Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

David Luiz: ‘We hadden dit gewoon met alle gemak moeten winnen’

Laatste update:

David Luiz was niet tevreden met de remise die Paris Saint-Germain dinsdagavond veroverde tegen Chelsea, in de knock-outfase van de Champions League. The Blues kwamen op voorsprong via Branislav Ivanovic, maar Edinson Cavani zorgde uiteindelijk voor een puntendeling in het Parc des Princes. Volgens David Luiz had er meer in gezeten.

“We hebben vanavond niet gewonnen, omdat er een geweldige keeper tegenover ons stond”, sprak de Braziliaan, die als middenvelder opereerde. Thibaut Courtois onderscheidde zich meermaals en hield de Fransen af van meer doelpunten. “Zonder hem hadden wij hier de drie punten gepakt, hij was geweldig. We hadden dit gewoon met alle gemak moeten winnen”, aldus een balende David Luiz.

Teamgenoot Blaise Matuidi sloot zich aan bij zijn woorden. “We hadden meer verdiend dan een gelijkspel. We speelden zoals we moesten spelen, maar de keeper was vanavond te goed”, aldus de Fransman. Hij zei dat hij er echter al op gerekend had, dat de uitgangspositie lastig zou worden. “Deze ontmoeting wordt pas beslist in de tweede wedstrijd. We zullen moeten scoren in Londen”, keek Matuidi vooruit.

Had Paris Saint-Germain meer verdiend dan een punt tegen Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is normaal ze verdiende 100 procent de volle winst. Hieronder zie je vast en zeker al David Luiz haters.

17 februari 2015 om 23:05

Ben geen David Luiz hater, maar op het middenveld hoort hij niet thuis. Ik vond het erg armoedig om naar te kijken.

17 februari 2015 om 23:06

in de verdediging is hij ook niet om aan te zien.

17 februari 2015 om 23:13

Op de bank doet hij het meestal naar behoren

17 februari 2015 om 23:27

Hij hoort niet op dit niveau te acteren. Komt gewoon te kort. Had graag Pastore vanaf het begin gezien.

17 februari 2015 om 23:59

Inderdaad hadden ze dit moeten kunnen winnen als David Luiz niet op het middenveld Verratti de hele wedstrijd in de weg had gelopen. Die angsthaas van een Blanc durfde niet zonder Luiz, maar ook niet met hem in de verdediging, dus dan maar op het middenveld, waardoor ze achter de spitsen steeds een middenvelder tekort kwamen. Consequentie was dat de backs hoog moesten staan, maar als je Maxwell en Van der Wiel hebt staan, is dat een totale onzintactiek. Gelukkig had Maxwell precies 1 goede voorzet (Vd Wiel precies nul), want anders hadden ze zelfs verloren. Maar Blanc bewijst dat een trainer en diens tactiek het verschil maakt, als de kwaliteit van de spelers vergelijkbaar is.

18 februari 2015 om 02:27

schaam je diep man. Bij zo'n voorzet is het normaal dat je wel eens je man verliest dat gebeurt zelfs de allerbeste. David Luiz is trouwens een goede verdediger hoor maar hij wordt teveel gehaat door mensen omdat er een hoog bedrag voor hem is betaalt ook verwijten mensen het zelfs dat hij in het team van het jaar stond. Nou deze man is voor de meeste ploegen in europa wel een aanwinst hoor en hoort zeker bij de 15 beste verdedigers.

18 februari 2015 om 09:01

Ramos,Pepe,Varane,Hummels,Thiago Silva,Godin,Miranda,Alaba,Lahm, Cahill,Terry, Pique, Kompany en Mangala schat ik allemaal hoger in als ik er dan nog niet vergeet

17 februari 2015 om 23:05

PSG verdiende zeker om te winnen van dit laf spelende Chelsea.
David Luiz speelde te veel op zijn oude plekje ipv dat hij op het middenveld ging spelen trouwens. Tweede helft deed hij dat wel en speelde alsnog een lekkere pot

17 februari 2015 om 23:23

Ze stonden allebei met 10 achter de bal. Dat het van Chelsea meer opvalt heeft meer met jou te maken. In de eerste helft durfde PSG niets. In de tweede was dat Chelsea. Verdiende gelijkspel.

17 februari 2015 om 23:20

Luiz' balhandeling is veel te laag en telaak tikkie terug. Motta werd duidelijk gemist. Hopelijk is hij weer bij 2e wedstrijd. PSG verdiende veel meer maar als ze zo spelen in Londen is alles mogelijk. PSG is uit vaak beter dan thuis dus der is nog hoop.

17 februari 2015 om 23:20

PSG kan er ook niks aan doen dat Chelsea zich weer ingraaft als vanouds. Hoe je van dit voetbal fan kunt zijn is vrij wel onmogelijk lijkt mij. Gebeurt niks alleen PSG wou voetballen.

17 februari 2015 om 23:35

Dit heeft niets met haten te maken. Ik en vele anderen oordelen op zijn spel en het is een bijzonder beperkte speler. Op een of andere manier heeft hij zich een imago/reputatie weten te creëren dat hij een voetballende goede centrale verdediger is. Op het middenveld is hij dramatisch. Alles waar Psg aan ontbrak begon bij hem. Hij heeft zo veel potentiële aanvallen verpest. Dat komt vanwege zijn lompheid, hij mist het overzicht, de handelingsnelheid ontbreekt. Ik heb me mateloos gestoord. Krijgt hij de bal dan kan hij, mits hij snel handelt, een pass vooruit geven maar nee, aannemen, draaien, kappen, draaien, tikje terug/breed. Ook defensief vind ik hem vaak zwak. Luiz heeft wel een goede onderschepping en zo nu en dan is hij aanvallend d.m.v. een afstandsschot/kopbal op doel/lange bal. Hij komt tekort voor een basisplaats bij een club als PSG, en op het middenveld al helemaal!

18 februari 2015 om 00:01

Voor een speler die 50 miljoen moest kosten mag je toch meer verwachten? Hoewel, PSG vond hem dat waard. Persoonlijk heb ik hem altijd al overrated gevonden.

Maar dat neemt niet weg dat hij hierin 100% gelijk heeft.

Je moet wel heel veel stront in je ogen hebben wil je 50 miljoen voor deze speler/kneus neerleggen.

17 februari 2015 om 23:29

Waarschijnlijk dezelfde die 100.000.000 neer tikte voor Bale en 80.000.000 voor James.

17 februari 2015 om 23:33

Wist niet dat Perez een dubbelfunctie had.

17 februari 2015 om 23:47

In ieder geval is er door Perez nergens over gelogen. Zelf hetzelfde doen en dan nog eens een andere club de schuld geven? Belastingfraude plegen en rotzooien met papierwerk. Ga toch weg met je zwakke karakter. Lafheid ten top.

18 februari 2015 om 00:50

Had het niet beter kunnen verwoorden @AntiCorrupt

18 februari 2015 om 00:53

Of 100 miljoen voor Neymar en zeggen dat het maar 50 was.
Maar beste van allemaal blijft 90 miljoen betalen voor Suarez die nog een schorsing van 3 maanden had opstaan overnemen lol.....
De grootste miskoop van de geschiedenis van voetbal bestaan.
Suarez past niet eens bij Barcelona.
Hij past meer bij een club als F.C Mike Tyson.

18 februari 2015 om 03:19

Neymar was geen 100 m ken je feiten. En juist Neymar laat dit seizoen zien waarom er veel voor hem betaald is: die gaat als messi en ronaldo stoppen de absolute vedette worden.

Suarez nu al afschrijven? Zielig ventje ben je hoor.

De grootste miskoop ooit is en blijft Kaka. Jullie hebben patent op het verpesten van sterren of toptalenten. Doet Pijn he om te zien dat onze
Voorhoede begint te draaien als een gek?

Hahahah

18 februari 2015 om 08:15

Haha wat zijn die real en barca kleuters toch vermakelijk! De andere club belachelijk maken om het hopeloze falen van de eigen club te maskeren, heel mooi!

18 februari 2015 om 11:51

We zullen precies de prijs van Neymar weten na de rechtszaak...
Maar ik zal nooit meer Barcelona vertrouwen op gebied van transfers.
En Suarez is een miskoop past totaal niet bij Barcelona.
Als Ibra het niet red bij Barca dan zal Suarez het zoizo niet redden.
En proficiat dat jullie eindelijk beginnen te draaien mocht ook wel na al die kritiek en nederlagen en miljoenen uitgeven.

Wat vond men eigenlijk van het feit dat Luiz dat schuim verplaatste?

Grappig enerzijds, anderzijds is het 'spelbederf' en moet dus bestraft worden....

17 februari 2015 om 23:19

Ik kon het wel waarderen. Blijf die schuik toch onzin vinden.

17 februari 2015 om 23:21

Schuim*

17 februari 2015 om 23:40

Zolang de bal niet wordt verplaatst (wat Ibrahimovic overigens wel deed) is er toch niet veel aan de hand? Het schuim wat wordt gebruikt begint al op te lossen na 30 sec. Als er een opstootje voor het nemen v.d. vrije trap plaatsvindt en de scheids fluit daar voor dan is het schuim daarna wel opgelost.

Lekker hoor Voetbalzone, maar als het goed is werkt het in de knock-out fase niet met een puntensysteem. Dit klopt dus niet "david Luiz was niet tevreden met het punt dat Paris Saint-Germain dinsdagavond pakte tegen Chelsea..."

17 februari 2015 om 23:12

Hoewel inderdaad nooit de punten worden bij gehouden in de knockout fase werkt het in feite natuurlijk wel zo.

David Luiz, wat een matige pot heeft hij gespeeld. Een zeer beperkte verdediger die alleen maar kan weg rossen. Vandaag op het middenveld totaal niets laten zien. Elke keer een heel simpel balletje terug en continu de snelheid uit de aanval halen. Daarnaast is zijn lakse houding verschrikkelijk om te zien. Hij sjokt erover en doet er niets aan om het tempo van het spel positief te bepalen. Slappe balletjes met de buitenkant van de voet en vaak achter de speler inspelen. Hij weet niet wat hij op die positie moet doen en maakt het z'n teamgenoten alleen maar lastiger. Voor de rest maffe gozer om te zien.

17 februari 2015 om 23:34

Niks op aan te merken. Luiz komt tekort, zeker voor deze positie

Wat vinden jullie nog van thiago Silva?

17 februari 2015 om 23:50

Foutloos, echt een klasbak. Wanneer hij helemaal fit is steekt hij er met kop en schouders boven uit. Marquinhos speelde overigens ook vrij aardig.

Is wel te hopen dat Motta straks terug is, brengt echt wat extras op het middenveld. Lucas werd wel enorm gemist zeg, amper een aanval over rechts gezien.

Wat vond ik Luiz slecht spelen op het middenveld. Had zelf ook het gevoel dat hij daar totaal niet hoorde. Hij had heel veel mogelijkheden om het spel sneller naar voren te schuiven. Waardoor een gevaarlijke aanval kon ontstaan. Nee, als cv vind ik hem al niet zo heel bijzonder. Maar vanavond leek het helemaal nergens op. Chelsea gaat door.

18 februari 2015 om 01:48

Geblesseerd.

Hij deed het best goed op het middenveld. Hij gaf 2 mooie ballen op Lavezzi en zijn passes kwamen vaak aan. Verder heeft geen fouten gemaakt die groot gevolgen hadden. Hij heeft wel paar functionele overtredingen gemaakt om Chelsea op te houden.

18 februari 2015 om 00:39

Hij was ook verstandig genoeg om ballen bij Matuidi en Verrati in te leveren als hij niet wist wat hij moest doen.

18 februari 2015 om 02:22

Dat was een lucky goal van Chelsea. Het kan ieder verdediger overkomen. Bij de Goal van psg was haf Cavanni gescoord terwijl hij omringd was door 5 spelers. Dat lijkt mij erger.

Lucas was geblesseerd.
Ben ik de enige die gewoon in Marco Veratti een "iniesta 2.0" zag?
Hij draaide ongelofelijk lekker, passes.
Ik kan niet kiezen tussen Courtois , Veratti, Cavani voor motm.

18 februari 2015 om 01:48

Matuidi was anders ook een baas op het veld.

PSG was vele beter dan Chelsea ze moeten zich schamen met dat anti-voetbal van hen

Ja als jullie coach van eigen kracht uitgaat en niet zo laf speelt. Dan had het evt wel gekunt. Maar nee hij koos voor 2 centrale verdedigers die niet inschoven met nog een blok ervoorvan veratti en luiz. Er zat weinig verassingin het spel alles ging over maxwell zijn kant. Psg kwam er doorheen door de klasse van zlatan en cavani voor de rest was het niks aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren