Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani Alves: ‘Dest kan een van de beste spelers ter wereld worden’

Laatste update:

Dani Alves is vastberaden om Sergiño Dest van advies te voorzien bij Barcelona, zo vertelde hij tijdens zijn presentatie. De kersverse aanwinst van Barça zal aan de rechterkant de concurrentiestrijd moeten aangaan met de voormalig Ajacied, maar ziet dat niet als zijn voornaamste taak. De Braziliaan, die Dest hoog heeft zitten, zegt hem te allen tijde te ondersteunen en te helpen waar nodig.

"Ik zal proberen hem zoveel mogelijk te helpen", aldus Alves. "Ik geloof dat hij een geweldige speler is en alles heeft om een van de beste voetballers ter wereld te worden. Ik zal proberen om hem te laten begrijpen hoe het hier moet en we zullen hem helpen om zich aan te passen aan het team en de speelstijl." Dani Alves werd op aandragen van Xavi naar Barcelona gehaald om het 'goede gevoel in de groep te herstellen' en 'positieve energie toe te voegen'. Het is niet voor het eerst dat Alves zich positief uitlaat over Dest. "Hij heeft alles wat een back nodig heeft. Hij is een geweldige speler en geweldige spelers zijn altijd welkom bij Barcelona", sprak de rechtsback eerder bij Barça TV.

Het respect van Alves zal wederzijds zijn, daar Dest er tijdens zijn presentatie een jaar geleden al geen geheim van maakte de Braziliaan als zijn idool te zien. "Ik wil zijn zoals Dani Alves", zei de Amerikaan. Spaanse media grepen die woorden massaal aan en sierden er een dag later de voorpagina's mee. "De Amerikaan heeft het talent en de potentie om het gat eindelijk te dichten", luidde het oordeel van de Spaanse pers destijds. Ook tijdens het officiële persmoment werd veelvuldig de vergelijking gemaakt met Dani Alves. De international van Amerika riep vanwege zijn aanvallende intenties meteen herinneringen op aan de Braziliaan.

Verwacht wordt dat Dest dit weekend weer aansluit bij Barcelona. De verdediger kampte met rugklachten en moest daardoor het duel met Celta de Vigo (3-3) aan zicht voorbij laten gaan. Ook kwam hij niet in actie tijdens het WK-kwalificatieduels van de Verenigde Staten met Mexico (2-0 winst) en Jamaica (1-1). Hij is echter voldoende hersteld om zaterdagavond tegen Espanyol weer onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie van Barcelona. Xavi zit bij dat duel voor het eerst op de bank als trainer van de Catalaanse club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 november 2021 om 19:51

Ik denk dat dit 1 grote flop wordt met hem. Ipv rust en geduldig te zijn wil deze man meteen hoog van de toren blazen terwijl Xavi juist baat heeft bij rust!

20 november 2021 om 08:54

Dat heet zelfvertrouwen. Dat kan ook iets met een team doen.

1 van de beste nog wel hahaha! Laat me niet lachen ( heb ik al gedaan ) maar ik kan minimaal 6 of meer rechtsbacks noemen die beter zijn : Hakimi , Cancelo , Walker , James , Wan-Bissaka , Trent Alexander-Arnold en ook Cuadrado en Mazraoui vind ik beter.

19 november 2021 om 19:35

Blijkbaar kun je niet lezen, want Dani Alves heeft het over één van de besten ‘worden’. Jij hebt het nu over wie het beste ‘zijn’. Ik zou ook wel lachen om ieder bericht als ik het zou gaan interpreteren zoals jij doet.

19 november 2021 om 19:41

Je hebt een punt, maar kom op. Één van de besten ‘worden’ is toch ook totaal onrealistisch. Inderdaad lachwekkend vind ik het, zeg dan niks als Alves zijnde.

19 november 2021 om 19:50

@jeroen, nee dest heeft het eeuwige leven haha.
hij noemt hakimi (23) james (21) canacelo (27) trent (23) bisakka (23) mazz (24)

dest had nu 16 moeten zijn, gezien de huidige kwaliteiten (vind het geen aanvaller wamt daarvoor is zijn voorzet te zwak en slecht voor het doel en ook geen verdediger want laat zijn taken te vaak links liggen en vaak ook te lomp in acties) om nog een beetje bij te halen terwijl hij ook 21 is...

19 november 2021 om 19:57

Jeroen

Want al die backs die hij opnoemt kunnen dat niet worden? Als ik jou moet geloven kan alleen Dest zich nog kan ontwikkelen en de anderen niet.

19 november 2021 om 20:26

Om 1 van de besten te zijn moet je zoals Davies alaba lahm dani alves dat je met eerste blik al duizelig word van een speler en die indruk heb ik nooit gehad van Dest.

19 november 2021 om 19:39

Het staat wel een beetje gek als je een rant houdt zonder goed te lezen. Ik zie Dest dat niet halen maar hij heeft natuurlijk wel veel potentie. Ik vind Wan Bissaka trouwens niet veel soeps.

19 november 2021 om 19:52

Carvajal vind je minder dan Dest? Say what!😮

19 november 2021 om 21:38

Qua "voorzetten" is Carvahal lachwekkend en nauwelijks nog serieus te nemen sinds 2018. Echt bizar

19 november 2021 om 22:41

Jouw neem ik niet serieus hahah, juist zijn voorzetten zijn de sterkste kwaliteiten van Carvajal grappenmaker.

19 november 2021 om 23:19

Oh "hahaha" dus iemand die de afgelopen 3 seizoenen nauwelijks assists of gecreëerde kansen heeft, helemaal vergeleken met TAA en Robbo, heeft volgens jou alsnog een goede voorzet? Als deze belabberde voorzetten zijn 'sterkste kwaliteit' zijn, dan moet hij wel extreem slecht zijn in de andere facetten van het spel. TAA heeft bijna meer assists in één seizoen (16)....dan Carvahal sinds 18/19 seizoen (18). Nogmaals, Carvahal heeft een waardeloze voorzet voor een topclub back, in ieder geval sinds 2018. Statistieken oftewel feiten bewijzen dit, dus jouw mening is irrelevant en nauwelijks serieus te nemen.

20 november 2021 om 01:23

Carvajal komt tenminste met een voorzet. Dest kan dat alleen maar van dromen. Heb hem zelden een voorzet zien geven omdat Dest bijna altijd balverlies leidt doordat hij nooit zijn man voorbij komt.

20 november 2021 om 01:34

Buiten of het ik het met je eens bent ofniet, volgensmij is Carvajal sinds 2018 ook 50% van de tijd geblesseerd geweest😅

Er zijn zat betere backs als Carvajal momenteel, aan hem is het vooral ergeren (al is het vanaf dit seizoen al wel weer wat beter). Maar toch heb ik veel liever hem als Dest hoor.

19 november 2021 om 23:57

Er staat dat hij een van de beste ‘kan’ worden… en opzich hij is snel en heeft techniek en is aanvallend is wel prima voor een rechtsbackie

Dest gaat een toprechtsback worden geef die jongen wat tijd, vond hem bij ajax ook wel goed ik de minuten die hij mocht maken, dest kan veel leren van alves, en dest had al aangegeven dat alves en Ronaldinho zijn rolmodellen zijn hun idoolMensen beseffen denk ik niet dat dest maar 1 seizoen op hoog niveau heeft gespeeld en speelde soms, maar als die speelde maakt die wel indruk dest gaat een grote worden mark my words

19 november 2021 om 19:33

Ja en als Robben mijn rolmodel was geweest dan kwam ik met mijn matige techniek nog steeds geen back voorbij. Of de back moet net zo goed kunnen verdedigen als Dest😉

19 november 2021 om 19:42

Ik snap dat je de hoop hebt maar Dest ontbeert echt veel kwaliteiten daarvoor. Zijn positionering is niet best en zijn voorzet was in ieder geval bij Ajax statistisch gezien echt dra-ma-tisch. Veel te druistig ook.

Tuurlijk zal hij veren in de ... steken van iedere jonge speler daar. Verder zijn de dagelijkse updates van Alves' uitspraken mijn lievelings! Wil wel weten wat hij ontbijt en wat hij vindt van Umtiti. Alvast bedankt!

Dest moet echt op heel veel vlakken verbeteren en Dani Alves is degene die hem daarbij kan helpen. Simpel dat is ook het enige wat ik te zeggen heb😂. Ik zit te wachten op de squadlist voor de wedstrijd van morgen. Mocht Ilias Akhomach daar op staan gaat het heel erg gevierd worden deze vrijdagavond. Fijne avond allemaal!

19 november 2021 om 19:35

Geloof me maar dest gaat een van de beste rechtsbacks ter wereld worden, kan me nog herinneren toen dest die schitterende goal maakte voor zijn land 1 maand geleden, was iedereen positief over dest en iedereen zei hier dat ie een topper gaat worden, en nu zeggen ze allemaal iets anders, mensen zijn gek aan het worden hier, dest gaat een topper worden hij heeft veel potentie
PS: jij ook een fijne avond niffo geniet van je weekend bro

19 november 2021 om 19:38

Hij is goed, zal ongetwijfeld een topper zijn.
Maar 1 van de beste? Dat heb ik er nog niet in gezien. Daar is vooral een langere periode voor nodig.

19 november 2021 om 19:40

@BillyHobbs hij is nog jong he en kan nog veel leren van alves, dest is dit seizoen verdedigend echt beter geworden, alleen soms gaan zijn voorzetten nergens heen

Heel veel gepraat, media en aandacht voor de Catalanen maar er is nog niet eens 1 wedstrijd gespeeld.

Achja, laat de euforie maar gaande zijn, na x aantal matchen zullen ze wel terug met de voeten op de grond zijn, nu lijkt het alsof Koeman heel de ontwikkeling van Barcelona tegenzat en alleen maar door Koeman het slecht ging, het lijkt echt alsof men probeert te overtuigen dat Barcelona een wereldselectie had en alleen maar een topcoach nodig heeft, beetje zoals met PSG.

En het grappigste is: de fans van Barcelona geloven dit zelf ook nog is, zij geloven echt dat Xavi en een 38 jarige back, straks wonderen gaan verrichten.

Geweldig, Dani Alves zal vast gelijk hebben over Dest, de Braziliaan gaat hem omtoveren tot een wereldback let op mensen! Zijn magie is al bezig, door gras te plukken en te zeggen ‘ ik ruik prijzen ‘

19 november 2021 om 20:07

Er is totaal geen euforie. Er is hoop dat Xavi met de jonge spelers iets moois kan opbouwen de komende seizoenen. Er is wel geloof in Xavi, de beste Spaanse speler aller tijden.

Ik vindt hem wel meevallen, als ik moet kiezen tussen Dest of Nous kies ik toch voor Nous.

19 november 2021 om 20:07

Wij praten over 3 jaar wel eens weer. Dest is nu 21 en gaat gewoon samen met james de beste worden. Zijn snelheid en dribbel is van een aanvaller en hij leert dit seizoen ook nog verdedigen. Ideale aanvallende rechtsback voor barca.

19 november 2021 om 21:40

Zolang Hakimi en TAA nog spelen zullen James en Dest simpelweg nooit de beste worden. Die waren al verder op die leeftijd. Dát zijn de 2 beste rechtsbacks op deze aardkloot.

20 november 2021 om 01:38

Eens, en dan hebben we het nog niet eens over Cancelo. Die is ook nog redelijk jong.

Blijkbaar weet iedereen hier beter dan Dani en kan iedereen hier in de toekomst kijken. Dest heeft veel potentie dat hij nog een veel dingen moet werken is duidelijk. Maar heel veel mensen praten hier op VZ alsof hij niks kan en niks gedaan heeft afgelopen maanden.

19 november 2021 om 20:09

Dest is nog zo jong. Normaal gesproken zij hij met 21 jaar nooit in de basis hebben gestaan. Dat vergeten mensen wel eens. Alves kan hem hopelijk wat bijbrengen. Vooral positionering.

Op het moment dat een club zich in een positie waant waarin er 'gokjes' van tientallen miljoenen euro's genomen kunnen worden, dan lijkt me het niet eens zo vreemd dat Barcelona uiteindelijk bij Sergiño Dest uitkwam. In principe heeft hij namelijk alle ruwe ingrediënten van een moderne vleugelverdediger. Hij heeft het vermogen om de gehele flank te bestrijken, een directe tegenstander te verslaan in één-tegen-één duels en technisch ook nog eens behoorlijk sterk. Het probleem is alleen dat hij weinig gevoel heeft voor het moment waarop hij diepgaat en dat hij moeite heeft om het eindproduct af te leveren, Kortom, een speler die een duidelijk en functionerend systeem nodig heeft om succesvol te zijn. En laten we eerlijk zijn... Er is nu al meer aandacht besteed aan tactische instructies onder Xavi dan in de gehele periode onder Koeman. Niemand verwacht wonderen, maar als Sergiño Dest luistert naar leermeesters als Xavi en Alves denk ik dat hij eindelijk eens stappen vooruit kan maken in zijn ontwikkeling. De potentie is er namelijk wel!

Ik zie het niet, nergens ook. Maar Alves heeft er meer verstand van en zit dicht bij het vuur. Bovendien zegt hij met zijn uitspraak eigenlijk weinig. Wordt Dest het wel dan had Alves gelijk, wordt Dest het niet dan had Alves geen ongelijk.

Waarom zou Dest geen wereldtop kunnen worden?! Hij is nog jong en heeft zeker potentie, maar als ik het zo zie hebben de leden van voetbalzone meer inzicht dan Dani Alves. Ik hoor het graag!

Ik vind het goed dat ze Alves hebben gehaald, ookal is het maar om dit seizoen af te werken is het een extra motivatie voor sommige spelers. Hij blijkt ook de slechts betaalde speler te zijn. Qua fysiek zal hij niet meer dezelfde zijn als 4 jaar geleden maar invalbeurten moet hij wel nog 25 min volle bak aankunnen.

Xavi moet dit seizoen gebruiken om volgende zomer een lijst van spelers te hebben waar hij de komende jaren toekomst in ziet en ook een lijst van spelers hebben met spelers waar hij over twijfelt. Het bestuur moet die spelers proberen tegen zomer 2023 te verkopen. Financieel groeien tegen dan en eventueel eens pogen of Messi nog 1 seizoen wil terugkeren om afscheid te nemen. Ze halen dan tegelijk nog op het allerlaatste moment van Messi zijn grote carriere een speler die begin seizoen 2023 nog van behoorlijk niveau moet zijn en misschien wel zal afzwakken naar het einde door zijn leeftijd (36 naar 37 jaar...). Maar we spreken wel over de beste speler (samen met Ronaldo voor sommigen) ter wereld van de afgelopen 15 jaar. En ja Ronaldo die gaat het volhouden tot zijn 40/41ste denk ik. Fysiek is hij wel een stuk beter dan Messi. Ronaldo zijn niveau op zijn 37ste valt denk ik te vergelijken met Messi zijn niveau op zijn 35ste. En een messi van 36 met een Ronaldo van 39..?

Ik denk indien alles goed verloopt met Xavi tacktiek, het bestuur, aankoopbeleid, verkoopbeleid. Messi kunenn terughalen voor seizoen 2023/2024. Af zijn van spelers zoals Pique, Busquets, Jordi Alba, Umtiti, de Jong 1 en 2, Coutinho, Braithwaite, Aguero en voor 2023 ook Alves dan natuurlijk ze wel nog genoeg talentvolle spelers overhouden om op te kunnen bouwen zolang ze geen tegenslagen kennen met vervelende blessures. Nog een korte impuls van Messi + misschien dat ze tegen de zomer van 2023 wat financiele middelen hebben opgebouwd om nog 2 topspelers naast de zo’n 18-tal spelers te plaatsen die nog kunnen overblijven van de huidige selecie + goedkopere aanvullende spelers kopen of huren en dan heb je ook nog een aantal spelers die eventueel tegen dan doorgeselecteerd kunnen worden naar het eerste elftal waardoor ze toch nog over 25 tot 30 spelers beschikken. Als dat allemaal lukt dan zie ik het nog rooskleurig maar wel pas ten vroegst vanaf seizoen 2023/2024. Daarvoor zie ik het nog niet mogelijk om succesvol te zijn. Dus men zal op zijn minst iets meer dan anderhalf seizoen moeten bouwen. En in een trager scenario misschien zelfs iets meer dan 3 seizoenen vooraleer er iets kan staan, of vooraleer de jonge spelers groot genoeg zijn. De vraag is of Xavi die tijd zal krijgen, hij heeft wel het voordeel dat hij door zijn statuut iets meer marge zal krijgen dan Koeman mocht het anderhalf seizoen wat tegenvallen.

19 november 2021 om 23:21

Ronaldo is nooit van het niveau van Messi geweest. In elk opzicht onderscheid Lionel Messi zichzelf als absoluut superieur aan Ronaldo. Behalve koppen.

In de leer van dani alves wie weet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren