie. Voor internationale begrippen was het inderdaad zeker niet indrukwekkend. Voor de Eredivisie is het inderdaad een prima back. Het is natuurlijk ook weer het uiterste door te stellen dat hij niets kan, want hij stond toch wel even in de basis dit WK.

18 juli 2018 om 20:44

pinko

Denigrerend? Tja, dat is hier zo'n beetje het discours, toch?

Maa zeg jij nou even zelf, er wordt de suggestie gedaan dat Tagliafico 25 miljoen gaat opleveren. Ik neem aan dat je kritiek op die stelling niet als 'denigrerend' wilt bagatelliseren, toch?

18 juli 2018 om 22:17

Gaat nog gebeuren ook. Ten eerste linksbacks zijn schaars, en daardoor duurder. Ten tweede afrekenen op zijn prestaties bij Argentinië is redelijk gewaagd. Zeker als je ziet dat een wereldster als Messi niet veel hoger kwam dan het niveau van een hele modale voetballer. Dat team draaide voor geen centimeter. En met kunst en vliegwerk hebben ze de ko fase bereikt.

19 juli 2018 om 09:42

ninjakai

"ten eerste linksbacks zijn schaars, en daardoor duurder. "

Schaars? Huh? Nee joh, (links)backs meer dan zat uiteraard. Topbacks zijn schaars. Dat wel. Alleen hebben we een verschil van inzicht over de vraag of Tagliafico nou een topback is of niet. Ik vind van niet. Dus zie ik die 25 miljoen ook niet gebeuren.

Ik vind het gewoon niet bijzonder. Dat Ik hem niet mag afrekenen op zijn presteren op een toernooi omdat Messi het niveau van een 'modale voetballer' haalde, dat kan ik als argument niet goed volgen. Er zijn zat spelers die, meteen matig team om zich heen, juist hun mannetje staan en alsnog uitblinken. Dát zijn de toppers. De spelers die mee kopje onder gaan met de rest, dát zijn de huis-tuin-en-keuken voetballers.

Ik vind hem niet slecht. Begrijp me goed. Maar ik vind die 25 miljoen die voor hem betaald zou moeten worden echt nonsens. Het is geen Maxwell of zoiets. Dat was een goede speler. Tagliaficop moet het niet van zijn goede spel hebben. Het is een bijtertje. Die halen zelden exorbitante bedragen.

In el mundo Deportivo (krant van Barcelona). En marca( krant van madrid)(werd geschreven over de nieuwe Marcelo/alba) en hier in Nederland doen we alsof hij niet kan voetballen lachwekkend

18 juli 2018 om 19:42

Dit is een grapje toch? Vond hem absoluut geen goed wk spelen. Nu hoef je de Spaanse kranten zeker niet altijd serieus te nemen, maar deze vergelijking is wel extreem. Heb je een link?

18 juli 2018 om 20:07

Dan zal ik maar even wat realiteitszin in het gesprek brengen (al is het relatief aan wie je het vraagt), maar naar mijn mening heeft deze jongen absoluut niet het niveau van Marcelo of Jordi Alba. Er is natuurlijk wel een reden waarom hij op zijn leeftijd in de Eredivisie speelt. Natuurlijk kan deze jongen wel wat, maar van het niveau Marcelo/alba is hij absoluut niet.

18 juli 2018 om 20:32

Taglicafico de nieuwe Marcelo/alba noemen is net zo lachwekkend als doen alsof hij niet kan voetballen.

19 juli 2018 om 00:00

Denk dat jij hier het juiste beeld schetst. Voor Ajax een fantastische linksback, en blijkbaar ook een laatbloeier na een eerder mislukt Europees avontuur. Zal waarschijnlijk nooit in de buurt komen van het niveau Marcelo/alba en dat is absoluut geen schande. Hopelijk mogen we nog een paar jaar genieten van deze klasbak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren