Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danilo is dicht bij vertrek: Feyenoord in serieuze onderhandelingen

Laatste update:

Rangers heeft een nieuw bod ingediend op Danilo, zo meldt het Algemeen Dagblad zondagavond. Waar Feyenoord in eerste instantie niet mee wilde denken, is de club inmiddels ‘volop in onderhandeling’ met de Schotse formatie over een transfer. Hoewel de exacte hoogte van het nieuwe bod onbekend is, stelt de krant dat het ‘in de buurt van de vraagprijs’ komt.

Danilo is nu heel dicht bij zijn gewenste transfer naar Rangers, geeft het AD aan. Nadat drie eerdere biedingen direct van tafel geveegd werden door Feyenoord, lijkt het bij het vierde bod op de spits wel raak. Een akkoord is nog zeker niet bereikt, maar het lijkt erop dat Rangers het bedrag heeft geboden dat in De Kuip gewenst is.

Feyenoord ging er niet alleen vanuit dat Santiago Giménez zou blijven, want ook stand-in Danilo moet voor de club behouden blijven. De Rotterdammers waren totaal niet onder de indruk van de pogingen van Rangers om laatstgenoemde binnen te halen. Het eerdere bod van zes miljoen euro komt niet eens in de buurt van de vraagprijs van Feyenoord, zo meldde Marcel van der Kraan van De Telegraaf al eerder..

Na het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica stelt Dennis te Kloese zich keihard op: in principe mag geen enkele belangrijke speler van Feyenoord nog weg. Te Kloese zei vrijdag zelfs dat Giménez voor 'honderd procent zeker' in De Kuip actief blijft, maar Van der Kraan stelt dat een sensationele aanbieding nooit uitgesloten kan worden. Feyenoord heeft dankzij het tot medio 2026 doorlopende contract van de Mexicaan wel een fenomenale onderhandelingspositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je was toch van Ajax afkomstig

23 juli 2023 om 19:21

Mede door zijn belangrijke goals zijn we anders wel kampioen geworden. Of wilde je zeggen dat je niet gejuicht hebt wanneer hij scoorde in ons mooie tenue ? Ik ben er persoonlijk erg rouwig om dat ie vertrekt. Ideale 2e spits, die ook nog eens precies weet wat er onder slot van hem gevraagd word.

23 juli 2023 om 19:32

Transfervrij en nu vele miljoenen erop verdirnen

23 juli 2023 om 20:10

Het is maar de vraag of we voor dat geld iemand terug gaan krijgen die er ook gelijk staat. En hetzelfde rendement haalt als Danilo doet

Danilo inruilen voor van hooijdonk ga je wel flink op achteruit.

23 juli 2023 om 19:00

Nee, Danilo is geen echte speler zoals feyenoord op 9 moet hebben. Van Hooijdonk past goed. Daarnaast alle credits voor zijn vader die de UEFA cup voor feyenoord won met zijn weergaloze vrije trappen en kopkracht

23 juli 2023 om 19:03

Sb3dordt1980 zijn vader heeft het echt buitenaards gedaan toen. Maar dat staat overal los van hoop ik. Van danilo naar van hooijdonk lijkt me gewoon een flinke stap achteruit.

23 juli 2023 om 19:03

Van Hooijdonk heeft niks te zoeken bij Feyenoord, komt aan alle kanten te kort. Als je hiermee de CL in moet kan je beter niet gaan.

23 juli 2023 om 19:16

Ik hoop het maar. Van Hooijdonk is namelijk nog veel beperkter dan Danilo dus als Ajax-supporter juich ik het toe. Van Hooijdonk kan daadwerkelijk alleen afmaken, maar dat kan Danilo ook.

23 juli 2023 om 19:19

Danilo is een prima speler. Moet alleen nog veel werken aan het afmaken. Maar voetballend vind ik hem aardig goed.

23 juli 2023 om 19:48

Danilo is van nature juist een goede afmaker. Ik denk dat je bedoelt dat hij bij Twente best wat kansen heeft gemist?

23 juli 2023 om 19:52

Onzin. Van Hooijdonk past totaal niet. We moeten een harde werker met grote longen hebben en van Hooijdonk is dat niet. Ik hoop dan ook dat Feyenoord snel een andere spits klaar heeft staan gezien je Gimenez nog enkele weken kwijt bent met rust, dus later aanhaakt en ook nog eens de eerste 2 CL duels mist. Ik was hoopvol dat Feyenoord inmiddels een linksbuiten en aanvallende middenvelder zou hebben en er niets meer vertrekt maar we raken alleen maar verder af van een goed begin op deze manier.

23 juli 2023 om 20:05

Zit potentie in die jongen… altijd spelers afschrijven terwijl nog niks zeker is. Als je een top spits wilt die gaat niet komen om op de bank zitten dus moet je wel sen niveautje onder Giminez zitten die zeker bij de eerste 11 hoort. Sydney is een prima spits voor de eredivisie en dat heeft hij bewezen bij Heerenveen. Ik vind dat men niet zo bot moet doen en die jongens de kans moet geven zeker als hij omringd wordt door nog betere spelers. Ik ben Feyenoord fan in hart en nieren maar de Champions league moet je niet teveel van verwachten.

23 juli 2023 om 20:34

Voetballend is Danilo de betere inderdaad. Maar past denk ik meer bij een club die 442 speelt.

23 juli 2023 om 19:02

Gerucht, ik kan het me bijna niet voorstellen.

23 juli 2023 om 19:27

Er zijn inmiddels 20 namen de revue gepasseerd bij 1908 en geen een van deze namen zijn speler van Feyenoord gewonnen op dit moment.
Laten we hopen dat dat met van Hooijdonk ook zo blijf.
Is niet de spits die we achter gimenez nodig hebben en komt te kort voor de top

23 juli 2023 om 21:11

Volgens mij dragen Zerrouki, van den Belt en Beelen momenteel het shirt van Feyenoord hoor. Dus zo vaak zitten ze er ook niet naast bij 1908.

23 juli 2023 om 21:22

Banana
Mmmm 3 op 20 is niet veel he.

23 juli 2023 om 22:34

Komt redelijk overeen met de vermoedelijke grootte van een lijstje, toch? Geen een club haalt alles wat op het lijstje staat. Nou ja, behalve Real Madrid misschien

24 juli 2023 om 08:28

Eens maar zo heft hij weinig meerwaarde toch?
Zo kunnen we beide een lijstje van 20 maken en de kans dat er 3 goed zijn is dan reëel

23 juli 2023 om 19:26

Ik acht de kans groter dat Feyenoord gaat voor Ueda. Men wilde al ver gaan voor Pepi, dus waarom niet voor een spits die zich inmiddels bewezen heeft bij Cercle. Daar zit veel meer rek in dan van Hooijdonk.

Ik hoop wel dat Feyenoord hierna eens vol gaat doorpakken. Zakharyan komt niet, Ivanušec glipt ook langzaam door onze vingers. Feyenoord toont weinig daadkracht. Had al die tijd en energie in je eigen selectie gestoken i.p.v. FC Dordrecht. Hopelijk dat wanneer Danilo vertrekt, Feyenoord eens gaat doorpakken. Ik zou in ieder geval erg droevig worden mochten ze straks met Idrissi en van Hooijdonk op de proppen komen...

23 juli 2023 om 19:56

Zelf denk ik ook dat Feyenoord gaat voor Ueda. Het viel me al Ten Kloese een aantal weken voor de berichtgeving hem volgde op Instagram.

24 juli 2023 om 02:51

Mensen denken dat Feyenoord ineens zomaar 15 miljoen voor een speler neer kan leggen.

Het is niet zo, dat nu Feyenoord een jaartje CL haalt en Kokcu verkoopt ze ineens dat soort grote financiële risico's kunnen nemen.

Lazio telt 15 miljoen neer voor Zakharyan en Feyenoord wilt niet verder gaan dan 10. Wat heel logisch is.

Idem voor Ivanusec. Marseille betaald wel gewoon de vraagprijs van 13-15 miljoen. Feyenoord kan dat momenteel gewoon nog niet.

Dat heeft niets met daadkracht te maken. Dat heeft met het runnen van een bedrijf te maken en haar financiële mogelijkheden.

Bij Feyenoord zijn ze bezig aan een ontzettend stabiel tijdperk momenteel. Die hebben we al tig jaar niet meer gehad, nadat echt op de rand van de afgrond stonden.

Ja dan zullen er inderdaad goede spelers door je vingers glippen, so be it

Maar afgelopen seizoen had ook niemand verwacht dat je de kwartfinale van de europa league zouden halen en kampioen zouden worden, nadat vrijwel de gehele basis selectie van het seizoen ervoor was vertrokken.

Ik vertrouw in het beleid van wat er momenteel gevoerd wordt

23 juli 2023 om 20:19

Feyenoord gaat voor die Japanner als back up.

23 juli 2023 om 22:43

Maar goed. Wil zo'n jongen een jaar lang tweede viool spelen? Ik ken hem zelf overigens niet, want het leven is echt te kort om Belgisch voetbal te gaan kijken.

24 juli 2023 om 08:15

Tja niemand kent de meningen van spelers. Een jaartje wennen, minuten maken en dan volgend seizoen basis. Dat is gewoon aantrekkelijk. Maar niemand kan weten wat hij denkt

Dan hoop ik wel dat ze een serieuze spits op het oog hebben die volgend jaar (mits hij uberhaupt blijft) gimenez op kan volgen. Als je voor hetzelfde geld een echte backup gaat zoeken vind ik het zonde van de moeite.

Echt klote dit zeg... Vooral met de gedachte dat we Van Hooijdonk als vervanger willen halen.

23 juli 2023 om 19:44

Ik heb bij 1908 inmiddels 20 namen gehoord en die zijn er allemaal nog niet.
Laten we ervan uitgaan dat van Hooijdonk ook bij dat rijtje hoort

Maar als je van Hooijdonk ervoor terug koopt schiet je nog niets op, dan verzwak je jezelf enkel.
Dan kan je beter aan Danilo vasthouden

23 juli 2023 om 19:24

Dit geld bij de 8 mln leggen die je had gereserveerd voor 50% Zakharyan en je hebt je versterkt met een topper. Natuurlijk ga je er dan wel in de breedte op acheruit in de spits.

8 miljoen winst binnen een jaar op een wisselspeler is natuurlijk niet gek. Pik je ergens voor 3 miljoen een nieuwe wisselspits op.

Wel vreemd dat Rangers na Dessers en Lammers ook nog diep in de buidel wil tasten voor ook nog een centrumspits als Danilo.

23 juli 2023 om 19:45

2 spitsen systeem?

23 juli 2023 om 19:54

En dan hebben ze ook nog Kemar Roofe en nog een Afrikaanse spits lopen. Lijkt me ook een beetje teveel van het goede, maar ze zullen vast een prima reden daartoe hebben.

23 juli 2023 om 19:50

Welke topper? Serieus nog geen naam voorbij zien komen voor de spitspositie waar ik echt warm van word. Daarnaast is het ook moeilijk om een topper aan te kopen voor het tweede plan natuurlijk, dus het wordt een lastige positie om accuraat op te vangen.

En namen buiten de spitspositie om waar ik wel warm van word, zoals Zakharyan, blijken uiteindelijk simpelweg gewoon te duur. Feyenoord gaat kennelijk geen 10m+ uitgeven, althans niet in deze fase van de transferwindow.

Daarnaast wachten echte toppers, die gaan niet meteen voor de Eredivisie kiezen als de window nog ruim vijf weken open is. Die wachten eerst betere clubs af, zoals je nu ziet met Zakharyan en Lazio. Ook een Ivanusec waar we nu al drie weken mee aan het leuren zijn zonder persoonlijk- of clubakkoord, nu heeft Marseille zich voor hem gemeld. Dit soort spelers kiezen simpelweg niet de Eredivisie in de eerste drie weken van de transfer window, die hebben geen haast en wachten op subtoppers uit de grote vijf competities.

Feyenoord vist momenteel in een categorie spelers die eigenlijk iets te duur zijn, waardoor we creatieve constructies (e.g. 8m voor 50% van Zakharyan’s rechten) nodig hebben. Dit zijn echter wél het type spelers waar je mee de CL in wil. Risico van deze constructies is dat de meeste clubs hun spelers liever meteen voor de volle mep verkopen. Dat is pech voor ons, maar zeer begrijpelijk.

Al met al ben ik blij dat Feyenoord in deze categorie kijkt. Dan maar een paar blauwtjes lopen, maar als de window straks nog maar 1 of 2 weken open is komen er meer opties en zijn zowel spelers als clubs meer gewillig om een deal te maken.

Benieuwd hoe dit gaat aflopen. Vind het klote voor Feyenoord. Hij leek goed in de groep te vallen, mooie klik met Igor en qua statistieken heeft hij het gewoon prima gedaan met zijn speeltijd. Vraag me af of en wie Feyenoord als vervanger op het oog heeft. Mag hopen dat Van Hooijdonk een gerucht is uit de koker van Mike Verweij of een andere riooljournalist. Ik vind Europees voetbal met de combi Danilo-Gimenez al tricky, laat staan als Van Hooijdonk die rol moet invullen. Kortom: Te Kloese moet écht gas gaan geven.

Koop een Giminez vervanger en geen derde rangs spits

23 juli 2023 om 19:23

Haha, bijna al het geld in een reserve spits steken en dan dalijk als aanvallende middenvelder een left over huren, en links weer idrissi huren, een vervanger moet zich ook schikken wetende hoe goed Santi het doet, die verhouding moet goed zijn.

Kunnen ze Morelos niet in de deal betrekken op Zuid? Heerlijke etterbak spits.

23 juli 2023 om 19:28

Die is dus inmiddels transfervrij vertrokken bij Rangers. Nog steeds clubloos. Ik zou hem graag zien komen, maar weet niet of Slot van hem gecharmeerd is. Die jongen is natuurlijk een vat buskruit van heb ik jou daar. Denk dat hij alleen de wedstrijden met Nijhuis zonder kaart zou doorkomen..

23 juli 2023 om 19:42

Goeie speler met een handleiding.... en niet geschikt voor Slotbal

23 juli 2023 om 20:19

Is ook altijd net iets te zwaar, maar laatste keer dat ik em zag spelen in een old firm was ie opvallend rustig. Met de fitheid van de Feyenoord selectie en het vermogen van Slot om spelers beter te maken, zie ik dit toch werken.

23 juli 2023 om 21:01

Scoren en voetballen kan hij zeker. Ook in een 4-3-3 zoals bij Rangers. Heb Morelos nog twee keer zien scoren in de Kuip. Prima goals. Maar blijf me toch een beetje zorgen maken om de discipline. Eén van de redenen dat hij bij het nationale elftal buiten de boot valt. En als je dan beseft dat zelfs Yerry Mina wel mee mag…

24 juli 2023 om 11:42

Garantie voor kaarten en goals. Afhankelijk van zijn fitheid krijg je of meer goals of meer kaarten. Een beetje Luis Suarez van Ali Express. Hij wilt heel veel geld verdienen, anders was dit echt top geweest als hij in de eredivisie zou spelen.

Van Hooijdonk is een van de vele spelers die ze volgen, waarom doet iedereen net of SvH getekent heeft al als opvolger van Santi die een transfer gemaakt heeft?Je hoort dit soort dingen overal, supporters die lopen te moren, het is nog niet eens augustus, eind augustus heeft de top 3 een zo goed mogelijk elftal klaar staan, zoals altijd.Er komt tegenwoordig zo veel waardevolle en ook onzin info naar buiten, je wordt eronder bedolven, vroeger las je over onderhandelingen en wanneer het rond was, maar hoe het nu gaat lijkt het of transfers een eeuwigheid duren.Als je minder op de hoogte ben gaat het voor het gevoel sneller, althans dat is mijn theorie haha

23 juli 2023 om 20:12

Klopt. Gewoon niet teveel mee bezig zijn en alleen de echte aankopen volgen. In augustus worden pas echt de grote aankopen gedaan.

23 juli 2023 om 20:44

Omdat, tot nu toe, geen van die pareltjes daadwerkelijk binnen gehaald zijn. Wel zijn er wat breedte versterkingen gehaald uit de Nederlandse competities. En daar hadden de "onzin bronnen" toch flink gelijk in. Het is een beetje selectief om het alleen te benoemen als ze er naast zitten.

Misschien met deze miljoenen en die acht die al geboden zijn op Zacharjan en dan hebben we die iig binnen.

Vorig seizoen kwamen de echte klappers ook pas op het einde van de transfer window. Het komt heus wel goed. Die Japanner zal wel komen. Ivanusec en nog een lekkere vleugelspeler. Liefst nog een sterke RB of CV en dan staat het wel. Hopelijk blijft Bullaude en krijgt hij de kans. Hij heeft zoveel potentie.

Van Szymanski naar ????
Van Idrissi naar ????
Van Kokcu naar Zerrouki
Van Danilo naar Van Hooijdonk

Op elke positie ben je aantoonbaar zwakker geworden.

23 juli 2023 om 20:44

Het ziet er nog niet erg rooskleurig uit. Het duurt me wel allemaal te lang had gehoopt dat ze al wat meer acties hadden genomen. Volle bak in de voorbereiding zonder 2 of 3 nieuwe basisspelers vind ik altijd wel een beetje lastig.

23 juli 2023 om 21:00

Het argument dat Kokcu snel verkocht moest worden zodat Feyenoord zelf kon doorschakelen kan inderdaad ook naar de prullenbak verwezen worden.

24 juli 2023 om 17:07

Misschien dat het vooral lang duurt voor de fans. Als je bij de topics van Ajax en PSV kijkt zie je exact hetzelfde.

Uiteindelijk komen en gaan er (eind) Augustus nog genoeg spelers. Ik zou midden augustus eens kijken waar je staat en waar de overige teams staan en je dan pas zorgen gaan maken (of juist niet).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren