Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cruijff: ‘Hij zit goed bij Barcelona, maar de macht van het geld is groot’

Laatste update:

Neymar stapte in de zomer van 2013 over van Santos naar Barcelona en tekende toen een vijfjarig contract, tot de zomer van 2018. Hij ligt nu nog iets minder dan tweeënhalf jaar vast in Camp Nou en steeds wordt er gezegd dat de contractverlenging vanzelf zal komen. Jordi Cruijff denkt dat Neymar op dit moment prima zit bij Barcelona, maar dat zelfs hij misschien vatbaar is voor de verleiding van nog meer geld.

/

Sportief gezien kan Neymar op dit moment niet hogerop, dus zou een vertrek bij Barcelona waarschijnlijk ingegeven worden door financiële motieven. “Het is altijd tweeledig”, zegt Cruijff junior tegen Esports Cope. “Enerzijds is het romantisch om langdurig voor dezelfde club te spelen, maar anderszijds is de macht van het geld heel groot. Iedereen weet dat de financiële positie van Neymar heel goed is, maar ergens anders kan het altijd beter zijn. Ik hoop persoonlijk dat hij gewoon blijft.”

Cruijff, die zelf van 1993 tot 1996 tot de A-selectie van Barcelona behoorde en tot 44 wedstrijden (en 13 goals) in het eerste kwam, acht Barcelona de favoriet voor de landstitel dit seizoen. “De overwinning op Atlético Madrid heeft nog meer vertrouwen gegeven, maar vergeet niet dat Real Madrid en Atlético nog aardig wat wedstrijden spelen tegen teams in nood. Die kunnen gekke sprongen maken. Het seizoen is nog lang.”

Denk jij dat Neymar voor het eind van dit seizoen bijtekent bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 februari 2016 om 16:44

Jordi Cruif

8 februari 2016 om 16:44

Cruijff was zelfs als coach nog de beste speler van Barca

8 februari 2016 om 16:46

Og ja tuurlijk, excuses

Maar misschien wilt hij gewoon een nieuwe uitdaging. Niet alles heeft met geld te maken. Net als je ajax verruilt voor een andere Nederlandse ploeg. Niet alles draait om geld.

8 februari 2016 om 17:14

Als je van de beste club naar een mindere club gaat dan ben je of niet goed genoeg, of het heeft met geld te maken.
Het lijkt mij niet dat er een speler van Ajax naar een andere club in Nederland gaat voor de uitdaging, de uitdaging is bij PSV hetzelfde als bij Ajax, namelijk kampioen worden, de rest is minder, dus nog minder uitdaging.
Zo is de uitdaging bij Real hetzelfde als bij Barça, bij Bayern is die er uitdaging minder, de rest van de clubs is veel minder als dat deze 3 zijn, daar vertrek je alleen heen als het geld beter is.
Ik bedoel uiteraard de basisspelers, voor een reserve speler kan een vertrek natuurlijk wel een verbetering zijn.
Lijkt mij dat een speler voor of het sportief hoogst haalbare gaat, of voor het financieel hoogst haalbare

En daar moeten wij ook niet moeilijk over doen en is prima te begrijpen, als je 100 euro verdiend heb wil je er 150 verdienen, als je 10 miljoen verdiend heb wil je er 15 verdienen, zo zit de mens nu eenmaal in elkaar

8 februari 2016 om 18:01

ja maar wie zegt dat hij verplicht is om een binnenlandse transfer te maken? Kan mij goed voorstellen dat hij na een tijdje denkt pl proberen te gaan veroveren. Hoeft niet perse met geld te maken iemand kan ook gwn ambities hebben om in meerdere competitie een ster te worden. Niks mis mee.

zo irritant: cruijff is johan cruijff, jordi cruijff is jordi cruijff. alleen maar voor de clicks..

8 februari 2016 om 17:25

Idd dacht ook dat ze Johan bedoelde...

8 februari 2016 om 18:29

Onzin hij hoor ook bij de cruyffjes dus voornaam is geen must! Gewoon de tekst lezen

Ik zie hem best de overstap naar Real maken hoor, eigenlijk naar eerder dan naar de BPL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren