Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan ben ik bang dat Veltman het moeilijk krijgt, hij kwam er niet aan te pas’

Laatste update:

Diverse kenners zijn van mening dat het Nederlands elftal, ondanks het ontbreken van aanvoerder Robin van Persie en sterspeler Arjen Robben, zaterdag ‘gewoon’ moet winnen van Turkije. Pierre van Hooijdonk verwacht echter een bijzonder lastig EK-kwalificatieduel voor Oranje.

/

De ploeg van bondscoach Guus Hiddink krijgt volgens de oud-spits van onder meer Feyenoord en Fenerbahçe ‘een zware kluif aan de Turken’. Beide teams zijn slecht begonnen aan de campagne die moet leiden tot deelname aan het EK van 2016 in Frankrijk. “Turkije heeft net als Nederland een aantal zeer goede spelers en het is verrassend dat zij zo laag staan in de poule”, vertelt Van Hooijdonk aan Helden.

De komende opponent van Oranje heeft bovendien de optie om de beuk erin te gooien en Feyenoorder Colin Kazim-Richards binnen de lijnen te brengen, als de situatie daarom vraagt. “Mocht dat ook daadwerkelijk gebeuren, dan ben ik bang dat verdediger Joël Veltman het heel moeilijk krijgt”, doelt Van Hooijdonk op de Ajacied. “Ik heb ze een keer tegen elkaar in actie gezien in de Nederlandse competitie en Veltman kwam er niet aan te pas. Hij had het ook moeilijk tegen de fysiek sterke Graziano Pellè.”

Ben je het met Pierre van Hooijdonk eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zet gewoon Veltman op Rechtback bij Oranje en hij zal het beter doen dan al zn voorgangers van de afgelopen 5 jaar.

25 maart 2015 om 13:55

Iemand die op de bankie zit bij PSG en iemand die zn taken niet kon doen en zn positie verloor aan een buitenspeler.
Ik heb ook jarenlang gezegd dat je Kuyt beter als Rechtsback kon zetten maar alleen een intelligente man als Louis heeft dat kunnen inzien.
Geloof me nou jongen Veltman of Affelay op de rechtsback positie. Zou een grote doorbraak zijn.

25 maart 2015 om 16:16

Van der Wiel staat gewoon basis bij PSG hoor.

25 maart 2015 om 17:41

Van der Wiel bankie? Je weet totaal niet waar je over praat. Straks ga je nog roepen dat hij Robben als rechtsback moet laten spelen.

25 maart 2015 om 13:17

Laten we daar gewoon VD Wiiel neer zetten. Rechtsbacks zijn het probleem niet vd Wiel en Janmaat.

25 maart 2015 om 13:40

Veltman? Wat dacht je van Bruma, Narsingh en Affelay? Zijn ook allemaal (evenals Veltman ja) niet goed genoeg voor Oranje.

25 maart 2015 om 13:40

Oh de reactie is net verwijderd, verwijder deze dan ook maar

25 maart 2015 om 13:32

Zowel Janmaat als Van der wiel zijn puike backs. Anders heb je nog Bacuna zelfs die zou het beter doen dan Veltman op de rechtsback. Verdediging wordt dan Vlaar en Rekik/Martins Indi of van beek die ik ook heel sterk vindt spelen. Linksback zou ik gewoon Daley neerzetten die die rol sterk vervult bij Man U. Dan kom je op het middenveld en wordt het moeilijk. In mijn opinie zijn Clasie en De Jong twee harde vechters waardoor je met een tien kan spelen. Daar zou ik Wijnaldum neerzetten zodat als V Persie in de spits staat zij goed tussen de linies de verdediging gek kunnen maken. Links Depay en rechts Promes of Narsingh

25 maart 2015 om 14:54

van rhijn is er ook nog die heeft de afgelopen 3 wedstrijden ook veel laten zien

Dat is ook niet de kracht van Veltman. Zo regelen dat De Vrij, Vlaar of BMI Kazim oppakt. Geregeld

25 maart 2015 om 13:14

Als spits heb je juist de keuze wie je opzoekt in de duels. Als je Veltman naast de Vrij hebt, dan zorgt Kazim dat hij gewoon bij Veltman komt te staan. Veltman op centrale achterin heeft gewoon geen toekomst. Misschien rechts achterin

25 maart 2015 om 14:00

Dat is het spelletje tussen verdedigers en spitsen. Vaak lukt het wel om dat goed af te stemmen, soms zal Veltman met Kazim een duel moeten uitvechten. Ik ben ook geen groot fan van Veltman maar als je ziet hoe hij zich sinds hij terug is van zijn blessure manifesteert bij Ajax dan verdient hij een plek bij Oranje.

25 maart 2015 om 13:20

Geregeld als in Veltman speelt niet?

Ik word toch wel zo moe van deze vervelende man... Het enige doel wat hij heeft voor zijn tv-optredens is die miskoop van een kazim te verdedigen. Kunnen we deze totaal nutteloze pundit niet gewoon geen podium meer geven?

25 maart 2015 om 13:15

Gehuurd.

25 maart 2015 om 13:49

Jij mag t een miskoop vinden hoor,een speler die gewoon 10 goals maakt in 21 wedstrijden en als zijn medespelers wat scherper hadden geweest meer dan 14 assists zou hebben,ik vind dat geen miskoop. Om een voorbeeld te geven Milik staat na 20 wedstrijden op 11,en dat wordt gezien als een topper tja kromme wereld.


Van Hooijdonk zegt niet vaak meer echt zinnige dingen maar hier ben ik t toch wel mee eens,Kazim maakt t iedere verdediging lastig zo ook die van Roma,Sevilla afgelopen weekend ook Rekik en Bruma in die 20 minuten en had met Veltman ook een makkie zijn nadeel is t scoren binnen de 16 maar laat m niet schieten,van mij mag hij er 3 inschieten alleen al om de haters weer een maandje de mond te snoeren.

deze man is echt een grap serieus kazim gaat problemen zorgen hij heeft kwaliteiten maar dit is toch een grap

25 maart 2015 om 13:20

Daarnaast heeft Veltman het nooit moeilijk gehad met Pelle

25 maart 2015 om 13:24

Haha welnee! Pelle maakte een absoluut weergaloze kopbal tegen hem, was constant aanspeelbaar en won vrijwel alle duels. Veltman herstelde zich door zelf te scoren en Pelle liet zich door het wedstrijdverloop nog verleiden tot een elleboog tegen Veltman ook, maar niet moelijk gehad?!

25 maart 2015 om 13:26

Dan heb jij niet gekeken.

25 maart 2015 om 13:22

Je zegt zelf ook dat Kazim voor problemen gaat zorgen met zijn kwaliteiten, wat is dan de grap? Kazim heeft het Veltman (en Moisander) 2x enorm lastig gemaakt, al heeft hij dat niet bekroond met minimaal 2 goals.

25 maart 2015 om 18:02

zijn kwaliteiten zijn hardwerken provoceren maar denk jij nou echt dat hij bmi of de vrij+ veltman moeilijk gaat maken

veltman heeft misscien de kracht niet, maar kan slimmer zijn dan kazim, laten we eens afwachten, iedere wedstrijd is anders en zeker als je in een andere fomatie speelt.

Beste zegt deze kerel niets meer.... Die man zegt zoveel dingen die al 80x zijn herhaald en omdat hij bij turkije heeft gezeten moet ie toch weer zijn mening geven waar niemand op zit te wachten

Hij scoorde ook veel toen

Alsof Veltman in de basis zal staan.

Wanneer je als Nederland al bang gaat zijn voor Kazim, dan kun je beter binnen blijven. De man wist niet eens tegen het slechte Ajax te scoren.

Ik ben al een week aan het bidden dat Veltman er niet in staat. Als er één verdediger van de afgelopen tien jaar overschat is, is hij het wel.
Ik kan er echt niet bij dat deze blunderaar opgeroepen is.

25 maart 2015 om 14:56

Ajacieden zijn godenzonen dus denk maar niet dat je een kans maakt

Gewoon met De Vrij en Martins Indi beginnen. De andere komen gewoon tekort (behalve Vlaar dan) Van der wiel en Willems op de backs en je hebt een redelijke verdediging staan.

''kwam er totaal niet aan te pas'' nou nou, overdrijven is ook een vak he Pierre?
Hoeveel goals heeft die geweldige Kazim dan gemaakt in de 180 minuten dat hij tegen Veltman stond dit seizoen?
hij doet net alsof Messi de dag van zijn leven had tegen Veltman, we hebben het hier over een derde rangs voetballer die overal is mislukt en bij Feyenoord drie keer zoveel kansen verpruts dan dat hij benut.
Zo zie je maar weer: ook bij een analist is de objectiviteit soms ver te zoeken.

Tja, daar sta je dan met je selectiebeleid. Zowel Veltman als Bruma hebben bewezen grote moeite met Kazim. In een vorig bericht heb ik gelezen dat ze elke week potentiele selectiespelers bespreken. Wat bespreken ze dan over Van Beek ten opzichte van Veltman/bruma? We hebben geluk dat Kazim ze er niet heel gemakkelijk in legt.

Ik vraag me nou af of die criticasters van Veltman hem wel eens een hele wedstrijd hebben zien spelen, in plaats van alleen samenvattingen. Tuurlijk, hij heeft wel eens een foutje gemaakt, maar hij is toch echt de beste verdediger die er bij Ajax rondloopt. Hij houdt heel veel tegen en heeft toch vaak het geschutter van Moisander dit seizoen opgelost.

25 maart 2015 om 13:58

Ik weet niet of de beste verdediger bij Ajax zijn een graadmeter is voor goed genoeg voor Oranje. Niet om te bashen, maar Ajax verdediging laat al een tijd geen goede indruk achter.

Wie geeft deze man toch steeds weer een podium? Komt zo slecht uit zijn woorden en wat er verstaanbaar is slaat nergens op.
Zelf een matige speler geweest en een hielenlikker hoor.

Toen ik de titel las en vervolgens de foto van van Hooijdonk zag. Wist ik wel dat het weer over die Kazim zou gaan. van Hooijdonk slaapt denk in een Kazim pyjama onder een Kazim dekbed want ach ach ach wat is hij een fan van die Kazim zeg.

25 maart 2015 om 14:05

Kom op man beetje meer respect voor Kazim. Hij heeft met Turkije de halve finale van de EK gehaald. Met Fenerbahce de kwartfinale van de CL ze hadden Chelsea bijna voor de halve finales uitgeschakeld. Hij komt uit een goeie generatie voetballers. Kampioen geweest met Fenerbahce en met Galatasaray. Feyenoord mag dolgelukkig zijn met zo een ervaren voetballer. Hij is niet geweldig maar wel beter dan wat er nu rondloopt bij Feyenoord. Hij is van origine een rechtshalf

25 maart 2015 om 14:38

Hij zegt hier ook niets over Kazim maar over van Hooijdonk.

Zet die Kazim er in, dan kan de man die er op staat bij ons ook gewisseld worden voor een extra middenvelder. Zelfs als deze vriendelijke vriend vrij op de goal af zou gaan raakt ie nog geen paard op een biljartlaken met een strandbal.

25 maart 2015 om 14:00

Waar ken ik dergelijke arrogante uitspraken van? Oja, vlak voor de wedstrijd tegen Manolev, dat ging super goed die voorspelling.

27 maart 2015 om 01:05

arrogante uitspraken? Nou ik ben echt totaal niet onder de indruk van Kazim, meeste goals zijn intikkers en echte kansen verprutst ie. Het is dat ie met zijn simpele primaire gedrag zich populair maakt bij Feyenoordsupporters anders was ie al lang weg!

Die zit toch gewoon op de bank lijkt me?

25 maart 2015 om 14:57

Alleen als Hiddink een glaasje teveel op heeft.

25 maart 2015 om 15:53

Klopt want als Hiddink nuchter is zet ie Veltman op de tribune

25 maart 2015 om 15:54

Haha, kan ik wel waarderen

Maar ik denk dat Veltman de absolute top gaat halen. Hopelijk ziet Hiddink dat ook.

Begin dan maar met de Vrij en BMI in het centrum. Niet dat die BMI zo'n geweldenaar is maar is iig links.

Bijzonder vermakelijke reactie eigenlijk. Ik vraag me af of Pierre eigenlijk wel wedstrijden van Ajax ziet. Volgens mij (maar misschien heb ik een verdomd selectief geheugen) is Veltman juist goed als hij een directe tegenstander heeft en fysieke duels aan moet gaan. Het wordt vaak wat minder als hij veel ruimte om zichzelf heen heeft en geen directe tegenstander heeft.

Ik moet zeggen dat ik Veltman ijzersterk terug gekomen vindt van zijn blessure. Hij lijkt stappen gemaakt te hebben. Je ziet het verschil in de verdediging. Meer rust en stabiliteit en de opbouw vindt ik ook beter geworden (dat kan ook te maken hebben met Klaassen op de 6 positie).

25 maart 2015 om 15:30

Idd, dat zag je ook tegen Dnipro. Hij was steeds net iets eerder bij de bal dan die spits, hij speelde echt een goede wedstrijd.

Gewoon De vrij en BMI in het centrum..
Dan heb je een rechtsbenige en linksbenige centrale verdediger
vdw rb en willems lb
Clasie sneijder de jong middenveld
Voorin wordt het wel moeilijk denk ik..
promes huntelaar depay..?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren